22366
  • Darkboy
    csak azt a hátteret kéne kivenni a menüből geci, és nem tudom, hogyan!
  • Darkboy
    én egy olyant írtam át(magyarítást)aminek kb. az 5%-a volt kész, tehát szinte semmi, de megcsináltam fél nap alatt!
  • DJ Skyline
    majdnem 5000 szöveg van benne.... :(((
  • DJ Skyline
    na ezen az oldalon a Downloadsban van egy VC Mod Tools....ott külön vannak szedve a különböző editorok..hang,grafika stb...
  • Darkboy
    olvass vissza 1 két oldalt, de lehet, hogy itt van alul, nem tom
  • Darkboy
    enyimé kész van, idézet: Fegyvereket kaptál, te mázlista! meg ilyen szövegek
  • retoocs
    valaki segítene nekem? megköszönném!
  • DJ Skyline
    az én magyarosításom 3/4-e van kész...
  • Darkboy
    editor? minek az neked?
  • Darkboy
    mit akarsz buherálni rajta? én amúgy átírtam magyarra, tehát saját magyarítás, vmikor felrakom a netre is! amúgy lesz az oldalamon GTA portál is!
  • Darkboy
  • retoocs
    hali! tud valaki valamilyen editort a vice cityhez? érdekelne! thx
  • Darkboy
    hát má én azt is elfelejtettem, mingyá
  • DJ Skyline
    ezt a belső nézetes bigyót honnan lehet leszedni???milyen néven van?
  • Darkboy
    jön egy kép
  • Darkboy
    aztán nem lesz belsőnézet!
  • Darkboy
    nem, csak ezzel a belsőnézettel nem jönnek be a mentéseim, majd újrarakom a VC-t
  • zaki
    az is lehet, hogy az összeset elkurvázta :P
  • zaki
    :DDD
  • Gfreiter
    LOL :DDD
    Látom még mindig nem sikerült lóvét kerítened
  • Darkboy
    nahh ez mi?:
  • Darkboy
    kg ezt neked!
  • Darkboy
    csá, vagyok
  • MerlinW
    De még hogy:D
  • Gfreiter
    Tényleg? Jaj de jó, ezt nem is tudtam :))) Köszi. Oké, elolvasom :D Nem akarok hülyeségeket kérdezni/mondani :)
  • KG21
    Van egy sejtésem. Kipróbáltam a modern modot úgy hogy lekapcsoltam a frame limitert és totál mosottak lettek a textúrák egyszercsak. Nem lehet hogy akinél még mindig bugos a mod framelimiter nélkül játszik?
  • KG21
    had ne soroljam fel, sok érdekesség található meg benne. nézd meg a readme-t.
  • KG21
    sprint gombbal el lehet nyomni a videókat
  • Gfreiter
    Tárgytalan, megcsináltam. Bankból ki, balra el, egyenes, ott van egy csatorna féleség, azon végig, ott van a Haitis kövér pina kunyhója, előtte a Voodoo kocsi. Bepattan, aztán húzás a paintshop
  • Gfreiter
    Mer a missziót még megmeg csinálom újra meg újra, de a videókat már rohadtul unom kivárni... :(
  • Gfreiter
    Már vagy tizedszerre csinálom. Ha a taxiba szállok, egyből szétlövik. Ha lábon menekülök, akkor meg nem tok behajtani a fényezőhöz. Autó meg sehol egy szál sem.
  • Gfreiter
    Bankosra van valami trükk?
  • Gfreiter
    Mit takar a NVC mod?
  • KG21
    a New Vice City egy teljesen külön mod amit beleraktunk a modern modba. Ha nem akarod, hogy benne legyen akkor a main.scm nevű fájlt ne másold a data könyvtárba és a játék marad a régi, de az új autók benne lesznek.
  • Gfreiter
    Szal fogalmakkal van gondom. Tehát van a GTA VC alap. Ehhez van a modern mod 1.2, és ha azt felrakom, akkor lesz belőle New VC, ugye?
  • Gfreiter
    Sima alapot. Nem rakta mfel a modern modot. Az a New VC?
  • [Walaki]D`Lair
    Én 3x-ra megcsináltam, igaz én egy házfalra kentem fel, azt utána nem bírt továbbjönni...:D
  • zaki
    Gfreiter akkor te most mit játszol? a sima játékot, new vice city mod nélkül?
  • Gfreiter
    Abban lehet embereker is felbérelni? Vagy az alap?
  • Gfreiter
    Ezt komolyan mondom nem hiszem el!!!! Azért versenyeztem azzal a köcsöggel órákon keresztül hogy ő legyen az első, akit szarrálőnek?? Brávó!!!