GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricsi1
azt hogy lehet kikapcsolni?

honnan lehet leszdeni az 1.2 modot?

M@TriX
Amúgy a Murchigelo is nagyon jól néz ki, de azért sajnálom a szép kis F40-est.
Amúgy a Polski hol fordul elõ?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
én az 1.2 MODban már semmi textúra eltûnést nem tapasztaltam.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
nem art readmet olvasni (space) mert alapban biztonsági zár van a kocsikon.

ricsi1
ilyen mikor eltûnnek a texturák...(se fa,se fal,se semmi!

ricsi1
hell!
miért van az,hogy ha felbérelek egy(v. több)embert,vagy a küldetés elemeként kéne vinnem embereket kocsival ,nem tudnak beszállni?nyitogatja az ajtót,de nem nyílik.

M@TriX
Feltzettem a MODot és elindult!!! a VC. Nem tzudom miért, hiszen újra is installtam így nem lehet egy filenak az elszarása. Na mind1. Az a lényeg, hogy mostmár megy. 😉

Az FBI racnher kicsit vékonyka lett. 😉
De örülök, hogy belekerült a T.J. Hookeres rendõrautó. 😉
Meg nálam nem mutatja a valós autóneveket. Akkor most az a rész nem került bele?

M@TriX
Most a hétvégén nem leszek itthon (csak azért mondom, mert csak vasárnap este tudok reagálni akármire. 😉

M@TriX
Nekem 1,5 éjszaka alatt jött le (ISDN)

M@TriX
mi a gond?
Már több helyen is fennt van. A neted rossz?

gumikacsa
Kicsit több mint 1 óra alatt kapott le 1 mb-ot. Kétlem, hogy 2-3 éjszaka lejönne... Na mindegy. Nem szarakodok vele.

Renault magnum http://kamionszim.hu

gumikacsa
Nagyon lassan jön...

gumikacsa
Nekiestem a 1.2-nek. Még pár nap és lent is lesz....

M@TriX
akkor azt az egy autó nevet is írd már át, amelyik lemaradt. És akkor kikerül az 1.2-es verzióhoz egy patch. és kész.

KG21
na mindegy holnapra kiteszek egy handling.cfg-t ami javítja a hibákat...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

M@TriX
a legjobbakkal is elõfordul, sztem nem kellene ennyire akadni rajta. Sajna mióta elküldtem a handlinget nem indul el a Vice City, pedig reinstalltam is, így biztos kiszútram volna.
Pedig a regbázisból is kiszedtem de két kattra egy kis homokóra és semmi. 😞

jah valaki nem tudná feltenni az 1.1-es exét vagy tudtok adni linket?

zaki
én nem vettem észre 1ik verdánál sem

M@TriX
néha ha lekoccan az jó, de az 1.1-be sûrûn elõfordult

a seggleülés az eredeti játékban is elõfordult,fõleg a nehezebb kocsiknál vettem észre,pl: lincoln

KG21
engem meg olyannyira lefoglalt a magyarítás, meg az autók csereberélése, hogy most nézem sok helyen default handling van, mert elfelejtettem lecserélni a sort az installálásnál. bosszantó figyelmetlenség...

M@TriX
bocsi, azért nem tudtam minden autóba beülni is gyorsulni 100on.
Elsõsorban a seggleérés volt a lényeges szempont, hogy ne legyen.
A profi az lenne ha valós sebesség lenne de az megint nagy meló.

én értem, arra utaltam hogy sok idõt elvett a grafika kidolgozása, aztán a beállításokhoz már nem maradt.inkább kompromisszumot kellett volna, arra is idõt szakítani, vagy most átdolgozni hogy jó legyen.viszont ha ezt is megcsináljátok,aranyba vési a nevetek mindenki aki szereni a vice cityt!

zaki
ok rendben kössz... de tényleg gratula, nem kis munkát végeztetek... KG21&Matrix Forever

KG21
grrr M@TriX, azt mondtad megcsináltad a handlinget!
most néztem én is, a Ferrari360 és az Audi A4 a szar, nemtom miért nem vettem eddig észre. többrõl nem tudok. Majd akkor muszály lesz kirakni egy handling.cfg javítást😞

zaki
minden tiszteletem KG21 és Matrix-é, hogy hatalmas munkával megalkották ezt a modot, de sztem baromi zavaró, hogy csomó verdánk mintha 5 tonnás betontömb lenne a csomagtartójában, mert lelóg az útra a hátuljuk... igaz, ez csak indulásban van, magasabb fokozatnál már ok, de elég zavaró tud lenni... 😞

zoli80
basszus srácok,mindjárt megörulok,felraktam a cuccot és egy ideig minden ok aztán egyszer megfagyott és azóta textura villódzás és eltunés😞
mi a túró lehet?senkinél nem csinál ilyet?

ezek szerint nem csak a nagyméretu autokkal volt a gond

KG21
Megmég a default.ide, amiben a keréktípust/méretet lehet elsõsorban változtatni, és a carcols.dat, amiben a szineket lehet megadni.

KG21
megint jót vigyorgok a kommenteken😊 méghogy engedély az autókra

Törölt felhasználó
Ok, köszi!
M@TriX
939 letöltés az 1.2. 😉

írtam nekik ma. 😉

http://gta-action.com/newest100.php

M@TriX
a handling az autó visselkedése, a dff a modell a txd a textúra

Törölt felhasználó
Szóval a dff/txd/handling az összes file ami befolyásolja a kocsit? Ha ennyi,akkor nem vészes.
KG21
Miért menne a külsõ rovására a menettulajdonság beállítása... semmi közük egymáshoz. Egy rohadt számsor buzerálása az egész, mint már mondottam.

KG21
A letöltött modell readme-jében általában van egy handling sor, azt kell beilleszteni a handling.cfg-ben a megfelelõ helyre.
Amúgy sztem nincsen olyan sok rosszul beállított autó. Az sl600-nak leér az alja kanyarodáskor, ezt nemrég vettem észre, de csak annyi az egész,hogy nagyobb force levelre kell állítani a felfüggesztést, és már jó is lesz.

KG21
mert a Playstation nem bírta volna el sztem

egyébként még mindig megdöbbent a kocsik részletgazdagsága, fõleg a felniknek és a feliratoknak.miért nem lehetett ezt az alapjátékban is

Törölt felhasználó
Na, sajnos már látom mi a helyzet. Nincs benne minden, menettulajdonságok, méret egyebek.

Légyszi írj hozzá egy kis howto -t.

Köszi!
Törölt felhasználó
Már kérdeztem, de asszem nem válaszoltál, szóval:

Az autó minden adata benne van a txd és a dff fileban? Mert csak azokat szoktam csereberélni.

Pl kicseréltem a V ház lépcsõje melletti stretch mercit a rollsra.
na, tudtam hogy be fogtok pipulni,pedig nem azért írtam.igazából az az érzés hiányzik a modból, ami az eredetiben benne volt, a miami vice sorozatra ha még emléxik vmi,mostanában ismétlik vmelyik adón.don jonhson meg a néger.sok jól kidolgozott autó van a modban, de nem alkotnak így egészet, és felettébb idegesítõ hogy beül az ember egy jó járgányba ami csak kívülrõl jó.én sajnos nem értek a programozáshoz/szerkesztéshez, és nincs is rá idõm,de ha én lettem volna a ti helyetekben(akik gyártották az autókat)akkor a gyönyörûen kidolgozott(pl:ferrari f1,üldözõ rendõrautó stb.)textúrák mellett(ami gondolom a munka oroszlánrésze)idõt szakítottam volna hogy egy jól beállított, külsejének megfelelõ menettulajdonságú kocsit gyártsak, még ha a szépség rovására is.a külsõ nem minden

KG21
Ehhez a Lance sráchoz találták ki ezt a Countacht! Merje valaki azt állítani, hogy nem ez illik hozzá😊

MerlinW
nemis... Tudom, egy

Azért jó, hogy tudom mit beszélek...😄DD

[merlinw.org]

MerlinW
Tom, égy = Tudom, én
😛

[merlinw.org]

MerlinW
2-3 éjszaka alatt lejön. Tom, égy éjszaka alatt annó lejött egy mp3 album, ami ugye ~60-90MB

[merlinw.org]

KG21
200 mega? 56k-val sztem nem lehetetlen. Én annó 56k-val simán szedtem ekkora cuccokat.

gumikacsa
Nekem analóg netem van, ezzel lehetetlen megoldani. Ha esetleg valaki postai utánvéttel el tudná nekem CD-küldeni, az keressen meg privibe... Vagy ha van itt valaki Gyöngyös környékérõl, akinek megvan....

KG21
egyébként meg ki nem szarja le hogy az új autók mellett régiek is vannak? Hogy nézne már ki, ha minden autó vadi új lenne az utcán?

KG21
Látszik nem sokat értesz a dolog szisztémájához. Teljesen mindegy melyik járgány helyére teszek be egy ferrárit, a handlingben megadható neki, hogy mennyire legyen gyors, borulékony, vagy hogy hány ajtaja legyen. Lehet, hogy néhány járgánynak nem tökéletes a handlingje, nem volt idõm belõni mind a 75-höz valót. Amelyik nem tetszik írd át ha olyan okostolyás vagy...

M@TriX
nem tudnád valami free helyre feldni, az úgyis csak pár MB lenne...

M@TriX
semmi nem tökéletes. 😉
Lehet jobbat gyártani...