GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zaki handling peccset leszedted? már nem ér le vele a kocsik segge!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
jó, nem egy nagy kép, de nagyon kúl ez az érzés 240-el kocsik között elhúzni, belsõnézettel 😊
nagyon thx még 1X KG21
nagyon thx még 1X KG21

egyébként ilyen hátulról a batmobil. Nagyon állat sztem😊))

jujujj egyre vadabb, remélem egyedül vagy ilyen problémákkal.
de irigyellek titeket,itt ez a fasza mod erre bénazik nekem😊
még ujabb marhaság😊:az autok kerekeibõl hosszu bigyók nönek ki,a szélvédökbõl pedik fasza fehér háromszögek állnak ki.
valami nagyon nem stimmel nálam.
még ujabb marhaság😊:az autok kerekeibõl hosszu bigyók nönek ki,a szélvédökbõl pedik fasza fehér háromszögek állnak ki.
valami nagyon nem stimmel nálam.
KG21: "elindítod és hagyod futni a háttérben. Aztán a játék közben megnyomod a *-ot és kiírja camera hack enabled. Ekkor váltogatsz a kocsiban a nézetek között és az egyik a belsõ nézet lesz. +, -,-al zoomolsz, num4 num6 num 8 num 2 meg a kamerát állítja." #14695
[merlinw.org]
épp most néztem meg a Batmobilt belülrõl... használhatatlan, de érdekes😊

elindítod a camhack.exe-t elõször, és hagyod futni a háttérben. Aztán indítod a Vice City-t és játék közben megnyomod a *-ot és kiírja camera hack enabled. Ekkor váltogatsz a kocsiban a nézetek között és az egyik a belsõ nézet lesz. +, -,-al zoomolsz, num4 num6 num 8 num 2 meg a kamerát állítja.
de fura problémáid vannak:/ Életemben nem tapasztaltam még csak hasonlót sem...
legujabb marhaság:nem lehet jobbra kormányozni/menni mert folyamatosan balra megy/kanyarodik😞 aztán pár perc mulva kifagy,amikor ujrainditom texturabug.vajon mitõl?
azt kéne kivenni!!!
én egy-két küldetést azért ba**tam el mert nem ment a kocsi(beragadt a fék)
aztán volt olyan is ,hogy leurrokm a motorról aztá elkezd lõni...(rendõúr egybõl elüt)
én egy-két küldetést azért ba**tam el mert nem ment a kocsi(beragadt a fék)
aztán volt olyan is ,hogy leurrokm a motorról aztá elkezd lõni...(rendõúr egybõl elüt)
egyáltalán nem vagyok programozó, fingom sincs az egészhez... csak speciel értek ennek a játéknak a moddolásához. Azt hogy beragadjon a fék meg a lövés? dehát minek neked az?
KG21:látom akkor te ilyen nagy programozó vagy...azt nemtudnád megoldani,hogy ragadjon be alövés,ill. a fék?
--------
hogy lehet kinyitni a kocsi ajtaját(hogy az embereim be tudjanak szállni)
--------
hogy lehet kinyitni a kocsi ajtaját(hogy az embereim be tudjanak szállni)
foljon a vice city-s kep es utana nem tolt semmit.Varok fel orat semmi utana nyokok egy Control altz delt es elkezd pittyegni!Es mehet a reset
igen!!De az az erdekes hogy miutan folinstallaltam azutan rogton elinditva futott!!!Es most miert nem????Tuti hogy az a szar integralt hangkartya!!Mar a sima sem fut egyebkent amiota ez van(marmint hangkartya)
de mégis hogyan fagy? intró után bejön a Vice City-s képernyõ és "ding" ad ki?
akkor passz... frissen installált VC-re tetted a modot? Amúgy nekem 1.0-ás a VC mivel Nvidiám van, az 1.1 meg csak ati driverhibát javít asszem, úgyhogy szem semmi köze a modhoz.
persze hogy nem. Márha levetted elõtte az írásvédettséget. Ugye levetted?
main.scm
ezzel próbáld ki, de így az eredeti játékmenetet fogod kapni, taxizás, sebességmérõ meg egyebek nélkül.
ezzel próbáld ki, de így az eredeti játékmenetet fogod kapni, taxizás, sebességmérõ meg egyebek nélkül.
Az ugye nem baj hogy mikor tomoritettem ki akkor felulirt mindent nem pedig en masoltam egyenkent??????
1.2 van meg nem? 1.1 csak rontana a helyzeten. A handlingfixet lentebb leszedted? az lehet hogy segítene.
Bocsi, hogy nem olvasok vissza de vki segitsen legyszi!!!
Az lenne a problemam hogy miutan felrakom a Modern MOD-ot az intro utan kifagy!!!Mi lehet a baj???
Az lenne a problemam hogy miutan felrakom a Modern MOD-ot az intro utan kifagy!!!Mi lehet a baj???
de nehéz a felfogásod... miért kell ötször leírnom? Néhány autónak leér a segge kigyorsításkor, és pl a Golf4-nek is rossz a collisionfájlja, ezt javítja a patch.