GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg drivercsere
ami ajánlok, hangkártyacsere, integráltak kalap szarok a többihez képest
img]http://iaro.srv.hu/kep/mameghiba1.JPG[/img]
az miért van,hogy az introknál sincs zene,csak ilyan akaddozós hangok?(gondolom ez is azért van)
ui.:Geforce MX 440 8*

A GTAVC azt írja ki hogy nincs hangkártyám pedig az intro alatt ment a zene és van egy AC'97-es hangkártyám, de a gtavc nem ismeri fel!!!! Mi a teendõ???
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
>>There is a new mod called Modern mod which also contains New Vice City 2004 with a lot of new cars. Although the autor had no permission to put NVC in his packet we don´t want to complain about it because NVC had not been changed and the readme was also included in the packet. So it´s just an easy help file for the fans who have problems with installations. But we must also say that too much new cars take a lot of memories and the game can crash.
cikk a modstar games honlapjáról😊
azért berakom mégegyszer a gyengébbek kedvéért😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Most szedtem
Én mint írtam sok gépen láttam, szórtam haveroknál. 😉

tudjátok,van a bakereskocsma vagy mi.Azzal szemben a kirakatban van egy moci.na amikor kiütöm a kirakatot azonnal visszadermed az üveg(nem lehet ellopni a motort)
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
Régen olvastam hogy van egy olyan mod hogy a rejtett csomagoknak kurvanagy lesz a körvanala, és könnyen meg lehet találni. Na most nekem van 99 megtalált rejtett csomagom, és nemtom hol van az a maradák 1 db. Help me, honnan tudom letölteni ezt a modot, vagy egyaltalán létezik-e?
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
nem tudjátok mi lehet a hiba: amikor rámegyek hogy töltse be a játékot, kiírja, hogy várjon, és hallani a szakadó esõt, de nem tölti be.
Mi lehet az oka?
Pedig már a Sonny-t is kinyírtam...😞
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

új handling nagyn zsír lett😄
Azért ha van idõtöl, kedvetek, ne hagyjátok abba a foltozgatásokat. Mondjuk készíthettek egy 2.0-át csupa új autókkal😄DDD Na jó nem büntetek, csak vicceltem😄
[merlinw.org]

csak válaszoljatok már a kérdéseimre!!!!
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN