22366
  • hen-tes
    jó!
    akkor most egy topicba írjunk csak :DD
  • Alien
    valószinű, hogy plusz fél év a PC-s megjelenésig, mindig úgy szokott lenni:(((((((
  • hen-tes
    és PC?
  • zaki
    GTA: San Andreas idén októberben!
    PC - 2004-03-01 15:50:00
    Még a Sony exkluzív GTA szerzõdésének lejárta elõtt piacra kerül a rendkívül népszerû játék sorozatának következõ tagja. A Take-Two miután levédette az amerikai Szabadalmi Hivatalnál a GTA: San Andreas nevet, mindenki arra tippelt, hogy ez lesz a jóval korábban emlegetett mellékszál-folytatás. Nos, a mai nap mindenre fény derült, a program valóban a Grand Theft Auto: San Andreas címet viseli - egy teljesen új játékkal van dolgunk, alapkoncepciójában lehet ugyan hasonlóságok keresgélésére fordítani az idõt, de a számos újdonság mellett elég körülményes lesz õket megtalálni. A PlayStation 2 exkluzív játék megjelenési idõpontjára is fény derült, amely az észak-amerikai kontinensen október 19, Európában pedig október 22-én lesz esedékes. A Take-Two szerint ez az epizód teljes egészében újraformálja a GTA-szériáról alkotott véleményt, így az elkövetkezendõ hónapok igazi meglepetésbombák kifejlesztéséhez vezethetnek.

info: 576 Online
  • lokista12
    na ez király csak tulságosan kipörög!!
  • hen-tes
    LOL :DD
  • DJ Skyline
    de ez már nem volt benne...és ez szebb mint a porsche! :D
  • hen-tes
  • M@TriX
    az 1.1-ben még benne volt...
  • DJ Skyline
    vagy itt van róla ez a kép...ezen jobban látszanak a dolgok!
  • DJ Skyline
    nekem ez tetszik b@szottul!
  • DJ Skyline
    elég munkás 1 darab...ezzel lecsapatni egy börnáutot vagy egy egykerekezést! :D
  • M@TriX
    Na ez is elég értékelhető.
    Kisszimó:
  • DJ Skyline
    valaki tudja,hogy ez mi a sz@r?
  • KG21
    olyat is lehet, hogy eléparkolsz egy böhöm nagy busszal indulás előtt, és így nyersz egy kis időt, mert tutira belehajt:)
  • KG21
    biztos mer jobb vagy mint a sumákker:P
  • Amiga
    Kb. 43x könyebb, ha megcsinálod az autószalon garázsos küldetéseit, majd a bónuszként kapott sportautóval (az épület emeletén van) visszamész megcsinálni a versenyt. A járgányt leparkolod a hídnál. Nekem így elsőre sikerült, mert a sportjárgány sokkal gyorsabb, mint az ellenfél kocsija, így az átszállással együtt is fényéveket vertem rá - lövöldözés és csalás nélkül...
  • cSuwwi
    nem mindenki VC fanatikus, hogy 15x végigjátsza a cumót! :)
  • zaki
    nem tom mi a nehéz abban a küldiben, max 10 perc alatt +csinálom :)
  • cSuwwi
    megtanulsz vezetni, szerencse kérdése, meg lehet csinálni, de hogy hogyan, azt ne kérdezd.
  • d1g1t4l sp00k
    igen,én is kilőttem a bal oldalán a gumikat,aztán nyomás utánna :) eredmény: a rendőrség mellett bele volt süppedve a betonba (a nyil az utbol kandikált ki)
    valami más megoldás CSALÁS NÉLKÜL?

de azért köszi :)
  • hen-tes
    WHÁÁPP!
  • KG21
    hát hogyafrancba ne lenne, másképp hogy néznének ki normálisan a felnik?
  • DJ Skyline
    nem tudtam hogy van a modban...azt találtam meg...
  • KG21
    de minek neked külön wheelmod? nem értelek...
  • KG21
    miért ami a modban van nem jó? Annál normálisabb már nem lehet
  • DJ Skyline
    mind1 már találtam!
  • DJ Skyline
    nekem már csak egy normális dmagic wheel mod kell...
  • M@TriX
    Ezt hangoztattam én is és ezért is született ez slsősorban. Aki nem ért a cseréhez annak lesz egy ModernMODja, aki meg ért hozzá, annak meg kiindulási alapnak lesz jó, mert nem kell minden kocsit lecserélnie, hanem csak azokat amelyek nem tetszenek neki.
    Már az én játékom alatt lévő img fájlba is vagy 6 van lecserélve mert nekem így jó. Gondolom másnak meg más és így van jól. ;)
  • M@TriX
    ;)
  • KG21
    Na most látom, hogy Mátrix beírt oda egy köszönömöt a sok dícséretrő fritznek:DD
  • KG21
    akkor itt egy másik link:
    gta action
  • DJ Skyline
    nem csak vannak benne olyan verdák amiket majd kiszedek belőle...mert ahonnan lelehetne tölteni onnan nem lehet...csak az a bibi hogy nem lehet leszedni a modern modot!
  • KG21
    Amúgy miaz, meggondoltad magad? Tegnap még nem kellett...
  • DJ Skyline
    köszi mester!
  • KG21
    jatekok.hu
  • DJ Skyline
    a vc-hez honnan lehet a modermodot lekapni!?????
  • KG21
    én eddig 1 db Bentlyt láttam csak a ruszki oldalon, többről nem tudok.
  • KG21
    sehogy, tölts vissza egy korábbi mentést és megszűnik
  • sisqoboy22
    mindenki megörült a játékban lönek mingig egymásra mindenki.
    valami cheat volt. hogy lehet visszaállítani?
    THX!