22366
-
#17478 Megy is a kedvencekbe :D -
#17477 De mégis...ki ér rá ilyenekre?! -
#17476 Neked legyen igazad!! Kurva jó képek, el is tudnám képzelni vele az SA-t!!!! -
#17475 a képeket is nézzétek meg! van 1-2 nagyon komoly kép! -
#17474 szvsz ez mind motort helyettesít!:DDDDszal valami tuti!:DDD -
#17473 van az oldalukon 1 pár fake kép a San Andreasról!:DDDD -
#17472 azzal az ággyal közlekedni is lehet, vag ymi? :) -
#17471 bevásárlókocsi... LOL :) -
#17470 tuti voltak már de ezek olyan szarok hogy bekell tenni még 1x!:D
-
#17469 ennek az oldalnak marha jó banner-je van... kár, hogy rajta az oldal címe, ide is be lehetne rajni :( -
#17468 jaja...nagyon szar!:DDD ugyanazon az oldalon van! -
#17467 mi ez? motor helyett? :) -
#17466 ez nagyon LOL ez a szar!:DDDDDDDDDDDDDD
(ekkora kép van csak róla az aoldalon bocsesz!)
-
#17465 bazz, ez nagyon kira, teszem is be a gameba :) -
#17464 na itt vannak róla normális képek
mint rendőr motor:
mint rendőr kocsi:
és általában:
-
#17463 ja alulról a 15-dik a police bike! -
#17462 megtaláltam!
össz-vissz ekkora volt az oldalon a kép róla!
ezen az oldalon van rajtaezen találtam -
#17461 én is!
gta-actionon nézted???vagy a gta.com.ua-n? -
#17460 ehh, nemtalálom sajnos, pedig esküszöm egyszer láttam már vhol egy rendőrmotort... -
#17459 én már láttam rendőrmocit, mindjárt mutatom is milyen:)) -
#17458 1-2 új stuff
zöldséges merdzsó!:D
Honda S2000 Veilside
Honda Civic SIR II
-
#17457 wazz én most lógtam két napot....tegnap,tegnap előtt egész végig itthon voltam... -
#17456 akkor szart se ér :P -
#17455 ha elég jó a gépe, akkor rendben lesz, mondjuk abban nincsen még benne a nagy darugép... -
#17454 méénem az 1.2őt ?? -
#17453 Most sikerült +szereznek a modern mod 1.1 azt kell, hogy mondjam kibaszott jól sikerült! -
#17452 van akinek suli is van :(
pl nekem -
#17451 inkább a rendőrösa mociról mutass képet, hisszük ha látjuk. ;) -
#17450 Mindenkik alszik ma vagy mi a fenne van !!!Semi senki sehol kezdek unatkozni!!!!! -
#17449 dömper vagy a roncs ? :D -
#17448 jobb lett volna egy több megás bmp. ez a fél megás snassz -
#17447 Hát én tegnap egy kicsit szórakoztam az adatokkal ez például egy bobcat lenne el voodoo sítva nekem bejönn ha lenne egy ki..aszott kitömöritő ezen a fasszopó gépen felraknék több képet de ez úgy tünik csak késsőbb lesz mert nem sokára kezdődik az órám meg ez amiról most irok az egy könyvtári gép ebből következik hogy nem jobb egy pII-enél de netezésre alkalmas meg lenne még itt egy szupra csak azt meg nem tudom felnyomni mert nem en gedi a nyomi gép! Felmegyek a hosszu szünetbe a számtecába és ott a tanári gépen meglássuk mit tudunk tenni de ott már szerintem lol lesz ha van valami vélemény akkor lehet hozzászólás! Megpróbáltam tegnap betenni a rendőr hellyébe a moncit nekem nem sikerült nem tom te hogy vagy vele de szerintem még valamit át kéne irni nem elég az hogy behejettesited a dff,txd fájlt valamit a handlingel meg a többivel még csinálni kell csaak már régen volt amikor én bettettem a játékba dolgokat tegnap volt amikor játszottam vele utoljára de elég a dumábool itt a kép:
-
#17446 Miért van az, hogy minden mod fagyást okoz? Akárhány kiegészítőt felrakok, az a vége hogy újra kell telepíteni a játékot. -
#17445 ez a dömpi csak akkor lenne jó, ha normális törésmodell lenne. így nem sok értelmét látom -
#17444 a legelső verzióban a gta3-hoz még volt forgalom, de mivel képtelenség volt azt összeszinkronizálni, folyton fagyott. Aztán letettek a forgalom beépítéséről végleg. -
#17443 Emlékszem még Carma2-ben mennyit zúztam egy ilyen döggel:DDD -
#17442 Erre a Caterpillaros képre meg csak annyit, hogy nem szerettem volna abban a piros kocsiban ülni -
#17441 sziasztok! nekem olyan kérdésem lenne, hogy nem-e tudtok olyan multi modról, amiben van forgalom. Előre is köszi az infot! -
#17440 Wazze ez egy erőd :D -
#17439 LOL....brutál dömpi!:DDD