22366
-
#17518 milyen géped van? -
#17517 addig meg kirakom ezt a banner-t a linkkel 1ütt, aztán majd írok az oldal szerkesztőinek egy mail-t, hogy nem tudják-e az eredeti logo-t elküldeni, és akkor az tesszük ki -
#17516 fos net is baszakszik....qrva jó...leépült a ladikom...sürgős orvoslás kell....ez így nem állapot hogy akad a vc,egy ilyen brutál gépen! -
#17515 fos net is baszakszik....qrva jó...leépült a ladikom...sürgős orvoslás kell....ez így nem állapot hogy akad a vc,egy ilyen brutál gépen! -
#17514 ezt a logo-t kéne kirakni sztem, sokkal szebb, csak az a baj, hogy rajta vannak a feliratok :(
-
#17513 wazz lehet hogy kéne 1 Cformat lassan! -
#17512 lol nekem meg belassult a gépem...akadozik a Vice City..még 800*600-on is!pedig 1 hete nem csinált ilyet...most meg elkezdte ez a fos gép! -
#17511 aha...akkor szvsz mehet! -
#17510 de én az oldalt szeretném "reklámozni" vágod? szal úgy, mint a call of duty-ban, hogy a callofduty.hu bannerjét ide betesszük a fejlécbe, és a logo aláa alinket. és csak rányomsz, és ott vagy a gta online oldalon -
#17509 és ha csinálna valaki inkább hogy mit tom én "GTA Vice City SG Team" vagy valami ilyesmi!???????????????, -
#17508 sztetek ne rakjuk ki ennek az oldalnak a bannerjét? persze linkkel 1ütt. sztem jó 5let
-
#17507 na 1-2 loál fegyver!
-
#17506 wazz ez a legjobb fegyver!
-
#17505 júúúj neeee...ne fárassz....
-
#17504 anyós!
-
#17503 júúújjjj de loL!
-
#17502 loál!
Lada Niva 21213 turbo tuning
itt van közép tájt! -
#17501 loál tuner kocsik! -
#17500 loál hunter...az egy állat gép!:DDDDDDDDDDDDDD -
#17499 én imádom a hidroplánt, és a helikoptereket is. legjobb a gameban a hunter -
#17498 én is...mivel itt a VC-ben nincs is csak 1 repi amit lehet vezetni!(Skimmer) -
#17497 én a helikopterket jobban szeretem mint a repülőket. -
#17496 heli? -
#17495 hátha itt jobb az irányítása, még nem tom.
mondjuka heli tuti -
#17494 Loál DODO...már a 3-ban is görcsöltem vele...össz vissz annyi volt a bagy repülés vele hogy átrepültem a középső szigetre!:D
de ez az ember kilövő gecc ez nagyon LOL! -
#17493 Ez a tuti. ;))))
Jéé, megjelent a DODO, lehet bénázni megint. ;))
Meg egyéb:
Ez sem hangzik rosszul:
--> Tommy ist Neo
--> Lance ist Morpheus
--> Diaz ist Merowinger
--> Zivilpolizei ist Twins
--> Candy ist Niobe
--> Avery ist Vater der Matrix
--> Soldaten sind Agenten
--> pcj600 ist Ducati 996
--> Verceti Estate ist Chateau (Schloss aus Matrix 2)
--> neue weapon huds
--> Fliegen
--> Super Sprung
--> super Sprint
--> Matrix Bullet Time Schuss (Kugelkringel)
--> wer will, auch Bullet Time (das könnt ihr Instalieren müsst aber nicht)
--> neuer Polizisten Skin
--> neues Menü
--> UND ES GIBT EINEN HIGHWAY
--> Matrix Schrift
--> neue Deutsche Untertitel
--> Agenten und Twins kommen in neuen Autos
--> eure gang Mitgliederhaben Matrix skins
--> Power Punch
--> ihr werdet abwechselnt Neo,Morpheus,Trinity und Seraph spielen
--> Trinity statt Mercedes
--> Seraph statt Kent Paul
--> eure Gangmitglieder und die von Diaz wurden verbessert
--> es gibt Werbeschilder mit Matrix
--> dann dort noch kleinigkeiten und hier welche
--> ein Raum mit Neb Textur
--> neues ladebild
--> neues outro Bild
--> auf die Neb Teleportieren
--> Unverwundbarkeit für 10 sek
--> Motorrad spawnen
--> Link nach einen Ausgang fragen
--> 3 Missionen
--> Wanted-Level auf 0 setzen
--> Saven in der Neb
-
#17492 ÁÁllat ez kell nekem. ;)
Szedem is lefele. MOndjuk lehetne egy dögösebb rendőrmoci, de megteszi ez is. -
#17491 biztos vagyok benne, hogy mindegyik mod kifogástalanul működik, magadban kell keresned a hiba okát... rosszul teszed be őket valszeg -
#17490 Na nem tudja senki, miért nem indul a game a legtöbb moddal? (Pl. a Vissza a jövőbe autó) -
#17489 Szivesen! -
Gandibá #17488 Köszi! -
#17487 én is csak úgy találtam meg hogy rákerestem a google-ben így hogy "police bike for gta vice city" -
#17486 ügyi vagy, én nem találtam volna meg a büdös életben mégegyszer -
FiReBoY #17485 Ok. Közben megtaláltam... :-) -
FiReBoY #17484 A kispolák modelt honnan lehet leszedni?
Köszke a választ! -
#17483 na ha azaz amire én gondolok, akkor mondom, hogy én , hogy csináltam. én nem szálltam fel a gépekkel, hanem a földön mentem oda, úgy sincs messze. Majd amikor odaértem, kinyírtam az embereket úgy, hogy a repülő elejével nekik mentem párszor:) a többiek nem figyeltek fel, szóval így midnekit elintéztem szépen:) -
#17482 Ez az mikor az az öreg nő adja a küldetést? és a kubaiakat kell egy háznál kinyirni, meg két hajót? ez az? -
Gandibá #17481 A Bombs Away! küldihez valami tippet tudnátok adni? Mert már rohadtul elegem van ebből a szaros játékrepülőből, hogy mindig lezuhan, hogyha nagy nehezen fel sikerül szállni.. -
#17480 ez van!nem tok mit csinálni! -
#17479 Kár hogy a szamara egyáltalán nem így néz ki