89387
PlayStation3
  • 5c0rp330n
    LBP annyira azért nem fogy rosszul, mint ahogy mondják...
  • Jimanszky
    Nekem nagyon nem jött be
  • EmThor
    Éjjel befejeztem a Dead Space-t, hát b+ kemény volt! Tisztán 13-14 óra körül lehet a vége, a sztori nagyon jó volt, grafika, hangok, minden a helyén! Ilyennek kell lennie egy minőségi single játéknak, extrákból viszont kevés van a lemezen, csak artwork, fejlesztői videók HD-ben elfértek volna. A magyar feliratban nem volt hiba. A sztori az utolsó utáni másodpercekig lekötött :)

Mit lehet mondani? Ha lesz, akkor várjuk a 2. részt, de addig a Dante's Inferno-n dolgoznak a fejlesztők ha minden igaz.

• Foxhound1980
    ME akkorát hasalt mint a ház...
  • Foxhound1980
    Egyébként nagyon sok dolog a HL2-ből köszön vissza. Látszik, hogy bejött a fejlesztőknek a Valve produktuma.
  • Győri Devi
    GameSpot: Best game of the year
  • EmThor
    eddigi eladások

- Mirror's Edge - 0.72m (ps3+xbox)
    - Mercenaries 2 - 1.4m (ps3+ps2+xbox)
    - LittleBig Planet - 1.52m (ps3)
    - Resistance 2 - 1.01m (ps3)
  • Foxhound1980
    épp most akartam írni :D Lejutottam egy barlangba, tele vízzel. Brutális. Sztem a Bio vizét is veri.
  • EmThor
    A víz 'fizikája' se rossz.
  • Foxhound1980
    Legjobb story a GTA4 viszont elég vicces. Én azt szívem szerint az év játékának tenném, a legjobb Story díjat meg az MGS4-nek adnám. Aztán meglehet az év játéka az MGS4 lesz.
  • Foxhound1980
    Ami még nagyon tettszik benne az az, hogy az Insomniac megmutatta, hogy tudnak ők texturázni ha akarnak. Nyoma sincs a a Resi 1 vagy a Recska féle mosott képnek, ami ugye előbbinél annyira nem, utóbbinál viszont kifejezetten jól festett a rajzfilmes koncept miatt. Itt viszont tényleg nem győzök megállni és nézelődni olyan szépen vannak shaderzve a texturák, és a színek használata is rendkívül jót tett a játéknak. Épp most jutottam ki a felszínre.
  • Silverford
    Gyors segítség aki már rendelt több játékot is a shopto-tól.Egy játéknál is ugyanannyi a postaköltség és több játéknál is? 1 kg a határ is is amit külföldre szállítanak?
    Köszi!
  • EmThor
    Resistance 2 best FPS 2008 @ GT

a többi díj bunda :D (kivéve a most innovative)
  • EmThor

Szia, örülök h tetszik, eléggé zsíros, játékmenet maradt a régi 100%, többin változtattak mindenen, az tetszik h a földön fekvő több 10 ellent is lehet molesztálni :)

Tegnap elég jól ment a Conquest elég elől zártam minden körben csapaton belül és az egyik minas tirith-i ostromnál felajánlotta ismét h akarok-e hőssel tolni (újra: csapaton belüli elsőség és 500 pont elérése) -> ő nem volt más, mint az angmar-i boszorkányúr, alapjáraton harcos, de sok speckója van és lévén csak egy lidérc, óriásit tud ugrani, elég rideg :)

Ha már a harcosnál tartottam, itt egy taktika, legtöbbször bejön: akármilyen ellenfél jön ellened, előbb R2-vel dobd meg a hátadon levő csatalbárddal, 80% h eltalálod, mert van egy kis automatikus rásegítés. Ettől elterül és lehet ütni (L1 + /\)
  • Foxhound1980
    Elkezdtem olyan 3 napja a Resistance 2-t, elképesztően jó lett. Köröket ver az első részre. Látványilag meg a konzolon ez tűnik a csúcsnak eddig.
  • tomi890125
    heavy raint már nem is említed? pedig abban is lesz varázs :P
  • razorback
    Rosszul latod , nincs problema. :)
    Mar most vannak meggyozo cimek.

• bacsigy
    Sziasztok tud nekem segíteni valaki Tomb Raider játékban, mert elakadtam az elején a polipnál.
  • tarti19
    Srácok akinek esetleg problémája van várja meg a GOW 3-t az Uncharted 2-t s végüla KZ2-t... ezek után valóban mindent elárul majd a PS3 ereje s egyben tudása is. Addig pedig felesleges már megint harcolgatni...
  • Jimanszky
    Jaaaj menjetek a fa..omba de tényleg/bocs be vagyok b...va/Mindenki azt veszi meg, ami jobban tetszik neki!!!Meg lehet nézni havernál a gépeket vagy MM-ekben és el lehet dönteni, kinek mi kell!!!
    ON!!
  • mrzsul
    Heló gme.co.ukn melyik árat kell nézni????
  • grizzly21
    nem, ezt irja:
    26/12/2008 Your order is held for credit checking.
    26/12/2008 Your order is waiting for authorisation and release for packing.

akkor megsem 5 mp gondolom
  • Demeter
    Nem tudom, hogy milyen patch volt viszont azt igen, hogy ezt az 1.1-et már régebben is próbálta felrakni de nem sok sikerrel. Most viszont gond nélkül felment. Viszont ennek hála (vagy ha nem ennek köszönhető akkor nem tudom minek) nem ismeri fel az 1.1 előtti mentéseket.
  • Papesz
    Miért, már feladták?
  • EmThor
    ha ez a trófea patch volt akkor sanda gyanúm h újra kell kezdened, töröld a régi mentést
  • Demeter
    Sry de gáz! :D Amúgy gondolatolvasásból 5-s! :) Valamiről lemaradtam?
  • tomi890125
    had találjam ki!
    Uncharted?
  • EmThor
    Magyar tv: shrek 1-2, kismenő, stb. -> szar

Német RTL: Herr der Ringe :D, Children of Men, stb. -> über és mindez szélesvászonban!
  • EmThor
    Sokat segítene ha elárulnád melyik is ez a "game" :D
  • Demeter
    Srácok volna egy kérdésem. A minap nekiálltam, hogy folytassam az annó abbahagyott játékállást, de előtte letöltöttem a felajánlott 1.1-es updatet. Mondjuk csodálkoztam is, hogy sikerült letöltenie az updatet mert eddig nem igazán akaródzott neki. Naszóval miután leszedte majd fel is rakta a javítást jött a "hideg zuhany" mivel a gém nem ajánlotta fel a félbehagyott játék folytatását. Mitől van az, hogy nem tudom betölteni a save állást??? Netán az update lehet a "bűnös"??? Tudnátok vmi tippet adni, hogy működjön a save? Csak mert jócskán benne vagyok már és nem nagyon lenne kedvem újra kezdeni.

Thx!
  • grizzly21
    na ezaz, hogy meg mindig nem vonta le
  • EmThor
    Dead Space utolsó fejezet, 1 hónapig pihentettem az utolsó előttinél mert elég nehéz, de itt a végén már az idegeim felmondták a szolgálatot, para van rendesen :D
  • Sippie
    5 másodperc :D
  • grizzly21
    koszi, meg annyi hogy mennyi ido kb mig levonjak a kreditkartyarol a penzt?
  • Thundercore
    3-4 munkanap alatt már ide szokott érni.
  • grizzly21
    game.co.uk-nal kb mennyi ido alatt hozzak ki? annyi amennyit irnak?
  • Thundercore
    Én is kipróbáltam, egy kis single gyakorlás után irány multi. Nem is ment rosszul, de a trollal nem tudtam mit kezdeni, mindig alázott :P Reggel korán be kell ugranom melóhelyre, de remélem délelőtt már tudom nyomni, és egy kis gyakorlás után majd jobb lesz :D
  • razorback
    Crysis-nal hatalmas tereket lathatsz, amik zabaljak a cpu es gpu teljesitmenyt.
    Es rendesen hasznal fizikat az engine, szoval van mivel leterhelni a gepet.
    Persze a Killzone 2 nagyon igeretes game, sot tobb mint igeretes.
    De majd akkor mondok rola velemenyt, ha mar jatszottam vele.
  • 5c0rp330n
    FullHD felbontás és AA. amiket összehasonlítottam, pont ezekben jött ki a különbség a leginkább. ha mindent vinne a PS3 fullHD-ben, 2-4*-es AA-val, egy rossz szavam nem lenne rá.
  • Istencsászár
    Urban legend:) mindenkit lefizet az MS, na persze... nem az MS ennyire jó, hanem a Sony ennyire balfasz.