PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Az keményen szeptember vége felé jön nem?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

fsgh
Force Unleashed demo nincs fent semelyik store-on se:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nincs még nekem sem.

EmThor
csak annyit tudok, hogy a Ratchet lemezesen is 10 font lesz, ahogy letöltve is.

többi posta vagy konzolbolt. majd írj kérlek a ravasz kiegészítõrõl, még nincs pénzem megvenni 😞

predator0
olvasgatást. Elsõ oldalt olvastam el, kapásból három ember írja, hogy neki a 2.42-es frissítés után döglött be az olvasója. Persze lehetnek véletlenek, de egy firmware simán szétkaphatja a gépet, lásd 2.40. Megoldásnak azt írta valaki, hogy probáljunk meg egy backup, full format, visszaállítás kombót, aztán hátha megy utána. Ha nem, akkor szerviz...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Ezeknek mennyi lesz az ára?

EmThor
10 körül, kb. az Eye kamera árában tudom elképzelni a bill. kieget, annyit megér.

Siren + R&C:QfB is jön lemezen EU-ban

JohnnySmith
A billentyûzet engem is érdekel az biztos...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

EmThor
köszi

brodix: playstation eye a ps3-hoz való kamera neve, csak ezzel mûködnek az új játékok. csak a kamera, de 17-18 ropiért kapni eye of judgment nevû játékkal is.

ez az eyepet szoftver és csak jövõre jön.

a billentyûzet meg november végén.

tarti19
nem jelet meg még, majd 2009-ben, játék nem jár hozzá alapból, de a COnsolcornerba most 6K-ba van használt Eye Cam,

brodix
hello! pls help!
ha pl. ûberkonzoltol veszek eye toy-t,abban van vmi game?vagy csak a camera?
és ennek a ,,firkálok vmit és a camera felismeri" softwarenek mi a neve?
és egyáltalán már megjelent?
nem tudom lemaradtam-e,de azért megkérdeztem,ha igen,akkor sry!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Grat hozzá! Rámegyek én is a témára.

Janey
Hali, kis segíccség kõne.

Hiába regelek hivatalos címmel mind angol vagy osztrák store-ra, egyszer sem fogadja el az adatokat. A fake cím generátort is használtam már. A kártya visa és azt US store elfogadta de az új Mastercardomat nem.

PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "

EmThor
de meg is szenvedtem érte 😊

BTW, the last guy demó a hong-kong-i store-on, full angol, szedjétek, 215 mega és tök jó!

Engem igen csak érdekelne az állításod, ugyan mi az összefüggés, a frissités és a meghalt olvasófej között???!!!
cloud.strife
Inkább azt mondanám, hogy nem valószínû.

Nem a frissítés miatt van, max véletlen egybeesés.

www.digimomentsvideography.com

HUNMarcus
gondolom nem lehet visszacsinálni, vagy esetleg ha jön újmfrissítés akkor megint jó lesz, meg ha kicseréltetem az olvasófejet akkor az is ugyan úgy elromolhat ettõl a szartól?

PS3 ID: marcogi zsírkutya

predator0
Kisebb keresés után a válasz: Sajnos igen.

Emthor kiszedett minden trophyt a Drake-bõl. Bázz 😄

HUNMarcus
elcseszõdhet a 2.42-es frissítéstõl az olvasófej mert azóta nem jó miután frissítettem a rendszert

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Alien!
Killzone 2 gameplay mostmár bétában....sokkal szigorúbb az AI mint az e3-on...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
minden héten 1-szer megnézem😄 Az elõzetsek meg felsorakoztattam a ps3 hdd-re😄 van vagy 25😛

predator0
Akkor ne okozz magadnak csalódást és ne nézd meg a filmet... 😊 Én sajnos elkövettem ezt a hibát. Nekem is van egy rakat DVD-m, csomó még kibontatlan. Viszont ameddig nem tudom õket kiváltani Blu-Ray formában, addig el nem adom õket. Majd legfeljebb egyesével 😄😄

tarti19
én mindig csak az elõzeteseket tudom psn-rõl mondogatni vagy az egyetlen BD filmem a 300-t és akkor lesz neked minõség😊 Tátott szájjal 😄D😄😄😄😄😄😄
DRagon WARs elõzetes nálam üt és üt 😊

Alien!
persze a bd-vel nincs gond...+ vedd hozzá a HDripek borzasztó mennyiségét,és valszeg a dvd-idhez hozzá sem fogsz nyúlni.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
😊 micsoda kérdés ez...

Hát ez elég szomorú . Most hirdetem az oppot de akkor valsz. leveszem az eladó cuccaim közül.De a Blu-Ray része azért remélem vetekszik az asztali képével ?
Ezért gondoltam, hogy maradnak 😄

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

tarti19
😊 Végül is el lehet adni 50-100Ft körül😛

Nekem is van egy szekrény DVD lemezem.
De ki venné meg?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Alien!
én ahogy észrevettem,a PS3 dvd felskálázása még a régi 25e ft-os pio-mat sem éri el,nemhogy egy oppo-t...viszont,a pio-t már eladtam,és lassan a dvd-imet is elfogom.

Alien!
attól függetlenül nagyon szép felskálázott 1080p-n!!!!!

Ezt szerintem gondold át még egyszer. Ha 1080p natív lenne, akkor mitõl lenne szebb 720p-ben? A GTA IV nagyon nem 1080p-s.

Papesz

A GTA IV 1080p-s, de szebb 720-on,
brodix
hello!
ha pl. ûberkonzoltol veszek eye toy-t,abban van vmi game?vagy csak a camera?
és ennek a ,,firkálok vmit és a camera felismeri" softwarenek mi a neve?
és egyáltalán már megjelent?
nem tudom lemaradtam-e,de azért megkérdeztem,ha igen,akkor sry!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Speciel a COD 4 natív felbontása a 720p-t sem éri el, nemhogy az 1080-at. Egyetértek az alattam hozzászólóval: majd a következõ generációban.

Papesz

Istencsászár
Majd a következõ generációban... itt most a 720p az átlagos 90%ban. A full HDt filmezésre használd.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Arról lehet tudni , hogy a PS3-nak Milyen minõségû a scalere pl.nem mindegy DVD film nézésénél én most egy Oppo 971 el skálázom fel ( dcdi faroudja ) a filmeket és szeretném ezt is kiváltani a konzollal ,egyébként mennyire strapabíró a lejátszója mert már hallottam jót is rosszat is vegyesen ?
Bõõven elég a 720p-s😉

Szeretném a tv-m és a PS3 adta lehetõségeket maximálisan kihasználni , na és gondolom a játék élmény is nagyobb HD-ban .
predator0
Ez a 1080p miért olyan fontos neked?

Oks,várom a fejleményeket!Szerintem menjünk át a konvertálós topikba.Okéés?

Köszi mindenkinek !
Nekem fõként COD 4 típusú és autós szimulátorok jönnek be leginkább az egyik lista alapján minta a COD 4-re írták volna hogy HD lessz , meg talán a Motorstorm is .
Shenlong
Köszi. (kicsit beparáztam)

http://gamer-planet.freeblog.hu

Shenlong
ok megvan. láma vagyok😊 a válasz a faqban rejlik

predator0
Na... kikapcsolt állapotban 5 másodpercig nyomd, bocsi 😊

predator0
Bekapcsolt állapotban nyomd le hosszabban a be/kikapcsoló gombot, ameddig nem kezd sípolni. Ekkor elvileg vissza kell állítódnia a képbeállításoknak.

Shenlong
hdtv-n használtam a ps3-at, majd rákötöttem egy sd tvre. De ezen semmi sem látszik, olyan mintha nem lenne jel. mi lehet a gond/megoldás?

NEXUS6
A játékok nagyrésze elindul fullHD felbontásban is, de nem az a natív felbontásuk, a Jerikónak sem.

A gúglin hirtelen ezt találtam LISTA

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs