PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
többi posta vagy konzolbolt. majd írj kérlek a ravasz kiegészítõrõl, még nincs pénzem megvenni 😞
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Siren + R&C:QfB is jön lemezen EU-ban

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
brodix: playstation eye a ps3-hoz való kamera neve, csak ezzel mûködnek az új játékok. csak a kamera, de 17-18 ropiért kapni eye of judgment nevû játékkal is.
ez az eyepet szoftver és csak jövõre jön.
a billentyûzet meg november végén.
ha pl. ûberkonzoltol veszek eye toy-t,abban van vmi game?vagy csak a camera?
és ennek a ,,firkálok vmit és a camera felismeri" softwarenek mi a neve?
és egyáltalán már megjelent?
nem tudom lemaradtam-e,de azért megkérdeztem,ha igen,akkor sry!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Hiába regelek hivatalos címmel mind angol vagy osztrák store-ra, egyszer sem fogadja el az adatokat. A fake cím generátort is használtam már. A kártya visa és azt US store elfogadta de az új Mastercardomat nem.
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "
BTW, the last guy demó a hong-kong-i store-on, full angol, szedjétek, 215 mega és tök jó!
Nem a frissítés miatt van, max véletlen egybeesés.
www.digimomentsvideography.com
PS3 ID: marcogi zsírkutya
PS3 ID: marcogi zsírkutya
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
DRagon WARs elõzetes nálam üt és üt 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
De ki venné meg?
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Papesz
ha pl. ûberkonzoltol veszek eye toy-t,abban van vmi game?vagy csak a camera?
és ennek a ,,firkálok vmit és a camera felismeri" softwarenek mi a neve?
és egyáltalán már megjelent?
nem tudom lemaradtam-e,de azért megkérdeztem,ha igen,akkor sry!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Papesz
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem fõként COD 4 típusú és autós szimulátorok jönnek be leginkább az egyik lista alapján minta a COD 4-re írták volna hogy HD lessz , meg talán a Motorstorm is .
http://gamer-planet.freeblog.hu
A gúglin hirtelen ezt találtam LISTA
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs