89387
PlayStation3
  • predator0
    Milyen játékokkal?
  • PootieTang
    Eladó PlayStation 3 PS3 80GB
    1DB Dualshock 3 sixaxis Controllerrel
    + HDMI kábel (nem tartozék)
    3 hónapos, hibátlan állapotban
    Dobozban, garanciával, papírokkal….
    Ár: 80.000Ft
    2 Játékkal: 85.000Ft
    3Játékkal: 90.000Ft
  • baggins
    Nyugi, tozuska a PS Vs. X topikban is felütötte a fejét, valami nagyon fáj neki (tipp: nem telik neki nextgen masinára??).
  • predator0
    EZ itt, ni :)
  • Sippie
    mér, mi ez?
  • predator0
    Én a prototype-os majomkodás helyett ezt fogom venni. (mer ekszkluzív, azé... persze)
  • EmThor
    [b]Game 3 £ @ 30 £ kód

04.14.-ig

Code: WELCOM3

• EmThor

demo úgy néz ki 05.07.-én (gamestop előrendelők 05.08.-tól tolhatják, EU-ban valszínű csütörtöktől)
  • PootieTang
    Eladó PS3 Játékok:
    Resistance: Fall of Men 5000ft
    Haze 6000ft
    Kane & Lynch 4000ft
    Half Life 2 Orange Box 4000ft
    mindegyik hibátlan állapotban.
  • DoNorBi
    EmThor most annyi fontos hírt tudtam meg csak tőled egyszerre mint más gamersite-tól több nap után
  • EmThor
    ez jó hír, nos ki tudja, lehet sokan panaszkodtak, lehet maguktól szerveztek át valamit, lehet tervben volt... sok a lehet, ha több helyről is azt olvasni, h megemberelték magukat, akkor OK, többire meg tenni magasról addig is, csak jöjjön meg rendben!
  • Papesz
    A TheHut-nál szerintem speedet szívnak mostanában. A tegnap rendelt cuccok közül 2 lemezt már feldobtak, a többi meg vár a raktárban. Szerintem holnap azok is elindulnak.

Eddig nem ez volt a jellemző, lehet, hogy jó irányba változnak?
  • EmThor
    home, EA, godfather 2 szoba:
  • EmThor
    hehehe :) köszi a többiek nevében is :))

ja, gameplay szokásos, hétfőn feladott csomi megjött ma, bontatlan volt a cod4, ennek örültem, eternal sonata faszányos külső papírtokkal jött mint mgs4 + bioshock, hawx meg szimplán zsír.

sf4 + comb raider jó lenne... na majd kiderül

ez a PSN akció meg hogy mikor, meg milyen játékokat érint nem tudni, ami biztos, hogy a R5 dlc fenn van 5$
  • Papesz
    Na jó, meggyőztél:

EASTER3
  • EmThor
    sacred 2 metál trailer
  • EmThor
    eu blog
  • EmThor
  • EmThor
    egyem a szíved :D
  • Sippie
    KDL 40v3000-es tévé, ahogy nézem csak ilyen tuner van benne
    # 1 analóg tuner és 1 DVB-T tuner
    asszem csak mpeg2
    Pesten vagyok, UPC-s digitális gold csomag van. De a fullhd elvileg nem a 16*9 lenne?
    most az MTV1-en a BL tuti hogy HD, ki is van írva, emiatt kérdeztem :)
    mondjuk a kis tv-m már van mpeg4, de az csak hd ready.
  • Papesz
    Spring Sale a hut.com-on, nézzetek rá. Péntekig van 3 fontos voucher is 30 font feletti vásárlásra, de azé' se írom be.
  • Papesz
    Nem felejtős, ha MPEG-4-es tuner van a tévében és Pesten laksz. De még NEM minden adás HD.
  • Sippie
    most hülye kérdésnek tűnhet, de a sony fullhd tv-t hogy a szarba állítsam be hogy fullhd legyen ak ép? Van ilyen digitális tv vagy mi a rák, bár nem a UPC HD, de attól függetlenül az MTV1 HD-jét fognia kéne, nem? nem nagyon látok 16:9-es arányt, van 14:9 meg smart meg ilyenek, de minegyik kicsit torz... vagy ha nem a HD-s digitális fosom van akkor felejtős?
  • EmThor
    shopto se rossz. comb raider-ez jön trophy patch (100%), japán változaton alapból rajta van a cucc, ennyit pont megér. lair meg ezenyócé'? simán!!

untold legends meg jó, menni kell és gyakni :)
  • NEXUS6
    Járművek jöhetnek!:DDD
    Meg pl jöhetne egy olyan multiplayer móka, az Enemy Territorry mintájára, hogy a járművet el kell vinni A-ból B-be.

Az viszont gáz lenne, ha a coop valami miatt tényleg véglegesen kimaradna.
  • Alien!
    nekem úgy rémlik,hogy azt nyilatkozták a coop-pal kapcsolatban,hogy vmi miatt gyakorlatilag megoldhatatlan,újra kéne írni az egészet...talán a folyamatos stream-elés miatt,nemvágom...Ami viszont megdöbbentett,hogy a friends lobby sem olyan egyszerűen bepattintható,ami miatt most sokat agyalnak....

a DLC valszeg a járművekről/új pályákról fog szólni...
  • EmThor
    a srác aki összetörte tales of vesperia lemezét, a hírre h jön ps3-ra is.... szerintem az ilyet kezeltetni kéne. vagy csak a felhajtás kellett. vagy reklám.
  • zzeN
    ennyi pénz ezért a CE-ért semmi...
  • EmThor
    monnyuk 6-7ért se rossz a sima
  • Foxhound1980
    Emmeg Shop to Tomb Raider ér pénzt vagy szemét?
  • Foxhound1980
    Sztem nincs annyi.
  • EmThor
    húvéti akció 2!!!44
  • EmThor
    na ezt kurvagyorsan le kell csekkolni, hogy van-e egy kiló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444négy

street fighter gyűjtő 9.990
  • Foxhound1980
    Azt megcsinálni kb szinte semmi. Azon csodálkoztam mikor végigvittem, hogy annak ellenére sem rakták bele, hogy szinte soha nem vagyunk egyedül. Nem is nagyon emlékszem olyan pályára ahol az embernek egy szál magában kellett volna gyakni. Szóval jöjjön csak.
  • NEXUS6
    Most olvasom a n4g oldalon, hogy hamarosan jön valami KZ2 bejelentés. DLC map pack vagy coop módot tartanak sokan valószínűnek!
    Kúlos!:)
  • NEXUS6
    Jaj ez nagyon fight!!!
  • NEXUS6
    Nekem is fenn van, és a Penyó kettes laptopomon tökéletesen fut, most nyomtam ralyta végig a kázékettőt. Azta Wiiszarikot fél perc alatt kinyírtam, meg van az összes acsivmentem hozzá!
  • predator0
    :DDDDDDD
    Mekkora szar poén.... PS3-ban csak akkor lenne AA, ha elemmel menne...
  • NEXUS6
    Vazze nincs benne AA amikor az ikszben már AAA-van!????

Toza, bocsi de törölve az üzlet, nekem ilyen xart ne akarjámá eladni vazze!!!
    És hiuzzá már innét a portékáddal gyorsan kezítcsókolom léccives bazze!
    Értem?
  • Alien!
    szarni bele,Pc-re van ps3emulátor,azon van +AA meg nagyobb felbontás,akár szrisziksztí kontroller is,lemezre se kell írni,torrent oszt csá.