PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és exkluzív. Akkor annyira rossz nem lehet, mint egyik másik portolt gagyi :S
Vinyóra mennyit tesz fel, mindennel együtt cakk-pakk a LBP? Köszönöm!
Nem tudjátok, hogy hol tudnék emberi áron beszerezni egy fóliás, EU-s
Call of Duty: World at War-t? Mert mindenhol elég húzós volt.
Akinek megvan, az megmondaná, hogy a vinyóra mennyit pakol fel? Köszönöm!
Idén lesz jó pár nagyon ütõs cím, ti melyik gameket várjátok, ami kötelezõ?
Én a Killzone 2, Godfather 2, Mafia 2, Uncharted 2-t minden képpen beszerzem majd. 😉
Olyan örömet tud okozni mint régen a mario játékok anno<#taps>#taps>
Haverok, Buli, Fight Club!
https://hotshu.wordpress.com/
Asszem egy hónapig Second Life-oztam, napi 3-4 órát meló után úgy, hogy mindig találtam benne valami újat. A Home-ban sikerült elszerencsétlenkednem majdnem kemény 3 órát összesen. Persze mondhatom, hogy ez csak azért van, mert béta, de én attól félek, hogy több év múlva sem fog annyit és olyan szinten változni, hogy le tudjon kötni engem tartósabban. Ne legyen igazam.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
https://hotshu.wordpress.com/
Kb olyan hatással volt rám mikor a God of War 3 elsõ trailer-ében Kratos azt mondta hogy : "There will be only chaos"
Nagyon várom már a KZ2-õt!!!! 😊
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sztori szerint a reaperek a nagy hood-al a fejükön sima utcai bandák voltak, aztán hogy lezárták a várost még keményebbek lettek és mindenkit terrorizélnek
Guitar Hero 3-Legends of rock gitár meg gém 38 font!!!<#wow1>#wow1>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
mirror's edge -5400Ft (19.90.Font) 😛
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
azt hiszem ez a topik a csúcs, ahová nem irtam a leghosszabb ideje
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray