PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Mi????...dehogy😄D
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Jah, már kész vagyok rendesen😄Ráadásul beteg is vagyok már pár napja, mandulagyulladás meg szerintem lázam is lesz:S
Én március végét várom, elvileg akkor jön a ps3-as snooker.
Killzone is jó lesz, de hosszútávon engem nem köt le a gyilok.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Gyerekek ez a játék egy új korszak kezdetét jelenti majd.Szerintem akkor is, ha szubjektíven nézem a dolgokat😉)Forradalmi újdonság készül!
EZ LESZ AZ IGAZI NEXTGEN!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun>
Ezt kapjuk ma az arcunkba<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Ma érkezik minden idõk szerintem egyik legjobban várt játékának demoja!!!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#vigyor1>#vigyor1>
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A bann-t hogy birod? De gondolom már kész van a köv regisztrációd zzzzzzo néven!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Lehet hülye kérdés, de DVD film nézés közben a gyors tekercslés (10,30, 120) tehet vmi kárt az olvasófejben, v. vmiben ?<#fejvakaras>#fejvakaras>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Szar videokártya miatt?(Mert úgy tudom PS3ban nincs vmi nagy VGA,inkább Cell-re támaszkodik)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES