PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy Ps3-hoz olyan frissítést amivel DivX filmeket tudok nézni, azt a gép magától tölti le vagy nekem kell rákeresnem? Ha nekem kell rákeresnem akkor hol keressem?
Válaszotokat elõre is köszönöm és jó Killzone2 és Street Fighter 4-ést kívánok mindenkinek-már akiknek megvan😊

For the greater good

Melyik Squadba? Az a baj hogy egyenlõre csak a youtube oldalon van harc. Meg a gmail oldalán. A többin nincsen.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Tibor
Én igen és csatlakoztam a squadba. De nincs most harc.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

predator0
Elõbb majdnem én is megvettem, de (szerintem) egy égi jel közbeszólt 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

erik10
LOL, látom nobi franctudja mi õrület van, omg <#szomoru1>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

EmThor
Noby Noby Boy - PSN - 5$ (のびのび 'nobi nobi' jelentése angolul "hang loose -> stretch out, be easy")

Speciel nem tudom még mit kell csinálni, de szórakoztató anyag. Irányítás sixaxissal + analóg karok + vállgombok.

L1 + döntés elõre hátra : zoom be-ki
L1 + R1 nyomvatartva és úgy mozgatva a kontrollert: kamera mozgatása
/\ hosszan nyomvatartva: vissza a házba
Bal kar le + start: üzenet másik fiúra, saját fiúra, sima üzi
Bal kar fel + start: statisztikák, stat. beküldése a lánynak

Bal kar: felsõtest mozgatása
Jobb kar: alsótest mozgatása
(ill. ezek is nézõpont kérdése, lehet fordítva van\lesz)

R2\L2 egyszeri nyomás (tap): ugrás adott testréssze
Hosszan nyomvatartva: megemelés, kapaszkodás (?)
Valamint fejrész R2 nyomására eszik, L2-vel kiadja magából a cuccot, meg nem kérdezzétek mire jó, néha rádtapadnak az emberek állatok, amint látható el is sikerült vágni megam egyszer... passz, nem tudom mi micsoda még, van amikor felülnek rád, elfutnak, lehet ember, állat, szellem, stb...

Van youtube video feltöltés változtatható felbontásban (alap a sima videofelvétel xmb-be), van xmb képmentés (lásd elõzõ post) xmb-bõl photo menü alól (amúgy photo gallery képnézegetõ rendezõ 100 mb töltsétek le ingyen van, zenét fotó vetítést is lehet csinálni vele). Vannak trófeák, saját zenét nem próbáltam.

A házban lehet kilépni (ilyenkor fog menteni) meg új random pályát kérni. A cél a fiú nyújtása, a nyúlt métereket fel lehet tölteni, látványos statot mutat. Ha teljes kizoomoltok látni a Földet, benéz a nap, nomeg ott a Lány.

Megunni nehéz, mindig nagyon változatos random pályát ad, jó stuff, eredeti és teljesen szürreális! (Ezért tetszik sok PSN-es játék, van pár ami igen egyedi, hoz olyat amit eddig még nem láttam sehol)

youtube video

Banano
Ez mi ez?<#nemtudom>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Feltelepitett valaki a Killzone2 Web Gamet?

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

fasza. jött egy nobys üzid psn-en de nem volt benne semmi.

EmThor
noby jobbkor nem is jöhet, sikerült kettévágni... nem tudom hogy.
ign tesztet most fogom elolvasni hogy mit is kell csinálni 😄

megen nem megy a playstationliv.hu

Tényleg nem recés, inkább akkora villámok vannak benne, mint Flash ruhájának elején😄D

Hát akkor sztem nézd meg és utána mond a FEAR 2-re, hogy ocsmány. LOL

5c0rp330n
fear 2 egyáltalán nem vészes szerintem. ellenben egy mirrors edge-ben akkora recék vannak, hogy azzal fát lehetne vágni..

Bocs, majd másfél.

Nem láttam még a Yakuza demot, de FEAR 2 is elég ocsmály, amit sajnálok😞.PC egész jól néz ki<#eljen>

FEAR 2 tized ennyire nem recés. Yakuza 3 úgy néz ki mintha vagy egy PS2 gémet toltam volna ki HD-ba (élsimítást vizsgálva persze) vagy kompozittal menne. Ha te ilyen mértékû recéket vagy akár ehhez közelit látsz más stuffokban akkor ott komoly gáz van. Konkrétan ilyen AA mentességet a Kane & Lynch produkált olyan 2 éve ami egy abszolút prevgen cím.

ÁÁÁÁ, ilyeneket a FEAR 2 demoban csinálhatnék!

Noby Noby ismertetõ is jöhetne Emthortól <#nezze>

2MP bõven elég lesz, még sok is. Lássuk a képeket! Kétlem, hogy az általam betolt Yakuza 3-nál durvábbakat csinálsz...

Bazdmeg most már lefotózom majd mobillal a KZ2 recéket<#boxer>

predator0
Én veled vagyok, nekem kell a Yakuza 3 😄

Kössz<#integet2><#gunyos1>

De ezen elmazsolázhat legalább. 😄 Viccen kívül egyébként botrányos ahogy ez kinéz.

predator0
Ideális játék? Szerintem az inkább valami sajtreszelõ szimulátor lenne 😄

Jimnek! <#mf2> Megtaláltam az ideális játékot neked! LOL

EmThor
csak egy 2gb kingstone, de high speed (data traveler 400) 13mb írási sebesség

Gideon Wieth
Sziasztok!
Milyen Tv-t vagy Monitort / inkább monitort/ ajánlanátok Ps3-hoz, hogyha ki akarom használni a gép tulajdonságait ? Bluray és a többi 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

predator0
Nem. Nekem nem éri meg ilyenekért (is) fizetni 😊

De azért milyen g.cik, hogy a 4 új verda közül a Delorean 4 dollár a másik 3 meg már csak 2. <#schmoll2>

Burnout DLC-t megvetted már?

predator0
Ha az ott lévõ topup-ra gondolsz, akkor igen. Jól jött volna most picit taktikázni az árfolyammal 😄

pre paid kariról?

predator0
Nekem is lenne egy kérdésem: Az account feltöltés másnak sem mûködik ott? Egyik itten fórumozó írta, hogy neki nem megy, kiprobáltam utána és nekem sem akarta az igazságot.

Ombika
LEvonja a kartyadrol automatan!

Nem tudja valaki, hogy a shopto. net - nél az elõrendelõi státuszban lévõ játékokat hogyan tudom kifizetni, levonja majd automatikusan a creditkártyámról, amit a regisztrációnál megadtam, vagy elõre fel kell töltenem valamennyit az acountomra és abból, egyenlíti ki.

PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan

Milyen pened van mester?😊

EmThor
én meggondoltam a dolgot és inkább pendrive-ozok :]

Srácok!!!Akinek media server progija van, annak is csúszik némely felvételen a hang?nem lehet ellene semmit se tenni?Konvertáljam vagy mi a sz@rt csináljak?
Megnéztem a Fear2 demot.Nektek h tetszett?Recés nem recés?😄D

Ennek semmi köze hozzá, azért nincs mert idióták. Amúgy én pont ilesmit vártam.

predator0
Hát ha mondjuk ilyen "szarok" miatt nincs egy sokkal szebb CE változat, mint ez a fémtok, akkor nem fogom megerõltetni a fantáziámat.

EmThor
ISA toborzóoldal, több fantázia... Resistance 2 ilyen téren jobban fel volt vezetve ("sturbuck" és tsai) bár az csak sztori volt.

bár még a kz1-et is be kell fejezni, mocsárban vagyok

predator0
FOX: Csekkold ezt mindenképp. Azok is akiket érdekel a Killzone 2 webes játék. Hát én nem erre számítottam, és akkor finoman fogalmaztam nagyon 😄

Banano
AZ ÁLHERÉJÛÛÛÛ!!!!!!!!!!!!!!

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Már tapasztaltam😛 csak mivel gondoltam ott van az a 7 nap ezért csak 27-re tudják szállítani...na majd kiderül^^.

EmThor
<#eljen>

akkor még nem is láttad a noby noby boy-t (ekkora állatságot, de nehéz lerakni)

Megérkezett ma a Little Big Planet-em (kb. két hete vadásztam amíg találtam egy példányt, szerencse hogy még fóliás is volt a kicsike), amióta betettem a gépbe, úgy mosolygok mint egy idétlen vadalma.

Nem is emlékszem hogy mikor olvadtam el ennyire egy játéktól. Többszáz (ezer) Helghast+Chimera harcos kiirtása után egész egyszerûen olyan ez a játék mint a szomjazónak egy korty víz. (értem ezalatt, hogy egy idõre megcsömörlöttem az FPS-ektõl, az tuti.)

Csodálatos, bájos, magával ragadó, cuki, és mellesleg k.vajó program!! IMÁDOM! 😊 Érdekes, a KZ2 esetében egyszer sem éreztem, itt azonban már azonnal megjött a "feeling" hogy már csak ezért megvette újból venni egy PS3-at 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

predator0
Nem keverendõ össze egy játék hivatalos megjelenése azzal az idõponttal, amitõl egy boltban kapható 😄

Banano
shopto-n az van hogy megjelenés: 7nap múlva:S Szóval a szerda igen nehéz lesz úgy😄