PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Válaszotokat elõre is köszönöm és jó Killzone2 és Street Fighter 4-ést kívánok mindenkinek-már akiknek megvan😊
For the greater good
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Speciel nem tudom még mit kell csinálni, de szórakoztató anyag. Irányítás sixaxissal + analóg karok + vállgombok.
L1 + döntés elõre hátra : zoom be-ki
L1 + R1 nyomvatartva és úgy mozgatva a kontrollert: kamera mozgatása
/\ hosszan nyomvatartva: vissza a házba
Bal kar le + start: üzenet másik fiúra, saját fiúra, sima üzi
Bal kar fel + start: statisztikák, stat. beküldése a lánynak
Bal kar: felsõtest mozgatása
Jobb kar: alsótest mozgatása
(ill. ezek is nézõpont kérdése, lehet fordítva van\lesz)
R2\L2 egyszeri nyomás (tap): ugrás adott testréssze
Hosszan nyomvatartva: megemelés, kapaszkodás (?)
Valamint fejrész R2 nyomására eszik, L2-vel kiadja magából a cuccot, meg nem kérdezzétek mire jó, néha rádtapadnak az emberek állatok, amint látható el is sikerült vágni megam egyszer... passz, nem tudom mi micsoda még, van amikor felülnek rád, elfutnak, lehet ember, állat, szellem, stb...
Van youtube video feltöltés változtatható felbontásban (alap a sima videofelvétel xmb-be), van xmb képmentés (lásd elõzõ post) xmb-bõl photo menü alól (amúgy photo gallery képnézegetõ rendezõ 100 mb töltsétek le ingyen van, zenét fotó vetítést is lehet csinálni vele). Vannak trófeák, saját zenét nem próbáltam.
A házban lehet kilépni (ilyenkor fog menteni) meg új random pályát kérni. A cél a fiú nyújtása, a nyúlt métereket fel lehet tölteni, látványos statot mutat. Ha teljes kizoomoltok látni a Földet, benéz a nap, nomeg ott a Lány.
Megunni nehéz, mindig nagyon változatos random pályát ad, jó stuff, eredeti és teljesen szürreális! (Ezért tetszik sok PSN-es játék, van pár ami igen egyedi, hoz olyat amit eddig még nem láttam sehol)
youtube video
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
ign tesztet most fogom elolvasni hogy mit is kell csinálni 😄
Milyen Tv-t vagy Monitort / inkább monitort/ ajánlanátok Ps3-hoz, hogyha ki akarom használni a gép tulajdonságait ? Bluray és a többi 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Papesz
PS3 ID:haarmaan/Magyar :kardon/USA :haaarman/Angol X360Gamertag:haarmaan
Megnéztem a Fear2 demot.Nektek h tetszett?Recés nem recés?😄D
bár még a kz1-et is be kell fejezni, mocsárban vagyok
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
akkor még nem is láttad a noby noby boy-t (ekkora állatságot, de nehéz lerakni)
Nem is emlékszem hogy mikor olvadtam el ennyire egy játéktól. Többszáz (ezer) Helghast+Chimera harcos kiirtása után egész egyszerûen olyan ez a játék mint a szomjazónak egy korty víz. (értem ezalatt, hogy egy idõre megcsömörlöttem az FPS-ektõl, az tuti.)
Csodálatos, bájos, magával ragadó, cuki, és mellesleg k.vajó program!! IMÁDOM! 😊 Érdekes, a KZ2 esetében egyszer sem éreztem, itt azonban már azonnal megjött a "feeling" hogy már csak ezért megvette újból venni egy PS3-at 😊
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny