PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Állítólag akkor sem, ha 32 ember egyszer dobál gránátokat, de ezt azért szerintem ki kell majd probálni 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
kemény a KZ2 körüli hype...Miután mindenki leírta,hogy brutális az engine,egybõl jönnek a crytek-es KZ2 videók,Geow2 VS KZ2 comparison cikkek,majd ma a semmibõl elõbukkan egy IBM-es csóka(2-3év után),és közli,hogy a két gép CPU-ja kb egálban van.....pfffff.......

valahogy érzem,hogy ez az év,errõl fog szólni.

egyébként a kz2 motor tényleg kemény,mert multiztam 16 bottal,egy térre szorulva,kb 3 robotrepülõ volt a levegõben,jópáran küldték a rakétákat,iszonyatos füstben,és a kép meg se reccent.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
annó a haverokkal cod4-ezés kezdetén rendeltük meg kintrõl,mert annyira bénák voltunk,hogy aszittük ez a fragfx-esek miatt van.....mire megjött,annyira ráálltam a controller-re,hogy fragfx-el estem keltem...nem lett volna rossz,csak vmi miatt nem volt feelingje a játékmenetnek,ráadául olyan gyors lett a játék vele,hogy majdnem behánytam a tv elõtt...

ettõl nem vagy cheater értelemszerûen,de mondjuk bárkit egy az egyben könnyen kioldalazol...és az egész fragfx használat max csak killcam-ból észrevehetõ..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Nem láttam az adatlapján a PS3 feliratot. Szerencsére a bonyolult programozhatóságnak elõnyei is vannak 😄

NEXUS6
És ez még nem jelent meg? Pedig már naggyon várjuk!
De mi is volt az a vietnámos játék C64en, meg Amigán, ami tök hasonló volt?
😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Hát én is azt mondanám, hogy KZ2, meg a Resi2 esetében max egálban van az irányítás, de szerintem a FragFx-szel 1-2 szempontból rosszabb.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Pre order

HAF Rigel
Igen én kivagyok , mert kb 8-9 éve nyomom már a Online Fps . És soha Cheateltem , erre jön egy f*** aki ok nélkül lecheaterez , úgy hogy soha nem játszottunk együtt egyszer sem.

Egyébként nekem az segített sokat hogy végig tudtam játszani a játékot , kicsit online mókáztam is . De hogy fejlõdött a kézügyességem a többi program miatt is , így már lusta vagyok elõszedni , mert a ds3al is boldogulok .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Sztem már qrva sok Uwe Boll lépett színre a trashgame kategóriában... <#nevetes1>

predator0

Állítólag ehhez UV mesternek is köze van 😄

NEXUS6
Trashmúvi kult után itt a trashgém kult!!!!
Detrendi, vazze!😄
Várjuk a mi Trantinonkat és Uwe Bollunkat, hogy színre lépjen végre!<#eplus2>

NEXUS6
Hááát azért nem jelent abszolút elõnyt. Van aki kontrollerrel is simán tudja jól nyomni, és át nem térne FragFX-re. Amúgy a legtöbb játékban van is célzás rásegítés, ami szerintem csak összezavarja az egerezõket.
És aztán meg COD4-ben is FraagFX ide vagy oda, ha szar a kapocsolat (hiába zöld a 4 tüske) akkor vértizzadsz , meg lecsíterezel mindenkit, amikor 1 tár belelövése után az illetõ hátrafordul és egy lövésböl leszed.

"Minden ízében szemét" Ezt szeretem, LOL

EmThor
LotR Conquest nem rossz, minden ízében szemét, kivéve a filmlicenszt (zene, artwork), de a multi jó, single meg a helyszínek miatt hangulatos, kár, hogy a Harmadkoron kívül nem volt épkézláb "nyitottabb" világú GYU játék 😞

5c0rp330n
ilyet kaptam én is

Alien!
bazz,te ezen a fragfx-es témán mennyire kivagy feszülve....😊

egyébként a Resistance 1-nél volt az,hogy ahol kínkeservesen tudtam csak kontrollerrel átjutni,ott fragfx-el röhögve átfutottam....Oldalazva célratartani sokkal egyszerûbb vele...

Egyébként ez az egész úgy lenne igazságos,ha progik különraknák egy lobbyba a frageseket mint annó az UT3-ban az egérrel játszókat...

Ha holnap feladják talán péntek a pestieknek, de inkább hétfõ.

tarti19
Addig Én asszem LOTR fanként tolom a játékot😊 pénteken megjön az is, ha minden igaz 😄

predator0
Fejben én már beprogramoztam magam, hogy minimális bazmegolással tudjam elfogadni, ha ez mégsem így történne meg és esetleg csak jövõ hét keddre ér ide 😄

tarti19
ma elkezdik feldolgozni az adatokat s holnap elvileg postázzák, hogy a megjelenés napján azaz 27-én már megkapjuk:d

nekem is 2 óra körül jött mail... mondjuk boldogabb nem lettem😄

Banano
Én nem kaptam még semmit.<#szomoru1>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ombika
Mind2 EUS-at!

brodix
Egyébként a game meg a shopto milyen régiós játékokat árul?
Gondolom mivel a game egy angol oldal,EU-s,de a shopto?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

DoNorBi
Én anno addig buheráltam a szerviz menüt,h végül újra formatáltam a bele vásárolt 320as vinyómat😄
NBA 2K9-et cserélném vagy eladnám írjon rám akit érdekel!

Haverok, Buli, Fight Club!

brodix
Hány treasure-ökbõl mennyit gyûjtöttél?
Nekem 6 roh@dék megmaradt.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Sippie
az is horror áron van
HAF Rigel
FragFX de ha használod egyes emberek szemében cheater leszel

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

antgecc
Üdv!

Ps3-hoz tud valaki elérhetõ áron vmi kütyüt, amivel fps-t tudnék játszani bill+egér combóval? Ps2-höz találtam [url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=251]Max Shooter[/url]-t, de Ps3-hoz csak horror majd' 20000-es áron van ilyesmi.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Johnny23
Skacok!

Végigvittem az Uncharte-et (megj.: baromira ott van a cucc), és szeretném elcserélni !

LAIR -en gondolkoztam, milyen megéri ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

aha.

tarti19
jó neked, mert én még nem kaptam😊

predator0
Én már kaptam egy értesítést, hogy blablabla, holnap kezdik el feldolgozni az elõrendeléseket, feltételezem akkor a postázás is legkorábban holnaptól kezdõdik.

Shopto-s KZ2 rendelõk postolják majd be legyenek szívesek ha kapnak mailt a feladásról.

predator0
Láttam legalább 5 oldalon, és megnéztem belõle 10 youtube videót 😄
2.5-ös fw-tõl van benne. NAGYON NEM ajánlom a buherálgatását annak, akinek normálisan megy a gépe!

qper: <#wow3> Sajnálom. Remélem csak a vinyója ment szét, bár ez teljesen mindegy, ha megy vissza oda ahonnan jött.

greyfox
😞
Ez szomorú.
Itt az sg-n tényleg több ps3 hal meg, mint box.
Vagy lehet, hogy amúgyis? 😄

Steam: greyfox

Próbálkoztam, bekapcsolt, de most már be sem bootolt. Totál fekete képernyõ, a venti mûxik.

Nyomta a gombot, de kikapcsolta magát.

Nyomtam bõszen tovább, de semmi 😞

Rest In Peace

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

tarti19
1. Restart System (Rendszer újraindítás)
2. Restore Default Settings (Visszaállítani az alap beállításokra)
3. Restore File System (Visszaállítani a rendszer fájlt)
4. Rebuild Database (Újjáépíteni az adatbázist)
5. Restore PS3 System (Visszaállítani a PS3 rendszert)
6. System Update (Rendszer frissítés)

-tessen Jim kimásoltam neked😊

Szervíz menü?Hogyan sikerült rájönnöd??Miket lehet ott állítani?

predator0
Szerviz menüt be tudod hozni? Standby módban nyomd a bekapcs gombot addig, ameddig be nem jön (ne érdekeljen, hogy mennyit sípol, mi van a képernyõn, addig nyomd, ameddig be nem jön egy menü max. 1 percig <#vigyor0>). Ha ez sikerül, akkor írj mindenképpen, hátha ott valamelyik menüpont segít.

Kész, engem ezzel a géppel az ág is húz. Két hét mûködés után megadta magát, megy szervízbe. Leírom azért a storyt, hátha valaki tud valamilyen megoldást:

Tegnap este még Zumáztam vele boldogan, most meg bekapcsolom, bebootol, látom a Sony logo-t, majd ahelyett hogy választhatnék a accountjaim között, sima zöld képernyõ fogad, jobb felsõ sarokban mutatván a dátumot/idõt, ezenkívül semmi.

Csatlakoztattam a kontrollert, de a ps gomb lenyomásán kívül semmire nem reagál (itt ki tudom kapcsolni a gépet).

Illetve csak ki tudnám kapcsolni, mert ha kikapcsolom, akkor elmegy a képernyõ, a gép viszont nem áll standby-ba, hanem villog a zöld led, egy idõ után meg sípol három rövidet gyors egymásutánban a gép. Utána villog a led tovább, és megy a venti.

Megpróbáltam default módban indítani a rendszert, itt be tudom állítani ugye a HDMI-t meg a felbontást, de ha továbblépek, ugyanúgy a nagy zöld semmi fogad, középen a log in ikonnal, amire persze nem tudok rálépni 😞

Találkozott már valaki hasonló problémával?

update:

Most már sem az idõt nem mutatja, sem a bejelentkezés ikont, és ki sem kapcsol. Lenyomom az on/off gombot, gyorsan sípol hármat és minden megy tovább.

Felhívtam a Sonyt, megadták a szervíz címét, doboz meg minden nélkül viszem a Nagyvárad térre.

Méghogy az X360 nem megbízható! Kacc-kacc-kacc.

Mindenképpen megéri a Siren. Ebben a generációban nincs ütösebb horrorjáték. A többi horror inkább csak morbid akciójáték a Sirenhez képest.
Ombika
Ez a lenyege,h a viragot a megfelelo helyre kell juttatni?

brodix
Bocs a hülye fogalmazásért😄
Úgyértem majdnem megvettem,de nem volt rá keret😄
Viszont még bontatlan volt,és játékaim.hu-n árulta egy gyerek.

EmThor
ó, fl0wer meg igen különleges cucc, 'zen' játék, olyan mint a fl0w volt, csak itt 3D-ben irányítod a virágszirmokat, virágtól virágig, és zöldítitek a környezetet... elvileg nagyon rövid, de 3-4 órát el lehet vacakolni vele + lehet mutogatni + barátnõ\feleség kezébe nyomni, kevés szebb játékot láttam eddig, a teljes játékokat is figyelembe véve!

EmThor
ha a demo bejött, mindenképpen, 1-2 órát toltam vele, az irányítás fura\nehéz, amúgy OK

Siren Blood Course jó dolog? Megéri beléje fektetni 5.000 magyar egységet?

erik10
hát érdekes ez a kz 2, krájszisz egyveleg

most majd verheti a sok pécés <#hehe>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

NEXUS6
Jaaaa, az az élvezet nem!?
Egy tárral 20 gyerek fekszik, nyomulok mint Dzsonrambó Kabul kertvárosában és csak a hajamszála görbül.
😄DD

predator0
Na de mit vazzeg? A Crysis KZ2 moddal? 😄😄

NEXUS6
Sajna az alacsony felbontás csinál ilyet. PC-n kell nyomni gigaeszméletlenXszuüberbrutál felbontásban 10 a huszonharmadikon AA-val.
<#hehe>