PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Nem jött be Stohl Buci mint Joker hangja? <#nevetes1><#nevetes1>
PoisonChihuahua
Pedig én épp most akartam feltenni egy "MILKA-csoki unboxing" videót. <#nemtudom><#nevetes2>
Na igen de azon sztem nincs magyar felirat, legalábbis az extrákon tuti nincs.Én azt mondom, hogy ennyit megért ez a remekmû.2 BD-s, magyar vonatkozással.Igaz, magyar szinkronnal tuti nem fogom egyszer se megnézni.Elég volt DVD-n belehallgatni<#ijedt>

5c0rp330n
az azért nem olcsó, kint kb 5 rugó, 10 rugóért Begins-el együtt megkapod..

Ombika
Nah igen 1 kezzel nehez is, de most akkor a farkam kicsomagolasat is feltegyem, tiszta nevetseges emberek de komolyan! Mert hogy elso ps3 kibontasa vagy macbook air, nah de 1 "fos" 10 rugos game, hova sullyedtunk!! 😞 Raadasul meg van aki erre hokizik is!

Na srácok!!!
Megvettem MM-ben a Sötét Lovag BD-t 7990Ft-ért<#eljen>.Volt még GH Legend Rock 9990-ért, PS3-ban az SF4 pörgött, nyomták ott a srácok.Szép meg minden tényleg, de ezt inkább azok veszik meg, akik régen sokat tolták, játékteremben vagy kimaradt az életükbõl.Lost Planet 3990-ért, meg a szokásos játékok.BD-k kb 8000Ft-os áron vannak.

Poén az lett volna, hogy amikor kinyitja nincs benne a lemez. <#smile>

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

Na ez aztán kész van.....

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

PoisonChihuahua
Srácok, erõsen tervezem egy PS3 beszerzését és lehetséges lenne az, hogy én valaha is szerezzek egy új 60GB-os gépet vagy ez már lehetetlen? (Akár külföld is szóbajöhet.)
hello ha van ra lehetöseg beszalnek olyandologba hogy tobben osszedobunk penzt es letoltunk 1 jatekot burnout paradise elonybe 😊 vagypedig ha valaki megunta mirror's edget adnek erte !!!
Banano
Szerintem ez sokkal viccesebb:

KZ2

<#nevetes2><#nevetes2>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

EmThor
szia köszi az infókat.

mikor lejárt kártyám helyett kaptam jat nem fogadta el rögtön, de pénz probléma miatt

Ombika
Egyenesen rohej volt, amit muvelt vele! <#eplus2>

azt hiszem ma asszonnyal benézek MM-be, hátha van valami fincsi BD vagy PS3 játék<#buck>

HAF Rigel
Miért 5000 azt hiszem az éves kártya díj. Mint a dombornyomott Visam. S ami jó , hogy másra nem kell így 30 napon belül kifizetem ( köv fizu amikor jön) nincs kamat stb stb. viszont ma reggel megint ez a walletes szöveg jött ki , amit nem értek . Egy jó angolos nem tudná megkérdezni valami supporton ? EmThor esetleg ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

és akk más játéknak nem lehet ilyet telozni

Strategy video trailere. Torrenteken még nem találom, sem youtube-on.

predator0
Ha zavar, akkor nézz át rajta. Törölni, kikapcsolni nem lehet a trófeákat. Semmilyen hátrányot nem származik abból, hogy van.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

LOL. Ne törölgess ki semmilyen mappát még ha engedi akkor sem mert véletelenül elszáll a mentett konfig illetve az állás.

és akk belõle a motostorm2 mappát mert gondolom több játéknak is van ilyenje.Lécci rebdes tagolt választ köszke!!

hátafasztudjadenemisigazánértemaproblémádatdehatrophykollekciótakarsztörölniaznemfogmenni

lécci gyors válasz #58803 sietnem kell

Megszenvedett a kicsomagolással. :-)

Sizasztok.A ps3-mamat Motostorm2-vel adták és van rátéve a game-n belül egy Tropi colection(asszem)Azon belül egy motostorm 2 mappa és azon belül kupák.Na ez engem marhára zavar hogy ott mentegeti h mit csinálok a játékba pl.:5X meek egy rallycar-ral és kiírja hogy bronz medal the rally car.Na ez nem kéne nekem hogy így nézegesse le lehet ezt vhogy törölni.Mert gondolkozom a motostorm elcserélésén de ha elcserélem akk minek van az fenn:nem is tok vele játszani.Meg lehet a bajom vhogy oldani?Jövõhéten megveszem a KZ 2-t je

Ollóval a hülyegyerek...

Halo reklám a jobb alsó sarokban. :-)

Alien!
huhh...szép nagyon,de a mienk sem rossz.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

zzeN
AE blue-n kívül lehet még más itthon is igényelhetõ kártyával vásárolni az eu store-on?
nekem is mastercardom van, szóval tudok vásárolni a hong kongi store-ról, de ha pl. egy DLC-t akarok venni a KZ2-höz, akkor az USA-s verzió jó lesz hozzá?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

EmThor
grat, de faxom, egy hitel(!) -nem betéti- kártyát még eltartani....

usa store-t meg kinyomozom, gaf-on nem visítoztak még... remélem jó a kártyám, bár most nem vennék semmit í]y nem fogom kipróbálni

HAF Rigel
Na viszont nekem ma össze jött a American Express Blue kártya ás EU stor vásárlás. Vettem BP party kieget és az új autókat . A gridhez kocsikat , egy pár GH3 számot , így elsõ körben. Szoval aki akar az EU storban vásárolni , go AE blue kártyát igényelni az otpnél

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

EmThor
Srácok én akárhogy számolok, 340-es font árral a Persona 4, KZ2, SF4, RE5 'csomag' 4-5 ropival olcsóbb külföldrõl, mint itthon bárhol... ha 300 lenne a font, akkor meg még ennyiszer olcsóbb lenne. de biztos rosszul számolok, ne is hallgassatok rám.

DoNorBi
Egyre többen írják h mostanság nem megy az usa vásárlás sem,csaknem azt is szigorították?:S

Haverok, Buli, Fight Club!

Banano
Akkor én is kérdezek,
nekem is mastercard karim van cibeZZz számlacsomag viszont nem dombornyomott, de elég sok helyen elfogadják pl shopto,bwin , ebay . Ezzel lehetne vásárolni?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

musha
mastercardot csak a hongkongi store fogad el, eddig visa-val ment az usa, de 1-2 hete az sem megy (nekem legalábbis)

quack
psn (usa) miért nem fogadja el a kártyámat? dombornyomott OTPs mastercard, rengeteg helyrõl rendeltem már vele és sosem volt problémám vele, de ez szivat. Ha ékezetes a nevem akkor ne is próbáljam gazdagítani õket, mert kurva anyám? Ha ékezettel írom akkor egybõl errort nyom invalid characters címen, ha nem akkor tovább enged a billing address részhez, de utána elküld azzal hogy credit card information is not valid (nyilván csak kamu címet tudok megadni mivel országot nem tudok váltani)
pcrõl csinálom, de psen meg alapból nem tudok ékezetet írni szóval az gondolom mindegy

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

tarti19
Na töki teszteltem fraggel is, viszont be kell állítani frankón😛 AMi azt illeti, nagyon lassú a játékmenet, szal akár ds3-mal is lehetne tolni, a célzás, meg akadozik...nagyon érdekesnek találtam...

predator0
Szerintem még senki sem kapta meg, aki itt fórumozik és onnan rendelte elõ, szóval nem vagy egyedül 😊

hétfõn meg kell hogy kapd, amit én múltkor pénteken rendeltem, nekem az már megjött hétfõre, mondjuk azt nem értem hogy hogyan. <#nemtudom>

Banano
Nekem még nem jött meeeeeg.<#rinya>Mondjuk nem pesti vagyok...hétfõn már itt lesz?Elméletileg szerdán már elküldték UK-ból legalábbis azt írta a shopto.

Bocs mépgse kell lehet a tied JohnnySmith

Én gondoltam arra, hogy a nagy címek elõtt feltehetnénk, csak lenne-e olyan aki ért hozzá?

thx

Fémdoboz csak. extra nincs sajnos, legalábbis alapból biztos.

SigS
Sziasztok!
Van itt valaki akinek külföldrõl, távol keletrõl, japánból behozott PS3-asa van? Egyik ismerõsöm hozna be , csak nem tudja hogy vajon teljesen kompatibilis-e az itteni szabványokkal... PAL, NTSC, hálózati dugó stb.

Tud valaki ebben segíteni? <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

na de most komolyan!!valami új dizájn..

musha
az utóbbi hetekben nem bírok usa store-ról vásárolni, másnak nincs ilyen parája?
visa electronnal fizettem eddig, ami ráadásul apám kártyája (mivel az én MasterCardomat csak a hongkongi stor fogadta el, de az utóbbi idõkben az sem), de mostanában már a visásra is csak annyit ír, hogy `The funds could not be added to your wallet`...
ötlet?

amúgy rohadtul nem értem a (magyar) sony hozzáállását, komolyan nem hagyják vagy rettenetesen megbonyolítják, kiváltsággá teszik azt, hogy az ember fizessen nekik?

JohnnySmith
Nemtom kéne.... 5let az nem sok van 😄 de lelkes vagyok! 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

predator0
KZ3 visszaszámláló?

De hiszen most is bólogatsz😄DKéne valami banner vérfrissítés.Ötlet?