PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvettem MM-ben a Sötét Lovag BD-t 7990Ft-ért<#eljen>#eljen>.Volt még GH Legend Rock 9990-ért, PS3-ban az SF4 pörgött, nyomták ott a srácok.Szép meg minden tényleg, de ezt inkább azok veszik meg, akik régen sokat tolták, játékteremben vagy kimaradt az életükbõl.Lost Planet 3990-ért, meg a szokásos játékok.BD-k kb 8000Ft-os áron vannak.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
mikor lejárt kártyám helyett kaptam jat nem fogadta el rögtön, de pénz probléma miatt
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
nekem is mastercardom van, szóval tudok vásárolni a hong kongi store-ról, de ha pl. egy DLC-t akarok venni a KZ2-höz, akkor az USA-s verzió jó lesz hozzá?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
usa store-t meg kinyomozom, gaf-on nem visítoztak még... remélem jó a kártyám, bár most nem vennék semmit í]y nem fogom kipróbálni
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Haverok, Buli, Fight Club!
nekem is mastercard karim van cibeZZz számlacsomag viszont nem dombornyomott, de elég sok helyen elfogadják pl shopto,bwin , ebay . Ezzel lehetne vásárolni?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
pcrõl csinálom, de psen meg alapból nem tudok ékezetet írni szóval az gondolom mindegy
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Van itt valaki akinek külföldrõl, távol keletrõl, japánból behozott PS3-asa van? Egyik ismerõsöm hozna be , csak nem tudja hogy vajon teljesen kompatibilis-e az itteni szabványokkal... PAL, NTSC, hálózati dugó stb.
Tud valaki ebben segíteni? <#nemtudom>#nemtudom>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
visa electronnal fizettem eddig, ami ráadásul apám kártyája (mivel az én MasterCardomat csak a hongkongi stor fogadta el, de az utóbbi idõkben az sem), de mostanában már a visásra is csak annyit ír, hogy `The funds could not be added to your wallet`...
ötlet?
amúgy rohadtul nem értem a (magyar) sony hozzáállását, komolyan nem hagyják vagy rettenetesen megbonyolítják, kiváltsággá teszik azt, hogy az ember fizessen nekik?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)