PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
pénteki feladás megjött hétfõre, volt még persona 4 gameplay.co.uk-n, mázlikacsa!

zsolt1983
Egyertlemuen GOW III - ez az Istenkiraly jatek csak es kizarolag on PS3...
Errol a jatekrol a Pringelss jut az eszembe: "einmal gepopt, niemals gestopt!!!!!!" 😄

http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32448&r=top

mafia 2 kicsit jobb minosegben.

PS3 ID: iib

Kreálj új usert és USA-ra regizd.

Õõõ... fene tudja, ha azt a pénzt illetve erõforrást kivonják mit kap a nép KZ2 címen. Mert mondjuk az, biztos, hogy atomdurva lett a cucc. Egyébként én is sajnálom, hogy nem egy exkluzív nem készült el miatta. Persze lehet az is benne volt, hogy ha robbantanak akkor legalább az Eight Dayst megcsinálják, mert ugye az már valóban készült és nem egy engine múvi volt belõle. Mindegy. most már felesleges ezen bánkódni... Ja, persze rohadjanak meg, hogy dobták a 2 gengszter gémet <#rinya><#rinya><#nevetes1>

cloud.strife
Lehet nem kellett volna ennyi eroforrast ra pazarolni, hanem befejezni pl. a Getaway-t. :/

www.digimomentsvideography.com

Hogyan tudok a storen vasarloni?
Mivel a magyar accountomhoz nincs store ezt igy hiaba toltenem fel, az angolt meg nem tudom hitelkartyaval mert a cim miatt nem fogadja el az adatokat (orszagkent a UK fix es nem tudom atallitani Mo-ra)
balla27
killzone 2 egy nagyon rossz játék.ez volt az elsõ benyomásom a demo alapján.aztán rámentem még 1x és még 1x.szerintem meg is fogom venni,ha olcsóbb lesz,mert nagyon fasza kis game ez.igazi sony minõség.megéri ezért gépet venni.az unchartedrõl ne is beszéljünk.no. 1 számomra a mai napig.(bár kezdi szorongatni most a far cry,nekem nagyon bejött a cry,pedig sokan szidják )

EmThor
az árát nem néztem 😄

130 dodó te jó ég. betegek ezek.

Tudom, hogy a zacskós olcsóbb, mint a dobozos, csak kíváncsi lettem volna, hogy van-e valahol olcsóbban :-) De akkor maradok ennél.

White Knight-ról valaki tud valamit ? nagyon jónak tûnik csak még nem hallottam róla semmit :S

PS3 ID:ggeerryy87

Sippie
a zacskós a legolcsóbb sztem 😄
Valaki?

predator0
Hugh Hefner: Uncharted, LBP, MGS4, Resistance 1-2, Motorstorm 1-2, Noby Noby Boy 😄DD, Wipeout HD. Biztos van még csomó, amúgy nem tudom miket szeretsz.

EmThor: Ez szép, de 25-30 ezer ft???

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

azt az egyet pont láttam ps3-on mozgásban, nem mozgatott meg különösen. egyébként lehet egérrel és billentyûzettel játszani? sosem szoknám meg ezt az irányítást picmip 8 q3dm6 fl

Sippie
killzone 2
Tudtok mondani olyan playstation3 játékot, ami exclusive és jó? nézegettem neten listákat, de nem nagyon mondanak semmit a nevek. Mi az a játék, amit bánnék, hogyha nem ps3-at, hanem esetleg xbox360-at vennék?

EmThor
Ombika
En onnan vettem, semmi baj vele!

Hát sztem a motogp-knek az a bajuk hogy év végén jön ki amikor már indul az új szezon és úgy kicsit uncsi hogyha a bancaja apriliával mész balaton racing team helyett(Talmácsi motorja)

Tud valaki olcsón Dual shock 3-t? Vagy a legolcsóbb a platinum shop zacskós kiszerelése?

Tegnap leakciózták a COD3 és a Fifastreet3-at, mától meg a MotoGP08 kerül 3500 +ptk-ba. Ez utóbbi nem is régi játék, érdekes...<#merges2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nálam máshogy jött le megmondom õszintén. Lenyomtam a demot vagy 10x ,és gyakorlatilag rohanva mentem Platinumba a cuccért mikor kijött. 😄

Nekem nagyon bejön. És az tettszik benne, hogy mindenki benne lesz, eredeti színészek eredeti hanggal. A csapatot egyébként Dan Aykroyd gyõzte meg a szereplésrõl.

Bolti elõrendelés a lóf@szt 😄D Soha az életben nem a boltok elõrendelésérõl volt szó. Pontosabban igen, de az a userek megrendelését követi. kamuztak, ennyi. Bírom, hogy ezt is megakarják magyarázni 😄D

Bammeg Fox, ez majd nekem is kell.Megvárom majd róla egy review-t.Bár nosztalgiából se rossz.Én, mint nagy Batman fan, a Batman játékot várom, remélem a 2 szuperfilm után már nem kúrják el😉)

A kz2-böl nem kellett volna demot kiadni a megjelenés elött. Mert gondolom jó páran ugy ahogy én is azt végig nyomta vagy 10x, s ezek után mondhatni már mindent is látott a játékból, mert gyakorlatilag a játék 80% akár az elsö pályán is játszódhatott volna. A másik hogy igy a grafikát is nagyon megszoktuk s egy két brutális helyszint (amiket meg a videkókból láttunk elöre) nem volt az nagy álleseös látványvilág. S az hogy ez mennyit számit nállam ott jött elö, hogy nemrég leszedtema wanted demoját amit végig vittem, na ezután mikor elkeztem játszani a KZ2 egyik multi pályáján, komolyan vagy 5 percig csak nézelödtem (ugy a multiba beleöltem már jó pár órát) mert nem tudtam betelni a látvánnyal annyira ég és föld volt a wanted-hoz képest, s ami a single kampány majdnem végigjátsza után annyira fel se tünt mert megszoktam a grafikát.
predator0
PSL-en már a cikknél meg lett magyarázva, hogy az a bolti elõrendelésekre vonatkozott, tehát hogy a boltok hány példányt rendeltek elõ.
Persze amikor az ember azt olvassa százezer weboldalon, hogy 1.1 millióan rendelték elõ, akkor biztos így kéne érteni 😄

GB nekem is kell!

Alien!
naja....csak vhogy nem vágom az embereket...most vagy az van,hogy az internet hype csak a HC gamereket érinti,és a marketing volt gyenge,vagy az,hogy az casual réteg nemtud mit kezdeni a "weighty" irányítással(haverok rá élõ példák)....semmivel sem tartom többre a cod4-et,a maga 6órás szingliével,és szvsz gyengébb multijával....és mégis vették mint a cukrot...A COD5 féle gitchparádét már meg se említsem.

azt remélem,hogy ez a relatív "kevés" példányszám,mondjuk nem befolyásolja a 3. részt...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Figyi írtam már Neked, hogy az USA store megy, kell mennie, nekem is sima MC van és lazán használom.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

EmThor
20£ 😛

Qrvajó lett szvsz. Mászt hev <#beka2>

Igen 😄 Egyébként tényleg gáz. Egy ennyire szénné hypeolt cuccból, ami körül gyakorlatilag a kam render óta ment a hype minimum!! 2x ennyinek kellett volna elmennie, Sony záslóshajójaként aposztrofált mega monstre cím és egy hó alatt kiszenved 1 milkát, azért ez szopás. Abba meg már bele sem megyek, hogy sztem minimum 2-3 címet feláldoztak a KZ2 oltárán, hogy elnyerje a jelenlegi formáját. Persze a játék jó lett, de a kasszáknál kétlem, hogy elégedettek lennének. Viszont most meg is jött újra a kedvem a gémhez, holnap betolom. 😄

NEXUS6
A sajtó, meg a Sony az kb, mint a szõke nõ, meg a kvantummechanika!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ez fika. A legszebb az egészben, hogy megint hazudtak, amikor azt emlegették, hogy már túlvannak az egymilkó preorderen csak az öreg kontinensen. Bohócok <#taps> Na mindegy, lényegen nem változtat, sem a sorozat jövõjén. A gém isten, a folytatás készül.

Na ez már gáz..<#wilting>

predator0
Az nem is fogja, mert énúgytudomhogy tiltották az összes külföldi kártyát. Tegnap is írtam amúgy 😄

JGTC
Hong Kongi storeban sem lehet vásárolni Master Cardal, hol itt az igazság??? 😊 Am. nagyon b@ssza a csõröm.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

NEXUS6
Viszont minden ami tudható!
<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Mizu skacok?Várjuk a Batmant.Ugye Fox?<#wink>

balla27
ez nem valami sok

NEXUS6
Tútti hoty lex!😄DD

(Vaty nem!)
<#nyes>

Persona 4 !!! csak ajánlani tudom nagyon jó kis játék 😄 én múlthéten szereztem meg és amikor csak volt idõm nyomtam XD nagyon komoly game jó lenne jobban bele mélyülni csak hát az idõ hiánya :S számomra ez ilyen "FF XIII" addig míg ki nem jön az eredeti ...... már ha eljut hozzánk 2010 -ben XD de már inkább nem is várom majd jön egyszer XD

PS3 ID:ggeerryy87

balla27
sziasztok!az egyik konzol üzletben a neten olvastam,hogy idén már lesz a heavy rain,és a uncharted is.igaz ez?uncharted valószínû ,mert a demo már megy a home-n is.de mi a helyzet a heavy rain-el?

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

EmThor
OFF

lesz még nemulass

USA 05.05.2009.

5c0rp330n
ez tényleg qrvajó cucc, de ez az ár sztem kicsit sok..

EmThor
de most komolyan 😄