PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
Mert ugye ne mennyünk messzire, csak nézzük meg milyen lehetõség van arra, hogy itt az SG-n VIP jogokat vegyek?!
Fizetés: bankártya, átutalás, vagy bankon keresztül!!!<#nezze>#nezze>
Melyiket nem tudggya a Sony?
Vagy az Esgének a Bajnaigordon a baráttya, vagy miért tudja megcsinálni!?
Mert gondolom nem fognak nekem majd számlát küldeni, ha pl a kártyás vásárlást választom.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A Parlamentbe kellene benyújtani egy törvényjavaslatot mert vmi jogi akadálya van nálunk ennek.
Haverok, Buli, Fight Club!
Ésakkor had kérdezzem meg a 100 Ft-os kérdést: Magyarstore az viszont mikor lesz?
De addig is inkább a communityt baxogassuk?
Mennyenek a Suny-ba!
Az lesz a helyzet, még 1-2 ilyen húzás, és a recepcióra való tekíntettel karcsúsítom a gépparkomat és a játékállományom, oszt visszatérek a pécézéshez meraz kölcséghatékonyabb és ott nem egy cég jácca el a kisistent.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
nem egy szívem csücske a steampunk (arcanum volt ilyen game pc-re talán) de van hangulata!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
http://shop.pocitac.sk/zbozi/bd-r-re-lg-be06lu10-6x2x-ls-retail-externi/detail.aspx?p=z:115857
Es ha a jatekot beledurantanam akkor az szepen futna ezen kereztul. Sokkal kimeletesebb megoldas lenne a ps3 olvasora nezve.
az ara 18 - 20 euro szalitassal. De KN ben kene atvenni 😞
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nyomok egy liket ott tobet is megtudhatok a "dragasagrool"
http://www.edepot.com/playstation3.html
akit nem csak a jatekok erdekelnek..
btw egy jó kis teszt a fogyasztásrõl...valszeg a 60-assal tesztelték,az újabbak már jobbak,de azért eléggé éhes a drága..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Burnout Paradise(eu) 3500.-
Ratchet and Clank:Tools of Destruction(eu) 3500.-
érdeklödök privi pls(az árak alku képesek😊)
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Na, hireltech kft, hivatalos szerviz, mihalkovics utca, nagyvárad térnél. bementem, saját dobozából leadtam gépet, kipróbáltuk (nem volt jó természetesen), ellenõrizte a papírokat, lefénymásolta blokkot, garit (igen az az egy kis fecni az és jó garinak), ezeket visszaadta, elkérte adataimat, nyomtatott 2 papírt, aláírtam õket, egyikkel lehet visszamenni 2 hét múlva, 14.700, utána gari passz, úgy hallottam 3-6 hónap. mentéseim úgy néz ki bukta. bennmaradt lemezt is megkérdezte, ellenõrizte vinyó benne van, nagyon tisztességesek.
mondom sok ps3-at hoznak így vissza javítani? azt mondja ahhoz képest, hogy egész országból hozzájuk viszik, egyáltalán nem. és ez jó hír. nem vigasztal, de aki olvassa a topikot és gondolkodik ilyesmin, nem kell tovább keresgélnie.
kb. ennyi, cseregépet meg se kérdeztem mert tegnap este óta mostanra értem haza, szóval <#integet2>#integet2>
MIg a 40-essel jatsozk tobb oran at es semmit sme lehet halni belole.
a 60-nal visoznt ez maskep van. itt a bekapcsolast kovetoen felporog majd pr masodperc utan viszavesz a sebeseegbool. Azutan pedig beall egy sebessegre, jovval ajosabb meg akkor is mint a 40-es. Mongyunk jatkk kozben abszolute azt sem hallom, de ha csak bongeszek a neten es nemszol semmi zene akkor hallani rendesen.
A 40-t meg bongeszes kozben sem hallom, szoval mondhatom nekem ezen problemak neokoznak fenakadaast. 😄
Egy odab@szós videó.
És kép:

Sajnalaatal fogot tabasztlani h. a 60-as gep a ebkapcoslas pillanatatol fogva meleg lesz, mig a 40 il. 80-as gep teljesen vlatozatlan homersekleten marad. ( amint mar irtam ez a proci 60nm-es hotermelese miatt van).
Ha nekem nemh9iszel keress ra a neten. google is your friend.