PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
(Egyébként alul beírtam a keresõbe, hogy amazon... <#crazya>#crazya>)
Amugy még semmit nem rendeltem elõ, de majd az USA-t rendelem meg(más nincs is ott).
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
hány jött meg ilyenek, érdeklõdni is jó lesz, mibõl van, stb.
CD Galaxis 5 ropi (nem tudom honnan szerezték) \PS2\
-Suikoden Tactics
-Zone of the Enders: The 2nd Runner (mindjárt megyek érte, Kojima neve elég a borítón, hiába "csak producer)
- Silent Hill 2-3-4 (!!!)
- Metal Gear Solid 2 Subizé szóval a 'bõvített'
GAME codes:
£5 off a £50 spend
Code: LEALTA09
£5 off a £50 spend
Code:3368yaw
aug. 12-18-ig kb. szóval heti akciókat még meg lehet vele rendelni. Fight Night 4 csúnyán elfogyott 25£-ért, persze csak PS3-ra.
NFS Shift magyar feliratos lesz itthon, viszont 15.290 egyelõre az ára, konzolboltok még passz, 13.500-re tippelek
Ez meg egy szép borító, kár hogy csak innen magyar, a szoftver teljesen angol

"As expected, the earlier price listing of Gran Turismo 5 at AmazonUK for a preorder price of £17.59 was wrongly priced and has now been adjusted. The correct preorder price for Gran Turismo 5 on PS3 is now listed at £37.96."
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
és most nem is csak GT5-re gondolok.
Mert én majd amazon.com-ról rendelem elõ Demon's Souls-t, és ha csak postázáskór húzzák le, akkor már most elõrdenelem, ha nem, akkor nem kockáztatok, hanem csak akkor, mikor lesz számlámon pénz 😊
Elõre is thx a választ!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
a Prodigy itt mutatja be az új klippjét.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
garantált ár szóval csapjatok le rá mielõtt kijavítják
info by DT...köszpnet érte
Végülis psc is partner vele,vagy nem tudom,mindenesetre az ajánlataik mindig platinumshop-ra vonatkoznak.
Ja,és azért olcsó,mert külföldrõl hozatják cuccokat,de ez vhova ki is van írva.
Mondjuk a hûtés azért érdekes itt... 80W, elég karcsi chipkészletet takarhat...
http://www.platinumshop.hu/index.php?data
"Végül 2 HDMI kikötõkben más eszköz "Durchzuschleifen"
Valószínûleg ez lesz olcsóbb, mint a "vastag" változat.
-Nurnoch 80 watt energiafogyasztás
-Minden játék lehet Remote Play keresztül a PSP-n Go játszani, mert a hiányzó kulcsokat valóban ismert, mint a Bluetooth-port az új PSP a Dual Shock csatlakozni.
-PS2 visszafelé kompatibilitás keresztül szoftvert. Ez a Sony abban a reményben, hogy a magasabb eladási számok.
- Egy nagyon szép Feautures a Linux rajongók: Ez egy kis grafikus chip telepítve a Linux lesz használható. Így a grafika már nem a Cell emulált. Hozd magas Performanche fennállt.
Negatív:
Kemény, hogy nagyon drága, mivel a 64GB SSD használható mini PCI Express slot.
-Sajnos, a változatot telepítette a mini-fan rekedtes hang (hang, de nem hagyja abba zavaró zaj) remélem ez változik."
Remélem így már 100000%-osan vágja a témát mindenki...
Sipee: Nem fogja. Akkor ki a franc venné meg a slimet 500 ezerért?????????
A beidézett szöveg elvileg a lenti linkbõl való, ami a PS3 slim specifickóit tartalmazza:
- 2 HDMI port
- Ezt nem értem
- 80 wattot eszik
- PSPGo remote kontrollerként használható, meg valami
-PS2 kompatibilitás szoftveresen
-valami kis grafikus csipet használ Linux alatt, így nem a cell emulálja a grafikát.
Negatívum
- csak 64GB-os a benne levõ SSD (Attyaúristen, ez kb annyiba kerül, mint egy PS3!)
-Ezt megint totál nem értem.
Szal ha ilyen lesz a PS3 slim az kb 3X annyiba kerül elõállítani mint egy 60GB-ost anno!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mindenki azthiszi, hogy szabadságra mehet!?
Hát nem!!!!!
És ezt most tessék elmébevésni!
Mobilról is lehetám fórumozni, meg van már wifi meg miazúristen is mamár!
Szal ez van, én szóltam.
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Bocsi hogy ide írom, de ha van valaki aki amazon.co.uk-val kapcsolatban tudna válaszolni pár kérdésemre, kérem jelezze privátban.
Köszönöm elõre is!