89387
PlayStation3
  • CSOCSO
    nah ezt baromi jol leírtam:))))) nah mindegy...Gta3 sokkal jobb..

hol van ilyen a mfiaban?:(
  • Krinyo
    Nem is értem miért vitatkozunk ezen...Szinte "minden nap fejlődik a pc"
    namind1.Nekem nem hiányzik a sok szivárványszínű manga...Nekem elég a gyönyörű hegemónia világa :))
  • Laza
    sietni kell, ha utol akarom erni magam.. :D
  • CSOCSO
    a mafia jo gamez csak pont amiatt ratyi ami nincs benne a gta3 ban...
  • magyar ember 2
    NEmcsak hogy nem elmaradottabb, de joval komolyabb grafika teren is mint 1 konzol.
  • Krinyo
    pl nekem maffia nemtetszett
  • Laza
    "Mint egy másik topicban mondottam (...), játszd végig a mafiát - mivel az egy NAGYBETŰS SZTORI - így nehéz "tök szabadnak lenni" és utána a free módban azt csinálsz, olyan szabadságot élvezel és úgy "szórakoztatójátékozhatsz" ahogyan akarsz"

ha figyelmes leszel, megtalalhatod az elozoekben valaszom...
  • Krinyo
    A grafika már nem igazán vitatéma!Grafikailag 1általán nem elmaradottabb a pc!
  • Krinyo
    csocso ez csak egy kép!:D majd amikor hánysz a játéktól majd akkor beszéljünk róla.Az ilyen rage racerekről beszéltem vagy mi
  • Laza
    "Szóval a Mafia nem nyújt játékélvezetet???"

bazz, ki mondta, hogy a Maffia nem nyujt jatekelvezetet?!?!?
    itt a GTA es a Maffia 'jatekelvezetenek osszehasonlitasarol' beszeltem... es szamomra szorakoztatobb volt vegigjatszni a GTA3-at meg a Vice Cityt, mint a Maffiat... de ez egyaltalan nem jelenti azt, hogy nem volt jo a Maff...

oregem, ti vagy nem lattok a szemetettol, avagy direkte kotoszkodtok...
  • CSOCSO
    olvasd el again amit irtam... mert én semmi versionr anem utaltam
  • Krinyo
    még nagyon sok jó pcs game van amit nem cserélnék le konzolos gaméra.Hegemónia pl qrvajó és még magyar is
  • CSOCSO
    igen igazad van..fujj milyen randa:
  • Csudri #573
    Igazad van! Térjünk vissza Versio bugyuta témájához!
  • Alexease
    Ja, bocsi. Amugy nem a mennyiseggel van a problemam, hanem az igenyekhez viszonyitott minoseggel.
    Ha lennenek olyan autos jatekok konzolra is amit en szeretek, csak tobb es jobb, akkor biztos vennek konzolt is.
  • a.carkey
    Szerintem a "hejessírássy" hibákat hagyjuk figyelmen kívül, mert kevés az az ember, aki hirtelenjében elolvassa az irományát, ha csak úgy pity-puty válaszolgat ... Szerintem ...
  • CSOCSO
    nem csak azt ismerem..de leginkább ezzel jön a onli pc társadalom..nnah meg bf et nem írtam..de az a harmadik.. amugy most tettem fel ujra a bf et mert 10 pont gamez... de én pc@konzolos vagyok
  • Krinyo
    3szor több rondább nevetségesebb..
    pcre most kezdenek "özönleni" az autós gamék
  • CSOCSO
    mafia gt3 al menjünk a saját topicjába pc vs konzollal meg a pc-s játékoknak leáldozottba..ott csináljunk nagy hozzászolási számokat ne itt
  • Laza
    es ezzel mi a problema?!?!??!

az, hogy nem 'normalisan' van beirva?!
    eleve nem szoktam ilyesmit kitolteni, ha meg igen, akkor sem 'normalisan'...
    mi ezzel a problem?!
  • Krinyo
    csocso azért mert te csak a doom3at ut2003at ismered az nem azt jelenti hogy nincs több game.
    És nem te mondod meg mi a jó játék!
  • CSOCSO
    ezt mint PC-s montdam nem mint konzolos:) pc re van kevés autos.. konzolra 3 szor több..mondjuk ha egy platformot nézünk..akkor csak egy kicsit több a konzolos...amugy pc- n jobban szeretek nyomulni autossal..
  • a.carkey
    Mint egy másik topicban mondottam (...), játszd végig a mafiát - mivel az egy NAGYBETŰS SZTORI - így nehéz "tök szabadnak lenni" és utána a free módban azt csinálsz, olyan szabadságot élvezel és úgy "szórakoztatójátékozhatsz" ahogyan akarsz ...
  • Csudri #563
    Szóval a Mafia nem nyújt játékélvezetet??? Mondj még egy játékot amely ennyire visszadta a 30-as évek világát!!! Gyönyörű élő város!!! Fantasztikus story és pazar grafika!!! Az idei év játéka!!! Talán csak a WC3 taszítja le a trónról(bár szerintem az egy ratyi, de ez csak az én véleményem, ha bárki másképp látja, tiszteletben tartom a nézetét)!
  • Laza
    miert, mi bajod a tartalmaval?!?!?!?
  • Laza
    latod az SZVSZ-t?!?!?
    ez az en velemenyemet tukrozi, annak figyelembevetelevel, hogy milyen a ket jatek alapfelallasa, es hogy igy utolag melyikkel toltottem el legkellemesebben az idomet, melyik volt a szorakoztatobb...

persze nem mondtam, hogy sz@r game Maffia...

nem ugy mint egyesek forditva (az hogy valakinek nem tetszik valami, nem jelentheti azt hogy sz@r is)
  • Alexease
    Nem csak a helyesirassal van a gond - azt en is elgepelem -, a "tartalma" is minosit.
  • Laza
    s szerinted mirol szol a GTA?!?!?!?
    minek keszult?!?!?!

szorakoztato jatek...
  • Alexease
    De ha mas stilus, es nem akarod hasonlitgatni, akkor miert es hogyan akarod eldonteni, hogy melyik a jobb!?
  • Laza
    na, most koss bele, amit egyszer valamikor befirkantottam oda hirtelen...

ha vagtaban irok, nem mindig jon ki helyesen... ez van..
  • Laza
    ne haragudj, akkor fejtsd ki, hogy 'stilusaban' miert jobb a Maffia...
    egyaltalan mi a tokert hasonlitgatjatok?!

Maffiaban, durvan gagyi autos reszek, kezdve attol, hogy ertelmetlenul kell hatalmas tavolsagokat megtenni az autoval, ami semmilyen jatekelmenyt/jatekelvezetet nem nyujt...
    vagy valaki talan elvezte az autos reszeket a Maffiaban?! mert annak eleg szegenyes az elkepzelese egy hasonlo stilusu jatekrol...

nem beszelve arrol, hogy mivel teljesen sztori orientalt a jatek, ebbol kifolyolag semmi olyan szabadsagerzetet nem nyujt, mint a GTA, aminek mellesleg a 'jatektere' onmagaban is alkalmas 'jatekra'...

persze a Maffiaban sokkal komolyabbak a lovoldozos jelenetek, de ezt senkisem vitatta... de ettol meg nem hasonlithato a GTA-hoz...
    folleg abbol kiindulva, hogy az GTA 'karikaturazasa' az effele jeleneteknek, a Maffia pedig az elethusegre orientalt...
    az egyik szorakoztato jatek, mig a masik egy tortenetet mesel el...

SZVSZ, ha osszesegeben nezzuk, nem jobb a GTAnal... de ezt dontse el ki-ki maga...
  • Alexease
    De a "videjojatekok" sem rossz.:)))
    Ez tenyleg mesterseges, igazira nem telik.
  • FREAK
    LOLOLOL, megnéztem én is!!!

"Mesterseges Inteligencia"

Hát elég mesterséges, ha csak egy "L" fért bele :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    nem is beszélve a buta karakteranimációról, az életszerűtlen városi forgalomról, a grafikáról, a teljesen nevetséges fegyverekről, a teljesen egyformán viselkedő autókról stb stb

gyerekjáték
  • Alexease
    Rolad csak ennyit, a foglalkoza/hobbihoz ezt irtad be, szo szerint:
    "foglalkozas: Rendszergarazda... hobby pedig a videjojatekok, minden mennyisegben... :)"

Igy eleg nehez targyilagosnak lenni, es "normalisan" gondolkodni:)
  • Alexease
    Ez szubjektiv, tedd hozza hogy "szerintem".
  • Laza
    kulonbenis, mi ez a ratyi topic?! :D
  • FREAK
    valóban.......... autóba be, padlógáz (2 mp alatt végsebesség, fizika vicces, FFB-ről nem is hallott), autóból ki, fegyver elő, ratatatatata, mindenki halott, villog a BONUS meg a JACKPOT, autóba be, vissza a főnökhöz

hmmmmm, valóban én tévedtem, ez valami iszonyatosan jó, sőt korszakalkotó!

aki a Mafia elé helyezi a GTA3-at az csak simán hülye egy komolyabb játékkal játszani, és marad a sík egyszerű arcade szinten.....
  • Laza
    "Ha valakit X dolog erdekel, es az nincs konzolra, az nem fog venni/hasznalni"

ez huleseg...
    engem is X dolog erdekel, igy van PCm is meg konzolom (de szinte csak konzolon jatszogatocskalok)... szeva.. :D
  • Xboxman
    "azt itt fogjátok magatokat verni hogy mekkora királyság a konzol...idiota pöcsök"
    no comment