89387
PlayStation3
-
#626 akkor kihoznak egy gta3 at szar lesz..mint most a mafia:) amugy nem szar gamez..ne érts félre -
#625 Azért gta3 kicsit "unreális"
Hajtűkanyart fullgázzal beveszek... -
#624 bazz, mar el is indultam, de miattad vissza kellett jonnom az ajtobol, hogy valaszoljak.. :D -
#623 Ez egy ilyen kor volt ... A mafiában is mondták, új korszak kezdődött, megjelentek az áramvonalas autók első példányai ...
A gta3 autóira 50 év múlva mit fognak mondani? "Jé mama, ez nem is repül ..." -
#622 dehogyis,ki hinne ilyet? :D -
#621 Nem kell ahhoz nap..:D Most elsétálsz a Balatonig -
#620 hehehehh -
magyar ember 2 #619 Azert tegyuk hozza hogy az a Baldurs Gate nem az a Baldurs Gate, mielott vki azt hinne hogy letezik RPG konzolra. :) -
#618 mennek en, de nem akar sutni a nap.. :D -
#617 bocsi ps2-t :D -
#616 szerintem jo játék..story tényleg cool sőt a lövöldözös rész is jobb mint a gta3...de mégis kevés ahhoz hogy jobb legyen mint a gta3 -
#615 hülyeség vitatkozni a felbontáson
épp ma sikerült megbütykölnom a ps3-t , frankon megy 1024*768-ban meg 1280*1024-ben is
-
#614 inkább kirándulj :D -
#613 varj, az meg semmi.. :)
es az autos uldozesek?! a rendorsegi akciok?! :DDDDD -
#612 de erre meg mindig kivancsi lennek... :)
miert nem lehet "tagyilagos" es "normalis gondolkodasu" az, aki munkajat tekintve szamitogepes rendszerekkel foglalkozik, szabadidejeben pedig videojatekokat nyuzzzzz....?!?!?!?! -
#611 Maffiát én sem szeretem -
hát nem szép? :D -
#609 szal:)... 40 el..lejtön 70 el..aztán lelassítottam 15 re hogy bevegyek egy kanyart....baromi jo gamez:) -
#608 -
#607 hát ez a korszak dolog pont megölte a mafia-t...tök zsír a gamez...végigszáguldoztam valami tragaccsal 40 -
#606 addig ki lát el? :D -
#605 Erre csak annyit lehet mondani hogy hülye vagy,És elfogult -
#604 "ezert is nem latsz nagyon konzolos jatekokban feliratokat, mert mind szetkenodik"
reg lattal mar konzolos gamet.. :)
erdekes, nalam RGBben eles...
ez csak a felbontas mertekehez vett betumeret fugvenye... es ugye a TVt min. 2m-rol nezed... :) -
#603 Mivel olyan gyökér vagy hogy 2 korszakot összehasonlitast ezért gondoltam megkérdem mire is gondolsz -
#602 mégis a tv-s gt3 ezerszer szebb mint akármelyik pc-s gamez egy gef4 en fullon -
#601 Miért nem a "Mafia vagy Gta3" topicban diskuráltok a gaméról, ha már CSOCSO újból előhozta júliusi magányából a topicot? -
#600 mi a hányás? :D -
#599 gratulálok... HANYAS VAGY??? -
#598 de szorakoztatobb.. :D -
magyar ember 2 #597 Akkor latnad az igazi kulonbseget egy PC es egy konzol grafikaja kozt, ha mind2t monitoron nezned. Elhanynad magad a konzoltol. -
magyar ember 2 #596 Egy mezei 72 centis tvre szethuzva mar az lesz (gondolom nem 10"-es penztargepmonitoron jaccol), egyedul amiatt nem latod a pixelhegyeket, mert a tv fokuszrendszere olyan szar, hogy gyakorlatilag 1bemossa a pixeleket (ezert is nem latsz nagyon konzolos jatekokban feliratokat, mert mind szetkenodik). -
#595 Szegasztok, látom jól megy az ipar, ezért én is hozzájárulok a hozzászólások számának növeléséhez ! :-))) -
#594 ezt azert ne feledd elmeselni bovebben... -
#593 Az autóktól pill. típusától eltekintve pl. a garázs előtt, csak az évjárat más, a rendeltetés nem ... -
#592 Más kor te csocso :D -
#591 de..:) í -
#590 Mi holvan a maffiában? aszfalt vagy mi?
-
#589 gta3 pörgösebb és jobb mint a mafia -
#588 ezt jol megaszontad bazz... :D
nem sikerult ez felre egy kicsit?! :D -
#587 pl?