89387
PlayStation3
-
#706 béna a segged -
cue #705 Az a nagyobb tábor... -
#704 Ket fajta ember van bena es nem bena... ugylatszik te az elozoekhez tartozol:] -
#703 Úgy látszik vége a topiknak! Ma még első hely, holnap már.... Minden csoda 3 napig tart! -
#702 de mostmar a f@sze nem lehet felfogni, hogy nem ugy van ahogy te gondolod, bazze... hanyszor mondjam el, hogy menj a picsbe, meg mindenki aki nem hiszi el, hogy az a jobb, amelyik a jobb, es ha nem tetszik akko lehet valaszolni gecc..
na, csak hogy ertsetek a temat.. :)
(flem) :DDDDDD -
#701 Úristen! 21 perce senki sem írt ide ... "Ursten"! -
#700 ne az sms miatt :))) -
#699 nem vagyok odáig érte, az sms küldés egyszer sem műxött! -
#698 újabb pc shit: kifagy a gta3 betöltésnél..rohadt jo.. ma két gamez szar amit feltettem húú de rulah a pc világ -
#697 nehéz megtanlni de utánna jo.. meghát jol be kell állítaní a billt hogy könnyű legyen.. -
#696 tegyél fel icq-t jo az:) -
#695 De valoság hű és télleg nagyon jó -
#694 Inf elég nehéz -
#693 13 helyen a leáldozott topic
-
#692 régen volt, mirc nem jó? -
#691 van ICQd? -
#690 töltöm!!! :)) -
#689 töltöm? Ez ut-re van??? Akkor a graf nem az igazi. De ha van feelingje akkor leszarom a grafot -
#688 csoda hogy idáig eljutottunk -
#687 meglested az inf et? -
#686 Leálltunk? -
[Walaki]D`Lair #685 KONZOL --->>> száksz ahogy csapattársam BoBBi mondaná :DDDD -
#684 Ez a version tenyleg nem tiszta. Nyit egy ertelmetlen topic-ot - amivel az SG jar jol, mivel bannerenkent X forint -, neha bejon, es szol valami faszsagot.
Ugy tudom - de javitsatok ki ha rosszul -, hogy a PS jatekokat fix felbontasra irjak, es csak a megjelenitotol fugg, hogy milyen "szep" lesz.
Es ha jol tudom, nem adnak hozza "Butykold meg!" c. konyvet. -
#683 nem nagyon..de most ugy akadozik mintha softweresen nyomja..nagyon száksz -
#682 hát nem? :D -
#681 Mér eddig nem akadozott? -
#680 Hát ő? -
#679 király bazzeg feltettem a bf et erre ugy akadozik lowest grafban mintha nem használná a grafkártáyt..ohh BAZZEG I LOVE THIS SHIT!!!!!!!!!! -
Minek autó amikor lehet egy AK-d :D -
#677 A gta3 nem most jött ki ... -
SGonzalez #676 Meg ha neked jobban bejön a bandázás száguldozás.. akkor mondd azt hogy neked jobban fekszik vagy vmi, de attól nem lesz faszább játék mint a mafia -
SGonzalez #675 Jó, nem abból áll az egész, de az a lényeg. Meg neked is az tetszik benne főleg.. -
#674 nem értem az embereket..mindíg kitaláltok valami faszságot??? ész nélküli száguldozás..bazzeg..te vagy az elsőaki ezt mondja.. és nemcsak nekem tetszik jobban a gta3..kb 3 szor akkora fantábora van mint a mafianak..és ezt az eladásokbol mondom és a szavazásokbol -
#673 nem annyira arcade.volt már rosszabb is -
SGonzalez #672 Kérdezd versio-t!! De szerintem még ő se tudja a választ.. -
#671 nem x-box,játszottam má vele -
SGonzalez #670 Na de ilyenbe igazán nem lehet összehasonlítani a két játékot. Ezeket a különbsékete mindenki tudja.. De attól még nem lesz szarabb a mafia mert neked jobban bejön az ész nélküli száguldozás.. -
#669 Sajna a Rallysport ismét az arcade gémek táborát növeli PC-n, de az tuti, hogy most ez a legszebb.... -
#668 Azt nemértem miért kell ilyen uszító címet adni a topicnak -
#667 hjaa..xbox port