89387
PlayStation3
-
#750 kimaradt egy r-betu.. :D -
#749 csocso, ne eröltesd má' ezt a topikot! :))) -
#748 amugy jovammáá na:) -
#747 ez véletlenűl nem comprende akar lenni? nem tudok hablatyául de azhem ez így van:) -
#746 te kis butus... teged igazoltalak...
ugy ertettem, hogy konzolos jatek volt 'joval elobb'...
compendre... :D -
#745 tudom én is láttam... -
#744 Az első IGAZI "számítógép játék" neve Spacewar volt. 1962-ben programozták a PDP-1 nevű "óriás számítógépre" Steve "Slug" Russel és Peter Samson vezetésével, hogy demonstrálják az új gép erejét. Ez volt az egyik első monitorral müködő masina - az elődök még lyukkártyával kommunikáltak a felhasználóval.
A gép akkori ára (1962) 120 ezer dollár volt!!!!!
Ha jól tudom a masina az amerikai Stanford egyetem tulajdona volt...
Ezt megelőzően ugyan létezett a legendás (még nem Pong!) Tennis for Two nevű játék, de ez nem számítógépre "íródott" - egy monitorral egybekötött elektromos rendszer vezérelte.
-
#743 De van egy X-es reklám hát tök kira!! -
#742 xboxon erőltetik a netes gamezt leginkább.. -
#741 ha majd konzolon lehet online gamézni, talán veszek 1et karácsonyra :DD -
#740 erről beszéltem..mondjuk én 75 öt írtam..de nembaj... -
#739 Khmmmmmmm. Magnavox Odyssey. Az első "otthoni" videójáték konzol. 1972-ben vagyunk.
Hol volt '72-ben otthoni PC??? -
#738 Bezony! :)
Látom vki(k) azér tudják hogy honnan fúj!
És én is elmondtam már százszor, csak már belefáradtam. elegem van már ebből az utálom mer PC-s,meg utálom mer konzolos. legtöbbje ki sem próbálta a konzolt, már csak azért se. LOL nem tudják miről maradnak le. :) -
#737 nem akarom magamat ismátelgetni de ugyan ezt mondtam 1-2 éve a szokásos topicunkban.. konzolon lehet gammázni, melette egy olyan gép amin elfut az amivel dolgozni akarsz...de akár ugy is lehet hogy olyan gépet veszel amin elfut egy doom3..de hidd el ha mellé veszel egy konzolt.. pár játék után rákattansz, mert nagyon jó játékok vannak rá és nincs vele a szarakodás.. és hiába mondom ezt egy begyöpösödött pc-snek ( nem rád gondolok)
én ugyan azokkal a játékokkal nyomom mint ti...legyen az ut, nolf2, stb stb stb..mégis soxor a konzolokra sokkal érdekesebb játékok vannak... -
#736 nem hinném hogy 75 ben pc-n játszottak az emberek...megha igen az is unaloműzésvolt..nem nevezném játszásnak... mint a windows alapjátékai... -
#735 Nekem van PC-m és KONZOLom is. Mindegyiknek örülök. De: SZVSZ a PC-n dolgozni kell (én is azt teszem) és a konzolon játszani. A konzolok ma már olyan szinten vannak hogy simán lehet velük bármit!!! játszani. A lényeg hogy egy Word,Excel,stb. simán elfut egy 50.000.-es PC-n. Akkor meg minek vegyek a PC-be állandóan alkatrészt, geforce850000MXhuszonhatmilliós videókártyát,csak hogy elinduljon egy gamma. Egy ilyen csúcs vidikártya árából röhögve vehetsz egy konzolt! :) LOL Egyébként meg aki ezt nem veszi észre, az SZVSZ meg is érdemli hogy a gyártók kivegyék a zsebéből a súlyos 10e-ket. Én is PC-ztem hajdanán még a 386sx 486dx-es korban, de rájöttem hogy hülyeség játszani rajta.
Na de mindegy! Aki fanatikus PC-s annak úgysem lehet megmagyarázni! Tisztára mint az unokatesóm. 1,5 éve van PS2-őm de ő már azóta 5x cserélt alaplapot,8x procit, 10x vidikártyát. Ráköltött vagy 200e-ret és SZVSZ még mindíg csak ugyanolyan gammákkal játszik mint én. LOL :) Most akkor mi van? :) -
#734 És a tv-tennis az min volt? nem PC-n az bizti! -
#732 "játékspecifikus eszköz, amit a PC alapjaiból épitettek/épitenek"
attol fugg, hogy mit ertesz 'PC alapnak'...
mert ha szo szerint, akkor te max az Xboxrol beszelhetsz... :D
-
#731 hjajj... igen, ez is koztuk volt... :D
roggton toroltem... :DDDDD -
#730 joval elobb... :) -
#729 én minde kettőnek örülök..hja hohgy pc elöbb volt.. konzolt elöbb használtak ilyen játékra mint pc-t... -
#728 te biztos nagy hackers vagy és különleges módszerrel tedted fel a gépedre...mittom én..feltettem és simán kifagyott töltésnél... amuúgy a tőrt exe volt a szar -
Lantee #727 Itt miért nem lehet logikusan eszmét cserélni?
Aki megpróbálja, azt meg leugatjátok!
1. A PC egy sokoldalú eszköz, aminek egyik (talán legnagyobb) része a játéklehetőség! Mivel előbb létezett PC, mint konzol, ezért logikus, hogy a konzol, egy játékspecifikus eszköz, amit a PC alapjaiból épitettek/épitenek.
2. Kétségtelen, hogy van olyan játék, ami konzolon sokkal szebb, jobb, stb, mint PC-n, de ugyanez forditva is igaz.
3. Akinek csak konzolja van, az annak örül, akinek csak PC-je az meg annak! KÉSZ!
huh...a többit elfelejtettem, de majd csak eszembe jut!
Puszi, csá, csőváz, csoki, csumi, helló! -
#726 Csendben megjegyzem, hogy nézegettem az nforce ps2-es kínálatát e hónapra.Azért erre sem lennék büszke.
Mondjuk ezt már több helyen is leírtam, hogy hidegrázást kapok bármilyen sportjátéktól(autós is), tehát nálam már legalább a fele kapásból kiesik.Ízlések és pofonok... -
#725 legjobb jatek a heten pc-re:DDDDDDDDDD
Lego_Creator_Harry_Potter_Chamber_of_Secrets-FLT -
[Walaki]D`Lair #724 Fú már töltöm is le! -
#723 hú de szexy lehet... -
#722 a multheten 15Giga e havi jatekot kaptam PCre, abbol 9Giga rogton ment is a szemetbe...
a tobbi meg szelektalas allatt van...
ennyit a 'szegyen jatekokrol' PCn.. :D -
#721 nem, nemis... inkabb ilyet jatszogatoljal..
KELLY CLUB PET PARADE
ez is havi termes.. :D -
#720 akkor jatsz az uj Disney oltozteto studioval...
a Diney rajzfilmek noi szereploit lehet oltoztetni, formalgatni... havi termes PCn.. :DDD -
#719 Öö. Az [vigyori] :D akkor mégsem. Csak mert ott is van egy Bobbi, és ez meg a [w...] megzavart :D -
#718 Ja te vagy az a nypd csatiról, bázer? :D -
#717 Nem eredeti játékot raksz fel, rossz a törés, és fikázod a PC-t? -
[Walaki]D`Lair #716 Annyit mondok : Dance dance revolution!!! Hát mikor jelenik megy ilyen szégyen PC-re??? -
[Walaki]D`Lair #715 Nyomom is bazz! Annak is több értelme van mint a konzolos csili-vili taplóságoknak! -
#714 akkor nyomjad PCn a Bomber Fun-t... neked valo.. :DDDDD -
[Walaki]D`Lair #713 PC powah! Konzolosok meg bevehetik a végét! :DDD -
#712 azért mert ez a f*sszopó Pc senkinek sem egyforma...10 millió oka lehet,hogy fagy..... -
#711 Akkor pl. azt aruld el nekem cserebogar, hogy nekem mer nem fagyott meg ki a budos kurva eletbe?:] -
#708 milyen game ez?