89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #794 :D -
#793 khmmmm, Morrowind van XBOX-on :) -
magyar ember 2 #792 Ja, ott PC tennisnek hivtak. Mingya mas. :) -
#791 kovács józsi az igazi PC-gyilkos...
Megsütötte az AthlonXP-jét 1900MHz-en!! -
magyar ember 2 #790 Na igen, de emellett van Neverwinter Nights, Morrowind, Haegemonia is. Konzolra hol latsz ilyesmit? -
#789 jaj bazeg olyan buták vagytok, mint a seggem
a magas poligonszám addig volt gizda, amíg lámák voltak a programozók, de manapság már a low poly technológiák a menők, és egészen más trükkökkel teszik széppé a játékokat, úgy hogy észre sem veszed, hogy fele annyi poligont látsz, mint tavaly ilyenkor -
#788 80 millió poligon!!! muhaha Akkor miért nem használják ki??? hehe -
magyar ember 2 #787 :) -
magyar ember 2 #786 Nem, te csak az a kis 13 eves homoszexualis ciganygyerek Gunman vagy, aki allandoan a nevemben probal irogatni, de senki nem dol be neki. Inkabb huzzal haza, apad mar biztos hianyolja a meleg seggedet, te kis kocsog! -
magyar ember 2 #785 Mert teged biztos kielegitenek az autos meg verekedos tucatjatekok, nem igenyelsz tobbet. Aki vmi komolyabbal is akar jaccani, annak csak a PC johet szoba, hiszen 1 konzol nem birja hardverrel a strategiakat, RPG-ket. -
Grege #784 HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ................................................................
UHÁHÁHÁHÁUHHHHUHUHÁUHÁHÁHÁUÁÁHUÁHÁÁHÁHÁHÁHÁÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHUÁUÁUÁUÁUÁUÁUÁUÁ...........................jííííííííííííííhhhhháááááááááááááááááááááááá.....
"Pc-gyilkos" HIHIHIHHIHÁHÁHÁHÁHÁHÁHUHUUUUUÁGHÁÁHUÁGFHÁHGÁHÁGÁHHÁGÁHÁHGÁHÁGHÁGHÁHÁGÁHFÁ -
#783 Vazze Csocso, kicsit-nagyon uncsi má' a Suprád -
Zozo76 #781 Kar a gozert! A PC-t arra hasznalod amire akarod.
A konzollal meg csak jatszol, oszt' ki is fujt.
(viszont olcsobban meguszod).
Valamelyik MARHA azt irta valamelyik topicban, hogy egy PC-s monitor araert siman megvan egy konzol! Persze, es min jatszik? Mert egy 100Hz-es TV minimum olyan 140000FT korul van! Tudom mert most akarok venni, sot a jovoben MONITOR helyett a PC-hez ezt fogom hasznalni. Ha az ember nem akarja tonkretenni a szemet akkor 100Hz-es TV kell vagy minimum 85Hz-es monitor. -
#779 azert megneznek egy olyan PCs jatekot, amiben annyi polygon van, mint pl a Rachet&Clank-ben PS2n... -
[Walaki]D`Lair #777 LOOOOOL -
#776 az biztos nem -
#775 veritek itt magatokat ezekre a szarokra..nesztek n64 es gamez..emuval egy p3 ason:
ez a legkirályabb
real time részecske felbontás
real time generated track ( sosincs két ugyanolyan pálya
stb:) -
K.András #774 No,hát mutass nekem egy olyan játékot, amivel nem játszanék 1024-ben(min) full minden!Nekem egy P4 2.4-em van, 512 rdrammal, Gf3-mal(250/550), egy ASUS P4T533C-ben, és nincs az a játék ami szaggatna egy ici-picikét is!Pl: battlefieldet full grafikán, quincunx antialisingel,100 fps felett van bármi történik(azt már nem kérdezem meg, mikor fogsz te egy PS2-ö játékban akkora pályát látni mint én a battlefieldben mondjuk),ráadásul olyanrol sincsen szo természetesen hogy lennének "félbevágott" képkockák,az kétségtelen hogy nem tv-n játszom hanem monitoron, ami 21 colos tehát ugy 51 centis, csak éppen 1024*768-tól egészen 1600*1200-as felbontásig(pl:hegemoniát is igy nyomom)változtathatom mig te le vagy ragadva a tv 800*600-as felbontásánál, ami nem rossz!De azért amiket irtál, az akkora hülyeség hogy el nem tudom képzelni, vajon melyik ujjadbol szopogattad ki az éjjel.Ha félbevágott képkockát látsz, akkor érdemes volna elgondolkodni, vajon nem kéne e fejleszteni a gépet, azon a pénzen amit inkább ps2-re adtál ki, és akkor valodi autos játékokkal is játszhatnál, emberekkel,nem pedig hülye AI ellen! Pl: STCC2, amiben minden autonál másként viselkedik a kormány, és az auto beállitás változtatásokat is nagyon érzékenyen lehet érezni,arrol nem is beszélve hogy 99-es ez a PC-s játék, de minden tekintetben veri a belinkelt játékot. -
[Walaki]D`Lair #773 Amúgy ha jól tudom a GT Concept (vagy mi) PC-re is ki fog jonni.... -
#772 Upssz:)) Mas valakire gondoltam (Version) amikor ezt irtam. De igy sem rossz... (De lehet, hogy ugyan az a ketto, a stilusa utan:)) -
#771 Koszi a szep hosszu valaszt! De...
- Az hogy most fix felbontas vagy nem, es hogy mekkora, az nem derult ki.
- A tukrozodes, a kamerafokusz, az intro masodlagos egy auto szimulatornal. Ami fontos, az belsonezet, sofor es auto fizka, tores, teljes konfigolhatosag.
- Kormany es FFB nelkul problemas normalis autos jatekot vezetni. Orulok, hogy felfedezted az elonyeit.
- Kezifek mindenben van.
- Az altalad emlitett ket jatek, az uj NFS es a Rallisport, eppen hogy arkad jatekok, konzol mintara. Grafikai es hangulat elmenyt nyujtanak "autos temaban". Pl. NFS: nincs fizka, nincs tores, nincs belso nezet, a menet-tulajdonsagok nevetsegesek.
Vagyis, meg mindig erdekelne, hogy mekora felbontason megy a PS2, es "hivatalosan" lehet-e valtoztatni a fizikalis meretet?
Komolyan erdekel, mert nem tudom.
Nem genyosagbol, cikizesbol. Bar a szep hosszu hozzaszolasodbol itelve, vagy tulsagosan fiatal vagy a "bevalott" korodhoz kepest, vagy veszesen sok idot toltottel az "arkad jatektermekben", vagy egyszeruen orvosi felugyelet alatt allsz.
-
#770 "most rakjak be Virtua Fighter vagy DOA3 képeket?:)"
Váá nee.Ha elolvasod a #265-öt[7] megérted miért ez a reakcióm:)
(de röviden:utálok mindenfajta sportjátékot)
-
#769 most rakjak be Virtua Fighter vagy DOA3 képeket?:)
én az Arcade-okban(játékterem) nőttem fel...Virtua Cop, Fighter, Racing....és a Mortal Kombatnál is az volt a lényeg , hogy mikor jön már Megadrive-ra "véres" kóddal
de ha akarsz tedd be az Age of Empire képeket meg amiket szeretsz:)én megnézem szívesen...
emlékszik még valaki a Transport Tycoonra...hogy én azt mennyit nyomtam haverral két PC-t linkelve -
#768 Váááá ótók ótók ótók, létezik más konzolra, azon kívül, hogy ótók meg ótók...
-
#767 Alex...
"Ugy tudom - de javitsatok ki ha rosszul -, hogy a PS jatekokat fix felbontasra irjak, es csak a megjelenitotol fugg, hogy milyen "szep" lesz."
Ez pl PS2-re készült a felbontás elég fixnek tűnik az én monitoromon...nem tudom milyen megjelenítőd van, majd elmondod ha megnézted, hogy neked "szép"-e...
Nekem elég "szép" és látványos...ebbe beletartozik:
a stabil 60Frame/Sec amivel ez a játék mozog(mindenféle "félbevágott" képkockáktól mentesen)
az autók élethűsége, amivel ezek az autók rendelkeznek (pl.a valós környezet tükröződik az autón)
visszajátszásnál a kamera fokuszában éles, ami azon kívül van elmosott...
a játék intrója, ami DVD-ről rezzenéstelenül fut
az hogy nálam egy 29" 72cm100Hz Flat TV-n jelenik meg és RGB jeleket pumpál bele a gép
és ,hogy még miért jó...mert:
az autók hangja a valódi másáról lett átvéve
és azért mert egy Force Feedback-es Logitech-kel tekerem...ami a "banán" után valóban élethűbb és sokkal rosszabb időket megyek vele...mellesleg persze kikapcsoltam pluszban a menetstabilizátort és a kipörgésgátlót is...mivel a program alkalmat ad arra, hogy valóságosabban éld át a gép által "létrehozott" vezetési élményt...kezdve onnan hogy a joypad után a pedál segítségével tudsz fix fordulaton autókázni...és a kormány visszahúz, rángat (fizikailag megterhel)
Én komolyan nem hittem, hogy 1997-98 után amikor a játéktermekbe kijött a Sega Rallye 2 egy otthoni kis doboz képes lesz ezt vagy inkább hasonlót a nappaliba áthozni(talán ezért üresek ezek a helyek már)...és a GT3 grafikailag ugyan szebb, de a játékteremben MÉG nagyobb a képernyő és a segged alatt a szék is remeg...és mellesleg van kézikfék kar is...
én vártam ilyet PC-re is...de még nem jött el
két utolsó autós élményem az NFS és a Rallisport volt kedvenc rokonaimnál igen izmos gépeken...
az NFS szaggatott...majd amikor befutott egy emil is...lefagyott az egész gép...
a Rallisport pedig szép 3 cd-n jött a 6-os villamosról...4 gigát megevett a P4-esből...majd 5 perc tésztaszaggatás után a bátyám dühösen törölte le és betöltötte a Colin 2-t
akkor kérdezek én, mivel én otthon már rég nem fejlesztem a gépem...és ti sokkal többet foglalkoztok a PC-k bővítésével, játékokkal, újdonságokkal
miért nincs PC-n stabil képfrissítés?
miért látom folyton, hogy félbevágott képkockák peregnek le?
miért nem jönnek DVD-n a gammák?
miért "szebb"(a szemem látja így) és folyékonyabb egy Xboxon a Rallisport, mint egy jóval erősebb P4-esen...?
hali
-
#766 Azert a Quake-et ne hasonlitsuk mar turokhoz... mellesleg pc-n is ment a turok:] -
#765 Mé??
Van még valami, amin lehet vitázni????
Ebben a témában nem hiszem, hogy lenne olyan ami ne hangzott volna el a PC-s játékokban már vagy 100-szor.....
Azért Pc rulez, ha ezt még nem mondtátok volna!!!
:-DDDD -
#764 Csocso de ezt mindenki tudja, hidd el nem ezert megy a vita:D -
#763 nemtom még mindíg miért nehéz elhinni hogy a ps3 jobb lesz mint az akkori pc-k...96 ban is jobb volt az n64 az akkori szuper pc-knél..emlékezzünk csak.. akkor pc-n a kvék volt a király..nekünk meg jött a turok... hát 3 szor szebb volt a turok.....576 oldalán így is jelent meg főcímlapon a turok: hát hol van ehhez a quake???
GC-t ps2-t és X et is most kezdik utolérni a pc-k az ut2003, doom3 al..2-3 év után.. ugyan ez lesz a ps3 nál is... -
#761 És a PS3-ról még szó sem esett... -
#760 hát ha versiont, a konzolokat és konzolosokat lehet szapulni, akkor gyorsan összejön... -
#759 Több, mint 700 hozzászólás ide?!? Ennyi idő alatt?!? Ezt nem hiszem el! 8^O -
#758 A konfigom 2001 áprilisi(1ghz,512mega,gef2) de tavasszal váltok.
Azt elismerem, hogy mondjuk az UT igencsak döcög 1024*768*32-n, dehát elég nekem a 800*600*16 is.
Sokan költői túlzással élnek, amikor félévenkénti konfigváltásról beszélnek. -
#757 persze, lehet másfél évenként is cserélni, de akkor ne is várd egy új játéktól, hogy használhatóan fusson egy ennyi idős konfigon. -
#756 Valamit nagyon nem jól csinál az unokatesód.Másfél év alatt csak egyszer kell cserélni.Én legalábbis így csinálom...:) -
#755 comenderprenderpre....re
:) nah -
#754 cormrprenrer :))) -
#753 :)))))))))) -
#752 akkor rossz helyre tettem bazz, nyasgem.. :DDD -
#751 comprende vagy comprendre? szvsz az 1!