89387
PlayStation3
  • Alien!
    aki bazz nemismeri a smile jelet az meg mégjobban tudatlan...:)))))
  • Jinchuu
    Az NWN tényleg nem egy mai darab és bocs de egyáltalán nem olyan szép, hogy a konzolos minőség felett legyen (a grafikáról van csak). Nézd meg pl. a baldurs gate-t ami hasonló grafikai megjelenítést használ, ezerszer szebb mint az NWN.
    Kapsz ugyan valamit a pénzedért ami sajna nem mindig időt álló, mivel a hardware gyártók egyre csak fejlesztenek anélkül hogy körülnéznének. A GF3-t feature listáját se használja még ki alig 1-2 game, de már egyre másra jönnek ki az ujabb kártyák, de minek??
    Pc-t nem kötelező fejleszteni ez így van, de ha nem akarod 1-2 év mulva lecserélni az egész gépet akkor érdemes. :)
  • Sir Quno Jedi
    NEEEM erről volt szó, bazki, ne menjünk bele egy ilyen értelmetlen vitába újra, kizárólag a PS2 emuról szólt a fáma eddigelé, most és itt !
  • magyar ember 2
    Ugy latszik nem tudtad kiheverni azt a megrazkodtatast hogy konzolra dobtad ki a penzed az ablakon, ezert erzel kenyszer hogy megprobald elhitetni mindenkivel hogy jobb mint egy PC (jatekra, mert ugye masban egy konzol meg szoba se johet). Szanalmas vagy.
  • FREAK
    hülye leszek visszaolvasni, csak ez a mondat elég magvas volt ahhoz, hogy kiemeljem
  • Sir Quno Jedi
    Nálam meg tök jól fut az aknakereső és a passziánsz, most akkor nekem már jóóóó mamiii ?!!!
  • FREAK
    "Ha nem tünt volna fel, az ide irogató összes konzolosnak van pc-je"

ezt nehéz félreérteni

és mivel az ide írogató PC-sek többnyire nem rendelkeznek konzollal, elég egyértelmű a képlet...
  • Sir Quno Jedi
    Frík, ha már beletenyerelsz, legalább olvass vissza, aztán mehet a FLÉÉÉÉÉM :-))))))))
  • magyar ember 2
    Kar ram fognod, attol meg az maradsz.
  • magyar ember 2
    Engem se a tied, elhiheted. Aki ilyen hozzaertoket tud irni, mint hogy "a Pc ezalatt be se bootol", azon csak nevetni lehet.
  • D0C
    Ha figyelmesen olvastál volna, láthatnád, hogy nem erről volt szó.
  • Sir Quno Jedi
    LEHALOK, ki irígykedik a szaros PC-dre meséld már el ?!! Valszeg. most is x-szer különb gépen írom ezt, mint amit te "hulladéknak" nevezhetnél, vagy amivel saját bevallásod szerint te rendelkezel ! Szállj már le a földre emberizink !!!
  • magyar ember 2
    En utoljara 2 eve fejlesztettem, es tokeletesen megy nalan a NWN, ami bar nem most delutan gurult le a futoszalagrol, eleg mai jateknak szamit. Az meg a masik fele hogy ha koltenek ra, ennel sokkal jobb minosegben is jacchatnek vele (1600*1200, 64 bit texturak, shiny water, stb), de meg igy is messze konzolos minoseg felett van. Ha PC-re koltesz, az nem olyan mint amikor dobalod a 20asokat a jatekteremben, azert kapsz is valamit. Nem uzemanyag kell bele, hogy ha nem dobalod bele a penzt, akkor meg se mozdul. Nem kotelezo fejleszteni, de konzollal ellentetben LEHET.
  • Alien!
    mondjuk effektiv pont a te véleményed,nem igazán érdekel....a körülöttem lévő 20-30 éves emberek mind konzolon gammáznak(és legtöbbje ps2-ön),mert mondjuk előfordulhat,hogy a napi 5-6 óra számitógépbuzulás helyett max 1/2-1 órájuk van jáccani....bazz a Pc ezalatt be se bootol...:)
  • D0C
    Elvakultnak inkább te látszol...
  • FREAK
    azért ez több dolgot is jelenthet, ugyanis a PC-seknek meg nincs konzoljuk, vagyis melyik nem elég önmagában a kettő közül??
  • D0C
    "Pontosan ilyen az a sok itt tobzodo konzolos, (te is) aki irigykedik a PC-re"

Igazából nem óhajtok veled vitatkozni, de ez LOL! Ha nem tünt volna fel, az ide irogató összes konzolosnak van pc-je (nahát, ez hogy lehet?!?), köztük nem egynek legalább olyan jó konfiggal, mint amit ti is használtok, tehát irigységről beszélni eléggé dőreség.
  • Sir Quno Jedi
    "PC-bol se csak 1 procis letezik, egy dualprocis gep teljesen megfizetheto kategoria, ha sok penzed van, akar 4-8 procis gepet is vasarolhatsz. Amibol aztan tobbet is osszekapcsolhatsz, de ezt a lehetoseget mar nem erdemes eroltetni, mert az mar nem 1 gep (fizikailag)."

Nem én vagyok reménytelenül elszállva, de legyen gyereknap, a duálprocis gépek sem túlzottan elterjedtek az otthoni gamerek között manapság ugyebár, de szólj ha tévednék ?!! Emulációról akkor van értelme beszélni, ha az elterjedt alapkonfigokon elfogadható sebességgel és minőségben fut, ez pedig manapság még csak álom ! Pár év múlva talán már lesz alapja, de elég szánalmas lenne, ha valaki akkor verné magát egy addigra 5-6 éves PS2 gammára, hogy az neki húdenagyon fut meg hasonló okosságok !

Azt már meg sem említem, hogy hiába van akár 8 pocis géped, ha a programok nem arra vannak optimalizálva, akkor KIZÁRÓLAG egy procin futtatják valamennyi thread-jüket, de ezt is biztos jobban tudod nálam, aki ezzel foglalkozok nap mint nap hivatalból ! Tudod, külön multiprocesszoros rendszerekre felkészített célszoftverek képesek csak kihasználni a több proca előnyét, sőt igen komoly problémák merülhetnek fel az eredetileg egyprocira fejlesztett komolyabb alkalmazások esetében, de biztos a nagy fejlesztő cégek tudják rosszul és te majd csinálsz többprocis PS2 emut, csak nekünk, csak most, csak ingyen ?!!!

Ja és mielőtt valaki beleröfögne, itt WINFOS felületről van szó kizárólag, mivel nem valószínű, hogy az átlag gamer jelenleg LINUX-ot használna...
  • Alien!
    ráadásul,gyártóbácsik,kitalálnak mindenféle szabványt,hogyha esetleg kis lépésekben akarsz fejlesztgetni se tudd megtenni...Lásd f*sszopó tualatin magos processzorok...Bazz 300Mhz miatt kellett új alaplapot vennem....
  • magyar ember 2
    Mivel versenyeznek, sajat magukkal? Mashol a rajtvonalhoz se allhanak fel. TV-re kikotve meg a dos-os duke nukem is dizajnosan nez ki, de ettol meg nem lesz jobb mint egy mai PC-s game, nem kell hozza erosebb hardver mint egy mai PC-s jatekhoz. Ez van, ezek a tenyek, magyarazni persze lehet a bizonyitvanyt, csak eppen semmit se szamit.
  • Jinchuu
    Csak egy a gáz, hogy míg a konzollal el lehet játszani egy kistévén mindenvéle vega tv, vinyo ilyen olyan kiegészítő nélkül, addig a pc-nél muszály fejlesztened időről, időre ha lépést akarsz tartani és esetleg nemcsak 1 éves gamekkal akarsz játszani.
  • magyar ember 2
    Barhogy is erolkodsz, nem fogod tudni bebizonyitani az ellenkezojet, meg ha version szintu elvakultsaggal ismetelgeted hogy nemnemnemnem... Hiaba is szeretned a fejlodes nem all meg. Tegnap meg lehet hogy jo volt a konzolod, de ma mar elavult, akarhogy is kapalozol (es a tobbiek is).
  • Alien!
    bazz elnézem a ps2-es gammákat,a lassan 3 éves hardver ellenére elég királyul állják a versenyt...Valóban b*szarás nehéz lehet emulálni,ha egyáltalán lehet.....
  • magyar ember 2
    "egy kicsit olyan az egész, mint amikor a nagymellényü zsiguli tulajdonos kijelenti, hogy az ő kocsija fog annyit tudni, mint egy focus rs."
    Pontosan ilyen az a sok itt tobzodo konzolos, (te is) aki irigykedik a PC-re, ezert probalja szoban "feljavitani" a gagyijat.

"először lecseréli a motort, majd a futóművet, váltót, gumikat, végül az egész kasztnit. aztán csodálkozik, hogy az egészből vehetett volna két porschét."
    Ez pont az az eset amikor jottok azzal hogy vesztek a konzolhoz egy sony vegat, vinyot, ilyen-olyan kiegeszitoket, aztan rajottok hogy ennyi penzbol mar komoly PCt is vehettetek volna, nemcsak 1 hulladek koznolt.
  • D0C
    Bárhogyan is erölködsz, nem lehet ps2-t emulálni, mégha 50 embernek is kell ellentmondanod...
  • D0C
    Reménytelen.... [legyintés]
  • magyar ember 2
    Neked az 1 utan a 4 kovetkezik a szamsorban? Hova jartal altalanosba? Hatalmas eszkombajn vagy, buszke lehetsz magadra! Beiratkoztal mar a kisegitobe?

Eleg csorok lehettek ha egy dualprocis gepert el kell adni a hazatokat. Persze ha 4 vagy 8 procis szervert akarsz venni, akkor ahogy mar irtam (persze aki nem tud olvasni, az nem kepes megerteni), ahhoz sok penz kell. Viszont az is megoldhato, mig egy PS2nel nem.

Te tenyleg ennyire ertetlen lamer vagy, vagy csak tetteted magad?
  • Sir Quno Jedi
    Sőt Anyaég ! :-))))))))))
  • Sir Quno Jedi
    Szegény, szegény magyar ember 2.

Legyen hát:

- Az emberek többsége nem rendelkezik katonai szuperkomputerekkel, ez tény, igaz valszeg. XT-kel sem, de ne ferdíts, te állítottad össze a SZUPERKONFIGOT :-))) és nem én az XT-t.
    - VAN újabb konzol a PS2-nél, mégha nem is akkora ugrásról van szó és mellesleg a PS2 emulálásáról volt szó ugyebár, tehát a többi "csúcskonzol" (broáfff, elnézést) itt lényegtelen apróság csupán.
    - Okkkééé ! :-)))
    - Megvolt ?!! Így megfelel a hamvas lekednek ?!
  • Sir Quno Jedi
    Most már vannak egész jó Amiga4000 emuk, de valóban nem ugyanaz sajna/szerencsére.
  • magyar ember 2
    A te verziod meg: vegyunk egy XT-t, amirol mindenki latja hogy nem kepes egy PS2 emu futtatasara, igy elkonyvelhetjuk hogy igazunk van abban hogy nem lehet a PS2t emulalni. Magadnal vagy?

"És milyen "ÚJ" konzol, 3 azaz HÁROM ÉVES ?!!!"
    Van nala ujabb? Nincs! Akkor meg az a legujabb. Nem vilagos?

"Bevallásod szerint nem tudod mi kell az emulációhoz, nem jársz utána, nem is érdekel, DE határozott kijelentéseket teszel ?!!"
    Olyan hulyesegeket megcafolni mint amit UNREG allitott, nem kell 5 diploma.

"Módosítom az eddigi véleményem, mert normális és kompetens beszélgetőpartnerként álltam hozzád, de egyértelművé tetted határtalan hozzánemértésedet. Eztán ehhez mérten fogok veled társalogni..."
    Rendben, en is ehhez merten fogok veled beszelgetni.

"Akkor a te szinteden:
    Valszeg. a NASA csúcsgépein emulálni lehet még az általad említett nem a "legszutyokabb, osregi PC konfigot" is, csak a CÉL nem ez, így vili ?!!"
    Ez a te szinted, b+! Olvasni tudni kell, hadd ne en tanitsam mar meg neked, arra valo az altalanos iskola. Ha sikerult ertelmezni amit az elozoekben leirtam, akkor probalj meg valaszolni ra!
  • UNREG
    ááá, már rég nem vagyok felhúzva, már csak röhögök :)))
  • Alien!
    anno én is próbálkoztam Pc-n Amiga emulátorral,de hát nem ugyanaz, na.....mintegy guminő....
  • Csudri #925
    Ki a rákot érdekel PC-n egy PS2 gamma. Miért kellene leemulálni. Mindkét platformnak megvannak a maga stílusú gammái kisebb-nagyobb átfedésekkel. Ha valaki nagyon akkar tekken-ezni vagy JSRF nyomni, akkor az lemegy szépen a kölcsönzőbe, szaré-húgyé kikölcsönzi a cuccot és kész.
  • D0C
    Te meg ne húzd fel magad, nem éri meg egy ilyen miatt. :))
  • D0C
    Erre én is csak azt tudom mondani, "atyaég"!
  • Sir Quno Jedi
    Vagy egy ferrari istállót ! :-)))
  • UNREG
    egy kicsit olyan az egész, mint amikor a nagymellényü zsiguli tulajdonos kijelenti, hogy az ő kocsija fog annyit tudni, mint egy focus rs. először lecseréli a motort, majd a futóművet, váltót, gumikat, végül az egész kasztnit. aztán csodálkozik, hogy az egészből vehetett volna két porschét.
  • Sir Quno Jedi
    Nem, már nem :-)))
  • Sir Quno Jedi
    LOL, tudod te magyar ember 2, hogy MENNYIBE kerül akár csak egy 4 procis HT-s GÉP (mondjuk Dell, mert az legalább olcsó) ?!!! Hihetetlen vagy, de komolyan...

Majd el fogom adni a házam, a családom meg rabszolgának és várom a sültgalambot, hogy majd valaki majd csak fejleszt egy PS2 emut erre a gépszörnyetegre, ami aznap a felét éri, mikor betolják a géptermembe ! :-))))))))))))))))))