89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #998 Hat erre azert ne vegyel merget, kisbogaram. De nem is neked irtam azt a valaszt, te nyilvan meg tul fiatal vagy ahhoz hogy tudd mirol is beszelgetunk. -
#997 Gyere át, aztán hagyjuk őket a fenébe, legyen ez 2x1 személyes deathmatch ! Na ?! -
#996 CsudriSir Quno Jedi!!! -
#995 Szép, intelligens hozzászólás. :))) -
#994 Megint csak nem mondtam ilyet, kár a szóért mostmár aztán ferdítőgép kikapcs. ! -
#993 Megvan:
"http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1041174274"
-
magyar ember 2 #992 Hat kb ehhez merheto tudatlansagot kepzeltem el ugy ranezesre is rolad. -
magyar ember 2 #991 Mindenesetre 1 biztos: en nem allitom idorendi parhuzamba a paszianszt es a NWNt. Ebben kulonbozunk. -
magyar ember 2 #990 Aha, nyilvan alapertelmezett hogy ami jatek kijon, te azt mar vegig is jaccottad. Miert nem azt mondod hogy amit 10 ev mulva kezdenek el irni, neked mar az is megvolt? Az jobban hangzik, nem? -
#989 Ez az hogy miről!!! Már rég nem a topik címében szerplő témáról. Menj a rákba nyiss egy "Nóbeldíjat a PS2 emulátorért" topikot, és kussolj bazz! -
#988 Úúúaaaa, figyeled az ősinformatikust ?!!
Nnna fogadjunk kicsihuszár, hogy régebben volt "PC"-m mint neked (tudod perszonális koputácijó !). -
#987 Tök jó, eljutottunk a kezdetekhez :)) -
magyar ember 2 #986 Elhiheted a masik oldalon is ugyanilyen "veteranokat" talalsz, sot, leginkabb ott (nekem pl. meg Primom is volt). Ha valoban regi motoros vagy, annal jobban kene tudnod mirol is beszelunk. -
#985 Veled meg szívesen elvitázgatunk a másik topicban, ha gondolod. -
#984 De tényleg hagyjuk, akit az érvek nem győznek meg, azzal felesleges vitázni ! Éljen boldog tudatlanságban, merthogy a föld lapos és a nap körülötte kering. Hallelujja testvérek ! -
#983 Mondjuk, ha az ISOnyúz utsó havi anyagát megnézed, akkor kb. képben leszel arról mivel is játszottam csak ebben a hónapban PC-n. Fura nem ?!! Ki érti ezt, de valszeg. te vezetsz az NWN-nel, hmmm... -
magyar ember 2 #982 Arra izgulsz fel? Csalodnod kell... -
magyar ember 2 #981 Mar megtortent, inkabb olvasd el a valaszokat! Remelem az meg megy. -
#980 Mi vagy te, valami betonfal? -
magyar ember 2 #979 Kar hogy az ellenkezoje igaz. -
#978 Miért is ? Az emu témában való nem lézető felsülésem tényleg vártlanul ért, kifejtenéd bővebben is ?!! -
magyar ember 2 #977 Ez van. Kulonben nem lehetnel igazi konzolos. -
#976 Egyébként,ahogy nézegettem a fórumokon,az igazi elv-társak olyanok közül kerülnek ki akik megjárták ennek az egésznek az útját,jóformán a kialakulástól ZX-C64-Amiga-Pc-Konzol...Lehet bazz,mi már öregek vagyunk ehhez a szilikonpaszta kenegetős-videókártyahuzogatos-3dmarkpontszámbuzi pc-s világhoz....nem tom...egy biztos,k*rvára nem érdekel a Pc-n való gammázás,pedig elvileg installálhatnék orrba-szájba...de nem.... -
#975 Jól van na, őt is csak anya szülte (gondolom) ! -
magyar ember 2 #974 "merthogy láthatóan a témában felsültél."
Ez pont rolad laccik. -
#973 Szar érzés nekem, hogy nem ismerem a PC gammákat, brühühühü... -
#972 még csodálkozol? ugyanezt csinálta velem is, a számba eröltetett egy csomó mindent, ami el sem hangzott... -
magyar ember 2 #971 En innen nem tudhatom milyen kibuvokat fogsz keresni. -
#970 -
magyar ember 2 #969 Ja, ebben kulonbozunk. -
magyar ember 2 #968 Kene ismernie? Annal nagyobb szegyen ha megse. -
#967 Azé ez nem szép, Frík, tudod, hogy mindig vállalom a saját véleményem, saját nick-en és azt is tudod, hogy így sokkal élvezetesebb és erről nem mondanék le semmilyen unreg baromságért ! -
#966 azé válaszoltá valamit..... -
#965 Ezt mégis mikor írtam, hogy "jobb mint egy PC" és mikor próbáltam bárkivel, bármit elhitetni itt ??!
Amúgy pofára estél, mert az újabb konzolokat is be fogom szerezni és jelenleg is "ölöm" bele a pénzt, mint hosszú évek óta, szal. nem tudom mit jósolgatsz, vagy mit tudsz rólam csimota, de jobb ha kissé visszafogod e téren magad, merthogy láthatóan a témában felsültél. Most mi következik, hogy kinek erősebb az apukája, vagy éppen erősebb a lábszaga ?!!! -
#964 SQJ ne ismerné az új pc-s gamékat? Újabb LOL! -
#963 nyilván ha a PC-sek szeretnék a konzolos játékokat, lenne konzoljuk és ismernék őket
de a helyzet nem ez, hanem az, hogy a konzolosok inkább játszanak PC-n is, mert konzolra elég egysíkú a kínálat -
magyar ember 2 #962 HAt meg aki nem tudja mikor kell hasznalni. -
#961 Ezzel csak azt bizonyítod, hogy a konzolosok ismerik a pc-s játékokat, mert van pc-jük, de a pc-sek nem ismerhetik a konzolos gamékat mert nincs konzoljuk. Akkor miről is vitázunk? -
magyar ember 2 #960 Nem csodalom hogy ezt hoztad fel peldanak, elvakult konzoloshoz hiven ennel ujabb PC--s jatekot nem is ismersz. -
#959 ok, ha kényes a téma hagyjuk
még a végén bejönnél mindenféle unreg nickekkel, és kezdődik minden elölről :)