89387
PlayStation3
-
#1080 Mhh vki nem tudja a final fantasy X játszok és a kép kajak arréb vann csúszva de vagy 2cm és elég idegesító és kép igazító nincs vagy én nem találok?! -
magyar ember 2 #1079 "nem minden konzolos sík hülye a pc-hez, és nem minden PC-s begyepesedett agyú idióta."
Ez igy van, de az ilyenek nem is akarjak bemagyarazni hogy a konzoljuk veri a PC-ket. Tudjak hogy mi mire valo, es azert vesznek konzolt (ha vesznek), mert 1szeru, nem igenyel hozzaertest, es olyan jatekokhoz megfelelo, amit szeretnek (autos, lovolde, usd-vagd). Nem azzal van a gond hogy mindenki mast szeret, hanem amikor a kobaltat mikroprocesszornak szeretnek lattatni 1esek. Pedig akkor is lehet jot jaccani rajta, ha az csak 1 kobalta. -
magyar ember 2 #1078 "manapsag mindenhol, ahol PCs jatekot lehet iratni, koznolosat is..."
Hat azert ez "enyhe" tulzas, mondjuk ugy hogy van par hely ahol talan konzolos gamet is irnak (na persze ott se minden konolra). -
Cvd #1077 Lejjebb a PC-s "képösszetörés" dolgot rosszul írták páran. Nem akkor törik, ha nem tudja frissíteni időben a FBufferban a kirajzolandó képet a kártya, hanem épp az ellenkező esetben, amikor már a monitor nem bírja a sebességet. A bekapcsolt V-sync a videokártyát fogja vissza a monitro frissítési sebességére. Egyébként meg tényleg nem stimmel valami akkor, ha ez előjön, nekem még sohasem sikerült előhozni.
Azonkívül a konzoloknál se nagyon kell jönni a stabil 60 FPS-sel. Az a legnagyobb hülyeség, hogy minden stabilan ennyivel megy, minden PS2 tulaj rendszeresen találkozik azzal, hogy a kis kedvence belassul, habár szeretik tagadni. Egy ismerősöm épp most szabadult meg a konzoljától emiatt. Mitől is jobb ha belassul a cucc konzolon, mintha szaggat PC-n? Azonkívül PC-n hülyítek a grafikán, és máris rendesen fut. Konzolon mit csináltok a belassulás ellen? PC-n alkatrészcsere után megy szépen jobb grafikával, míg konzolon mindig szaggatni fog...
"de ez a GT Force egy egyedülálló és méregdrága kis csoda, semmi köze a PC-s cumókhoz. " - A kormánykerék full ugyanaz a kép alapján, mint a PC-s verziójé. Legalább ennyi köze van hozzá, de gyanítom hogy az egész kormány ugyanaz.
"Vagy milyen az a híres sparco, amit semmi nem tud helyettesíteni."
latom nem vagy otthon az auto-motor sportban.. :D" - Mi köze ennek az ülésnek az autósporthoz? Az igazi autókba szerelt ülésekben tényleg az egyik legjobb a SPARCO. De könyörgöm, ez egy sima utánzat, nem igazi autóülés!!! Nem számít mennyire stabil meg hogyan tartja a pilótát, egyetlen szerepe van, hogy kényelmes legyen! Ha kényelmes, nem tök mindegy ki gyártja?
-
magyar ember 2 #1076 Akarcsak PC-re a Radeon9700, meg a 3 gigas P4. Azt se kotelezo megvenni, van olcsobban is megfelelo. -
magyar ember 2 #1075 Aki meg hardvert akar lopni, az is megteheti minden platformon, igy mar a PC se dragabb. :) -
#1074 ha valaki tud okossagot TV out 16:9-es kepformatum kinyeresehez, az latogasson mar el legyen szives a "Hardwer forum"-ba... -
#1073 ez csak egy 'luxus erteku' kiegeszito... -
magyar ember 2 #1072 Igy lesz olcso a konzol... -
#1071 Pl en informatikai rendszerekkel foglalkozom/dolgozom nap mint nap, megis konzolon jatszok... ez van... :) -
#1070 Erről van szó! Nem kell fikázni a másik platformját, csak azért mert neked nem jön be. Mindenki azt választja, ami tetszik neki és amire pénze van. Amúgy nem minden konzolos sík hülye a pc-hez, és nem minden PC-s begyepesedett agyú idióta. Csak sok PC-s köztük én is azon kapjuk fel néha a vizet, mikor egy ilyen Versio szintű überláma29évesELTEdimlomásparaszt villog a konzoljával, és hülye topikokat nyit, mint amilyen ez is. (Amúgy asszem Freak fogalmazta meg helyesen, hogy ha nem írja oda a megjegyzést a topik címének végére, akkor most nem tartanánk 1000 hozzászólás felett?) -
#1068 ezzel nincs is semmi baj... :)
senkisem mondta, hogy ez kotelezo.. :D -
#1067 "De: PS-re egy játék 15 rongy, és nem sok helyről lehet másoltan beszerezni, meg azt is drágáért, addig PCre nagyon könnyű bármilyen progit, akár ingyen is. Játékok meg mindig jönnek :)"
ez tenyleg hulyeseget... :)))
manapsag mindenhol, ahol PCs jatekot lehet iratni, koznolosat is...
es minden rendes warez letolto helyen vannak konzolos gammak is...
Jatekok meg mindig jonnek.. :D -
#1066 ez így mindjárt más ugye -
#1065 Jó, hát biztos "csúcs ez az érzés!" felkiáltással szállnék ki a SPARCO ülésből, de továbbra is azon a véleményen vagyok , hogy nagyobb a kűlcsín mint a belbecs(ezt próbáltam elmagyarázni) és ennyi pénzért ez nem más, mint rongyrázás.Én tökéletesen meg vagyok elégedve a 20ezer forintos szg.-es székemmel... -
#1064 Ezért áldozik le a PC-s játékoknak.
Mer' ha így folytatjátok, senki sem fog fejleszteni rá.
De ez egy másik topic-ba való. ;) -
#1063 Ezt írhatnád a BSA.HU-ra is ! :-)))
Amúgy meg élből hülyeség amit írsz. Aki warezolni akar, mer van vér a pucájában, vagy mert elég hülye hozzá, az minden platformon megteheti (kiv. a GC még, de az meg le se nem van szarva). Aki meg nem, az ha kicsit is ügyes ésszerű áron juthat a konzolgammákhoz is. -
#1061 DUPLA élvezet öcsém ! Amúgy én is hitetlen voltam egy kissé ez ügyben, de saját szememmel győzödtem meg milyen ügyesen vannak ezek a dolgok kitalálva. -
#1060 Megnézem ahogy lábközött tartasz egy Logitech kormány 100%os ffb-vel LFS közben! -
#1059 sem -
#1058 "Vagy milyen az a híres sparco, amit semmi nem tud helyettesíteni."
latom nem vagy otthon az auto-motor sportban.. :D
-
#1057 Az tutkó, hogy ez a GT force cucc kb. úgy be lőve, mint egy forma1-es gép cockpit-je ! Ez azért már más feeling és aki komolyan gondolja, annak bejön ! -
#1056 "Csak röhögök azon aki ilyenért kiad pénzt.Bár konzolon érthető, mert valamire csak tenni kell azt a szar kormányt, a földön kormányozni elég problémás lenne"
mar ne haragudj, de ha nagyon akarja valaki, konzolon is siman megoldja a kormany problemat... te sem vagy jobb a monitor ele akasztott kormanyoddal, kuporogva egy samlin....
az ilyen es ehhez hasonlo kiegeszitok (bar PChez nem art ehhez egy bazi nagy monitor:) az 'elvezetek' halmozasat segitik elo.. :D -
#1055 jaja, ez a gáz -
#1054 Most akkor te is nekiállsz lámáskodni, beveszünk téged is ?!!
A konzol kormányok vagy láb közé vehetőek (rossz az aki rosszra gondol), vagy felszerelhetőek, mint a PC-sek, sőt általában ezt kombinálják (lásd. pont Logitech), de ez a GT Force egy egyedülálló és méregdrága kis csoda, semmi köze a PC-s cumókhoz. Az más kérdés, hogy émn nem venném meg, mert hidegen hagynak az autómániás programok (na jó a GT1/2/3 nekem is bejött). -
#1053 azt csak megjegyeztem.. :)
de nehogy azt mond nekem, hogy te eddig meg csak Sparco szettet lattal GT3hoz?!
egyebkent meg ha veszek egy Sparco ulest, akkor is olcsobban kijovok a "kisiparos feeling"-bol.. :DDDD -
#1052 Most ezt nem tudom, hogy irónikusan kell-e érteni, de feltételezem igen.
Tudtommal pc-hez is kismillió kormány van, köztük ugye ilyen logitech is, szal ez kilőve.Az ülés meg hát...kávét főz?Vagy milyen az a híres sparco, amit semmi nem tud helyettesíteni.
Na mindegy, én nem tudom mennyibe kerül, de mondjuk 100ezerre saccolom.Csak röhögök azon aki ilyenért kiad pénzt.Bár konzolon érthető, mert valamire csak tenni kell azt a szar kormányt, a földön kormányozni elég problémás lenne.De csak ezért értem meg. -
#1051 mondom én, kisiparos feeling -
#1050 miert "igenytelen szar" az, amit nem a Sparco gyart?!
vannak mas kituno ules gyartok a vilagon, amik olcsobbak... a vazt meg meg en is osszehegesztem itthon... :) -
#1049 vegyük be a lámaintézet szerencsés nebulói közé, megvilágosodás a hegycsúcson rulez ! -
#1048 most már te is láma leszel..:))) -
#1047 vegyél igénytelen szart ha az tetszik, ez az EREDETI SPARCO minőség -
#1046 megjegyeznem, vannak joval olcsobb (nem Sparco) konstrukciok is GT3hoz... -
#1045 de nem fogod jol erezni magad, mert ezt az ulest a GT3 autoinak utfekvesehez terveztek.. :DDDDD -
#1044 69,800.00 JPY = 131,272.45 HUF -
#1043 hacsak nem, kiszereled a kormanyt es a pedalokat, majd beszerelsz PCs cumokat... :P -
#1042 Pedig ez only PS2 cumo ami a kepen lathato... -
#1041 az mennyi?? :))) -
#1040 áhhh, kár hogy utálom az autós gammákat -
#1039 yeeeee