89387
PlayStation3
  • CHEAPBOY
    :DDDDDDDDDD

Te ocsem nagyon nagy allat vagy:DDDDD

• CSOCSO
    pffffffffffffffffff:))))))))))))))))))))))))))))))))
  • CSOCSO
    egy másik ember gondolatai rolad:

ugy beszél a konzolosokról mintha nem emberek hanem egy alacsonyabb rendű faj lenne

kozben meg magát égeti be, de nagyon, nem veszi észre magát, nem tudom mire veri (biztos pc-s korokben nagyágyú a kis rossz gyerekkoru) de hogy bárki akinek fogalma van ezekről csak megneveti, nem kell vele törődni

és azthiszi neki van igaza meg stb, 5 éves pc, hja celeron 300 vagy alatta, hja persze :) az ilyen miért nem mer kiállni élőben s bizonyítani? vagy 2 rendes képet mutatni ami alapján erre a következtetésre jutott? irdatlan szánalmas hangember azt hiszi az oltogatásai bárkit is érintenek...

ott leírta magát hogy ezeréves szar szebb mint egy 2002-es nemtom milyen díjat nyert game

hát akkor menjen vissza a maga kis kitalált világába azt ott verje a tukorképére a faszát hogy ő milyen hudeokos :)
  • CSOCSO
    LLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL HÁT TE NAGYON LOL VAGY:)MUHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH
    ISTENEM KOMOLYAN SAJNÁLLAK!!PFFFF ÁRGHÁHÁHÁHÁHHÁHÁ milyen texturákrol beszélsz te faszfej??:))) ahogy elnézem te vagy az egyetlen pc-s a töbiek már elmentek mert égnek miattad te segg:)))))))szegény pc-sek nagyon égnek miattad!! nem veszed észre???
  • magyar ember 2
    Na, kozben bejott az ATAT walkeres kep is, ott valoban szebb a havas taj. Legalabb van mivel szepiteni a siralmas eredmenyt.
  • magyar ember 2
    Jo hogy beraktad a kepeket, te fasz, remelem mostmar minden konzolos szemet kiveri a nyilvanvalo teny, hoyg egy gc-s csucsjatek epphogy csak kozeliti az 5 evvel ezelott is eppen csak elfogadhato pc-s szintet.

2. kep: a textura hol maradt a gc-rol?
    5. kep: textura?
    A belso nezetes kepekbol laccik leginkabb mennyire 1szinten van a 2 jatek.
    A tobbi kep nem toltodott be, de ahogy elnezem szerencsere, mert igy csak ennyit tudtam fikazni a gc-t. :)
  • Dynamic
    Ez a topik egyre röhelyesebb.
    5 éves rogue squadron VS 2 éves rogue squadron

• CSOCSO
    a felső képet nem jol linkeltem..az alsóra gondoltam..
  • CSOCSO
    nem biztos az...de talán a mostani gamezok vannak olyan szép,sőt talán szebbek egy mai csúcs gépen.. de ez csak most kezd így lenni..és ettől nem lesz jobb egyiksem hogy szebb mint a másik...már mondtam ezt is párszor...
  • CSOCSO
    nah találtam két iszonyat randa képet az 55 ből..utcso képek voltak ugyhogy biztos fejlesztés közepéről származnak:

• magyar ember 2
    Nincs is.
  • CSOCSO
    eskü??
  • CSOCSO
    MAGYA EMBER 2!!!:
    nesze te segg:
    A szöveg alatt található kép a PC-s verziójú RS1 ből vannak: lássuk:

Most ezalatt a szöveg alatt a GC-s kép van az RS2 ből, lássuk:

csak az Xwinget lesd! hirtelen nem találtam közelibb képet...

Következő kép PC-RS1!!lássuk:

látod a repcsit és a sivatagot? nah rakok be neked ilyet GC ről, lássuk:

az elöbbi a sivatagrol szolt ez meg ugyan arrol a repcsiről:

Most jöjjön a havas rész:
    PC VERZIO KÖVETKEZIK!!!:

GC VERZIO:

és akokr belső nézet: PC:

GC:

nesze ujabb kép:
    PC:

ugyan az a gép GC-n:

megint csak hó
    PC:

GC:

de nesze itt van video:
    PC:
    http://www.lucasarts.com/products/rogue/roguesquadron_200.mov

GC:
    http://www.lucasarts.com/products/rogueleader/images/movies/rogueleader.mov

ennyi remélem elég lesz ahhoz hogy belásd hülyeség hasonlítgatní ezt a két gamezt egymáshoz..de ha akarod hasonlítgasd a legujabb PC-s SW gamezt ehhez... az is csunyabb mint ez!!
    hja és a GC ről annyit hogy mozgásban ezerszer lenyűgözőbb!!
    és a pc-s képek csúcs konfigon készültek!!
  • barret
    ez a topic ha igy haladunk,át veszi az első helyet!
  • CSOCSO
    ugye? de most komolyan!! azóta megint olvastam írt olyat hogy mi vagyunk a barmok hogy szerintünk szebb az rs2:))))LOOOL:)hát ennyire barom pc-st nem láttam:)) végülis azon sem lepödnék meg ha azzal drukkolna elő holnap hogy a stunts gamez szebb mint a gt3!!
  • Cvd
    2 éve volt olyan 25, és tényleg 6 körül lehet elsózni, ez igaz. Csak 2 éve nem MX-eket vett egy alkatrészcserével foglalkozó ember, hanem Gef2-őt.

"és ez igaz a CD/DVD ROM/RAM/írókra is" - A CD-írókra már nem, ott már beállt az ár. A DVD-írókra igen, de azt úgyse szabad még venni, mert belépő technika, nincs közös szabvány.

"úgy a PC alkatrészek, azok képesek tizedére esni seperc alatt." - Megint általánosítasz egy eset alapján. Ráadásul ugyan biztos voltak akik buktak az előtte vásárolt drága memória miatt, de ne felejtsük el, hogy hányan nyertek vele, és pakolták tökig a gépüket olcsó memóriával. Fel is ment újra az ára a nagy kereslet miatt.

Proci: Mint leírtam, nem a legdrágábbat kell venni, hanem a legjobb ár/érték-kel rendelkezőt. Az nem megy le 10-ére, mint ahogy a legdrágább se, megint túloztál.

Alaplap: Ha INTEL procival foglalkozol, akkor tényleg cserélgetheted, AMD-nél tovább bírja. De mondjuk itt az én példám: lassan 5! éves típust használok alaplapból (ráadásul INTEL oldali), és jelenleg is nyugodtan játszok bármivel nagy felbontásban full effektel. Tudni kell típust választani.
  • CSOCSO
    szerintem te direkt írsz ilyen hülyeségeket hogy felbazd az agyunkat vagy te tényleg egy fogyatékos ember vagy de akkor elnézést kérek ha szidtalak...
  • CSOCSO
    PPPFFFF LOOOOL NO COMMENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:

"De te hozakodtal elo a sztarvarszos szarjaiddal, meg be is linkeltel kepeket mind2bol, amirol tisztan laccik hogy a konzolod tart most ott, ahol 1 PC 5 eve. Illetve ott se"
  • CSOCSO
    értelme mi ha felhúzzák? gondolod majd megírják két verziban a gamezt? hogy mindenki gépén fusson? vagy vehet mindenki uj gépet? mondjuk az egy megoldás hogy nagyobb texturák meg hasonlokat is raknak a gamez mellé.. de akkor is mindenki uj gépet fog venni..mer ki az a hülye aki nem?
  • magyar ember 2
    Legalabb nem csalodtal.
  • Cvd
    Sokat függ attól, hogy mennyiért vetted. Ha először adtál érte 250-300-at, akkor elég a szinten tartásra 5 évre mégegyszer ennyi. Merthogy nem mindig a legdrágábbat kell venni, hanem a jó érték/ár aránnyal rendelkezőt. Januárban jön a GefXF, lesz vagy 15ezer, de nem azt kell megvenni, hanem 40-ért egy gef4-est, mert az is bőven elég egy évig, és azalat az FX-en buknál 60-80 ezret, a Gef4-gyel meg 15-20-at. Ezt kellene már megérteni.
    Azonkívül a 5 évre számolod mondjuk a PS2 életcikusát, akkor gondolom a megjelenésétől számolod a következő konzolig. Akkor meg nem 10ezer, hanem inkább 200 az ára, plusz a chippelés, ami ugyancsak sokkal drágább, mint 2-3 éves korában. Aztán jönnek még a bolti játékok, (ez belépő konzolnál nem ritkán közel 20ezer játékonként) mert ugye ki kell fejlődnie a warezolásnak, vagyis egy darabig no másolt cucc, vagy nem is lesz (GC).
  • magyar ember 2
    Meg siman ra lehet kolteni 1-2 milliot jatekokra, azt is bebukod.
  • CSOCSO
    ne legyél hülye bazzeg!! komoly iq nulla???én hoztam elő a gamezt mert ilyen szép sw gamez vagy egyébb űrhajós gamez nem lesz semmire.. erre te jösz a kurva nagy agyaddal hogy az első része ennek a gammának szebb!! EZT IRTAD BAZZE!!! 10 ember veszekedett veled hogy ne legyél hülye, ho lszebb az neked???erről van szó!!! nem arrol hogy minek hoztam elő a gamezt!
  • Sir Quno Jedi
    alaplap ??? szart sem ér egy fél év múlva, mert itt az új sloketpaketmakett6 foglalat
  • Sir Quno Jedi
    és a procikra is (egy 80eFt-s proci seperc alatt 8eFt-t ér !)
  • Sir Quno Jedi
    és ez igaz a CD/DVD ROM/RAM/írókra is
  • Cvd
    Az igazság az, hogy ez csak a RAM esetében volt így kb 2 éve, amikor nagyon ingadozott az SD memória ára. Ez se az elértéktelenedése miatt volt, hanem a gyártás körüli mizéria miatt. Semmilyen más alkatrész ára nem esik a 10-edére ennyi idő alatt. A winyó kivétel, azért is keveset adnak, de ott a használat rendesen igénybe is veszi. Nem is nagyon szokott senki winyót becseréltetni, mert nem éri meg. Még a nyilvánvalóan kifutó cuccok se esnek ekkorát.
  • Sir Quno Jedi
    Látod ez van, a konzol max. a felére esetleg harmadára, negyedére csökken (és azt is lassan), de nem úgy a PC alkatrészek, azok képesek tizedére esni seperc alatt.
  • Sir Quno Jedi
    Nos egy GF2MX-nek a bevételi ára mondjuk manapság 6eFT és ez még ráadásul reális ! Mennyibe is került az anno (pláne egy jobb márkában) ?!!
  • Cvd
    Ez alapján tényleg nem érted... Nem aznap veszik vissza 75%-ért, hanem bármikor, az aktuális teljes árának 75%-áért. Vazzeg egyszerűbben nem lehet fogalmazni, nem igaz hogy nem érted. Veszel egy PS2-őt pl. nettó (csak példa) 75ezerért, természetesen nem viszed vissza aznap, hanem használod 2 évig, visszaviszed, hogy el akarod adni. Akkor mondjuk a teljes ára épp nettó 50ezer, ennek az 50-nek a 75%-át kapod meg, és nem szúrják ki a a szemed 6-8 ezet forinttal. Kezded már felfogni?
  • Sir Quno Jedi
    Vannak alkatrészek (főleg minőségiek általában), amik tartják az árukat, de nem ez a jellemző. Vehetsz pl. 60eFT-ért RAM-ot, aztán 1-2 év múlva 6 eFt-t ér ! Ez a jellemzőbb.
  • versio
    5 év alatt a pc-re simán el lehet költeni 500-1 millio forintot hogy szinten tartsd
    a konzol 5 évig gép marad , ezalatt szinte a teljes árát lebukja de az max 100 ezer ft
  • Cvd
    Íródik a francokat nullára, már a könyvvitelt is idesorolod? Ott tényleg leírják 0-ra ennyi idő alatt, de aztán újraértékelik.:))
    A te logikáddal nézve én 2 hónapja lehetetlenséget vittem végbe, a közel 2 éves videokártyámat (akkor 80ezer volt) 30 körül passzoltam el (nem pénzért, becseréltettem alkatrészre). No akkor hogyan is csinálam ezt, ha a kártyám szerinted 0 forintot ért?
  • Cvd
    Meglepődnél, hány ember veszi..:)) Egyébként sokan téves álláspontból indulnak, azt hiszik, hogy mindenki a legújabb technikával foglalkozik, pontosan ismer minden gyártót meg típust mindenből. A nagytöbbség nem ilyen, csak bemegy a boltba, és vesz egy gépet amit ajánlanak neki abban az értékben, amit mond. Az ilyent nem érdekli, hogy a Gef4MX-e sehol sincs egy jó kártyához, tökéletesen elégedett lesz vele. Az ilyen vehetne mondjuk konzolt is, ha csak játékra veszi a gyereknek, de általában a "had tanuljon a gyerek is" logika alapján inkább számítógépek kap, amiből többet tanulhat, legalábbis a szülők szerint. Vagy eleve úgy megy oda, hogy esetleg tudjon leveleket írni vele, böngészni stb, ezesetben is kiesik a konzol.
  • Sir Quno Jedi
    Ennyi erővel a PS2-t is ma megveszem, még a délután eladom 75%-ért és boldog vagyok, hogy milyen jól jártam ! Nem gondolod komolyan, hogy erről volna szó, ugye ?!!
  • Sir Quno Jedi
    Sikerült, én is erről beszélek csimota. Az alkatrészt azért veszed, hogy használd, de fél/egy év alatt nagyjából nullára le is íródik ez esetben, ennyit a cserélgetősdiről.
  • Cvd
    Az észkombájn te vagy... Szó se volt arról, hogy mikor vette az illető, azt írtad, hogy 46ezer+áfa-ba kerül. ezzel egy időben lehet simán eladni 35-ért. Annak semmi köze ehhez, hogy épp akkor vetted a kártyát 46+áfáért, vagy egy évvel előtte pl. 80+áfáért. Abban a pllanatban, amikor beviszed, megnézik az új árát, és a 75%-át kapod. Sikerült felfogni?
  • Xboxman
    JÓlvagy ember?NEm úgy látszik...
  • Sir Quno Jedi
    valahogy úgy
  • versio
    a gef4 mx-et csak a hülyéknek lehet eladni, értelmes ember ilyet nem vesz