89387
PlayStation3
-
#1839 Nálad a pont:) -
#1838 szerintem tudja mit jelent és túl is tesz rajta... -
#1837 szvsz leggázabb lenne az áletáben ha a haverjai elött kiderülne hogy ez ő..és ezeket írja..szvsz eláshatná magát..de most is megtehetné... -
Gábor #1836 Istenem! És ez a nagyon hülye hívja magát magyar embernek! Még jó,hogy nem ő a magyar átlagember,mert akkor én már rég disszidáltam volna ennyi hülye közül!
Méghogy az 5 évvel ezelőtti pc szintet csak most üti meg a GC hw-e! ROFLMAO! -
#1835 LOOL MÉG A LAMER SZÓ JELENTÉSÉT SEM TUDOD!!!:)tudatlan!!GYENGE!!HANYAS VAGY??? -
#1834 Ez így igaz:) meg az legalább mint mondtam sztem jó arc:) ez meg.... :) ezt kár bántani , bántja őt az élet. -
#1833 pfff... én aztán nagyon tudatlan vagyok! miért is mondod rám?:) jaaa...hogy semmi alapja nincs. Gratula a színvonaladhoz töki:) -
#1832 tudatlan? MIT TUDSZ TE SEGG?:)) mit mondd már el???tudsz bazzeg azt is rosszul te idiota!!!
-
#1831 versio hozzá képest zseni!!! -
magyar ember 2 #1830 Nembaj, az vigasztal hogy azert olyan tudatlan nem vagyok mint te. -
#1829 haggyálmár az apáddal ki a faszt érdekel???amugy meg apád olyan harmatgyenge mint az öcsém!nah most jobb... istenem de gyerekes vagy
én nem játsztom a star wars al.. amugy már 2 éves gamez lassan..de még most is kevés a pc hogy jobbat csináljanak veled...
és még most is rá vagy gizdulva az 5 éves gamezra..mindannyian látjuk!!!!!!!!!!!!!!!
ember szvsz mutasd meg a képeket a haverjaidnak.. csak vigyázz nehogy GC-t vegyenek és ne tudj kivel kvék 1 elni -
magyar ember 2 #1828 Csak magadat sajnalhatod, mert olyan tudatlan vagy mint a haverjaid, es meg buszke is vagy ra. Az ilyeneket hivjak lamernek.
"hjaa és anyázni sis tudni kell de te még ahhoz is kevés vagy.hja amugy elég visszafogott vagyok még veled is..."
Tenyleg? Na mutass valami eredetit, te kis Kolompar familia legkisebb sarja! -
#1827 Magyar ember... a te neved mától nálam egy lapon van Versionéval...mondjuk nem, mert Version legalább jó fej ember:)Szörnyű vagy öcsém:) -
magyar ember 2 #1825 Ha nem teccik a valasz, akkor maskor gondolkozz el elotte, te kis kocsog!
"szerintem nekem igyis jobb gépem van mint neked valaha is lesz"
Az en apukam meg erosebb mint a tied. Ez most jobb?
"ki mondta hogy 5 éves szinvonalon játszom??"
Akkor most jaccol a sztarvarszos szaroddal, vagy nem?
"te vagy rágizdulva az 5 éves szinvonalra!!!"
Voltam 5 eve.
"én battlefieldet játszom rally championshipet nyomom éppennah és persze INF!!:)"
Ha lenne hozza geped, akar NWN-ezhetnel is. Talan majd 15 ev mulva. -
#1824 inkabb lennék 13 kis konzolos szar gyerek mint te!!!szerintem egy fogyatékos halálra itélt sem szeretne a helyedben lenni..de téged is csak sajnálni tudlak.. te agyilag kb azon a szinten vagy..kár hogy testileg nem..legalább nem kéne a baromságaidat olvasni..hjaa és anyázni sis tudni kell de te még ahhoz is kevés vagy.hja amugy elég visszafogott vagyok még veled is... -
#1823 Te beteg vagy?! Voltál orvosnál?!pfff....
A pc-s rs1 jobb mint a gc-s rs2 vmi gond van a szemeddel!! -
magyar ember 2 #1821 Ha beteg vagy, kezeltesd magad! Kezdetnek ajanlom a szemeszetet, hatha 1 szemuveg csodakat muvel a vaksagoddal. -
Cvd #1820 "azt azért nem várod, hogy el is higgyük."
ABIT BH6, 1998 októberében vettem, akkor már kint volt egy ideje. Ebben egy TuaCeleron [email protected] figyel, jelenleg még 384 mega SD-vel, ez nemsokára a duplája lesz, plusz egy Abit Sirulo Gef4 Ti4200 ugyancsak húzva. Így a konfig 9000 pontot csinál 3DMark2001 alatt, és minden jelenlegi játék simán játszható 1024*768*32-ben. Ráadásul a proci meg a videókártya nincs a végéig húzva, mert még nem értem el velük azt a pontot.
Ha értenél hozzá, akkor nem okoskodnál. -
#1819 faszarcú??mondtam már nem mond azt rám amit én mondtam rád te esztelen...
1)szerintem nekem igyis jobb gépem van mint neked valaha is lesz
2)ki mondta hogy 5 éves szinvonalon játszom??
te vagy rágizdulva az 5 éves szinvonalra!!!
én battlefieldet játszom rally championshipet nyomom éppennah és persze INF!!:) -
magyar ember 2 #1818 Van eleg tudatlan 13 eves konzolfan itt meg rajtad kivul, aki csak az anyazashoz ert. Rajta is jot rohogunk, csak nem tudjuk nev szerint melyik az a sok kozul. -
magyar ember 2 #1817 Ha a konzolod arat abba fektetted volna, most nemcsak 5 eves szinvonalon tudnal jaccani, te faszarcu! -
#1816 csak ezt nem én írtam az a szép!
-
#1815 a legjobbol!!:)))
Bocs bazze de en ebbe a topicba mar csak a hir miatt jottem hogy van itt valaki aki szerint a PCs RS szebb jobb vagy kb ugyanolyan mint GCs RS2..:DD
Bazze ez azert betegseg.:)
-
magyar ember 2 #1814 En mar 4-5 eve megtettem, de most vegre de is at tudod elni azt az elmenyt ami nekem jutott anno. Nembaj, meg 5 ev, es akar egy mai PC-s jatek szinvonalat is megkaphatod. -
magyar ember 2 #1813 Miert, nalatok ez a varhato elettartam? Monddcsak, melyik sotet-afrikai diktaturabol irogatsz? -
#1812 ha tenyleg akkor meg mar regen berelhetned ki a sirhelyedet papa..:DDD
-
magyar ember 2 #1811 Na, es ki ez a nevtelen "masik ember"? 1. Ilyet en is tudok rola irogatni, de annyira se erdekel hogy utananezzek, 2. a szanalmas tudatlan lamersegevel csak magat egeti, persze ilyen hozzaallassal mar eddig is hiteltelen volt mindenki elott. -
#1810 nembaj... jáccál az rs1 el:)))))))de vegyél hozzá gef4 et!!!voodoo1..pppfff..nekem legalább volt voodoom de te olyan segg vagy azt sem tudod mi az -
#1809 NEKEM VAN PC-M TE SEGGARC -
#1808 Hat nalam nem nehez:)))
Meghogy GCn nincs textura?:DD
Ember...:) -
magyar ember 2 #1807 MEg ugy is 2szer idosebb lennek nalad. -
magyar ember 2 #1806 Pedig ez tokeletesen rad illik, csak csereld ki a pc-t konzolra! -
#1805 én mondtam rád hogy szánalmas..már mondtam ne hasznháld ugyan azt ellenem amit rád mondtam... fuu te tényleg valami nagyon LOL 12 éves pöcs lehetsz:)) -
magyar ember 2 #1804 Nalad is nagyobb? -
magyar ember 2 #1803 Pl azt hogy ugyanolyan szanalmas mint te. -
magyar ember 2 #1802 Dehogy, nem vagyok a cellatarsad. :) -
#1801 sznalmas ember nézd meg a videokat is:) hátha arra is írsz valami LOL-t -
magyar ember 2 #1800 Hat az, hiszen a sajat kepeik ellenere nem akarjak belatni hogy mennyire 1szinten van. -
#1799 szerintem is direkt csinálja:) szal ezen nincs mit szépíteni!! -
#1798 hagyjad CSOCSO, vagy direkt csinalja vagy eppen a harshegyrol netezik:DDD