89387
PlayStation3
-
#1881 oké.. szal szerinted is aza szebb MAGYAR EMBER????????? -
#1880 JAja:) nem tudom honnan szerezte azt az ocsmany RS2 kepet:DD
-
magyar ember 2 #1879 Kozel sem annyira mint te, kiskocsog! -
#1878 Arra nem fog válaszolni:) látod amit én kértem ,hogy indokoljon meg vagy Bazsi azt se válaszolta meg...ő csak annyit tud:"FASZ VAGY!,CIGÁNY VAGY" stb... :) -
#1877 na en vegeztem itt, mara, senki ne sertodjek emg csak pojjenkodtam... erdekel is engem kinek mi a velemenye,:?DD nem.
Szal Sorry Magyar ember 2...:) remelem ertetted a pojjent.
DISMISSED.
-
Gábor #1876 Csocso sztem a felső szebb -
magyar ember 2 #1875 Mivel kizarolag anyazni tudtok, csak arra lehet valaszolni. Az meg olyan amit kepesek vagytok felfogni a csokkent szellemi kepessegeitekkel. -
#1874 Vedd észre magad...az ovis példát azért hozom fel mert Smith és Smith ügynök színvonallal nem tudom leképezni a színvonaladat. Mondom nagyon égő vagy. Fogadok,hogy anyád se szeret:) -
#1873 faszarcú???te is csuklasz mindjárt..nah szerinted a felső szebb? -
magyar ember 2 #1872 Latom az ovis peldak mennek neked, hiaba, a megszokott hazai kornyezet... -
#1871 Na nekem mikor válaszolsz már meg Bazsinak?:))))))))) JA ÉRTEM!!!! Te nem válaszolsz te csak szidkozódsz:DDD Elég cink.... -
#1870 :DD
mit ciganyozol? Hulyegyerek:DD
FASZFEEEEEEEEEEEEEEEEJ!:DDD nem tobb:) de nem is kevesebb.
Latom idegs vagy kicsmano:D -
magyar ember 2 #1869 Hol maradt a konzolos texturad, faszarcu? -
#1868 erről beszélek:) leoltom és ugyan azt vissza vágja:))))))))))))) hát szvsz 12 sincs az ember..ember? kisgyerek! -
#1867 Ehh bake utso ket oldalt leolvastam de hogy en miket tudtam rohogni:) -
#1866 ne cigányozzál mert anyád csuklani fog -
#1864 nesze itt van ujabb kép..nah melyik a szebb te segg???
itt az 5 éves szarod:
és itt van a 2 éves gamez:
hátha szerinted a felső szebb akkor sajnállak! -
magyar ember 2 #1863 Neked, b+!
TRAKTORSZAJU ROMAN CIGANY!!!
(Ugye a nagybetuket mar tanultatok altalanosban?) -
#1862 Olvasd csak el az 1858-as hozzászólásomat töki:DDD LOL VAGY! Gec....mondom ez a színvonalad:)))
Oviban ismét:
Gáza:Pistike tegnap lepisilte Nórit!!!
Pistike: Persze Géza!Lepisilted Nórit??
Öcsém...dedó mester fokon...geci lefordulok a székről:))))))))))Legalább ne olyannal vágna vissza amiért épp az előbb oltottam le...ez nagyon nevetséges:) -
magyar ember 2 #1861 Mire? -
Gábor #1860 ROFLMAO! És még te sem vagy vele egy véleményen!LOLOLOL
Lehet,hogy az ő készülékében van a hiba? -
magyar ember 2 #1859 Ez ma tortent veled az oviban? Fussal gyosan anyucihoz, majd megvigsztalja a kis konzolos fejedet! -
#1858 Én PC-s vagyok:)))))) Csak volt régebben konzolom...csak ezt magyar ember nem tudja:))))) -
#1857 Igen én is várom...de furcsa módon nem kapom!
MAGYAR EMBER! Nekem válaszolj már,hogy amikor ide jöttem miért is voltam tudatlan? Csak,hogy tisztába tegyük a dolgokat ki is a gyerekes:) -
#1856 Bazzeg.... hat te nem vagy normalis:DDD
Nekem kell szemeszet?:DDDDDDDDD
najo menjel te a jobudos ****************************************
FASZFEJ!!
-
magyar ember 2 #1855 Nehez eldonteni hogy te vagy a hulyebb, vagy o", ilyen szinten mar nehez merni a hulyeseget. Mindenesetre eselyes vagy az ev lamere cimre (mint minden evben). -
Gábor #1854 Őszintén: hány tősgyökeres pcs ír még ide, ki van ezzel az őrülttel egy nevezőn? -
#1853 " "istenem de gyerekes vagy"
Ezt mindenki tudja rolad."
Pistike és Gézuka az oviban:
Pistike: Géza te olyan buta vagy!
Gézuka: AKI MONDJA AZ A BUTA!MINDENKI TUDJA,HOGY BUTA VAGY NEM KELL MONDANI!
LOL VAGY HAVER NAGYON!:) -
#1852 te rohogsz? egy mosolyt nem láttam tőled de mi röhögtünk rajtad annyit hogy már fáj..de ne félj már nem röhögünk..fogyatékosokat szemétség kiröhögni! -
#1851 nah hát a te fejedre is kiváncsi vagyok...150 cm görbe hátú kapafogú 3szoros sörösüveg vastagésgű szemüveg, pattanások..remegő kar.. -
magyar ember 2 #1849 Nembaj, itt is megmarad a hozzanemerto nagykepuskodesetek bizonyiteka, ha epp nincs Galvolgyi show, ide jovok rohogni. Rajtad, es hasonlon lamer tarsaidon mindig lehet, nem okoztok csalodast. -
#1848 Hagyjad:) Ő nem tudja,hogy itt emberek vannak akik azért figyelik egymás reakcióit és megtudják ítélni a másikat,hiszen ő csak azt nézi amit ő ír:) -
#1847 tudod mit sajnálok??? nem azt hogy te ilyen suta hülye fogyatékos vagy..
hanem hogy ez az egész beszélgetés nem a pc-s játékok leáldozottban történik.. hogy nem ott nő a hozzászolások száma 1-2 ezerrel és hogy nem ott marad meg ez a beszélgetés!! SG!!!!! ezt a topicot ir mentsétek el jol cd-re!!nehogy elvesszen az egész!!!! -
magyar ember 2 #1846 "istenem de gyerekes vagy"
Ezt mindenki tudja rolad. Polforumos talalkan mindenki kirohogott amikor Mike szoba hozta a lamer fejedet. -
#1845 inkább nekem válaszolj...miért is vagyok tudatlan? eddig nem vettem részt a vitában és nem nyílvánítottam ki a véleményemet. Tehát nem is tudhatod ,hogy mit gondolok. Szóval ezekkel a 6éves szintű oda vágásokkal lekéne állnod nem áll jól. Elég égő ez a dolog főleg,hogy felhoztad az "én apukám erősebb dolgot" tudod, mert ez olyan,hogy amikor jön valaki mond rád valamit ami sértő de igaz te meg oda vágod ,hogy : "Te meg hülye vagy és othon nem szeretnek" . Színvonal az meg van csak sajna nem látszik. Menj inkább játsz a kvarc játékoddal vagy tetriseddel. -
Gábor #1844 -
#1843 nyalom a seggét mert leírom hogy te hülyébb vagy mint ő???
ez igen:)!!!!!!!!!!! -
#1842 már én is kezdem magam szégyelni..tényleg vedd már le a magyart szót a nevedből..de szvsz azért raktad oda mert valami oláh cigány vagy esetleg zsido..ne értsetek félre , nekem semmi bajom nincs a cigókkal meg a zsidokkal..de ez az ember ki szeretne tűnni... -
#1841 Dobjuk rá mi az első lapát földet:) -
magyar ember 2 #1840 Hat meg hozzad kepest... Azert is nyalod te az o segget.