89387
PlayStation3
-
#1921 LOLOLOLOLOLOL!!! MEKKORA DEDÓS ÁLLAT VAGY TE!!!!!:DDDD Öcsém nem vicc annyira röhögök itt,hogy már fáj a hasam:DDDD -
#1920 x:) bazzeg félrenyomtam:)LOOL bb..szalk szebb -
#1919 még mindíg nem válaszolt melyik volt a szex kép..szerintem a seggarcúnak már ciki a dolog -
magyar ember 2 #1918 Azert vett kenyeret abbol a 100asbol amit a multkor asdtam neki a szopasert? Eleg rossz kurva volt, tobbet nem kap penzt erte. -
Gábor #1917 Ha még csak mosolyt csalna! Egy órája nem bírok készülni, mert a rekeszizmaim begörcsöltek! :)))))))))) -
#1916 Szereti magát hiszen mások úgysem szeretik:) -
#1915 Hát persze:)))))))))Ide jössz rajtunk röhögni még is a mi arcunkra csalsz mosolyt megjelenéseddel:D -
#1914 pff de szar lehet ugy röhögni hogy mindenki röhög rajta -
magyar ember 2 #1913 En is azert jarok ide, rajtatok, hulyeken rohogni. -
#1912 LOL:))))))))))))))))) -
#1911 Anyám üdvözöl és üzeni ha a fia lennél elvetélt volna... -
magyar ember 2 #1910 Nem jut ra idejuk, mert titeket megallas nelkul lehet kirohogni. -
Gábor #1909 Elbasztad: Freak az 576 Konzolban cikkíró! Habár érdekes megnyilvánulásai vannak, mégsem ír ilyen faszságokat,mint te! -
magyar ember 2 #1908 Anyadat, te kocsog! -
#1907 hét igan az a szép hogy ide olyan konzolosok járnak akik értenek a pc hez... -
Gábor #1906 Magyarázd el nekem, ha neked is van pcd, meg a konzoltulajoknak is, akkor mi a faszért hülyézel le minden konzolost? A te értékelméleted szerint a konzolos olyan állatfaj,amelyik hülye a pchez, DE itt minden konzolos pcről ír be, és használja azt! Ez ellentmondás -
magyar ember 2 #1905 Lekestem. :) -
#1904 lekésted te segg -
#1903 még frík és cvd is röhög rajtad! -
#1902 FREAKet kifigurázza ki Te majom?:))))))Sztem ha itt lenne FREAK keményen más véleményen lenne mint Te:) Egyébként is tudhatnád,hogy FREAK soha nem vette és nem is fogja komolyan venni ezt a fórumot mert szórakozni jár ide. Jaj de hülye vagy istenem... -
magyar ember 2 #1901 1900 -
#1900 Én kezdtem?:) Olvasd vissza:))) Ne másoljam a szövegeidet?:)))))))LOL!
Bíróságon:
Kérem a vádlott áljon fel! [Vádlott feláll]
Most a felperesek elém tárhatják a bizonyítékot miszerint K.János bűnös, de azt csak akkor ha nem olyan bizonyítékot tesznek elém ami írásos vagy hangformátumú! Nekik kell elkészíteni házilag maszek módon! A borítékra pedig írják rá a jeligét: "Legyünk eredetiek" :DDD -
magyar ember 2 #1899 Meg Freak, Cvd, es a tobbi hozzaerto, akit szinten kifiguraztok. Szok(/p)as szerint ez se jott be.
Ne aggodj, itt mindenki rajtatok, konzolos lamereken rohog, de csak nekunk van idonk es kedvunk hulyegyerekekkel leallni vitatkozni. -
#1898 NAH MONDJAD MELYIK A SZEBB?????????????????????????? -
Gábor #1897 Van egy szép magyar közmondás: Magyar ember evés közben nem beszél (gépel esetünkben). Következtetés: amikor a te üzieidet olvassa eszik, így nem tud válaszolni!
LOL! Kezd lefárasztani a vizsgárakészülés -
#1896 Valóban rajta és a többieken (meg rajtam természetesen aki PC-s de mivel te nem tudod megjeleníteni az én üzeneteimet valszeg a konzolosokhoz sorolsz) röhög mindenki...eddig is nagyon ez jött le a témából:D -
magyar ember 2 #1895 Te kezdted, kismajom, csak azt kaptad amit kertel. (Ja, es ugye nem masolod az en szovegeimet, ha mar kifogasolod? Legyel mar kicsit eredetibb!) -
#1894 Igen ettől félek én is:))))))) Érdekes....valahogy nekem soha nem tud válaszolni:DDD -
Gábor #1893 Csocson és tsain röhög mindenki? Hiszen a mindenki itt konzolosokat takar te észember, te vagy az egyetlen pcfanatikus itt! -
magyar ember 2 #1892 Tevedsz, rajtad es lamer konzolos haverjaidon rohog itt mindenki. Nyilvan hivatasos udvari bolondnak tanulsz. -
#1891 Jújújújúj ezt ne mondtad volna te kis barom:) nézd vissza! Én nem anyáztalak se semmi! Te kezdtél engem kóstolgatni és ÉN VÁLASZOLTAM neked úgy ahogy Te nekem...vagyis én egy kicsit kultúráltabb voltam mint Te! Nézd csak vissza! Természetesen a másik kérdésemre ismét nem válaszoltál:) GRATULÁLOK! -
Gábor #1890 Az ő készülékéban -pcjében- van a hiba, a te üzeneteidet nem tudja megjeleníteni -
#1889 sztem az nem RS2:) -
magyar ember 2 #1888 A sok anyazasotok kozt fel se tunik hogy vmi mast is kepesek voltatok irni.
Mit csodalkozol hogy anyazasra anyazassal valaszolok? Ezt akartatok, ezt vagytok kepesek felfogni, mast nem. Talan majd ha sikerul elvegezni az ovodat, kicsit fejlodtok. -
#1887 NAH MONDJAD TE SEGG MELYIK A SZEBB? 5 ÉV VS 2 ÉVES GAMEZ???? -
#1886 te öcsém!! te vagy az aki szorakozést nyujt:) eddig mindenki kiröhögött téged!!! -
#1885 Ezt ne mondtad volna...amikor idejöttem rögtön azt mondtad rám,hogy tudatlan pedig nem is anyáztam! Erre Te nem válaszoltál,hogy miért is lennék az amikor még véleményt se írtam!!!(Itt megjegyezném még most sem tetted) Én nem anyáztam se semmi te voltál ilyen kapa zsonglőr vadparaszt aki leugatott. Természetesen arra a kérdésre,hogy amikor idejöttem miért voltam tudatlan most se fogsz válaszolni , sőt ezt az üzenetet is figyelmen kívül fogod hagyni:)Csak mert tudod,hogy igazam van:) -
magyar ember 2 #1884 Nekem repa, en mar csak rohogok. Ez az a szorakozas amit csak 1 konzolos topic tud nyujtani. :) -
#1883 MIVAN MÁR CINK BAZZEG HA A FELSŐ MÉGIS SZARABB??? -