89387
PlayStation3
-
Gábor #1961 Te magyar "mintapéldány" ember! Komolyan áruld már el,hogy milyen végzettséget kell szerezzünk,hogy ilyen okosak és szépek legyünk,mint te? -
#1960 suttyo texturák:)) engem csak az boldogít hogy ilyen suttyó texturákat nehezen fox látni pc-n de ennél kobba se!! és az hogy vudu 1 ben volt gagyi nagyon LOL vagy mintha azt mondanám hogy egy trabinak jobb a borítása mint egy ferrárinak:)) ember te szem,edben vagyok én leírva????? én vagyok a lámer barom?:))))))))) kezdesz tényleg idegesíteni!!kérdezz már meg pár pc-s embert te fasz hogy hogyan tetszik nekik a textura az rs2-ben aztán mond el hogy te hogyan válekedsz rola aztán ne csodálkozz ha a legjobb haverjaid lefaszoznak és kiröhögnek!!!! ember nézd mega topicot a hozzád hasonlo sok gef 3 as pc-s faszok ott verták a náylukat hogy ilyen mié nincsen pc re!! nevetséges vagy!!!! és nem azért mert anyázol hanem mert ilyen texturákat vudu1 hez teszel!!ember nem vagy ÉSZNÉL!!! ezt te komolyan gondlod?? ennyire hülye nem lehetsz!!! ezt komolyan mondom direkt írod ezt és közben ott sírsz hogy ilyen neked nem lesz... nem is tudom miért írok neked te álladék.. -
magyar ember 2 #1959 Amilyen baromsagokat tudnak irni, ez teljesen nyilvanvalo. Esetleg meg elofordulhat hogy egyaltalan nem is tudjak mit beszelnek. -
magyar ember 2 #1958 Hoztad szokasos mokamester formadat, mast nem is vartunk toled.
"ilyen texturák kevés helyen vannak ember!!"
Szerencsere. Ennek mar 5 eve lealdozott.
"az n64 150 ezer polit tud!!!!!!! és a pc-s játékban semmit nem javítottak rajta!!!!
és elmondom hogy csak a csillaghajó vagy csillagrombolo ennyi polibol áll!!!"
Hat te tenyleg nagyon hulye vagy. Ilyenkor el is hiszed a sajat vicceidet, vagy csakazert is ellenkezel? Nem is olyan reg meg version villogott az 5000 poligonos PS2 autokkal, te meg egybol mondasz ra egy 50szer nagyobb szamot? Aze' viccnek jo volt.
Mindennek amit irsz, az ellenkezoje igaz. -
magyar ember 2 #1957 Nekem van par konzolos haverom, nem ilyen sotet lamer faszok mint ez a csocso fele banda. Ugy latszik ide csak a konzolos selejt irogat. -
magyar ember 2 #1956 "pfff loooool!! te tényleg nagyon vak vagy!!!te segg ilyen texturákat csak a doom 3 ban látni!!!!"
LOL, te nagyon hulye! Bebizonyitottad hogy azt se nezed meg amit sajat magad linkelsz be (nem mondom hogy most irtad le vegleg magad mindenki elott, mert azt mar evekkel ezelott megtetted). Az ilyen suttyo texturakat mint amilyen a sztarvarszos szarodban vannak, mar a vudu1 korszakban is gagyink minosultek. De legalabb ismet jot rohogott rajtad az egesz forum. -
fucko #1955 ? az elso mondta vegen -
fucko #1954 Mer baj az ha en azt szeretem.A ps 1 utan letettem a konzolvetelrol egy eletre miutan összehoztam egy jo configot anno. -
#1953 te legalább értelmesebb vagy... mondjuk te is pc-sebben látod a dolgot... -
#1952 SW galaxies..legutcso gamez amiben van ilyen és ujabb játék mint ami GC-n van!! lássuk a képeket:
nah ez tetszik neked te sutyerák? szvsz GC-n szebb!!:
vagy nézzük az X winget pc-n:
szvsz ez is szebb GC-n:
és akkor itt megkérdezném az utcso képen szerinted nincsenek jo texturák???? ilyen texturák ember tudod mikor lesznek sw gamezban?? ha a gef 4et akarják fullosan kihasználni alucas artsnál..talán akkor..és ez után a gamez után nevezték mindenhol a GC-t TEXTURAZILLÁNAk!!! ilyen texturák kevés helyen vannak ember!! te meg leszarozod:)LOOOl kicsit több poligon????:)))) az n64 150 ezer polit tud!!!!!!! és a pc-s játékban semmit nem javítottak rajta!!!!
és elmondom hogy csak a csillaghajó vagy csillagrombolo ennyi polibol áll!!! az xwing 42 ezer polibol áll!!!!!! nem beszélve a többit...!! nem 150 ezer polihanem 15 millio poli!!szerinted ez kevés???? -
Gábor #1951 Tényleg be kellene fejezni,legalább tudnék készülni -
#1950 Nem:) csak van egy téma most amit a M.E.2 felhozott és most mi elindítottunk egy másikat:) Én amondó vagyok mindkettőt bekéne fejezni:))) -
fucko #1949 Hat akkor marad az anyazas meg a ciganyozas?Legalabb ez mindenhova odapasszol.;D -
#1948 hjaj bocs ugy olvastam mintha azt montad volna hogy akiknek konzoljuk van és pc jük és mágis konzolt tartják elönyben az kevés van..nah ilyet irtál és szvsz ez nemigaz... -
fucko #1947 Errol mar leirtam a velemenyem. -
#1946 Ebbe ne menjünk bele mert már le lett ezerszer tárgyalva...sztem ezt a részét a vitának zárjuk le... :)))) Ne akarjunk olajat önteni a tűzre. -
Gábor #1945 Tényleg m.e.2 pusztán kíváncsiságból kérdezem, neked mi a végzettéged és életkorod? -
#1944 nesze te segg:
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=997896975 -
Gábor #1943 1ébként van az a nagyon dedós mondat,hogy "mindenki magából indul ki". Ez erre a klikkelgetős dumádra szerintem csont nélkül applikálható! -
Gábor #1942 Megint vagtában hadakozva beszélsz faszságokat! Távolbalátó vagy? Esetleg a nagy mágus, Gyurcsok rokona? Honnan tudod,hogy melyik konzolos milyen konfigon próbálta az általad istenített játékokat?? -
fucko #1941 A konzolosok kozul a legtobbnek nincs pc-je,nem olvastam sehol csak ugy erzem igy van,szolj ha nem. -
Gábor #1940 Rátapintottál a lényegre, mégpedig a tárgyilagos véleményalkotásra! Nyilvánvaló,hogy m.e2 nem látott konzolt még élőben, ezért nem tud reális képet alkotni. Azok viszont,akik itt a konzolt védik,amennyire én tudom, high end v. vmivel alatta lévő konfiggal rendelkeznek. Szerinted,akkor kinek a véleménye áll közelebb az igazsághoz,tényszerűséghez? -
#1939 Kicsit tobb poligon van benne, nehol lekerekitettebbek az elek (igaz ilyenkor nem a sok kocka alaku csillagrombolora gondolok), de a texturak legtobb helyen meg a vudu1 minoseget is alulmuljak (lasd halacsillag felszine, csillagrombolo, belso nezetes kepek). Egyedul ahol jobb volt, az a havas taj az ATAT walkereknel. 5 ev alatt csak ennyire futotta?
pfff loooool!! te tényleg nagyon vak vagy!!!te segg ilyen texturákat csak a doom 3 ban látni!!!! -
#1938 Nekem is hiányzik a konzol mert azért az a fajta game ami nekem bejön azon található meg:((( Mondjuk most elég a PC mert UT2003 meg Haegemonia ezerrel megy:) -
#1937 milyen oknal fogva elvakultan a konzolnal maradnak es azt reszesitik elonyben.De ilyen ha az aranyokat nezzuk sztem nagyon keves van
ezt nemtom honnan veszed..pl ha belűlünk lenne vélemény kutatás akkor épp nem az lenne amit írtál... -
magyar ember 2 #1936 HA esetleg van is pctek, a klikkelesen kivul nem sokat ertetek hozza, ezert akarjatok mindig egy 286oshoz hasonlitani az uj konzolokat. -
Gábor #1935 Apucitól könyörögte ki,hogy elmehessen vele a bábszínházba, de helyette elment netcaféba, mert meglátta a lego racert futni a képernyővédőn! :) -
fucko #1934 Persze vannak kulonfele emberek,pl.Olyanok akiknek megvan mind2,de vmilyen oknal fogva elvakultan a konzolnal maradnak es azt reszesitik elonyben.De ilyen ha az aranyokat nezzuk sztem nagyon keves van,es abbol is a felenek gondolom egy alapgep amely elegendo szovegszerkesztesre illetve net.Ennek az utobbi resznek nincs is lehetosege javareszt,hogy realis velemenyt alkosson.Az elobbi reszbol pedig nem sok van ugy gondolom. -
magyar ember 2 #1933 Vedeni? Inkabb homalyt oszlatni a sotet konzolos fejekben.
"A tobbi pc-s tisztaban van azzal hogy a pc van fölenyben es ezt tenykent konyvelik el igy nem is veszik a faradtsagot hogy ideirjanak."
Meg a konzolosok is tisztaban vannak vele, csak nem merik beismerni a lamer arcukkal, tul nagyot koppannanak.
Nekem pedig sok a szabadidom, raerek idiota kis pocsokon rohogni. :)
"Es ki kezdte az olyan jellegu temakat melyek arra vonatkoznak melyik a jobb"
A jogosan frusztralt konzolosok. Eleg csak ide felpillantani a topic nyitojara.
"lasd be 100 %osan hogy a Pc a mult a jelen es a jovo,mert ezekbol a hozzaszolasokbol azt veszem ki hogy nem vagy benne teljesen biztos."
Mindig is az volt, itt mar csak a meglepo es mulatsagos konzolos kisgyerekeken rohogunk. :)
"es valld be hogy a gc-s rs valtozat szebben nez ki("
Kicsit tobb poligon van benne, nehol lekerekitettebbek az elek (igaz ilyenkor nem a sok kocka alaku csillagrombolora gondolok), de a texturak legtobb helyen meg a vudu1 minoseget is alulmuljak (lasd halacsillag felszine, csillagrombolo, belso nezetes kepek). Egyedul ahol jobb volt, az a havas taj az ATAT walkereknel. 5 ev alatt csak ennyire futotta? -
#1932 így van..!! és mi a legjobb?? ha van mind kettőd!!!mint pl nekem vagy nekünk.. es akkor vajh miért tűnik nevetségesnek az az ember aki idejön és baromságokat ír miért szar a konzol...nevetséges... magyar ember meg eltünt..biztos lejárt a két orája a netcaféban.. melyik fasz adott neki rá pénzt? -
#1931 Azt azért ne felejtsd el,hogy a konzolosok azért vannak kisebbségben itt mivel nem minden konzolosnak van PC-je is!Van aki csak játszani akar és ezért csak konzolt vesz. Azt,hogy melyik praktikusabb játékra egyértelmű a válasz: KONZOL! Legalábbis a legtöbb műfajban!Kivéve az FPS és RTS. Konzol játékra van tervezve és CSAK arra. Azt,hogy melyik a több rétű már más téma. Egyértelmű,hogy a PC. -
Gábor #1930 Honnan veszed,hogy ki milyen teljesítményű géppel rendelkezik otthon a konzolja mellett? Alaptalan ez a ténymegállapítás a kisebbségi érzésről. Ha nagyon érdekel sztem indíthatunk egy topicot konzolosok pc konfigja névvel! -
#1929 neeem. a gc-s változatnál nincs szebb!!:)) -
#1928 :))))))))))))))))))))) -
fucko #1927 Nem is tudom,mintha magyar ember 2 nem igazan hinne abban hogy a pc meg mindig joval praktikusabb jatszasra es a jovoben is az lesz.Onnan veszem ezt,hogy rengeteget ir ide es mindenfelekeppen ugy erzi hogy vedenie kene,mintha vedelemre szorulna kozbe meg szo sincs ilyesmirol.A tobbi pc-s tisztaban van azzal hogy a pc van fölenyben es ezt tenykent konyvelik el igy nem is veszik a faradtsagot hogy ideirjanak.Nezzuk csak meg,hany pc rajongo ir ide es hany konzolos?Es ki kezdte az olyan jellegu temakat melyek arra vonatkoznak melyik a jobb,(pc-s jatekoknak lealdozott stb.)amelyek mindossze arra hivatottak,-hogy azt a kisebbsegi erzest hogy gyengebb teljesitmenyu geppel jatszanak-a tudatalattibol valamelyest elharitsak.1 szo mint 100 magyar ember2 mint mar irtam ne kinlodj hanem lasd be 100 %osan hogy a Pc a mult a jelen es a jovo,mert ezekbol a hozzaszolasokbol azt veszem ki hogy nem vagy benne teljesen biztos.
Ja es legy egy kicsit realis es valld be hogy a gc-s rs valtozat szebben nez ki(annyira azert nem szarok a konzolok)de amugy minden masban kisebb tulzasokat kiveve igazat adok neked. -
#1926 Rendezzünk közvélemény kutatást,hogy kin röhögnek többen?:)))) -
magyar ember 2 #1925 Na megyek, nyomok 1 kupac konzolost a wcn. :) -
magyar ember 2 #1924 Rohogjunk 1utt rajtad! HAHAHA. :) -
#1923 LOLOLOLOLOLOL!!!!HÜLYE!!!!!!MAJD NEM MEGFULLADTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDD TE NEM NORMÁLIS ÖKÖR:DDDDD -
magyar ember 2 #1922 Te mar csak tudod, nap mint nap szembesulsz vele.