89387
PlayStation3
-
dieselG #2006 .
léphetünk tovább más Tmára ezen a téren.. PC rulz :)
-
Zozo76 #2005 A konzol aze' jo mert CSAK jatszani lehet vele.
A PC meg aze' mert NEM CSAK jatszani lehet vele.
ennyi. -
Zozo76 #2004 magyarember2 oszt' mie?
mert tovabblatok az orromnal? Ha nem lennel te is ilyen elvakult konzolos akkor rajonnel te is magadtol. -
#2001 ami intel az jo nem lehet
a sun gép az jo is lehet, de ilyen árkategoriában inkább SGI gépet vennék
-
#1999 kezdhetünk egy super mario world - stalker összehasonlítást is
tuti hogy az utóbbiban szebbek a gombák :D -
#1998 meg mindig a Rouge Squadron a tema?!?!
beszaras... miert eroltetitek ezt?! :D -
#1997 ugye most nem gondolod, hogy ilyen 'mu' kepek elott fogunk tisztelegni?! :D
-
#1994 régi topicban hozták fel...gondolom akkor én is felhozom..tökmindegy a starfighter is gagyesz.. -
Xboxman #1993 CSOCSO!
Legalább ne hoztad volna pont az SWG-t példaként!
Az SWG egy MMO RPG(MAssivly Multiplayer online RPG) ahol kb 5000x(és ez még nem is fedi a valóságot mert valszeg több)több a beutazható terep mint az RS-ben!Ezért nem rakhatnak mindenhova csillivilli texturákat! -
fucko #1992 Nem,nekem a pc a tokeletes,ennel jobbat ugyse talalok.Probaltam en mar a ps2t xboxot gc-t meg nem es tettszett meg minden,volt jopar jatek amivel qrva jol ellennek,de megorulnek ha azzal kene jatszanom egyszerre tobbet mint mondjuk 3 orat.Ezzel ellentetben a pc-n ha nekiulok egy jateknak mehet latastol vakulasig.Igy a kalandjatekokkal meg a hegemoniaval meg hasonlo strategiakkal,nameg a counter strike nyami-nyami ; )
De mondom a konzol is nagyon jo,csak eppen szamomra meg az altalatok elvakultnak titulalt pc-seknek nem felel meg---(mint pl. ME2):D---es szo sincs semmifele felelemrol,mert ismetlem annak semmi alapja nincs. -
#1991 nah ez az amit nem tudok bennetek megárteni...félsz hogy jobb mint a pc? vagy mi???hogy nem kell vele szarakodni csak betesz gamez és de király??? -
fucko #1990 Fene a burzsuj szadat ;)
Igaz ha teli lennek zsevel en akkor se vennek konzolt. -
#1989 a konzolosok is nagyon jol elvannak a pc-s játékok nélkűl..én mondjuk csak röhögök mindenkin..nekem van mind kettő...mindennel játszom.. -
fucko #1988 A tudatlansag neha nagy aldas.Magyarul attol hogy kihagyom meg en nagyon jol elvagyok. -
#1987 nah most mindenki félreértett mindent.. nem az rs1 ről van szó.. (amugy a GC-snek is ez a címe.. ez a második rész)
szal eddig a Gc-s gamezről veszekedtünk hogy magyar ember szerinte annak olyan szar a texturázása hogy az pc-s rs1 sokkal szebb nála..nah ezért ment az anyázás..meghogy az rs2 texturázás nagyon szaar..hát ennél nincsen szebb űrhajós texturázás..
"Sebaj, multkor jöttél a 4X multitextúrázással, de másodjára sikerült felfogni hogy hülyeséget beszélsz, remélem most is így lesz.:))"
ezt kifejtenéd bővebben?? -
#1986 pl egy gt3 sokkal jobban néz ki..de azhem ez lövöldözös..és ilyen lövöldözös nincs konzolra..milyen jo hogy nekünk van pc-nk is és miylen szar nektek amikor egy csomo konzolgammát kihagytok.... -
Cvd #1985 Természetesen a PC-s Rouge Squadronról beszéltem, nem a GC-sről, de annak ugye nem is Rouge Squadron a neve. Azonkívül nem magyarázkodok, minden egyes tesztben megemlítették anno a gyenge grafikát, arról nem tehetek hogy te akkortájt nem voltál PC-közelben.
Viszont a textúrák szempontjából semmi különös nincs a R. Leaderben, mint azt már kifejtettem, nem versenyezhet egy mai PC-s játékkal. Sebaj, multkor jöttél a 4X multitextúrázással, de másodjára sikerült felfogni hogy hülyeséget beszélsz, remélem most is így lesz.:)) -
#1984 szóismétles rulez -
itt van nektek jó grafika konzolosok. ennek melyik gamma ver oda pées hármon meg fasz tuggya milyen észak koreai csodákon?
mellesleg a konzolnak 720x576 felbontásban kell teljesítenie, egy pcnek pedig minimum 800*600on kell teljesítnie, de inkább 1024*768on, vagy ennél is magasabb felbontásban.
no sebaj
-
#1982 még azzal is össze lehetne...mig az sw gamezban szinte ugy néz ki a hajo mintha a filmet néznénk addig az ilyen nwn nem teljesen ilyen... bár nagyon zoralul néz ki az is..de mikor fog az is kijönni??? 1 év mulva???ez meg már 3 éves gamez lesz...most gef 4 re talán csinálnak már ilyen texturáju gamezt...jáéééézusom vudu1 en szebb textura??? ember hol élsz???trabi megy vagy 350 et ugye?????? -
#1981 Rouge Squadron esetében annyi igaz, hogy az már a megjelenésekor se volt nagy szám grafikailag, közel se használta ki az akkori PC-ket, ráadásul nem is nagyon lehetett állítani a grafika szintjét.
remélem az 1 részől beszélsz mert ha amásodikrol akkor te is kapsz anyázást...tök jo mindenki csak magyaréázni tud..tegyetek már be egy egy kurva képet amin ilyen textura van!!!!! hjaa és nem fps-t kérek!!!fps-t ne vessünk össze űrhajos gamezzal...de még azzal is össze lehet!!!
emberek az E3 on nem hitték el hogy ez a játék azt hitték hogy a filmet látják!! Lucas is arra volt büszke hogy majdnem oljan lett a gamez mint ahogy a film nézett ki!!!el volt tőle ájulva hogy ez a kis kocka majdnem olyat csinált mint anno az ő szobányi gépe....az idiota aki szerinte az RS2 nem gyönyörű!!!és magyar emberkére nem lehet mit mondani ha szerinte egy 100ezer polis gamez szebb mint egy 15millás gamez akkor azon nem lehet mit segíteni.. azt sajnálom hogy nem ugatta le egyik pc-s társuk!!
MI VAN PC SEK ENNYIRE CINK HA VAN EGY ILYEN TÁRSATOK????????? -
Cvd #1980 Figyeld meg, erre most nem kapsz választ, de egy ideig nem jönnek elő a szaggatással meg a stabil FPS-sel. Én ugyanezt megjegyeztem pár napja, akkor csend honolt a témában egy ideig.:))) -
Zozo76 #1979 Birom amikor egy konzolos kifogasolja hogy a PC-n akad a jatek meg hogy nem birja tartani az FPS-t.
Kis felbontassal + kis textura merettel konyebb jo FPS-s produkalni. Es akkor ENNEK ELLENERE miert lehet egyre tobbet hallani/olvasni arrol hogy akadnak a jatekok a konzolokon. Foleg PS2-vel kapcsolatban... hehe... -
Cvd #1978 Namost itt megint valótlant állítasz, pont a hatalmas textúrák tekintetében ment el nagyon a PC a konzoloktól. A Rouge Squadron esetében annyi igaz, hogy az már a megjelenésekor se volt nagy szám grafikailag, közel se használta ki az akkori PC-ket, ráadásul nem is nagyon lehetett állítani a grafika szintjét. De a mai játékoknál használt textúraminőség lazán lenyomja a konzolokat. Kénytelen is nagy textúrákkal dolgozni, mert ugye nem kis konzolos mértékű felbontásban kell jól kinéznie a játéknak, hanem annál többszörte nagyobb felbontásnál. És mivel sokkal nagyobb textúrákat használnak PC-n, ezért azok sokkal részletesebbek is. Ezért van az, hogy egy átlagos videokártyán is majdnem annyi memória van, mint a PS2+GC+XBOX memóriája összesen. -
Zozo76 #1977 Kicsit nem nezek ide es maris eldurvulnak az indulatok... :) -
magyar ember 2 #1976 Nehez beismerned hogy vudu1 szinten van a draga penzen vett fostalicskad, mi? Attol meg ezek maradnak a tenyek, hiaba dugod a fejed a homokba, kiskocsog. -
magyar ember 2 #1975 Ez a te mindennapi csaladi programod.
"ha haverod lennék szégyelném magam hogy egy ilyen emberrel mint te szóba állok.."
Ne remenykedj, nem leszel. Ahhoz tul ovodas es szellemileg tul alulfejlett vagy.
Akarhogy is kapalozol, itt csak rajtad rohog az egesz forum. -
fucko #1974 Nemhiszem hogy olyan lenne amilyennek lastzik igy az uccso hozzaszolasa alapjan,csakhat irogat ide egy joideje,az elejen meg normalisan,de aztan erthetoen bedurvult,mert 1edul van a sok konzolos ellen akik nem altalkodtak leszidni mikor mar nem volt normalis erv(tisztelet a kivetelnek),nameg a nickbitorlo srac is,igy beindult a vedekezo mechanizmus.irtam hogy tenyleg nagyon szep csak messze all a doom3tol.Az meg hogy van e nala szebb pc-s game,mar az izlesek es pofonok kerdeskorebe tartozik. -
magyar ember 2 #1973 Talan ugy hogy nem en vagyok a csolatasu. Persze megertem hogy ez a lehetoseg fel sem vetodik a 13 eves kis konzolos anyazogepeknel. -
magyar ember 2 #1972 Te megint osszekeversz magaddal, akit meg a konzolos lamertarsai is kirohognek.
Tedd csak fel, hadd rohogjon ki teged mindenki, lamerkem! -
#1971 persze hogy nem lehet doom3 hoz hasonlítani...doom3 csak bump mapping miatt olyan szép és a fény árnyék miatt..meg különben is az egy fps...texturakilag van ott.. doom3 ban vannak ugyanolyan szép texturák.. amugymeg szerinted magyar ember 2 nem egy fasz??? aki azt állítja hogy az a gamez szarabb mint a pc-s...hát az ilyen csak debil vagy ember lehet.. amugy mondjuk az is fura ha szerinted nem szép ez a gamez ( csak szebb mint az rs1) mert még mindíg nincs szebb pc-s gamez...gef4 ide vagy oda -
fucko #1970 Huhh honfitarsunk bedurvult;DD -
#1969 az utcso mondat valami álom kép vagy megtörtént veled???
ember nagyon szánalmas vagy.. ezt már elmondtuk neked az utolsó pár oldalon!!!közösen röhögtök??? haggyadmá sajnálom a haverjaidat ha egyáltalán vannak!!!és ha haverod lennék szégyelném magam hogy egy ilyen emberrel mint te szóba állok..
és fogd már fel hogy csak mi röhögtünk rajtad..talán ez nem látszott????????olvass vissza...gyenge vagy.. egy nullaa...és még hülye is vagy!!! -
fucko #1968 En mar egyszer elismertem hogy szebb mint a pc-s Rs(ami ugyebar nyilvanvalo)es ugye amiatt röhögtök itt annyira mert ME2 nem ismeri el.Ez rendben volt meg az elejen hogy nevettetek rajta,-habar sztem csak annyit mondott magaban mindenki hogy"pff ez hulye"-de mosma sztem 1altalan nem mosolyogtat.Tenyleg nagyon szep de a doom 3tol aze meg fenyevekre van igy is. -
Gábor #1967 Ennek alapján az értelmiséghez tartozol, akkor viszont hogy lehetsz ennyire csőlátású??!! -
magyar ember 2 #1966 Villamosmernokit. -
magyar ember 2 #1965 "engem csak az boldogít hogy ilyen suttyó texturákat nehezen fox látni pc-n"
Szerencsere. Ennel 1000 jobb az alapkovetelmeny ma mar. Persze PC-n, konzolon elmegy barmilyen fos is.
"ember te szem,edben vagyok én leírva????? én vagyok a lámer barom?"
Az enyemben is. Ugy 1.5 eve a masik konzolos nyalvero topicban (pc-s jatekok...) mar elirtad magad ahogy vmi technologiat (texturazas, vagy mi, mar nem emlexem) probaltal meg kb. Pandacsoki Boborjan szinten kifejteni, de sajnos komolyan gondoltad. Mar akkor megmutattad hogy lovesed sincs a temahoz, igy aztan nem is lehet veled erdemben vitatkozni.
"kezdesz tényleg idegesíteni!!"
Nembaj, annal viccesebb baromsagokat irsz, en meg annal nagyobbat rohogk rajtad. :)
"aztán ne csodálkozz ha a legjobb haverjaid lefaszoznak és kiröhögnek!!!!"
Kozosen rohogunk ki teged es hasonlo ertelmi szinvonalu (ha ezt lehet szinvonalnak nevezni) haverjaidat.
"nem is tudom miért írok neked te álladék.."
Mert anyadat epp most basztad meg, apad pedig most kurja szet a segged, te kis buzi kocsog! -
#1964 miért szerinted nem az???? de most komolyan???te pc-s vagy te nem szégyelled hogy pc-s vagy és ilyen ember is létezik mint ez??? aki egy ilyen játékra azt mondja hogy n64 es grafika több poligonnal???? azon kívúl hogy 100szor több poli van benne.. olyan texturázás amit csak a doom3 ban láthattunk...nézd meg a hajokat szinte olyan mintha műanyag lenne az egész..leírhatatlanul szép..és nézd meg a hajot hát melyik gamezban van ilyen szépenmegcsinálva az ütött kopotság és mennyire ki van dolgozva az x wing?? pfff nézd meg a legutsó képeket -
fucko #1963 Szerintem meg senki se röhög,mindenki csak nez fapofaval es azon gondolkodik hogy valami hude ertelmeset irjon azonkivul,hogy "jajj de LOL vagy te faszfej"mert mar ez megy vagy 1000 hozzaszolas ota. -
#1962 mi baromságokat???? még egy pc-s is leírta hogy segg vagy! !meber vedd már magad észre!! AZ EGÁSZ SG RAJTAD RÖHÖG!! DE ESKÜSZÖM EZT AZ EGÉSZED FELTESZEM MINDENHOVA HOGY MINDNEHOL RÖHÖGJENEK RAJTAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!