89387
PlayStation3
-
#2087 Minden konzolos, csak a gt3-mal tud előjönni. Lehet, hogy jól néz ki az a játék, de játékélményben egy arcade szar.
Mondjuk itt van pc-n. Az f1-2002, vagy a gp4. Van az is olyan szép, ha nem szebb, és sokkal realisztikusabb is.
-
#2086 hát,konzol után áttérni pc-re nagy bukás lőttek a varázsnak. ez nem a technikai háttéren múlik,annak semmi köze nincs hozzá!nem irom le mikkel játszom,mert kiröhögnétek!!!de nem szidom a pc-t,mert ez is leköt,érdekel,sokmindenre használható.de ha csak jétékra kell egy gép,semmi másra nem akarom használni,akkor sony.és nem azért mert ennek a leggyengébb a hardwere.számomra ennek a gépnek a játékkinálata a legmeggyőzőbb.nem rosszabb a többi sem,csak más a felhozatal. -
#2085 "lehet jokat jaccani rajta, akarcsak mobiltelefonon"
a PCt dolgozni hasznalom, meg netezni... de ellehete jatszogatni rajta.. :)
a mobiltelefont beszelgetesre hasznalom... de ellehet jatszogatni rajta... :)
a konzolt meg jatszani hasznalom... :) -
#2084 "lehet jokat jaccani rajta, akarcsak mobiltelefonon"
ez a PC-re is igaz... :D -
#2083 en azt nem ertem, hogy ha neked csak az RPGk es a strategiak tetszenek, milyen alapon allsz le barkivel is vitatkozni...
ha majd tenylegesen erdekelt leszel 'minden' stilusban, talan erne is valamit a fikazo velemenyed... :) -
fucko #2082 jocakát holnap folytatjuk
-
fucko #2081 Okadek??Asszem a pc-vel nemcsak a passzianszt kellett volna kiprobalni(ahogy irtad)attol meg hogy voltak kisebb-nagyobb problemaid a beüzemelessel.:)) -
#2080 há persze...1024*768*32bit bump-mapping,mip-mapping,ilyen filtering olyan filtering és máris jó az a gamma(mégha okádék is)....Mint én anno,hogy teccettek azok a játékok amik a keretre voltak programozva(c64),pedig a legtöbbje szar volt..... -
fucko #2079 Egyszeruen arrol van szo hogy a rengeteg stilusbol sikerult belevalasztanod abba amit 1edul utalok.De tobb mint valoszinunek tartom hogy pl. ME2 talalna egy jobb pc-s autos jatekot mint a konzolon a legjobb. -
#2078 ha nem egyezik az izlésünk mé vitatkozunk/egyeztetünk???? -
fucko #2077 Lehet nehezen hiheto,de meg egy autossal se jatszottam 1 percnel tobbet,igy hat ezzel kapcsolatban nem is tudok nyilatkozni,ugyhogy mondj vmi mast csak ne a szar kocsisokat,meg a tobbi konzolost(az maradjon csak meg a konzolnak nem sajnalom tole)De ugy hallottam hogy ez a Live for speed eleg utos grafikailag,a freak gyerek irt rola egy kis összesitest. -
#2076 például jó autós nincs....mindegyik szar...legalábbis a Gt3-hoz képest....Tudom mindíg evvel jön a földi halandó,dehát ha annyival jobb az a szájbab*szott hardver,akkor mér nem írnak egyet??? -
fucko #2075 Pedig eppen arrol van szo hogy pc-n barmelyik jatek jobb nem csak egy par stilusu(az altalad emlitett okokbol kifolyolag is)a tobbi okot megnezheted az elmult 2000 hozzaszolasbol,de az epkezlab megcafolhatatlan hozzaszolasokat nezd ne az ertelmetlen handa-bandat. -
#2074 De ez így van rendjén,egymilliószor le lett írva,hogy vannak Pc-n játékstílusok amik azon jók...Te azokat csíped,én pl nem,ez teljesen normális...Egyik embernek ez teccik a másiknak az....De én pl nem játszok a Gta3-mal Pc-n(pedig csípem),csak azért mert 1024*768-ban futkorászik,és monitoron mennyivel szebb...Mikor ott a 72 cm flat,a fotel és az irányító.... -
fucko #2073 nekem megeri hogy pc-s jatekokkal jaccak, MINT -
fucko #2072 En csakis a jatekelvezet szempontjabol kerdeztem.Az mar mas teszta amirol te beszelsz.Nekem meg az ara szempontjabol is megfelel a pc,nem vagyok burzsuj mint itt 1esek de egy kis esszel ki lehet hozni joval olcsobban egy jo configot es meg lepest is tartok az egyre jobb configokkal szemben tamaszott elvarasokkal is.Es nyugodtan elmondhatom hogy az arkulonbseg nekem megeri hogy pc-s jatekokkal jaccak gagyi elvezhetetlen unalmas konzolossal.Szepnek szep de jatekelmenyben kaki.Mint ahogy mar leirtam nem birtnek vele egyhuzamban tobbet jatszani 3 oranal.Valahogy ugy tudnam ezt jellemezni,hogy olyan ez mint alkoholistanak a szaharaban. -
#2071 ez azért idegesítő,mert azé átrendezi a pénzügyi helyzetedet az upgrade...holott előfordulhat,hogy nem is igazán lenne rá szükség...csakhát nem erről szól a Pc-s hardverpiac.... -
fucko #2070 Akkor lesz igazan nagy arcuk a konzolosoknak,ami mar akkor kicsit erthetobb lesz nem ugy mint most.De persze akkor is csak a pc lesz a csucson. -
#2069 osztom a véleményt....Bazz c64,Amiga..Zárt rendszerű gépek..sok gond nem is volt velük...gammáztunk is mint állat.... -
#2068 Én pc-n onlinezok !! Nagyon várom, hogy legyen online magyarországon ps2-re addig meg ps2 offlinezok!! Mondjuk azzér nincs jobb mint egy másik emberel játszani!! De azzér a gépel se rossz!! -
fucko #2067 Jo csak akkor nem tom miert hozol fel olyasmit hogy:ha tudnank mennyire nem hasznalja ki a pc az eroforrasait kalapaccsal allnank neki. -
#2066 pc-n nem játszok,annyira utálom hogy képtelen vagyok felszabadultan játszani vele
-
fucko #2065 Magyarazd mar el legyszives hogy mivel csokkenti az a jatekelmenyt ha tudom hogy sokkal tobbet is ki tudnanak hozni belole? -
#2064 a tudatlanság áldásos:)
-
fucko #2063 A sony meg talan probalkozik,kihoz mindent a kis remekmüvebol oszt nyogvenyelosen verrt izzadva kihoz egy a pc-tol joval gyengebb teljesitmenyt.Azzal meg nemtom neked mivel lesz jobb hogy tudod,hogy a ps2 jobban kihasznalja a lehetosegeit-ez is mutatja hogy a pc-nek nem kell igazan megeroltetnie magat hogy felsobbrendu legyen.Lehet eljon majd annak is az ideje ha 1szer veletlenul egy bizonyos ps3 kijon. -
fucko #2062 En beleszarok hogy oldja meg ezt a microsoft ,mert qrvara nem erdekel hogy mennyivel jobb lehetne,hanem csak 1 dolog erdekel:mennyire tud lefoglalni az amire kepes.Ha veletlenul olyan hatalmas tudasom lenne mint neked kedves versio meg akkor se allnek neki kalapaccsal legfeljebb odamondanek neki egy hümm-öt,es jatszanek egy jot. -
#2061 az igazság az hogy ha a pc tökéletes lenne akkor is szidnám , utálnám, gyülölném
gondolom ti olyan 1x évesen nem is láttatok más számitogépet, a computert a pc jelenti számotokra
meg hardver szinten nem is értetek hozzá
ha sejtenétek egy intel,amd hogy müködik belül röhögögörcsöt kapnátok,
ha tudnátok hogy a win ,linux micsoda eröforráspazarloan tehetségtelenül van programozva
kalapáccsal állnátok neki
és az a legnagyobb baj hogy tehetetlen vagyok szinte ez ellen a diktatura ellen amit a microsoft diktál, mert nem sok megfizethetö más alternativa van
talán a sony... -
fucko #2060 Akkor szedd kia szovegbol a rajuk tartoto reszt!
Segitek:az ittlevo osszes konzolos akiknek pcje van,1.vagy olyan mint te
2.Vagy olyan mint csocso(max 1-2 van az itteniek kozul ilyen felteszem,ha nem kamuznak)
3.hozott a nemet bolhapiacrol egy 486ost oszt go online! -
#2059 naja..szerintem itt az összes konzolosnak van pc-je... -
fucko #2058 Jol van nem nem nyomom a szar poenokat na.
Szal en ugy erzem es olvastam mar sok ilyen velemenyt,hogy sokan csak azer konzolosak mert felnek a pctol,mondhatjuk ugyis lamak es alapbol nem azt vesznek vagy mint te megelegelik hogy nem jutnak vele dulore es marad a gyengebb minosegu konzol de egyszeru.,(de ezer mingya kapom ugyis az ivet).Es persze van a kivetel ami erositi a szabalyt,mint pl. a csocso gyerek:mind2 van neki es a konzolt csipazza a csucsteljesitmenyu gepe mellett ami ha jol vettem ki neki mukodik rendesen(micsoda varatlan fordulat)ha nem kamuzik ezerrel a 486os gepe mögül :DD -
#2057 bááár,tudod mit...szarom le.... -
fucko #2056 Megy a rocky 4 mingya ugyhogy talald ki magad:) -
#2055 ???? -
fucko #2054 Nem mintha nem lett volna mar leirva 100xor. -
fucko #2053 Hat ha senkinek nem lenne problemaja a "vassal" valszeg nem is letezne konzol.Ha megkerded elmagyarazom miert ;) -
#2052 hát ha mindenki átállna konzolra akinek problémája van a vassal,akko' valszeg kihalnátok.... -
fucko #2051 Azer ne legyel tul szigoru önmagadhoz!Van itt meg eleg a te fajtadbol,nemhiaba alltak at azok is konzolra:DD -
#2050 iiiii bazze,lehet,hogy igazad van...valszeg velem és az ismerőseimmel van probléma....Az itteni hardveres SG topicokba alig találni olyat aki vért hugyozik a problémája miatt...Mondjuk,hogy az összes csak arról szól,hogy milyen tökéletes(logikusan) ez a sokszinű hardver.... -
fucko #2049 Hogyhogy megnyugodtal?Mit erdekel az teged?:)) -
#2048 naja...Xp reinstallal minden megoldódik....egyébként meg megnyugodtam,hogy nálad sosincs probléma....