89387
PlayStation3
-
#2353 UNITED STATES PATENT AND TRADEMARK OFFICE
ez mond neked valamit? -
#2352 akkor szerinted a ps3 kb 2-szer lesz gyorsabb a ps2-nél?
a sony beég mert elhiresztelte hogy 1 teraflopsos lesz a gépe, de hát sajnos nem sikerült csak 12 Gflopsos lett
mindenki nagyon fogja sajnálni szegény sony-t+ibm-et+toshibat
igaz hogy ráköltöttek 400 millio $-t, megcsinálták elöször a 65 -ös csikszélességet
megállapodást kötöttek a világ leggyorsabb ram gyártojával és megvették a legjobb technologiát
és egy 2002-es novemberi ! tanulmányban részletesen leirják hogy is müködhetne a ps3
és közben még be vannak tojva az xbox2-töl
és ezekután neked hihetetlen hogy kibaszott gyors lesz, erre most mit mondjak?
mindenesetre vedd fel magad 2 év mulva amikor nyüszitve hörögve rohansz ps3-at venni...
-
Cvd #2351 ÁÁÁÁÁáhhhhh, megvilágosodtam:
"http://appft1.uspto.gov" - Kormányzati oldal! Biztos a CIA keze van a dologban, azért lesz ilyen fasza a PS3!:))))
Ha a hülye irakiak ballisztikus rakétákat lőnek ki az USA-ra PS2-ből átalakított célravezető rendszerrel, akkor majd az USA meg lelövi ezeket a PS3-ból átalakított rakétaelhárító rendszerükkel, ezért a nagy sebesség meg hogy benne van a kormány keze!:))))) -
Cvd #2350 Na ezt a link-dolgot most tisztázhatjuk: Az, amiből te olyan lelkesen linkelgetsz, egy TANULMÁNY a sejtprocesszoros hardverek és hálózatok felépülési modelljéről, és SEMMI KÖZE NINCS A PS3-HOZ, NEM IS EMLÍTIK SEHOL!!! Te meg szúrogatod befelé ebből az okosságaidat, mintha a PS3-ról lenne szó.:)))))) Nem sikerült felfogni hogy miről szól, akkor azt hitted hogy más se fogja érteni? Azon túl, hogy a tanulmány csak az elméleti oldalról közelíti meg a témát, tehát nem foglalkozik pl. az anyagi költségekkel, akkor meg honnan veszed, hogy ez a technológia megfizethető lesz egy konzolba építve?
-
#2349 vazze megnéznéd mit is linkeltem be !!! -
#2348 csak tudnám mit magyarázol te itt??
mindenki a 3 ghz-es p4-el jön
kiváncsi lennék milyen processzorod van, gondolom 1000-es celeron
ha megnéznétek az intel roadmap-ját, 2006-ra elérik az 5-6 Ghz-et
ezzel meg nem tudom mit érsz egy paralell sejtprocesszorral szemben , mikor 1 sejtje gyorsabb és nem is kicsivel
és akkor még csak elérik ezt, magyarán lehet kapni 100+áfáért, ilyened meg akkor ugyse lesz , örülsz ha akkor lesz 3-4 ghz-es procid
a játékok is csak 2 évvel azután fogják kihasználni ezt az intel procit
-
Cvd #2347 Na és? Amiről doksi van a neten az már szentírás? Akkor esetleg ha felkerül valahová egy doksi, mely szerint a PC 2006-ban 10000-szer (csak hogy a te általad említett nagyságrendben mondjak számot.:)) )gyorsabb lesz a PS3-nál, akkor meggyőztünk? :)) -
Cvd #2346 Erre csak egy példa: Az INTEL az állítja, hogy a P4-es család vége kb. 10GHz körül van. Pár hete szállított gépeket asszem a NASA-nak, amikben 8GHz-n üzemelő P4-esek vannak, vagyis nem kamuztak, tényleg bírhat annyit a proci. Igaz hogy egyenlőre folyékony nitrogén hűtéssel üzemelnek a stabilitás miatt, de a lényeg az, hogy van bőven tartalék PC-s oldalon, csak visszatartják a tempót. Ha a PS3 rákényszeríti a PC-s oldalt a hajtásra, akkor ott még bármi lehet. Egyenlőre nem tudni semmit, csak a reklámduma megy, és én pár kidobott szöveg meg homályos rajz alapján nem fogok hinni senkinek, főleg hogy rajta röhög az egész szakma egy korábbi csodahíre miatt..:)) -
#2345 nem én nyomom
a neten van a doksi , te is megnézheted
http://appft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=/netahtml/PTO/search-bool.html&r=1&f=G&l=50&co1=AND&d=PG01&s1=20020138637&OS=20020138637&RS=20020138637 -
Cvd #2344 Én nem hiszem, csak rávilágítottam arra, hogy ezzel kapcsolatban mások mit mondtak eddig PC-s oldalról. Szerintem szokásos lesz, 1,5-2 évbe beletelhet majd, amíg a PC utoléri a konzolt, mint eddig is. Viszont én azt se hiszem el, amit te nyomsz a PS3-ról.:) -
#2343 Miért, Mi bizonyítja az ellenkezőjét. Csak egy kézzelfogható bizonyítékot mondj, hogy nem lehetnek ilyen gyorsak a pck 2006-ra...
-
#2342 "Azonkívül a megjelenése idején lehet hogy a PC-k is a PS3 szintjén vagy afelett lesznek."
ezt te se gondolod komolyan ugye? -
Cvd #2341 Nade mondd már meg, vagy idézd a Sony-t, hogy hogyan akarnak ennek a gépnek besegíteni a neten keresztül, ha a saját sebessége eleve nagyságrendekkel nagyobb, mint amilyen sebességgel a neten adatot tud forgalmazni? A neten MILLISEC-es tartományban lehet kifejezni az adatforgalom sebességét, míg a gépen belül pár NANOSEC-es elérési idők vannak..:)) -
Cvd #2340 A jó az lenne, ha végiggondolnád mit írsz... :)))Senki se állítja azt, hogy a PS3 nem jut el erre a szintre, de a PC igen. Arról van szó, hogy a mostani adatok alapján a PS3 hihetetlennek tűnik, nem valószínű, hogy egy ekkora ugrást megfizethető áron ki tudnak hozni. Azonkívül a megjelenése idején lehet hogy a PC-k is a PS3 szintjén vagy afelett lesznek. -
#2339 és ez még nem minden , ugy lesz ahogy gondoltam, a sony üzembe állit pár darab CELL Servert amik besegitenek a ps3-aknak
lesznek nagyon király fantasy világok:)
valahogy igy néz ki a dolog:
> -
#2337 azért ez lol!! a pc-seknek többnyire két ellenérvre futja a ps3-al szemben!
az egyik, hogy "2006-ban a pc is eljut erre a szintre", a másik, hogy "ekkora technológiai ugrásról senki se álmodjon"!
jólenne, ha legalább egymás között közös nevezőre jutnátok!! :))) -
#2336 én olyan konzolt veszek legközelebb ami a legmegfelelőbb számomra...
ár, játékok, warez...
ez lehet box2, GC2, PS3, vasedény 5....
de ha addigra a PC megtáltosodik, átalakul a gémpaletta akkor az lesz:)
nem kötelező PS3-at venni... -
Cvd #2335 Nem vitatom hogy tele van jó játékokkal, csak az nem függvénye a teljesítménynek, jó játékok még java-s telefonra is vannak. Meg ahhoz sincs köze, hogy milyen stílusban ver rá mire a játékkínálat. Nem azt állítom, hogy szar, de sokkal ütőképesebb lett volna, ha több memóriát pakolnak bele, meg rendes hardveres támogatással rendelkezne a manapság használatos effektekhez. Ebből s szempontból már a megjelenésekor is gyengén állt. -
#2334 arra leszek kiváncsi mennyi lesz egy ps3..szvsz egy full top pc ára...( akkori ár -
Cvd #2333 Persze hogy veszít az árán (mondjuk ugyanígy a Sony is a PS2-őn), de nem mindegy hogy mennyit. Eleinte asszem 100 dolcsi bukó volt barabján, ha jól emlékszem. De a PS3 szerintem 400, max 500 dolcsi lehet majd ha megjelenik, de nem lepődnék meg, ha ennyi memóriával 1000 fölött lenne az előállítási költsége, ekkora különbséggel meg nem nagyon éri meg gyártani. Fél giga ebből a memóriából simán lesz 150-200 dolcsi eleinte, hisz a bejáratott és sokkal nagyobb piacra gyártott DDR333-as is kb. 100. Aztán ott van a halom bonyolult proci, amit eleinte tutira hatalmas selejtaránnyal fognak gyártani (csakúgy mint a memóriát). -
#2332 Version hagyd a PSX-PC-t hallgass inkább RONESZT! -
#2331 1 milliárd polyra ennyi textura amugy is kevés
még akkor is ha tömöritve van
-
#2330 ha ennél kevesebb memoria lenne benne akkor minek ekkora teljesitmény , nem lenne mit kirakni !
-
#2329 "ráadásul az előállítási költsége eleve magasan fogja tartani az árát."
csak egy évig ...
szted az MS egy Xboxon mennyit veszít?
és nézdd meg az árát... -
#2328 "Az a baj hogy a ps2 is mindentverőnek lett kikiáltva és még sem lett belőle semmi."
miért most melyik konzol a legnépszerűbb szerinted?
és ha a ps2-re megjelenő játékokat(ill.játékfajtákat) nézed 70%-ban (autós verekedős stb) meg veri a PC-seket aminek jelenleg kb 30%-a van (FPS,stratégia,Sturmovik,RPG)
ja...szerintem -
Cvd #2327 "de van externál memoria is , ez lesz a tegnap bejelentett RDRAM, ez lesz kb 512 MB-1 GB" - Még mindig ez az, ami aztán végképp gyanusan hangzik nekem. Az is elég meredek, hogy ekkora számítási teljesítményt hoznak ki a mostani árának töredékéért, de a cell felépítésből ki lehet hozni. A PC-GURU-ban volt egy cikk az első ilyen felépítésű cuccról, valami lángész fickó csinálta, potom összegért iszonyat teljesítményt hozott. De hogy ilyen gyors memóriából összehozni fél-egy gigát egy konzolba, ami nem lehet drága... Akkora piacot nem fog jelenteni a PS3, hogy nagy tételben olcsón adják a Sony-nak, ráadásul az előállítási költsége eleve magasan fogja tartani az árát. -
#2326 Akkor az csapda, bazz!!! Hol a legközelebbi kijárat?! -
#2325 Ugyanaz a fekete!!!! :))) -
#2324 Te beteg vagy! -
#2323 hanem 2-be :))) -
#2322 Ugyanaz a macska volt, vagy egy hasonló? :))) -
#2321 nos, ez nem egy chipbe lesz integrálva -
#2320 Version szerintem te a Sony egyik beépített embere lehetsz...nincs még egy olyan ember aki ennyire hugyozik a széllel szemben, és nyakra főre nyitja a PSX topic-kokat ides-tova 1,5éve...te ezért pénzt kapsz? -
cue #2318 Amennyiben te megteszed a m$ tanácsára, biztosan ő is! :) -
#2317 ja es ha azt olvasod a sony szerint ugorj a kutba mert az jodolog te megteszed... -
#2315 Miért van nekem dejavum ezzel kapcsolatban...ezt ordítottad a PS2 megjelenésekor is..... -
#2314 a sony fosik a m$-tol, ezért kell ekkora speed
az mindenesetre biztos ha ez megjelenik a pc-s játékoknak löttek -
#2312 azert neha elgondolkozol mekkora oriasi baromsagokat irogatsz ?:D
1.5 tflop :D jelenleg a vilag 29. leggyorsabb gepe tud ilyen sebességet... de a sony 2 ev mulva 400 usd ert adja majd mindenkinek :D LOL mindezt 1 chipbe integralva... a sok hulyenek meg focipalya meretu gephalozat kell hozza
-
#2311 mér nem?
ver mindent, nézz már meg az eladási adatokat:)
-
cue #2309 Hát ennyi erővel ne beszéljünk, csak olyan dolgokról amik már megtörténtek....
Természetesen én is akkor hiszem, ha látom - addig viszont olvasok róla, ha érdekesnek találom, akkor megdumálom másokkal is. Mi ebben a baj?