89387
PlayStation3
  • magyar ember 2
    Mindenki letagadja amit epp a masik fan tarsa mondott ki, de o is 1etertett vele, ez nalatok a divat?

"Mellesleg mi az az olcsó? :)"
    Adjak szotart?
  • magyar ember 2
    Gunman, neked ilyenkor az ovodaban a helyed, apad megint seggbekur teged ha meglatja hogy logsz!Vagy ezert csinalod?
  • magyar ember 2
    Igy van. Ez megint olyan "szakerto" kijelentes volt versiontol mint annakidejen az "szilikon grafikas PS2". :)
  • cue
    Tőlem ilyet nem hallottál.
    Mellesleg mi az az olcsó? :)
  • cue
    "Az istenitesrol neked biztos vannak fogalmaid, hiszen ezt csinaljatko a konzolokkal. Miert ne hinnem hogy az MS megcsinalja a sonyval is ugyanazt, amit szamtalan ceggel mar megcsinalt? Erre van pelda, viszont ellenpelda 1 szal se. Akkor meg? Persze nyomhatjatok itt a suket PR rizsat is, de milyen erzes az a tudat hogy kamu az egesz, es nektek ezt kell nagy mellennyel kepviselnetek?"

Én nem istenítek semmit/senkit (na jó, Kojimát igen, de annak oka van! :D), tehát kérlek ne általánosíts.

"Hallani hallottunk, esetleg majd te bekotod nekik az adslt (itt-ott 1-2 telefonkozpontot is kell telepitened hogy megoldhato legyen) a letoltesekhez. Jo munkat!"

No fene, csak ADSLel lehet? Más kontaktot lehetetlen szerezni a Neten? Ne vicceljünk már...

"Windows is kell a jatekhoz, vagy nalatok nem?"

Nálunk nem. Ahol windóz van, ott nincs játék - ahol játszom, ott nincs windóz.
  • magyar ember 2
    Ez asszem nem a PS3 fedoneve.
  • magyar ember 2
    Te tudo, csak akkor meg ne eroltessetek az olcsosag temat!
  • cue
    Meg, mert olyan játékokkal foglalkozhatok, amikre
    igényem van.
  • magyar ember 2
    "Az istenítéseded, és azt, hogy tényleg hiszel abban, hogy a m$ csak sikeres lehet."
    Az istenitesrol neked biztos vannak fogalmaid, hiszen ezt csinaljatko a konzolokkal. Miert ne hinnem hogy az MS megcsinalja a sonyval is ugyanazt, amit szamtalan ceggel mar megcsinalt? Erre van pelda, viszont ellenpelda 1 szal se. Akkor meg? Persze nyomhatjatok itt a suket PR rizsat is, de milyen erzes az a tudat hogy kamu az egesz, es nektek ezt kell nagy mellennyel kepviselnetek?

"Netről még nem hallottak, ugye?"
    Hallani hallottunk, esetleg majd te bekotod nekik az adslt (itt-ott 1-2 telefonkozpontot is kell telepitened hogy megoldhato legyen) a letoltesekhez. Jo munkat!

"Köszönöm a "választ"."
    Szivesen. :)

"windóz=játék? Vagy nem azokról beszélünk?"
    Windows is kell a jatekhoz, vagy nalatok nem?
  • magyar ember 2
    Nem akarsz, nem is tudsz, de ugyanannyit fizetsz erte. Megeri?
  • magyar ember 2
    :)))))
  • cue
    "Pont ez a konzol logikaja: olcso alapgeppel beetetni a gyanutlan vasarlot, aki aztan eszrevetlenul dobalja ki a sulyos 20ezreseket a jatekokra, mignem raeszmel hogy ebbol mar PCt is vehetett volna, amivel sokkal tobb mindent lehetne kezdeni."

Akkor most megint nem ugyanarról beszélünk!
    Ha hiszed, ha nem én a konzolt játék céljából vettem - NEM akarok mást csinálni rajta.
  • cue
    "Az xbox a legelso lepes, akarcsak a windows 1.0. Mit olyan nehez ezen megerteni?"

Az istenítéseded, és azt, hogy tényleg hiszel abban, hogy a m$ csak sikeres lehet.

"Mint mar parszor leirtam, azert, mert nincs honnan. Nincs olyan ismerosuk, akitol lemasolhatnak"

Netről még nem hallottak, ugye?

"Akkor gratulalok en is nekeed, tied az 1. dij ebben a kategoriaban!"

Köszönöm a "választ".

"Nalad. Szerinted PC-re sok a warez, mindenki konzolra fejleszt, mert ott mindenki megveszi, ebbol kifolyolag sok a della. Ennek ellenere a sony egy x+1. kis cegecske a nagy eredeti konzoljatekaival, mig az MS a vilag 2. legnagyobb cege az alig vasarlo PCs warezpaiacaval. Ugy laccik az MS megiscsak jobban ert a penzkereseshez mint a sony."

Lehet, hogy félre értettem valamit. Nem a játékpiacról van itt szó? Ha nem, akkor lehet mondjuk filmes példákat is hozni?

"PC-re is vannak akik megveszik, kerdezd csak meg a Microsoftot! Eleg jol elvannak annak ellenere hogy a windowsnal tobb warez peldany nem igazan letezik. Lehet hogy ez neked furcsa, deredmondot ez nem izgatja."Az MS ennek ellenere a warezparadicsom PC piacbol is kepes jobban megszedni magat, mint a sony a mindent boltban vevo konzolos piacbol."

windóz=játék? Vagy nem azokról beszélünk?

• magyar ember 2
    Ezek a tenyek, ahogy mindig is igy volt. Kar vegodnod!
  • magyar ember 2
    kieg.:

"csakhát mint említettem a konzol+eredeti játék lett szembefordítva a csupasz pc-vel."
    Tevedsz. Ezt csak te forgattad igy ki. En azt kerdeztem meg toled, hogy egy PC aranak hanyszorosat koltotted mar el konzolos jatekra. Ha mindent boltban veszel (konzol, konzolos jatek, PC, PCs jatek), akkor kb 1 arban leszel, hiszen Pcn a hardver dragabb, konzolon a jatek, kiegyenlitik 1mast. Pont ez a konzol logikaja: olcso alapgeppel beetetni a gyanutlan vasarlot, aki aztan eszrevetlenul dobalja ki a sulyos 20ezreseket a jatekokra, mignem raeszmel hogy ebbol mar PCt is vehetett volna, amivel sokkal tobb mindent lehetne kezdeni.
  • magyar ember 2
    "Mint írtam az unokája gépe, csak hát ő vette fel a telefont... nincs értelme így mérni."
    Akkor megkerdezik az unokat. Szerencsere a kozvelemenykutato cegeknek az ilyesmi nem ilyen okoz problemat, mint neked.

"Szándékosan kerülöd a választ. Miért nem tudják megszerezni?"
    Szandekosan nem olvasod el a valaszt! Mint mar parszor leirtam, azert, mert nincs honnan. Nincs olyan ismerosuk, akitol lemasolhatnak.

"Gratulálok. A válasz kikerülése (kissé infantilis módon) továbbra is az erősséged."
    Akkor gratulalok en is nekeed, tied az 1. dij ebben a kategoriaban!

"Én azt mondom, hogy konzol+eredtei gamez, mert nem vagyok hajlandó lopni.
    Te azt mondod, hogy eredeti játék helyett pc.
    Én kérdem, hogy mit érek a pc-vel, ha nincs rá gamez? (tudod, csak eredeti)
    Erre te azt mondod, hogy azt amit konzollal játék nélkül... csakhát mint említettem a konzol+eredeti játék lett szembefordítva a csupasz pc-vel.
    Kinélis van az ellentmondás?"
    Nalad. Szerinted PC-re sok a warez, mindenki konzolra fejleszt, mert ott mindenki megveszi, ebbol kifolyolag sok a della. Ennek ellenere a sony egy x+1. kis cegecske a nagy eredeti konzoljatekaival, mig az MS a vilag 2. legnagyobb cege az alig vasarlo PCs warezpaiacaval. Ugy laccik az MS megiscsak jobban ert a penzkereseshez mint a sony.
  • magyar ember 2
    "Végül is nekem is van pénzem (pill.160,-Ft a zsebembe), de ezt nem kellene összehasonlítási alapnak tekinteni."
    Nem is, mert csak a futottak meg kategoriara lenne eleg, mint a sonynak.

"Akkor mi az oka a box sikertelenségének a világ 60-65%-án?"
    Az xbox a legelso lepes, akarcsak a windows 1.0. Mit olyan nehez ezen megerteni?

"Ha én játékot fejlesztek, akkor arra építek, hogy MEGVESZIK! A felhasználóval max. a seggemet törölhetem ki... kicsit furcsa nekem ez a szemlélet."
    PC-re is vannak akik megveszik, kerdezd csak meg a Microsoftot! Eleg jol elvannak annak ellenere hogy a windowsnal tobb warez peldany nem igazan letezik. Lehet hogy ez neked furcsa, deredmondot ez nem izgatja.

"100 milliárd a konzol piacból? Mesélj!"
    Na ezaz, meselj, te, hiszen te allitod hogy abbol jon a penz. Az MS ennek ellenere a warezparadicsom PC piacbol is kepes jobban megszedni magat, mint a sony a mindent boltban vevo konzolos piacbol.
  • cue
    "A jaszsagi Mari neninek nincs is szamitogepe, ha lenne, akkor azt meg o is meg tudna mondani mire hasznalja."

Mint írtam az unokája gépe, csak hát ő vette fel a telefont... nincs értelme így mérni.

"Akarjak, csak nem tudjak. Nem azert mert nem ertenek hozza, a PCjukhoz minden tovabbi nelkul megszerzik."

Szándékosan kerülöd a választ. Miért nem tudják megszerezni?

"Ha szeretnek 100 milliard dollart, akkor mindenkepp PC-re. :)))"

Gratulálok. A válasz kikerülése (kissé infantilis módon) továbbra is az erősséged.

"Te hoztad magadat ellentmondasba."

Én azt mondom, hogy konzol+eredtei gamez, mert nem vagyok hajlandó lopni.
    Te azt mondod, hogy eredeti játék helyett pc.
    Én kérdem, hogy mit érek a pc-vel, ha nincs rá gamez? (tudod, csak eredeti)
    Erre te azt mondod, hogy azt amit konzollal játék nélkül... csakhát mint említettem a konzol+eredeti játék lett szembefordítva a csupasz pc-vel.
    Kinélis van az ellentmondás?

• magyar ember 2
    "Mert a jászsági Marinéni, max. azt tudja, hogy van egy műanyag doboz, pici tévével az unokájának."
    A jaszsagi Mari neninek nincs is szamitogepe, ha lenne, akkor azt meg o is meg tudna mondani mire hasznalja.

"Ha el akarják érni, akkor elérhető lesz nekik."
    Akarjak, csak nem tudjak. Nem azert mert nem ertenek hozza, a PCjukhoz minden tovabbi nelkul megszerzik.

"Mindkét platformon van kalózkodás, a mértéke az, ami nem egyforma...
    GTA3-pc nem érték el az egy milliót sem
    GTA3-túl a 7.000.000 dbon
    Te melyikre fejlesztenél?"
    Ha szeretnek 100 milliard dollart, akkor mindenkepp PC-re. :)))

"Most kicsit ellentmondásba keveredtél magaddal, nem?"
    Te hoztad magadat ellentmondasba.
  • cue
    "Volt penz, de az MS-nel fenyevekkel kevesebb. Akarcsak a sonynak."

Végül is nekem is van pénzem (pill.160,-Ft a zsebembe), de ezt nem kellene összehasonlítási alapnak tekinteni.

"Steve Jobs es az Apple biztos nem osztja a nezetedet. :)))"

Akkor mi az oka a box sikertelenségének a világ 60-65%-án?

"A konzolos jatekpiac 30%-a eleg keves a PC-s jatekpiachoz. Csak nem a boltokban kell merni, hanem a felhasznaloknal. "

Ha én játékot fejlesztek, akkor arra építek, hogy MEGVESZIK! A felhasználóval max. a seggemet törölhetem ki... kicsit furcsa nekem ez a szemlélet.

"Mellesleg ekkora warez mellett az MSnek megiscsak futotta 100 milliard dolcsira, mig a sony a bolti eladasait a hajara kenheti. "

100 milliárd a konzol piacból? Mesélj!

• duc
    Előbb-utóbb hasonlóan fog felépülni az is. A mostani technológiának is vannak korlátai, tiszta sebességnöveléssel nem lehet mindent elérni. Szélesíteni kéne azt az utat, nem pedig minél gyorsabban átkergetni a biteket azon a keskeny ösvényen. :)
  • magyar ember 2
    "lesznek nagyon király fantasy világok:)"
    MAr regota vannak is! Termeszetesen nem konzolon. :)
  • cue
    "Miert is lenne az? Nem tudjak megkerdezni? Nem ismerik a szavakat?"

Mert a jászsági Marinéni, max. azt tudja, hogy van egy műanyag doboz, pici tévével az unokájának.

"Van par konzolos (tortenetesen epp PS2) ismerosom, igy latom hogy nem mindenkinek elerheto a warez. "

Ha el akarják érni, akkor elérhető lesz nekik.

"Akkor a konzoltol is elfordulnak a warezra hivatkozva."

Mindkét platformon van kalózkodás, a mértéke az, ami nem egyforma...
    GTA3-pc nem érték el az egy milliót sem
    GTA3-túl a 7.000.000 dbon
    Te melyikre fejlesztenél?

"Amit a konzoloddal futtathato programok nelkul."

Most kicsit ellentmondásba keveredtél magaddal, nem?

• magyar ember 2
    "A Netscape mellett nem volt pénz. A Sony ennél egy "kicsit" erősebb."
    Volt penz, de az MS-nel fenyevekkel kevesebb. Akarcsak a sonynak.

"Mellesleg nekem úgy tűnik, hogy a pénz még nem minden..."
    Steve Jobs es az Apple biztos nem osztja a nezetedet. :)))

"Tipikus pc-s szemlélet. A világ játékpiacának 30-35%a, mint kis szelet... LOL!"
    A konzolos jatekpiac 30%-a eleg keves a PC-s jatekpiachoz. Csak nem a boltokban kell merni, hanem a felhasznaloknal. Mellesleg ekkora warez mellett az MSnek megiscsak futotta 100 milliard dolcsira, mig a sony a bolti eladasait a hajara kenheti. NA ez a LOL!
  • magyar ember 2
    "És ebből mennyi a játékra, és mennyi a munkára használt? Mennyi tudja futtatni a jelenlegi játékokat? Mérhetetlen."
    Miert is lenne az? Nem tudjak megkerdezni? Nem ismerik a szavakat?

"Jaj. Te tényleg úgy gondolod, hogy ide ír mindenki, akinek konzolja van és warezt használ?"
    Van par konzolos (tortenetesen epp PS2) ismerosom, igy latom hogy nem mindenkinek elerheto a warez.

"Ezt beszéld meg a fejlesztőkkelm akik elfordulnak a pc-piactól a warezra hivatkozva."
    Akkor a konzoltol is elfordulnak a warezra hivatkozva.

"Tehát neked sincs másolt programod?"
    Persze hogy nincs. ;-DD

"Mit kezdtem volna ennyi pc-vel futtatható programok nélkül?"
    Amit a konzoloddal futtathato programok nelkul.
  • cue
    "A MS-hez hasonlitva igen. Az MS a vilag 100 lepenzesebb vallalatanak listajan a 2. helyet foglalja el, mig a sony ra se fert (pedig a 100. kb 100ad annyit er, mint az MS). Ebbol asszem levonhato, ki mennyit tud kolteni fejlesztesre, marketingre. A netscapes pelda ennek a mar gyakorlatban megvalosult peldaja volt."

A Netscape mellett nem volt pénz. A Sony ennél egy "kicsit" erősebb. Mellesleg nekem úgy tűnik, hogy a pénz még nem minden...

"Azonban japan csak 1 nagyon kis szelete a vilagnak, ahogy fejlodik a 3. vilag, egyre kisebb."

Tipikus pc-s szemlélet. A világ játékpiacának 30-35%a, mint kis szelet... LOL!

• magyar ember 2
    "jólenne, ha legalább egymás között közös nevezőre jutnátok!! :)))"
    Akarcsak ti a warez es olcsosag kerdeseben. Az erkolcsi alap otthon maradt?
  • cue
    "Merni pedig lehet, karcsak a partok nepszeruseget, 1szeruen fel kell merni x emberbol hany hasznal konzolt, es hany PCt."

És ebből mennyi a játékra, és mennyi a munkára használt? Mennyi tudja futtatni a jelenlegi játékokat? Mérhetetlen.

"Itteniek != osszes!!!"

Jaj. Te tényleg úgy gondolod, hogy ide ír mindenki, akinek konzolja van és warezt használ?

"Lopas az amikor a tulajdonos hianyt szenved, masolasnal nincs hiany. "

Ezt beszéld meg a fejlesztőkkelm akik elfordulnak a pc-piactól a warezra hivatkozva.

"Mellesleg pont olyan buszke lehetek ra, mint te a konzolos warezodra. "

Tehát neked sincs másolt programod?

"De mint mondtad, te mindent megveszel eredetiben, akkor eddig hany PC arat is koltotted el jatekra?"

Az elmúlt 10 évben 1-2-ét biztosan. És meg is ettem legalább ennyit, illetve el is füstöltem.
    Mit kezdtem volna ennyi pc-vel futtatható programok nélkül?

• magyar ember 2
    "Szerinted a Netscape egyenlő a SCE-vel?"
    A MS-hez hasonlitva igen. Az MS a vilag 100 lepenzesebb vallalatanak listajan a 2. helyet foglalja el, mig a sony ra se fert (pedig a 100. kb 100ad annyit er, mint az MS). Ebbol asszem levonhato, ki mennyit tud kolteni fejlesztesre, marketingre. A netscapes pelda ennek a mar gyakorlatban megvalosult peldaja volt.

"Kicsit sántít ez az összehasonlítás...a böngésző piacon a m$ otthon van - a konzolok piacán csak egy idegen"
    Pont hogy nem santit, hiszen anno az IE sehol nem volt, a Netscape volt az ur. Aztan jott a MS, es a Netscapenek lealdozott. Ez lesz a sonyval is, persze japanban biztos megmarad, hiszen ott szinte mindenbol csak a hazait veszik. Azonban japan csak 1 nagyon kis szelete a vilagnak, ahogy fejlodik a 3. vilag, egyre kisebb.
  • magyar ember 2
    "A felhasználói kör gyakorlatilag mérhetetlen."
    Nem is vartam mas valaszt, hiszen arra mar nem lehetnetek buszkek.
    Merni pedig lehet, karcsak a partok nepszeruseget, 1szeruen fel kell merni x emberbol hany hasznal konzolt, es hany PCt.

"Ez mondjuk baromság, de egészségedre. Én ugyanúgy elérhetném, mint az itteniek többsége"
    Itteniek != osszes!!!

"Nem. Ő ellopja azt...büszke lehetsz rá."
    Lopas az amikor a tulajdonos hianyt szenved, masolasnal nincs hiany. Mellesleg pont olyan buszke lehetek ra, mint te a konzolos warezodra. De mint mondtad, te mindent megveszel eredetiben, akkor eddig hany PC arat is koltotted el jatekra?
  • cue
    Szinte minden nap alszom.

Szerinted a Netscape egyenlő a SCE-vel?

Kicsit sántít ez az összehasonlítás...a böngésző piacon a m$ otthon van - a konzolok piacán csak egy idegen (és mint a példa mutatja EUban, Japánban nem látják szívesen ezt az idegent).
  • magyar ember 2
    AZ az alomvilag hogy az IE szarra verte a korabban egyeduralkodo Netscapet? Te hol voltal az elmult 5 evben, aludtal?
  • magyar ember 2
    Ha ilyen profi lenne ez a Cell, es ilyen hugy-fos aron, akkor nyilvan a PC-ket is abbol keszitenek, amivel megint csak ugyanitt tartanank, a PC akkor is komolyabb tel;jesitmenyu lenne a konzolnal. Es ez termeszetesn is, hiszen igy lett eleve kitalalva. Ha a konzol is annyit tudna mint egy PC, akkor pont ugyanolyan arban lenne, es PCnek hivnak.
  • cue
    Ja, te a m$ álltal kreált álomvilágban élsz... egyik kutya, másik eb.
  • cue
    A felhasználói kör gyakorlatilag mérhetetlen.
    Ellenben a programok eladási statisztikái mérhetőek - a játékpiacot pedig nem a warezolás alakítja...

"A konzolosoknak muszaj is, hiszen keveseknek elerheto a warez"

Ez mondjuk baromság, de egészségedre. Én ugyanúgy elérhetném, mint az itteniek többsége - mégsem teszem... nem szeretek lopni.

"mig PCn az ember kevesbe siet a boltba 1 szoftverert"

Nem. Ő ellopja azt...büszke lehetsz rá.

• magyar ember 2
    A konzolos piacra igen, de csak ennyi.

Az eladott jatekok csak azt mutatjak melyik vasarloi reteg mire hajlando kolteni. A konzolosoknak muszaj is, hiszen keveseknek elerheto a warez, mig PCn az ember kevesbe siet a boltba 1 szoftverert. Inkabb azt kell megnezni melyik platformbol mekkora a felhasznaloi kor.
  • magyar ember 2
    Sajnos semmit. Viszont nyitvatartom a szemem, latom a torteneseket, nem pedig egy sony altal elkepzelt nemletezo alomvilagban elek.
  • magyar ember 2
    A PS2ben is ez a musor, pedig annakidejen az is hasonloan kamu reklammal nyomult.
  • cue
    Nocsak, mennyit is fizet neked a m$?
  • cue
    SZVSZ a PS2 NAGYOT rávert a pc piacra - tessék megnézni az eladott játékok darabszámait a két plaformon. Ezen nincs mit vitatkozni, száraz számok - azaz TÉNYEK.