89387
PlayStation3
  • Laalee
    konkretan? ezen az oldalon nem lattam serto dolgot tobbet, vissza meg nem lapozok :D
  • cue
    Regisztrált szitkozódásra sem lenne szükség...

Mellesleg, ha már egy hozzászólás veszik, miért nem törlitek az olyan párbeszédeket, ahol oda-vissza szitkozódnak? (főleg, ha egy személy szitkozódik magában oda-vissza... ;D)
  • versio
    A Toshiba világelső a korszerű gyártástechnológiák alkalmazásában
    írta: Barna József, idő: 11:35

[Dow Jones] A Toshiba kezdi meg a világon elsőként a 90 nanométeres csíkszélességgel előállított félvezetők sorozatgyártását. A legnagyobb japán félvezetőgyártó vállalat az utóbbi időben több alkalommal is hangsúlyozta: célja a japán félvezetőgyártás aranykorának megidézése. Amint az ismert, a japán gyártók az 1980-as évek közepétől éveken át messze felülmúlták amerikai versenytársaikat a fejlett technológiák alkalmazásában.
    A Toshiba a bejelentés szerint még idén tavasszal, jóval a riválisok előtt megkezdi a 90 nanométeres technológiával előállított rendszerchipek sorozatgyártását a Japán déli részén található oitai üzemében. A vállalat szóvivője hangsúlyozta, hogy céljuk a gyártástechnológiai elsőség kivívása és megtartása. Mint mondta, a Toshiba fogja gyártani a világ leggyorsabb rendszer LSI-it (nagyfokú integráltságú áramkör), jóval megelőzve riválisait. A beágyazott DRAM-mal szerelt áramköröket szórakoztatóelektronikai termékekben használják majd fel.

Hogy a Toshiba elkötelezett a technológiai vezető szerep megszerzése mellett, jól mutatta a vállalat december elején bejelentett gyártástechnológiai áttörése is. Akkor a cég arról adott hírt, hogy a Sonyval karöltve az iparágban elsőként állított elő beágyazott processzort 65 nanométeres technológiával. Amint azt Tacsuo Nogucsi, a Toshiba SoC divíziójának igazgatója elmondta: "A japán félvezetőgyártó vállalatokról azt gondolják, hogy egyesült államokbeli riválisaiktól a technológia, míg a tajvani vállalatoktól a gyártási volumen tekintetében vannak lemaradva. Azt kívántuk megmutatni, hogy az amerikaiak előtt járunk."

A rivális félvezetőgyártók, így az Intel, az IBM, az AMD, a Samsung és az NEC a tervek szerint az idei második félévben kezdik meg a 90 nanométeres technológiával előállított félvezetők sorozatgyártását

na mi lehet az a beágyazott ram-al szerelt chip ?????
    hehe
  • UNREG
    nos, szitkozódást eddig még nem nagyon olvashattál tőlem, a legnagyobb sértés a lammer szokott lenni.
  • UNREG
    rendben, de akkor is törölhetnéd magyarember undorító szitkait! akkor is ezt mondanám, ha egy konzolos írkálna ilyen stílusban, sőt mondom is... töröld azokat is!
  • Laalee
    te c unreg vagy :D
    de a te szitkozodasaidra sincs szukseg
  • UNREG
    én is unreg vagyok :))))
  • UNREG
    ez a 2451-es hozzászolás is arról tanúskodik, hogy magyarember elfelejtett váltani! :))) ot is regisztrálatlanul írt!
  • Laalee
    inkabb a regeltek felé
    nincs szukseg unreg szitkozodasra.
  • UNREG
    oké, kérdezem! :)))
  • CHEAPBOY
    almodban 32 bites a PS2:))

Max a ratyi p4 3ghzed:)
  • cue
    Ezt kérded, nem állítod! :)
  • UNREG
    arra, hogy laalee kissé elfogult, hogy úgy mondjam a pc-sek felé :)))
  • UNREG
    ugye? :))) már azon sem csodálkoznék, ha a mi beszélgetésünk is törlődne :(((
  • cue
    Te ebből mire tudsz következtetni? :(
  • UNREG
    amit én igazán nem értek, hogy miért hagyja bent magyarember véget nem érő cigányzsidókurvaanyázását?? ez az, amit az első perctől kezdve törölni kellen!
  • cue
    Én is láttam!
    Érdekesen szelektálódnak erre felé a hozzászólások... me. eltűnik, aztán hirtelen a kompromittáló hozzászólása is. :(
  • duc
    Akkor mért hagyta bent a 2456-ot? nem értem... :) Lehet, hogy nemsokára eltűnik a topic fele...
  • UNREG
    az hagyján, de a moderátor a mások topikban az én hozzászólásomat is törölte, amiben egy csúnya szó sem volt! :(((
    ezek után kiváncsi vagyok laalee szempontjaira!! elfogulatlanság rulez!!
  • duc
    Azt hittem felszínre kerültek a PS3 valódi speckói a 2455-ben, a sony meg törölte..... :)))))))))
  • UNREG
    szerencsére én még láttam!
    az volt az, ahol magyarember elfelejtett átlépni a regisztrálatlan nevéről a regisztráltra, és úgy szidta gunmant! ebből kiderült, hogy magyarember saját magát szídja, miközben gunmanra keni.
    az, hogy ezt a lebukást a moderátor kitörölte, csak azt bizonyítja, hogy a moderátor mennyire elfogult!!
  • duc
    hol a #2455???
  • UNREG
    ugyan már, ez senkinek sem újdonság, ezt mindenki tudja :)))
  • cue
    Gonosz vagy!
  • cue
    Dehogyis! Regisztrálatlan me. írogat úgy, mintha regisztrált lenne,, de csak azért, hogy megtévessze az ellenséget.

Ez nagyon bonyolult dolog, mi egyszerű halandók nem is nagyon érthetjük ezt.
  • cue
    Sokat látott ember vagy...
    pc-n csak aknakereső és passziánsz van.
  • cue
    Kipihentem magam, most "dolgozom", tehát ráérek...:)
    Ha unom abba hagyom, ne aggódj! ;D
  • magyar ember 2
    Mi van gunman, megjott az eszed?
  • magyar ember 2
    Az nekem is van, azert tudok jot rohogni rajtatok.
  • magyar ember 2
    "állitolag valaki kikotyogta hogy milyen lesz a ps3
    nem tudom honnan vették az infokat"
    Ez am a megbizhato hirforras...
  • Jibe

Cue, szerintem hagyd magyar embert a csudába, ennyi erővel egy lajhárral is vitatkozhatnál, annak legalább van humorérzéke.

• magyar ember 2
    Szted miert van ott a szmajli?
  • magyar ember 2
    1 kilo kenyer. :)
  • magyar ember 2
    Ezt Gunmannak irtad, o irkal unregkent a nevemben.
  • magyar ember 2
    :)
  • cue
    "Mindenki letagadja amit epp a masik fan tarsa mondott ki, de o is 1etertett vele, ez nalatok a divat?"

Az, hogy "én ilyet nem mondtam" nem azt jeleni, hogy más sem mondta - azért viszont nem vállalom a felelősséget... :)
    Kérlek mégegyszer, így ne általánosíts!
  • cue
    "Lehet hogy ezert is nincs nektek strategia, RPG? :)"

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezeknek a stílusoknak a windóz lenne az előfeltételük?
  • cue
    Inkább mutass valamit, ami olcsó. :)
  • cue
    Egyike a játékipar isteneinek.
  • magyar ember 2
    "No fene, csak ADSLel lehet? Más kontaktot lehetetlen szerezni a Neten? Ne vicceljünk már..."
    Bekotheted a chellot, muholdas netet, mikrot, akarmit.

"Nálunk nem. Ahol windóz van, ott nincs játék - ahol játszom, ott nincs windóz."
    Lehet hogy ezert is nincs nektek strategia, RPG? :)