89387
PlayStation3
-
#2484 konkretan? ezen az oldalon nem lattam serto dolgot tobbet, vissza meg nem lapozok :D -
cue #2483 Regisztrált szitkozódásra sem lenne szükség...
Mellesleg, ha már egy hozzászólás veszik, miért nem törlitek az olyan párbeszédeket, ahol oda-vissza szitkozódnak? (főleg, ha egy személy szitkozódik magában oda-vissza... ;D) -
#2482 A Toshiba világelső a korszerű gyártástechnológiák alkalmazásában
írta: Barna József, idő: 11:35
[Dow Jones] A Toshiba kezdi meg a világon elsőként a 90 nanométeres csíkszélességgel előállított félvezetők sorozatgyártását. A legnagyobb japán félvezetőgyártó vállalat az utóbbi időben több alkalommal is hangsúlyozta: célja a japán félvezetőgyártás aranykorának megidézése. Amint az ismert, a japán gyártók az 1980-as évek közepétől éveken át messze felülmúlták amerikai versenytársaikat a fejlett technológiák alkalmazásában.
A Toshiba a bejelentés szerint még idén tavasszal, jóval a riválisok előtt megkezdi a 90 nanométeres technológiával előállított rendszerchipek sorozatgyártását a Japán déli részén található oitai üzemében. A vállalat szóvivője hangsúlyozta, hogy céljuk a gyártástechnológiai elsőség kivívása és megtartása. Mint mondta, a Toshiba fogja gyártani a világ leggyorsabb rendszer LSI-it (nagyfokú integráltságú áramkör), jóval megelőzve riválisait. A beágyazott DRAM-mal szerelt áramköröket szórakoztatóelektronikai termékekben használják majd fel.
Hogy a Toshiba elkötelezett a technológiai vezető szerep megszerzése mellett, jól mutatta a vállalat december elején bejelentett gyártástechnológiai áttörése is. Akkor a cég arról adott hírt, hogy a Sonyval karöltve az iparágban elsőként állított elő beágyazott processzort 65 nanométeres technológiával. Amint azt Tacsuo Nogucsi, a Toshiba SoC divíziójának igazgatója elmondta: "A japán félvezetőgyártó vállalatokról azt gondolják, hogy egyesült államokbeli riválisaiktól a technológia, míg a tajvani vállalatoktól a gyártási volumen tekintetében vannak lemaradva. Azt kívántuk megmutatni, hogy az amerikaiak előtt járunk."
A rivális félvezetőgyártók, így az Intel, az IBM, az AMD, a Samsung és az NEC a tervek szerint az idei második félévben kezdik meg a 90 nanométeres technológiával előállított félvezetők sorozatgyártását
na mi lehet az a beágyazott ram-al szerelt chip ?????
hehe -
#2481 nos, szitkozódást eddig még nem nagyon olvashattál tőlem, a legnagyobb sértés a lammer szokott lenni. -
#2480 rendben, de akkor is törölhetnéd magyarember undorító szitkait! akkor is ezt mondanám, ha egy konzolos írkálna ilyen stílusban, sőt mondom is... töröld azokat is! -
#2479 te c unreg vagy :D
de a te szitkozodasaidra sincs szukseg -
#2478 én is unreg vagyok :)))) -
#2477 ez a 2451-es hozzászolás is arról tanúskodik, hogy magyarember elfelejtett váltani! :))) ot is regisztrálatlanul írt! -
#2476 inkabb a regeltek felé
nincs szukseg unreg szitkozodasra.
-
#2475 oké, kérdezem! :))) -
#2474 almodban 32 bites a PS2:))
Max a ratyi p4 3ghzed:) -
cue #2473 Ezt kérded, nem állítod! :) -
#2472 arra, hogy laalee kissé elfogult, hogy úgy mondjam a pc-sek felé :))) -
#2471 ugye? :))) már azon sem csodálkoznék, ha a mi beszélgetésünk is törlődne :((( -
cue #2470 Te ebből mire tudsz következtetni? :( -
#2469 amit én igazán nem értek, hogy miért hagyja bent magyarember véget nem érő cigányzsidókurvaanyázását?? ez az, amit az első perctől kezdve törölni kellen! -
cue #2468 Én is láttam!
Érdekesen szelektálódnak erre felé a hozzászólások... me. eltűnik, aztán hirtelen a kompromittáló hozzászólása is. :( -
#2467 Akkor mért hagyta bent a 2456-ot? nem értem... :) Lehet, hogy nemsokára eltűnik a topic fele... -
#2466 az hagyján, de a moderátor a mások topikban az én hozzászólásomat is törölte, amiben egy csúnya szó sem volt! :(((
ezek után kiváncsi vagyok laalee szempontjaira!! elfogulatlanság rulez!! -
#2465 Azt hittem felszínre kerültek a PS3 valódi speckói a 2455-ben, a sony meg törölte..... :))))))))) -
#2464 szerencsére én még láttam!
az volt az, ahol magyarember elfelejtett átlépni a regisztrálatlan nevéről a regisztráltra, és úgy szidta gunmant! ebből kiderült, hogy magyarember saját magát szídja, miközben gunmanra keni.
az, hogy ezt a lebukást a moderátor kitörölte, csak azt bizonyítja, hogy a moderátor mennyire elfogult!! -
#2463 hol a #2455??? -
#2462 ugyan már, ez senkinek sem újdonság, ezt mindenki tudja :))) -
cue #2460 Gonosz vagy! -
cue #2458 Dehogyis! Regisztrálatlan me. írogat úgy, mintha regisztrált lenne,, de csak azért, hogy megtévessze az ellenséget.
Ez nagyon bonyolult dolog, mi egyszerű halandók nem is nagyon érthetjük ezt. -
cue #2454 Sokat látott ember vagy...
pc-n csak aknakereső és passziánsz van. -
cue #2453 Kipihentem magam, most "dolgozom", tehát ráérek...:)
Ha unom abba hagyom, ne aggódj! ;D -
magyar ember 2 #2450 Mi van gunman, megjott az eszed? -
magyar ember 2 #2449 Az nekem is van, azert tudok jot rohogni rajtatok. -
magyar ember 2 #2448 "állitolag valaki kikotyogta hogy milyen lesz a ps3
nem tudom honnan vették az infokat"
Ez am a megbizhato hirforras... -
Jibe #2446
Cue, szerintem hagyd magyar embert a csudába, ennyi erővel egy lajhárral is vitatkozhatnál, annak legalább van humorérzéke.
-
magyar ember 2 #2445 Szted miert van ott a szmajli? -
magyar ember 2 #2444 1 kilo kenyer. :) -
magyar ember 2 #2443 Ezt Gunmannak irtad, o irkal unregkent a nevemben. -
magyar ember 2 #2442 :) -
cue #2441 "Mindenki letagadja amit epp a masik fan tarsa mondott ki, de o is 1etertett vele, ez nalatok a divat?"
Az, hogy "én ilyet nem mondtam" nem azt jeleni, hogy más sem mondta - azért viszont nem vállalom a felelősséget... :)
Kérlek mégegyszer, így ne általánosíts! -
cue #2440 "Lehet hogy ezert is nincs nektek strategia, RPG? :)"
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ezeknek a stílusoknak a windóz lenne az előfeltételük? -
cue #2439 Inkább mutass valamit, ami olcsó. :) -
cue #2438 Egyike a játékipar isteneinek. -
magyar ember 2 #2437 "No fene, csak ADSLel lehet? Más kontaktot lehetetlen szerezni a Neten? Ne vicceljünk már..."
Bekotheted a chellot, muholdas netet, mikrot, akarmit.
"Nálunk nem. Ahol windóz van, ott nincs játék - ahol játszom, ott nincs windóz."
Lehet hogy ezert is nincs nektek strategia, RPG? :)