89387
PlayStation3
-
Cvd #2564 Vagy aki már látta a Splinter Cellt:
src=http://www.splintercell.com/us/ss/latest/26.jpg>
-
#2563 ezt a sok barmot vazze... vudu1 is jobb volt.. ember.. a vudu 1t még aps2 is kenterbe röhögte..talán még a Snes is:)))nahjo talán nem..amugy voodoo2-m volt szal nemtom milyen a vudu1...mindenesetre azt tudom hogy a voodoo2 elakadozgatottt a turok2 vel ami n64 en simán ment..amugy nem akadozott sokat csak néha... de akkor is... -
#2562 még egy gef3 se.... -
#2561 Cheap mail ment! -
#2560 ha ennyitpoligont kipakol a voodoo1 akkor Te vagy az Uj Aytauristen a szememben.
-
#2559 Aki hulye az mond ilyet..:)) -
Cvd #2558 A szép a Splinter Cell. Az MGS2 csak úgy "van".:)) -
#2557 Haggyámá ezzel bazz.
Nekem nincs ps2m.Haveromnak van,átmentem és ott mutogatta.Játszottam vele egy picit.
Annyira emléxem hogy a főellenséget valami ládák mögül kell kilőni,szakadó esőben... -
#2556 Ha játszottál vele, bizonyára könnyedén felismered a helyszint a képen? Hol van? Összesen 2 variáció létezik, úgyhogy ne is mond hogy nem ismered fel. -
#2555 Arra azért kiváncsi lennék, mit csináltál a játékban? -
#2554 Akkor egészségedre! -
#2553 ps2n játszottam vele. -
#2552 Min játszottál? Mert ha emun, akkor igazad van, csúnya. -
#2551 játszottam vele akkor sem tetszett... -
#2550 Püfff..!!! -
#2549 Mhhh jöttél magad égetni?! Ne beszéljél már hülyeségeket!! Ha neked ez vodoo1 akkor nagy gond van a kicsi fejecskédbe!! Ha játszanál az mgs2 vel tudnád, hogy milyen szép is!! Kezet foghatsz a magyar ember 2vel!! -
Gábor #2548 Ehhez én most fáradt vagyok, megyek és küldök ide egy szakértőt,aki elmondja,hogy mi van...
És szerintem szép! Nekem megvan originalban, és mozgásban mondhatom gyönyörű a játék! -
#2547 bazz,miért ez neked szép?
szarok a pc-konzol "csatára",nem akarok vitatkozni,de ez akkor is ronda. -
Gábor #2546 Ezt ne mondtad volna! Jön a flémtenger...! Ennyire....
Nem is tudok erre mit mondani, ne csodálkozz,ha jön vki és körberöhög ezért a kijelentésért! -
#2545 Azért neharagudjatok de ez valami gusztustalan...ehez képest még voodoo1 is jobb volt.
-
#2544 tod ez olyan mint az instant..az eredeti másolata :) -
#2543 "a konzol net mű és az is marad"
Örvendjünk gyermekeim, egy új kifejezéssel gazdagodtunk: "mű net"! Csak tudnám mit takar?? -
Gábor #2542 Ebben nagyon is egyetértünk! :)) -
#2541 sztem nem kell semmit fizetnem...max kéne egy rendes oprendszer :) -
Gábor #2540 Most értük el azt a pontot,hogy ha tovább vitatkozunk, akkor abból elfogultsági tanúsítvány lesz, így én most csak annyit írnék,hogy amennyiben számodra minden játék szép és jó,akkor ennek én csak örülök, nekem nem fáj más boldogsága! Én kiábrándultam ebből a vérszívó játékiparból,így átálltam konzolra, amivel meg én vagyok nagyon megelégedve!
Nagyon remélem,hogy nem mostanában kell majd kemény 10e-ket kifizessél,csakhogy élvezhető lehessen az xy hatodik része! -
#2539 a fél év már eltelt és nem kellett elvinnem sehová.És nem is fogom jódarabig...
Akkor ugy mondom minden m1 max felbontással..szal minden szép. -
Gábor #2538 A neten játszással egyetértek, azt pcn lehet legjobban művelni, lévén az ehhez szükséges infrastruktúra itt szinte teljesen ki van építve!
de kérdem én ki a francnak van kedve akárcsak procicserére elvinni a gépet fél éven belül? Nekem nincs az biztos! És a sebesség önmagában még nem elég az üdvözüléshez! -
#2537 nem avult el.
minden m1 60fpsel..
de ha max van valami probláma csak procit cserélek és a különbözetet fizetem.
Azért meg nem veszek konzolt hogy a szoba közepén tv előtt görnyedve jópofa single játékokkal játszak.
Én csak neten játszom és ennél nincs is jobb.
Tudom mindjárt jön az hogy a ps2vel is lehet neten játszani.
Azért a 2 nem ugyanaz.
a konzol net mű és az is marad.
Valamit nem lehet átirni csak ugy...
-
Gábor #2536 A szaksajtó nagyjából a nép hangja: ők is azt mondják,hogy optimalizálni márpedig kell! Csakhogy amíg ilyen magas szinten van a warezolás (tudom,konzolon is van, nem is kevés), addig teljesen logikus,hogy nem fognak még egy-két milkát kidobni az ablakon tesztelésre és optimalizálásra.
1ébként a digital reality egyike a fehér hollóknak, a tisztelt kivételeknek! -
#2535 Hamar elavult! -
#2534 ez nem teljesen igaz.
Ma már ugy készítik a progikat hogy a lehető legkisebb konfigon is menjen.Tudom mert a digital reality is ezt csinálja-csinálta.
És ez már követelmény is a szaksajtó szemében. -
Gábor #2533 És tényleg nincs legjobb pc,mert ami ma a legjobb konfig volt, lehet holnapra már csak a második lesz...és így tovább. -
#2532 ja -
Gábor #2531 Éppen ez a lényeg!" minden héten van valami új"
Itt van a kutya elásva,mert állatka programozó mindig a legújabb konfigra ír,mert kib* lusta az optimalizáláshoz, tisztelet a kivételnek! Ezért kell dinamikusan fejleszteni a pcmet drága pénzért cca fél évente,ha szeretném a legjobb minőséget kihzoni a játékból! De kinek van erre pénze?-kérdem én. Nekem se pénzem, sem türelmem nincs már a géphez,főleg hogy kiábrándultam a pcre fejlesztő játékiparból. -
[Walaki]D`Lair #2530 Minden az. -
#2529 a trab imiért jó?
Környezetszennyező... :D -
[Walaki]D`Lair #2528 Lófaszt!! Trabant 10000000x királyabb autó! Bár nekem (MÉG) nincs... -
#2527 akkor ilyen alapon nincs legjobb pc,mivel minden héten van valami új.
Valamikor akkor is kell gépet venni vagy most vagy 1 hónap múlva.Azért idéző jeles a legjobb -
#2526 figy én májusban vettem gef3 ti + abit bd7es alap 512 mb ddr ram +1,7 ghz szal akkor ez volt a legjobb -
Gábor #2525 Érteni, érteni! Én szeretni kicsi ságra magyarokat az fáy utcai piacon! Adni csakis minőségi árut jó áron! Tessék csak tessék! Venni nálam póvej pészé! Jó ájon!