89387
PlayStation3
  • magyar ember 2
    "ez hülyeség..ne egyél most csak este mert addigra ugyis 2 szer leszel éhes..."
    Az, de a te 5leted.
  • magyar ember 2
    Amig ennyie a jatekok elott jar a hardver, mint ma, addig ez nem jelent problemat.
  • CSOCSO
    mert az a LOL hogy kurvára nincs változás fpsileg 640 és 800 között....és azért mert vizen mész 100 al az nem olyan mintha uton is annyival mennél..mert ott sokkal többel kell menned a feelingért..remélem érted mire célzok...hiába 640 es tegnap nyomtam a metroidot és ilyet pc-n még mindíg nem láttam....és most nem a texturákra gondolok hanem ahogy ki van dolgozva az egász..pl kinő egy fa a tégla padlózat alol és ahogy a széttört talaj ki van dolgozva stb..de nemcsak ez..falrepedések..törések..és ezzel tele van a gamez..zoralul néz ki...semmi bajom a felbontásával...és a legszebb hogy hazajöttem itt is meglestem és mégszebb volt a tv miatt!! leginkább világosabb és nem annyira tompa..
  • magyar ember 2
    " A konzolokat mindig mélyen ár alatt árusítják, hogy aztán a játékokon behozzák a veszteséget."
    Na errol van szo, ez az amit a legtobb konzolos nem hajlando megerteni. Penzt ugyanannyit koltesz PCre is, es konzolra is, csak az egyiknel az alapgep tobb, es a jatek olcsobb, a masiknal meg forditva.
  • CSOCSO
    ez hülyeség..ne egyél most csak este mert addigra ugyis 2 szer leszel éhes...
    én csak azt mondtam hogy nem akarok ugrálni 300-400mhz-ként..inkább 1000eseket ugrok vagy 1500-t. ami jo 2 évente jön kb... és nem ugy cisnálom hogy veszek egy 1000 p4 at meg 1400es p4 et meg 1800as p4 et-- mindezt 2 év alatt..inkább most egy p4 2.4est...
  • magyar ember 2
    Ezaz. :)))
  • magyar ember 2
    Hat ez mar a te bajod, ugyanis valoban majdnem 1arban volt a 2. Akkor kezdte el olcson nyomni az intel a P4et, hogy minel hamarabb arra terjenek at az emberek, a P3 arat pedig emelte, pont emiatt.
  • Laalee
    rakd 640*480 ba ha a konzolon tokeletes akkor itt miert nem :D
  • CSOCSO
    nekem nem kell mondanod mit kell várni..már mondtam hogy nekem mind a két gépem van jjopár éve..és tudom melyik miben jo miben rosz...és amugy megmondom neked hogy a GC még mindíg megálja a helyét!
  • magyar ember 2
    Ennyi erovel akar ne is vegyel p5-ot, varj 100 evet, es akkor vegyel egy p999-et, akkor megkevesebb penzt kell kozben kiadnod hardverre. :)
  • Alien!
    ja igazad van...majdnem ugyanott volt árban...hogy én mekkora hülye vagyok!!!! Hogy ezt mért csak most vettem észre....:)
  • magyar ember 2
    Ez PCn meginkabb igy van, es emelle jon meg az is hogy idokozben gyorsabb hardveren futtatod, ami meginkabb kihozza a kulonbseget.
  • CSOCSO
    nem ugy értettem hogy kényszerítenek rá ..ugy mondom hogy inkább veszek majd 1év mulva vagy másfél ( tegyük fel már p4em van) év mulva p5öt 3.5g-n mint karácsonyra egy p4 3gigát...remélem érted mit mondok... én nem dobok ki pénzt félévente és évente is hogy állandoan legyen egy top gépem...mostmár kell az uj gép mert jönnek a gamezok és csak 800*600 ban lehet játszani mediumban....és jo lenne highon 1024 ben...
  • magyar ember 2
    Az, de NEM KOTELEZO megvenni. Akkor mar volt P4 is, mikor kitalaltak a Tualatint, azt is valaszthattad.
  • magyar ember 2
    Akkor mar P2 volt, PSX emulatorral (Bleem).

En is 2 eve fejlesztettem utoljara, de mar most is megtehetnem hogy jobbat veszek, nem kell varnom meg 2-3 evet a kovetkezo generaciora mint konzolon.
  • Alien!
    naja 300Mhz-ért új alaplap(lásd Tualatin)...mekkora geciség ez...
  • CSOCSO
    grafika változás viszont igaz...N64en is meg lehet lesni az első játékokat majd a legvégén pl a perfect darkot....
  • magyar ember 2
    Senki nem kenyszerit ra, viszont a lehetoseged megvan ra. Ez a jo benne, nem vagy kenytelen addig varakozni a jobb minosegre, amig a gyarto ugy akarja.
  • CSOCSO
    az 5 ébegy kicsit durva:)) akkor volt 166os mmx em meg voodoo2-m..kb 2 évent KELL cserélni gépet..az én gépem is cserélésre érett mostan'
  • Alien!
    Én csak a Ridge Racert tudom alapul venni PSX-en...Kijött az első része,aztán rá 1-1,5 évre kijött az első rész 60fps-re programozva,aztán kijött a IV rész beszarás grafikával...Ott tényleg szembeötlő volt,hogy mennyire kiismerték a gépet....
  • magyar ember 2
    Nalad. Nalam viszont ennel kicsit tobb van a gepben, ahogy sok mas embernel is. Procit es alaplapot soxor egyutt kel cserelni, de ez a generaciovaltas se tul gyakori. Raadasul amikor fejleszted a geped, akkor a penzedert plusz teljesitmenyt kapsz, az meg is latszik rajta. Nem kotelezo fejleszteni, ellehetsz 5 evig ugyanazzal a geppel, akarcsak konzolon, de akkor a konzolhoz hasonloan ugyanugy csak elmaradott grafikaju programokkal jacchatsz 1 ido utan. Valaszthatsz: vagy 5evenkent fejleszted a geped mint a konzolt, es akkor 5 evig ugyanazt bamulod, vagy evente, es akkor minden evben egyre jobbat.
  • CSOCSO
    ez sem igaz teljesen... én sem fogok 400 mhz val nagyobb gépet venni hogy a plafonon legyek p3 szintileg..inkább vennék egy p4 et 2g körűl vagy 2.4.. és akkor ahhozuj táp,alaplap,ház kell..ez nem egy dolog..ha itt tartok veszek dvd-t is...
  • magyar ember 2
    "a konzolt nem lehet fejleszteni,és ez a legnagyobb előnyök egyike szvsz. Nem kell rá plussz pénzt költeni,hogy elinduljon rajta a DMC2, mondjuk."
    Viszont nem is fog ra megjelenni mondjuk a 3. resz, mert azt majd csak az 5 ev mulva megjeleno kovetkezo konzol fogja elbirni.

"Ezen kívül a hw programozása idővel kiismerhető"
    A ga'nyola's igen, azert is nem fogjak tudni kitapasztalni a fejlesztok a konzolt, mert mire megtortenne, mar jon a total masmilyen felepitesu kovetkezo generacio, es minden kezdodik elolrol. Amit nyersz a hardverkozelibbn programozason, az eluszik a nem epp legoptimalisabb kodon.
  • Alien!
    "En azt mondtam hogy akinek mar van komplett gepe, az nem 1 teljesen uj gepet vesz, csak alkatreszeket, amivel szinten koreszeru gepe lesz"

Naja...múltkor gondolkoztam,hogy upgradelek egy kicsit,PIV-es konfigra...Jelen esetben ez alaplap,cpu,memória,táp cserét jelent....Ez majdhogynem egy komplett gép....
  • magyar ember 2
    1. Nem az xboxxal hasonlitgatjatok a PS2t, hanem a PCvel,
    2. Allitasotok szerint a PC dragabb, tehat ez a feltetel is adott.
  • magyar ember 2
    ""A nepszeru es a jo nem ugyanaz!!" - magyarember

de ebben az esetben szerencsére ez igaz:)"
    Pedig nem. Eleg csak a TE'NYEKET megnezni.

"a trabit a komcsik erőltették rád..."
    Senki nem eroltette rad, te orulhettel hogy megvehettel vegre vmi autot. Vagy akkor most a PS2-t is a sony erolteti rad?

"Én nem hasonlítanám a számítógépes piacot az autóshoz."
    Nyilvan, hiszen ez sem teged tamaszt ala, igy nem jol mutat az ervelesedben.

""Mellesleg te az uj PC eladasokat veted ossze az uj konzol eladasokkal, ami "enyhen" torzit."-me

jelenleg ez van...függetlenül attól, hogy mit szeretnél..."
    Jo, akkor en meg a Fold lakossagat hasonlitom a konzolos eladasokhoz, van olyan korrekt. Ez van. :)

"ja te megtartod az összes PC-s alkatrészt amit eddig vettél...van edo, sd, ddr ramod a gépben...és a p4 alaplapot a régi 486-osod tápjával hajtod meg..."
    Ezt mar megint csak te talalod ki! En azt mondtam hogy akinek mar van komplett gepe, az nem 1 teljesen uj gepet vesz, csak alkatreszeket, amivel szinten koreszeru gepe lesz, viszont ez nem szerepel az eladott szamitogepek listajan, igy az torzit, meghozza nagyon.
  • magyar ember 2
    "Fején találtad a szöget, a ms nem a szimpla warezolgató useren szedi meg magát,hanem KORMÁNYZATI megrendeléseken, szűkítve a kört: az Államok kormánya ÖSZTÖNÖZTE hatalmas vásárlásokkal a céget,hogy felnőhessen ideáig.
    Nem rajtad és nem is rajtam lett gazdag billi bácsi!"
    A kormanyzati megrendelesek is biztos nagy piac, de nem az osszes! A vallalati megrendelesek (ami nem kormanyzati dolog ugye), es az egyeni felhasznalok szinten 2 hatalmas piaci terulet. Az MS abban volt profi hogy MINDENKINEK el tudta adni a stuffjat, es mindenki megvette. Hiaba nagy a kalozkodas, meg igy is olyan profitot tud elerni, amit nem sok masik ceg. Ez jol mutatja mennyivel nagyobb a PCs piac a konzolosnal (kivancsi lennek az ilyen merteku kalozkodas mellett miko esne ossze).
  • magyar ember 2
    En igen, csak sajnos a konzolos anyazogepek nem. Hiaba latja a vak is hogy mi megy itt, mindig megprobaljak ram kenni. Nem akarjatok esetleg kijavitani a regisztracio ellenorzest hogy ne lehessen mas neveben regisztralatlanul irogatni? Mert ez ugye alapbol igy mukodne, de sosem volt igy. Meg az se artana ha kotelezo regisztracio, IP megjelenites lenne, igy a kis gerinctelen kis pocsok rakenyszerulnenek a sajat nevuk hasznalatara. Ezzel elejet vehetnetek a hasonlo eseteknek. Nem gondolkodtatok meg ezen?
  • magyar ember 2
    "Sztem inkább ne akarj belemenni abba,hogy melyik vállalatóriásnak milyen tartalékai vannak! Az nem érv,hogy a redmondi kollégáknak van a legnagyobb tőkéje"
    Pedig ez is 1 komoly erv, meghozza eleg komoly. Nem 1 ceg ment mar csodbe ugy hogy nem birta az arversenyt. Ezenfelul a MS-nek eleg komoly befolyasa van, sokmindent ra tud eroltetni mas cegekre, amit a sony nem. Japanban talan a sajat kormanya, mint hazait meg tudja vedeni a sonyt, de Japanon kivul mar ez sem segit, ott az erosebb gyoz. Mint ezt mar nem 1 esetben lattuk.

"A MSnak nincsenek alternatív piacokon erős pozíciói,így onnan nem vonhat el tőkét."
    Nincs is raszorulva, mikor az 1 szem piacabol tobb a zsetonja mint a sonynak az osszesbol egyuttveve.

"A verseny amúgy a konzol tulajoknak kedvez,hiszen jobb minőséget kell produkáljanak a versenyző felek,hogy kegyeinket elnyerjék."
    Persze, az a jo ha versenyeznek, de nem is errol vitatkoztunk. Az egesz abbol indult ki hogy az elvakult sony fanok szokas szerint valotlansagot allitottak, en pedig helyreigazitottam. Ha 1szer erosebb az MS a sonynal, akkor erosebb, es ezt azert el kell ismerni, akkor is ha nem szeretjuk. En se csipem az MS-t, mert 1 kozismerten suttyo ceg, de a tenyeket azert ismerjuk mar el!
  • Laalee
    nem unod meg? :D
  • magyar ember 2
    Nem lenne ra szukseg, ha ilyen nevtelen kis senkik, mint ez a 'lol vagy!' meg az alapbol anyazo csocso haverotok nem kezdene el mindig. Akkor nem lenne mire valaszolnom. Csak magatoknak koszonhetitek hogy ugyanolyan stilusban kapjatok a valaszt, ahogy elkezditek.
  • magyar ember 2
    Inkabb feletek. A ti anyazasaitokat benn hagyja, az en valaszaimat meg kitorli.
  • magyar ember 2
    Neked is szol, hogy ird oda, ha a Gunman haveroddal beszelgetsz, mert igy megteveszsto!
  • magyar ember 2
    Az elso perctol a regisztralatlanul irogato gunman haverotok hozzaszolasait kene torolni, sot, inkabb kijavitani ezt a szar forum enginet, mert ugye elvileg nem is lehetne regisztralt nevet regisztralatlanul hasznalni, erre megis itt van.
  • magyar ember 2
    Hat te komplett idiota vagy! Nekem van sajat REGISZTRALT nevem, es mint latod, aki igenyli, azt elkuldom en igy is az anyjaba, nekem nincs szuksegem mas neveben irogatni, mint a gunman haverotoknak. Ezt jol beszoptad!
    (Tenyleg kar hogy ki lett torolve az a hozzaszolas, en is megneztem volna mirol is van szo.)

MODERATOR: Nem akartok mar valamit csinalni az ilyen gerinctelen kis anyabaszo Gunman fele majmok ellen? Mondjuk kotelezo regisztracio, vayg ilyesmi?
  • duc
    Há nem tűnik nagy dördülésnek :)
  • magyar ember 2
    Ha a Gunman haveroddal beszelgetsz, akkor tedd hozza, hogy neki irod, mert igy eleg megteveszto!
  • duc
    Ja, hogy te már játszottál vele, onnan tudod... :))))
  • CHEAPBOY
    es van aki tobb napot orakat jatszott vele...

a kepek marjoezer evesek... szerinted most latom eloszor?:))

Ne vicceljunkk:P

Tudom hogy nezki de az MGS2 is nagyon szep.

Igaz veglegesen nekem GCre lesz meg (Xet nem tartok, PCn meg ilyet nem jatszok, Ps2re meg sejtheto milyen lesz:) )
  • Cvd
    Az alsót elcsesztem: