89387
PlayStation3
-
#4456 "a kutya elég homáylos és kockás lábai vannak :D"
ez bizti hogy kutya?:)
aztért a NWN párduckájánál sokkal "szebb":) -
#4455 majd meglátjátok a ps2 erejét ha ilyenböl 50-100 kocsi megy rajt
-
magyar ember 2 #4454 "Tudsz mondatot értelmezni?"
Te nem?
"Ne akarjál velem fogadni az ügyben,hogy melyikünk használt előbb pct...lehet vesztenél!"
NE legyel benne olyan biztos. 1ebkent ez most milyen erv? "azenapukampedigerosebb"?
"Nem értelek a mai napig...miért általánosítod a konzol tulajokra,hogy pct nem láttak v nem tudnak használni??"
Csak a konzolos tobbseget altalanositom, mert okot adtok ra. Az 1ik nem tudja kezelni a PCt, a masiknak ugyan van valahol a sarokban, de evek ota be se kapcsolta... Olyan hulyesegeket irtok, hogy abbol kivilaglik hogy fingotok sincs arrol hol tart manapsag a PC, milyen jatekok vannak ra, azok hogy neznek ki, hogy futnak a mai gepeken. -
Lehet csámcsogni :) -
Gábor #4452 Ebben az esetben elnézésedet kérem,viszont még mindig fenntartom,hogy azt írd le,hogy miért nem tetszett, arról tudnánk akkor értelmesen beszélgetni. Nem kell az a személyeskedés/sértegetés ide,szvsz. -
#4451 nekem nem jön be a hsw..és a képek sem onnan:(((((((( -
#4450 anyád te köcsög... -
cue #4449 Csak nekem? Milyen megható! :) -
#4448 mosmá berakom :) -
cue #4447 Nem akarok, de azért köszönöm. :) -
#4446 úgy értem hogy a konzolod a hokedli :))
konzolon van a pc-d? :D -
#4445 de ha akarod adok neked saját ingame képet...csak az ugye 60%os alpha vagy miafax -
#4444 megsem PCs a kep... -
cue #4443 Jól sikerült bizonyítani vele, hogy van szép autós játék pc-re... -
#4442 azon a PC van... :DDDD -
#4441 én a pcdome.huról szedtem a képeket és ott azt irták hogy bizonyos kártyákon is fut majd extrákkal...stb és hogy itt van néhány kép...azt beszurtam -
cue #4440 Szóval akkor hogy is van ez a pc-s képpel, amin PS2-es vezérlő látható? -
#4439 pl a kis műanyag hokedliden lévő gamáknál.. -
#4438 megint ferditesz... ez primitiv szokasod...
a bizonyitek meg ott van lentebb.. :D -
#4437 hahah... minel?! :DDDDDD -
#4436 ez szep?! :DDDDDDDDDDD -
cue #4435 És abban benne hagyták a PS2 gombokat ábrázoló vezérlőt??? Igényes konverzió lehet... :( -
#4434 pc verzió -
Jinchuu #4433 Szép, de a GT3 concept képei is néznek ki így és azon még auto is van. -
Jinchuu #4432 Nem is kicsit. :))) -
cue #4431 Ez kicsit PS2 verziónak tűnik. :) -
#4430 -
#4429 nesze replay..
-
#4428 Majd ha lesz rakok neked es majd nezel mint kati a moziban mert hogy ezeknel jobban fog kinezni azt garantalom. -
Jinchuu #4427 Hmm, ezek nem olyan concept art képek? Miért nem raksz be inkább egy igazi ingame képet? Tudod amin van km-óra stb. -
cue #4426 Annyira azért nincs jól megcsinálva, de tényleg szebb, mint a nagy átlag. A baj az, hogy ez csak egy pici szelet a pályából, és nem ez a jellemző a gamezra. (tudok kiragadni én is a GT3-ból olyat ami szép -szebb!-, de ettől még maradnak a 2Ds fák/nézők, meg a mosott hegyek...:) ) -
#4425 Ugy emlexem volt is ugy 2 evig amig el nem adtam. :)Ezekutan gondolod, hogy nem jatszottam vele csak a dobozaban pihent ? -
#4424 pc,béta(!)
-
#4423 Azért az uccsó képen elég rendesen megvan csinálva a háttér. -
cue #4422 Szebb, de ugyan az a betegsége, mint a GT3-nak. (szép kocsik - kevésbé szép hátterek) -
#4421 nekem pcm van és a tocás kép az pcs verzió :) -
#4420 azt csak hiszed, a ps-ed, box-od ezt nem rendereli realtimeba. -
#4419 azt csak hiszed, hogy a ps-ed, box-od ezt nem rendereli realtimeba. -
#4418 ez a rally ingame, ronda is -
#4417 Az alsó olyan mintha igazi lenne :))
Na van még1 ps2es rally :D
hát nem gyönyörű? :D