89387
PlayStation3
  • Neme.
    Otthoni felhasználó persze, hogy nem partícionálgat félóránként (bele is őrülnék). Néha viszont jól jönne az egyszerűség/gyorsaság, pl. ha több pc-t kell bekonfigolni (mindegyiket máshogy...).
  • ember
    jó, hát a partícionálás/formatálás időt vesz igénybe. de ez miért gond? egyszer kell megcsinálni, nem partícionálgatok félóránként...
  • Neme.
    Nem baj, azt még mindig megnézném, hogy 5 perc alatt megcsinálja valaki.
  • ember
    persze, már nem a DOS 5.0-ás időket éljük....
  • Neme.
    Csak érzékeltetni akartam, hogy milyen egyszerűen megoldható a dolog.
    (Amigán pl. tényleg megoldható 5 perc alatt.)

"Semmi más akadálya nincs."

Még ha a 10. partíció az 1024. cylinderen túl van (még ha LBA be van kapcsolva), akkor is? Ezt mondjuk tényleg nem tudom.
  • Cvd
    Attól függ mit értesz a boot-on. A hardwer bebootol egyetlen partíció nélkül is. Aztán jön az oprendszer. De az lehet simán a 10. partíción, a lényeg az, hogy a MBR oda mutasson. Semmi más akadálya nincs.:)
  • Neme.
    "eleg buntetes neked az hogy nemlehet PCd"

Nekem elég büntetés az, hogy VAN pc-m.

"Ne aggodj, a konzol luzerek meg a PChez se ertenek, nemhogy egy jobb platformhoz, mondjuk Cray II-hoz."

Jah, bezzek a pc luzerek. LOL.
  • Neme.
    5 perc, mi? Persze...

"Amugy a jatekhoz miert kell legalabb 3 particio meseld el nekem ?"

Az csak vicc volt, lüke. Olvass vissza.

"OS2-s es Linuxos jatekokat"

Hogyne..
  • Neme.
    "amigas lamerok is voltak régen"

Régi szép idők.. de visszamennék! :)
  • [Jakuza]
    Es meg csinalnak jatekot arra a Dreamcastre ?
    Vagy mar most dobhatod a kukaba a 2 jatekoddal egyutt ?
    Letezik meg ilyen konzolgyartoceg egyaltalan hogy Sega ?
    Ehehe, eleg hamar elavul a geped emiatt. :)
    De azert jo gep. :DDDD
  • magyar ember 2
    Na, akkor menj es szorakozzal a csimpanzjatekaiddal: a gumiabronccsal es a bananfaval! Legalabb levezeted az idegessegedet.
  • Oldern the 1st
    ezeken a beszólásokon röhögök.Majd ha meguntam ,bekapcsolom a SEGA DREAMCAST-em, és jobban szórakozok a Rezzel meg az Ikarugával mint te bármelyik pc-s játékkal... ennyit erről
  • Oldern the 1st
    idegesség????? HIHIHI
  • magyar ember 2
    Kar az erolkodesert, amivel idegessegedet sikertelenul leplezni probalod. Raadasul meg ezt se tudod sajat szavaiddal megtenni, csak az enyemet masolod. Mi vagy te, kismajom? 1 Csimpanz?
  • Oldern the 1st
    mindig olyan jót röhögök ha erre járok... egy-két pc-s BAROM mindig jól szórakoztat :))
  • G. Joe
    LamaGetzi rox !
  • magyar ember 2
    Amigas lamerbol? :)
  • magyar ember 2
    Szerencsere. Nem vagyok multimilliomos hogy feleslegesen dobjam ki a penzt az ablakon manga szarokra.
  • magyar ember 2
    "Nem csak pc-n, hanem normális számítógépen is letöltheted, s ki tudja, lehet, hogy ps3-on is."
    Vehetsz nem x86 alapu PCt is, ha van ra felesleges par milliod... A PS3rol meg ne is almodj, nyilvan a warezolast fogja tamogatni a szoni...

"normális gépen (nem pc-n) biztos ki tudod"
    HAHAHA... Az irigyseg beszel beloled. De tudod mit, en inkabb jot rohogok rajtad, eleg buntetes neked az hogy nemlehet PCd, hiaba szeretned. :))

"Hát erről tényleg felesleges, mert ezt már a mai konzolok is tudják."
    Vagy nem. Lassan mar minden filmhez mas codec kell, zat konzolon beszoptad.

""Szegeny PCk, vegetek! Jon a PS3 !!!"

Én is ebben reménykedem."
    almodozni azt lehet. :)

"Bár valahogy nem szeretném, ha a sok pc luzer megfertőzne egy jobb platformot."
    Ne aggodj, a konzol luzerek meg a PChez se ertenek, nemhogy egy jobb platformhoz, mondjuk Cray II-hoz.
  • magyar ember 2
    Jobban mint konzolon. :)
  • [Jakuza]
    En szivesen megcsinalom neked igaz nem 10 hanem 5 percen belul.
    Amugy a jatekhoz miert kell legalabb 3 particio meseld el nekem ?
    AHA ertem, hogy OS2-s es Linuxos jatekokat is tudjal futtatni.
    Nagyon LOL csavo vagy. :)))
  • versio
    amigas lamerok is voltak régen
    csak valahogy pc-n több van belölük :)
  • Neme.
    "Te meg nem ereztel ra a konzol "i'ze're". :)"

Hogy te nem, az 100%.
  • Neme.
    "Letolthetem majd rajta a game ISOkat hogy ne kelljen 20ezer ftert megvenni oket?"

Nem csak pc-n, hanem normális számítógépen is letöltheted, s ki tudja, lehet, hogy ps3-on is.

"Es ki is tudom majd irni a PS3on?"

Ha azon nem, normális gépen (nem pc-n) biztos ki tudod (anélkül, hogy más progikat be kéne csuknod).

"Hogy a filmnezesrol, zenehallgatasrol, netezesrol mar ne is beszeljek"

Hát erről tényleg felesleges, mert ezt már a mai konzolok is tudják.

"Szegeny PCk, vegetek! Jon a PS3 !!!"

Én is ebben reménykedem. Bár valahogy nem szeretném, ha a sok pc luzer megfertőzne egy jobb platformot.
  • Neme.
    És pc-n?
  • magyar ember 2
    Ugyanmar, 1 igazi konzolos mindent eredetiben vesz meg, maganrepulon hozatja japanbol, hogy minel dragabb legyen. Te meg nem ereztel ra a konzol "i'ze're". :)
  • magyar ember 2
    Es konzolon hogy halad a megoldas?
  • zippofcy
    A 19es (vagy akkorra mar inkabb 20 colnak megfelelo meretu TFTm ) monitoromon nyomhatom majd rajta a gamekat 1600x1280ban?
    Letolthetem majd rajta a game ISOkat hogy ne kelljen 20ezer ftert megvenni oket? Es ki is tudom majd irni a PS3on? Hogy a filmnezesrol, zenehallgatasrol, netezesrol mar ne is beszeljek
    Szegeny PCk, vegetek! Jon a PS3 !!!
    ui: sony wega TV ??? Mikor egy ev mulva mar hazankban is lesz plasma TV 500-600ezer ft korul? Inkabb azok raghatjak a kuszobot akik par eve uennyiert vettek a 82 centis 100hzes 16:9es tvjuket ... mekkora tulkinalat lesz hirtelen hasznalt tvkbol
  • Neme.
    Igaz is, a játékhoz feltétlenül kell legalább három partíció. Hogy állsz a pc-s feladattal? Rég letelt a 10 perc.
  • magyar ember 2
    Szerinted?
  • Neme.
    Hogy jön ide konzol?
  • magyar ember 2
    A konzolodon ez mennyi ido alatt sikerult? J, hogy meg vinyoja sincs...
  • Neme.
    Az FF-et P3-as procik felhasználásával renderelték. Mi mást csinálna egy proci azon kívül, hogy számol? De légyszíves, kreálj nekem gyorsan tíz partíciót a mindentudó pécéden, és bootolj be a tizedikről (úgy 10 perc alatt megfelelne).
  • magyar ember 2
    Pedig szivesen kienne'tek, mi? :)
  • magyar ember 2
    Majd gornyedsz te, en kenyelmesen ulok a fotelban, vagy fexem az a'gyban. :)

A sony vega tvd arabol meg inkabb vegyel kocsit! :)
  • magyar ember 2
    Te mondod. Raadasul hibasan.
  • magyar ember 2
    Pcn viszont van, megse talaljatok alkalmasnak. Majd ha lesz NWN, C&C Generals, Unreal2 konzolra, szoljal. :)
  • magyar ember 2
    "mar csak azert is, mivel en egy szoval sem emlitettem jatek stilust... :)"
    Na latod, itt basztad el. Ha azt mondod jatek, abba minden jatek beletartozik. Marpedig konzolra nincs mindenfele jatek, igy aztan nem is lehet ra alkalmas.
  • magyar ember 2
    Es miert van benne penz? Mert olcso es jo. Az embereket nem erdekli hogy ufotchnikaval keszult, vagy mokusok tekerik benne a kereket, a lenyeg hogy a feladatat elvegezze minel olcsobban. Az ar / teljesitmeny mutatoja ennek a legjobb minden platform kozul, nemhiaba PCvel rendereltek a FF filmet is.
  • Laza
    "Lefogadom, hogy ő már alkotott valami maradandót"

csak annyira sajnlaja az emberektol, hogy inkabb lehuzza mindig a WC-t... :DDDDDDDDDD