89387
PlayStation3
-
#5059 Otthoni felhasználó persze, hogy nem partícionálgat félóránként (bele is őrülnék). Néha viszont jól jönne az egyszerűség/gyorsaság, pl. ha több pc-t kell bekonfigolni (mindegyiket máshogy...). -
#5058 jó, hát a partícionálás/formatálás időt vesz igénybe. de ez miért gond? egyszer kell megcsinálni, nem partícionálgatok félóránként... -
#5057 Nem baj, azt még mindig megnézném, hogy 5 perc alatt megcsinálja valaki.
-
#5056 persze, már nem a DOS 5.0-ás időket éljük.... -
#5055 Csak érzékeltetni akartam, hogy milyen egyszerűen megoldható a dolog.
(Amigán pl. tényleg megoldható 5 perc alatt.)
"Semmi más akadálya nincs."
Még ha a 10. partíció az 1024. cylinderen túl van (még ha LBA be van kapcsolva), akkor is? Ezt mondjuk tényleg nem tudom.
-
Cvd #5054 Attól függ mit értesz a boot-on. A hardwer bebootol egyetlen partíció nélkül is. Aztán jön az oprendszer. De az lehet simán a 10. partíción, a lényeg az, hogy a MBR oda mutasson. Semmi más akadálya nincs.:) -
#5053 "eleg buntetes neked az hogy nemlehet PCd"
Nekem elég büntetés az, hogy VAN pc-m.
"Ne aggodj, a konzol luzerek meg a PChez se ertenek, nemhogy egy jobb platformhoz, mondjuk Cray II-hoz."
Jah, bezzek a pc luzerek. LOL.
-
#5052 5 perc, mi? Persze...
"Amugy a jatekhoz miert kell legalabb 3 particio meseld el nekem ?"
Az csak vicc volt, lüke. Olvass vissza.
"OS2-s es Linuxos jatekokat"
Hogyne..
-
#5051 "amigas lamerok is voltak régen"
Régi szép idők.. de visszamennék! :)
-
#5050 Es meg csinalnak jatekot arra a Dreamcastre ?
Vagy mar most dobhatod a kukaba a 2 jatekoddal egyutt ?
Letezik meg ilyen konzolgyartoceg egyaltalan hogy Sega ?
Ehehe, eleg hamar elavul a geped emiatt. :)
De azert jo gep. :DDDD -
magyar ember 2 #5049 Na, akkor menj es szorakozzal a csimpanzjatekaiddal: a gumiabronccsal es a bananfaval! Legalabb levezeted az idegessegedet. -
#5048 ezeken a beszólásokon röhögök.Majd ha meguntam ,bekapcsolom a SEGA DREAMCAST-em, és jobban szórakozok a Rezzel meg az Ikarugával mint te bármelyik pc-s játékkal... ennyit erről -
#5047 idegesség????? HIHIHI -
magyar ember 2 #5046 Kar az erolkodesert, amivel idegessegedet sikertelenul leplezni probalod. Raadasul meg ezt se tudod sajat szavaiddal megtenni, csak az enyemet masolod. Mi vagy te, kismajom? 1 Csimpanz? -
#5045 mindig olyan jót röhögök ha erre járok... egy-két pc-s BAROM mindig jól szórakoztat :)) -
#5044 LamaGetzi rox ! -
magyar ember 2 #5043 Amigas lamerbol? :) -
magyar ember 2 #5042 Szerencsere. Nem vagyok multimilliomos hogy feleslegesen dobjam ki a penzt az ablakon manga szarokra. -
magyar ember 2 #5041 "Nem csak pc-n, hanem normális számítógépen is letöltheted, s ki tudja, lehet, hogy ps3-on is."
Vehetsz nem x86 alapu PCt is, ha van ra felesleges par milliod... A PS3rol meg ne is almodj, nyilvan a warezolast fogja tamogatni a szoni...
"normális gépen (nem pc-n) biztos ki tudod"
HAHAHA... Az irigyseg beszel beloled. De tudod mit, en inkabb jot rohogok rajtad, eleg buntetes neked az hogy nemlehet PCd, hiaba szeretned. :))
"Hát erről tényleg felesleges, mert ezt már a mai konzolok is tudják."
Vagy nem. Lassan mar minden filmhez mas codec kell, zat konzolon beszoptad.
""Szegeny PCk, vegetek! Jon a PS3 !!!"
Én is ebben reménykedem."
almodozni azt lehet. :)
"Bár valahogy nem szeretném, ha a sok pc luzer megfertőzne egy jobb platformot."
Ne aggodj, a konzol luzerek meg a PChez se ertenek, nemhogy egy jobb platformhoz, mondjuk Cray II-hoz. -
magyar ember 2 #5040 Jobban mint konzolon. :) -
#5039 En szivesen megcsinalom neked igaz nem 10 hanem 5 percen belul.
Amugy a jatekhoz miert kell legalabb 3 particio meseld el nekem ?
AHA ertem, hogy OS2-s es Linuxos jatekokat is tudjal futtatni.
Nagyon LOL csavo vagy. :))) -
#5037 amigas lamerok is voltak régen
csak valahogy pc-n több van belölük :)
-
#5036 "Te meg nem ereztel ra a konzol "i'ze're". :)"
Hogy te nem, az 100%. -
#5035 "Letolthetem majd rajta a game ISOkat hogy ne kelljen 20ezer ftert megvenni oket?"
Nem csak pc-n, hanem normális számítógépen is letöltheted, s ki tudja, lehet, hogy ps3-on is.
"Es ki is tudom majd irni a PS3on?"
Ha azon nem, normális gépen (nem pc-n) biztos ki tudod (anélkül, hogy más progikat be kéne csuknod).
"Hogy a filmnezesrol, zenehallgatasrol, netezesrol mar ne is beszeljek"
Hát erről tényleg felesleges, mert ezt már a mai konzolok is tudják.
"Szegeny PCk, vegetek! Jon a PS3 !!!"
Én is ebben reménykedem. Bár valahogy nem szeretném, ha a sok pc luzer megfertőzne egy jobb platformot.
-
#5034 És pc-n? -
magyar ember 2 #5033 Ugyanmar, 1 igazi konzolos mindent eredetiben vesz meg, maganrepulon hozatja japanbol, hogy minel dragabb legyen. Te meg nem ereztel ra a konzol "i'ze're". :) -
magyar ember 2 #5032 Es konzolon hogy halad a megoldas? -
#5031 A 19es (vagy akkorra mar inkabb 20 colnak megfelelo meretu TFTm ) monitoromon nyomhatom majd rajta a gamekat 1600x1280ban?
Letolthetem majd rajta a game ISOkat hogy ne kelljen 20ezer ftert megvenni oket? Es ki is tudom majd irni a PS3on? Hogy a filmnezesrol, zenehallgatasrol, netezesrol mar ne is beszeljek
Szegeny PCk, vegetek! Jon a PS3 !!!
ui: sony wega TV ??? Mikor egy ev mulva mar hazankban is lesz plasma TV 500-600ezer ft korul? Inkabb azok raghatjak a kuszobot akik par eve uennyiert vettek a 82 centis 100hzes 16:9es tvjuket ... mekkora tulkinalat lesz hirtelen hasznalt tvkbol -
#5030 Igaz is, a játékhoz feltétlenül kell legalább három partíció. Hogy állsz a pc-s feladattal? Rég letelt a 10 perc. -
magyar ember 2 #5029 Szerinted? -
#5028 Hogy jön ide konzol? -
magyar ember 2 #5027 A konzolodon ez mennyi ido alatt sikerult? J, hogy meg vinyoja sincs... -
#5026 Az FF-et P3-as procik felhasználásával renderelték. Mi mást csinálna egy proci azon kívül, hogy számol? De légyszíves, kreálj nekem gyorsan tíz partíciót a mindentudó pécéden, és bootolj be a tizedikről (úgy 10 perc alatt megfelelne). -
magyar ember 2 #5025 Pedig szivesen kienne'tek, mi? :) -
magyar ember 2 #5024 Majd gornyedsz te, en kenyelmesen ulok a fotelban, vagy fexem az a'gyban. :)
A sony vega tvd arabol meg inkabb vegyel kocsit! :) -
magyar ember 2 #5023 Te mondod. Raadasul hibasan. -
magyar ember 2 #5022 Pcn viszont van, megse talaljatok alkalmasnak. Majd ha lesz NWN, C&C Generals, Unreal2 konzolra, szoljal. :) -
magyar ember 2 #5021 "mar csak azert is, mivel en egy szoval sem emlitettem jatek stilust... :)"
Na latod, itt basztad el. Ha azt mondod jatek, abba minden jatek beletartozik. Marpedig konzolra nincs mindenfele jatek, igy aztan nem is lehet ra alkalmas. -
magyar ember 2 #5020 Es miert van benne penz? Mert olcso es jo. Az embereket nem erdekli hogy ufotchnikaval keszult, vagy mokusok tekerik benne a kereket, a lenyeg hogy a feladatat elvegezze minel olcsobban. Az ar / teljesitmeny mutatoja ennek a legjobb minden platform kozul, nemhiaba PCvel rendereltek a FF filmet is. -
#5019 "Lefogadom, hogy ő már alkotott valami maradandót"
csak annyira sajnlaja az emberektol, hogy inkabb lehuzza mindig a WC-t... :DDDDDDDDDD