89387
PlayStation3
-
#5194 "Emlékszel, még pont Version link-elt be képet, hogy 70 darab PS2-t párhuzamosan összeközöttek, hogy nagy számolási teljesítményt hozzanak ki belőle? Több helyen is volt róla hír."
"
Hogy kedves konzol társadat idézzem, és ezzel beis zárul a kör...
"Ha neked egy ismeretterjesztő filmben azt mondják, hogy a mars a hold körül kering, azt is elhiszed?"
tehát ha neked aszondják hogy a ps2eseket összekötik és azzal navigálják az űrsiklókat akkor elhiszed?
sztem hagyjuk...
-
#5193 LOL
Ez nagyon jó! Nehogy valaki kihagyja! -
#5192 "Na meg a jó történet sem fogott meg..nem is értetted.."
Te meg látszik, hogy nem játszol konzolon, mert akkor nem gondolnád, hogy a "bekő nyomni a gombot, akko' kinyílik egy ajtó, oszt möhetek lőni" játék történetet alakít ki!
Próbálj ki előtte pár konzolos RPG-t! ;)
Akkor elásnád magadat szégyenedben, hogy ezt történetnek, vagy akár tartalomnak merted nevezni! -
magyar ember 2 #5191 Persze lehet hogy a filmstudiok a vesztesegben erdekeltek, ezert hasznalnak PC-t. :) -
magyar ember 2 #5190 "De a PS2-n komolyan gondolkozunk (1 baromi olcsó és 6-7-8 GFlops elvileg jól kihozható belőle)!"
Mire osszekotogeted, irsz ra oprencert, ami lekezeli a tobb gep parhuzamos hasznalatat, addigra elment ra 10 eved (kozben a fejlesztoket etetni-itatni-fizetni kell), es maris 100000000szer annyiban vagy, mintha vettel volna 1 (/tobb) normalis PC-t.
"Emlékszel, még pont Version link-elt be képet, hogy 70 darab PS2-t párhuzamosan összeközöttek, hogy nagy számolási teljesítményt hozzanak ki belőle? Több helyen is volt róla hír."
En arra is emlexem hogy a Final Fantasy filmet is PC-kkel rendereltek, nem PS2-vel. :D -
#5189 látszik hogy abbahagytad!
vannak ám feladatok amiket megkell ám csinálni..filmszerű története van..
ÉS TE MI A FASZT ÉLVEZEL AZ AUTÓS GÉMEKBEN??
körözgetsz, unalmas.
final fantasy->varázsolgacc->unalmas
mgs3->lövöldözöl->ugye alapból unalmas
sh3->pff->futkorászol és nézd már , LÖVÖLDÖZÖL..->unalmas
akkor hogy is van ez a te meglátásod szerint?
kezdjük elölről, és ne beszélj baromságokat! -
magyar ember 2 #5188 Tudom. :) -
magyar ember 2 #5187 Na jo, de PC-n van valasztek, konzolon viszont ilyen szegenyes a kinalat. Mint jatekokbol. :) -
#5186 A célzásban és lövésben neked mi a túró gondolkodtató?!? -
#5185 látszik hogy nem néztél még egy sem...inkább püfölted az x gombot...
Egy ilyen filmnek nem aza lényege hogy hazudjanak, ne legyélmár prosztó -
#5184 Ha már érdekel: úgy tervezzük, hogy külső Motorola DSP-k számolják az érdemi feladatokat, a PC meg marad a szerkesztgetésre.
De a PS2-n komolyan gondolkozunk (1 baromi olcsó és 6-7-8 GFlops elvileg jól kihozható belőle)!
Emlékszel, még pont Version link-elt be képet, hogy 70 darab PS2-t párhuzamosan összeközöttek, hogy nagy számolási teljesítményt hozzanak ki belőle? Több helyen is volt róla hír. -
#5183 LOOOOOOOOOL
igazi iqs konzol kondolkodás!!!
célzás és lövés lol..a gondolkodtato feladatok nemmentek mi..
Na meg a jó történet sem fogott meg..nem is értetted..
konzolon szar minden fps(kivéve metroid, szivesen csocso :D )magátol befogja ellent te meg csak lőssz.
Végülis inkább visszamentél a gondolkodtató bunyós gémekhez haha lol.. Grat -
magyar ember 2 #5182 Vegyuk ugy hogy + se hallottam. Ugye nem akarod hogy en is elkezdjek anyazni? -
#5181 csak megsugom tavaly nyáron 1,7es volt a max(talán 1,8)
Most viszont van 3,06 os és még csak nyár eleje van... -
#5180 Miből gondolod, hogy nem ismerem? -
magyar ember 2 #5179 "Én amúgy programozó vagyok."
Akkor neked aze' kene ismerned a PC-t. -
#5177 én csak 600 megás videot találtam de akkor szedem azt:) -
magyar ember 2 #5176 Akko' me'nem PS2-t vettetek? -
#5175 "csak stabil 200 fps"
Ja! Igazad van! :DDD -
#5174 :) -
#5173 Mutass egy másikat is! Mer' én PC-set többet találok... ;) -
#5172 te fasz.. fujj..
/köp/ -
magyar ember 2 #5171 En megjosolom neked a nevebol is. Latod, en nagyobb jos vagyok mint Krinyo, Merlin is tolem tanulta a szakmat. :D -
#5170 Én vaze' nem vittem végig a HL1-et sem, mert kb. a felénél (amikor a síneken ment a kocsi és a váltókat kellett állítgatni) meguntam, hogy nem áll másból az egész játék, mint célzásból és lövésből. Ha a HL2 ugyanez lesz, csak sokkal szebb, az számomra nulla fejlődést jelent. -
magyar ember 2 #5169 "de legalább ami programot addig kiadnak rá az legalább tuti, hogy úgy fut, ahogy a fejlesztők elképzelték."
Aha, szal konzolra direkt be van tervezve a kiakadas, a szaggatas... Ertem. De en inkabb nem kerek belole, maradok a PC-nel, mert ott ilyesmi nincs, csak stabil 200 fps. :) -
#5167 minek hogy aztán idefikázd? ;] -
#5166 Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy mennyire más egy x86-hoz hozzágagyizni valamit, és mennyire más tanulni, tapasztalni és elhagyni a múltat egy új alkotáshoz. ;)
"az fele ilyen teljesitményű volt"
Én amúgy programozó vagyok. Audio effektek számolásához direkt vettünk 3/4 éve bazi erős PC-t, ami számokra jó négyszerese volt az elődnek (még a memória is 800-as rambus). De a számolási teljesítmény, ami kijön belőle nem több, mint kb. 1,5-szöröse (max. 2-szerese). Ennyit a PC fejlődéséről... :( -
magyar ember 2 #5165 A konzol viszont erre vlo:
:))))) -
#5164 GYORSAN MONDJATOK EGY 500 MEGÁS HL VIDEO LELŐHELYET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5163 nem gondoltam, ez egy tudományos ismeretterjesztő filmben volt!!
Szal ezzel ne flémeljél! -
magyar ember 2 #5162 "arra fogják használni, amire tényleg való:"
Jatekra. :) -
#5161 1,valve csinálja
2,hl is qrvajó volt (by valve)
3,500 megás videóból kiderülnek azért dolgok..és engem már a videó megragadott szal nem lesz gond.
Ráadásul a sok cucc ami benne lesz...plussz a modok..ááhh.. isten lesz! -
#5159 "2gigás proci gef3-4 és 512 ram"
full grafhoz kell -
#5158 csak aza különbség hogy minden évben 2x annyit fejlődik a pc mint előző évben..
a mai játékok követelményei kb 2gigás proci gef3-4 és 512 ram...na most a legújabb pc cuccok 3gigás proci gef fx , radeon , rambusz stb stb még ki sincsenek használva!Minél több és jobb cucc lesz, a "régebbiek" annál olcsóbbak lesznek.
és a régi azt jelenti hogy kb 5hónapos...ennyi idő alatt pedig nem csinálnak gémet... -
#5157 Ja egyértelmű, az egyik belekontárkodik mindenbe a másik meg csak arra valo, tehát játékra, szorakoztatásra... -
#5156 Szerintem inkább csak látványos a fejlődés, persze technikailag fejlődik, de mivel nagy az ugrás, igy a fejlődés is nagyobbnak tunik, hisz relative sok idő telik el két konzolgenerácio között, ha most visszagondolok a 2évvel ezelőtti pc-mre, az fele ilyen teljesitményű volt -
#5155 "Látod hogy pcre jön hl2, mindenki várja, kibaszott jó is lesz"
Kib*szott jó lesz, mi? És ezt egy rohadt video-ból megjósolod? -
#5154 Nem. -
#5153 Persze! Egy konzolnak is letelik az ideje, de legalább ami programot addig kiadnak rá az legalább tuti, hogy úgy fut, ahogy a fejlesztők elképzelték.
És ha kijön egy új generáció, akkor legalább átgondolják, hogy mit lehetne jóval másképp megoldani és valószínűleg tényleg nagyobb lépés lesz az elődhöz képest, mint mégegy kicsit gyorsabb video kártya hozzá gagyizása a PC-hez.
Így a PC egyik nagy (tévhit) előnye a fejlődés is jóval gyengébb, mint a konzoloké. ;)
-
#5152 ezt a szar dumát :DDDDD
Sztem ez már a végső kétségbeesés...
Látod hogy pcre jön hl2, mindenki várja, kibaszott jó is lesz...kétségbe vagy esve hogy a pc mégsem pusztul meg..
ps3 2005ben jön ember..
hl2 most ősszel..HL2 lenyom minden fps-t minden platformon!!
Mi meg azt unjuk hogy lökitek az Sh3 at, gt4et, mgs3-at
Nem veszed észre hogy ugyan azt csináljátok mint mi?
Egy az egyben ugyanaz...csak más nevekkel..ezért nevetséges amit irtál