89387
PlayStation3
-
#5235 de a faszommá, európában vagyunk vagy hol a picsában..mé kell vágott szemű debil nyomorékokat nézni? -
#5234 isdn ménem jó?az tök occsó és kiráylul megy. -
#5232 :DDDD
ok, majd csinlunk egy multis találkát.
Konzolosok is jöhetnek...de csak konzollal csatlakozhatnak... ;]]] -
#5231 csak aza gond hogy a gumikacsákra az van irva hogy.."made in china" -
#5230 Mar nem maradt, az osszest szejjel szabtam egy katanaval. :)
Amugy a Postal 2 slicces megoldasahoz mit szolnanak ??? :)))) -
magyar ember 2 #5229 Siraly lenne, majd ha lesz penzem adsl-re bepotoljuk. :) -
#5228 kár.gondoltam lőhetnénk néhány konzolost valami gyilkolászós gémben ;] -
magyar ember 2 #5227 O is gumikacsa? Bar lehet hogy a talpara ragasztott szoni matricarol olvassa a baromsaait. :) -
#5226 hogy jön ide version?? :DDDD -
magyar ember 2 #5225 Multizni gprs-sel? :) Modemmel meg dio2-ztem, de gprs-sel mar azt se lehet, napkozben 15k ping, hajnali 1kor, ha kedvezo a csillagok allasa, akar 1k-ra is lem1. -
magyar ember 2 #5224 Hat attol fugg, 1 ilyen gumikacsa radugrik es megeroszakol, az aze' gaz. :) -
#5223 te me2, mivel szoktál multizni? firearms, dod?
vagy valami...starcraft? -
#5222 :DDD
fasszopás támadás..hmm.. az nem lehet rossz :DD -
magyar ember 2 #5221 Inkabb kihagyom. Foleg a mangas baromsagokat. Pikacsu, faszszopas tamadas, masik geci anyabaszo tamadas... ez nem nekem valo. -
magyar ember 2 #5220 A Messiah 1 FPS. :) -
magyar ember 2 #5219 Melyik? :) -
#5218 És szerinted ki a messiás? -
#5217 igaz, én isten vagyok :) -
#5216 Akkor SZVSZ a (kedvedért ;) japán kaladjátékokat is értékelnéd. Sokuk nagyon szellemes tartalommal bír. -
magyar ember 2 #5215 Messiaskent? Az nem lehet, a Profeta en vagyok. :DD -
#5214 de azt csak kijelölt helyen lehet...de már ott voltak az usa csapatok :)) -
#5213 :))) -
magyar ember 2 #5212 Lehet hogy o is csak menteni akart. :D -
magyar ember 2 #5211 A faszba, kiszakadt alattam a szek, pedig csak 83 kg vagyok. :) -
#5210 ha ok nélkül szarozza egy olyan konzolos csoport aki még az első résszel sem játszott(vagy elakadt, pl te..).Nem sima fps.Nem egy blood 2 féle fröcsi gém, hanem qrvajó története van, van értelme a gyilkolásnak, jó arányban vannak a feladatok és lövöldözős részek..van "Íve" a játéknak..mint egy film, van eleje, közepe és vége..egy nagy egész.. -
magyar ember 2 #5209 Mostanaban mar ritkan. H.P. Lovecraft, Dragonlance, Riftwar, Ravenloft, es hasonlo szepirodalmat. :) -
#5208 :) -
#5207 Milyen menni azt lőni?????áááááááááááá
miről beszélsz??
Sztem elakadtál és nembirtad tovább ;]]
vagy biztos amikor elfogyott a lőszer kerestél valami poweruppot, vagy aranytallért, dehát sajnos nincs benne ;]] -
#5206 "nem sima fps"
Akko' mi? Kérlek, magyarázd meg, mert én a konzolos agyammal nem bírtam felfogni (talán mert túl fejlett ehhez a témához)! ;)
"elfogultság"
LOL
Bagoly mondja bagolynak! Neked elég a háell kettőt megemlíteni, máris ott vagy és messiásként isteníted! -
#5205 ez annyira szánalmas...most jön az hogy te világbékét akarsz meg hogy elitéled a brutális, lövöldözős játékokat...ettől sirni tudnék..
Mennyit istenititek Mgs3at???
Abba mit kell csinálni????Babázni?
nem hiszem... -
#5204 nem nem,
aza Serious sam és az nem jön be...
Sajnos elfogultságot a szemed elé borul és nem látod hogy mennyire jó gém hl.
Mindenki tudja hogy hl nem sima fps..
külföldi cikkek is leirták hogy istenkirály gém..
-
#5203 "Konzolos KALANDJATEKra meg nem vagyunk kivancsiak, foleg ha manga szar."
Pedig azok nagyon jó élményt tudnak ám nyújtani.
Ja, és nem csak lőni kell! ;)
BTW könyveket szoktál olvasni? -
#5202 PS3
-
#5201 Tudom, neked csak a szuperintelligens "mönni oszt' lőni" téma jön be. :DDD -
#5200 http://nkcp.zive.net/kokoro/archives/001146.html
-
#5199 :DDD
sztem saddam rosz Combot ütött be a konzolján és azért nem indultak a raksik amerika felé :)) -
magyar ember 2 #5198 "pixelparaszt"
:) -
magyar ember 2 #5197 Hat persze, hiszen Szaddam is PS2-vel vezerelgette a vegyifegyvereit, amit meg az amcsik se talalnak, de a konzolosoknak exkluziv infojuk volt rola. :) -
#5196 elég volt látnom haverom dobozán azta szar final-t.kiis röhögtem azt a buzi fejű manga pixelparasztot. -
magyar ember 2 #5195 "Próbálj ki előtte pár konzolos RPG-t! ;)"
Majd ha lesz. Konzolos KALANDJATEKra meg nem vagyunk kivancsiak, foleg ha manga szar. :)