89387
PlayStation3
-
magyar ember 2 #5275 Aze' a final faszomban is jellemzo a kisgyerek tonnas karddal, meg szenakazal hajjal. -
#5274 Igen, az bejön. De az egy laza butulós játék, az Animatrix meg valami monumentálisnak szánt darab, itt a gond. Az eszköz nem elég a cél elérésére. Minimum Final Fantasy stílus kéne neki, mint az elején, az elvinné a sztorit is. -
#5273 Krinyo figyelmébe:
http://www.dvdfutar.com/dvd_00311.html
Olvassd el a rövid ismertetőt, hogy miről szól! -
#5272 DOA: Extreme Beach Volleyball tetszik? Az is eléggé ez a stílus. -
#5271 rajfilm=rajzfilm -
#5270 Én láttam egyet, de majdnem elaludtam rajta :) Az a baj, hogy ennek a rajfilmes stílusnak megvan a felső korlátja komolyságba. Dextert imádom, de pár rajzolt gülüszeműtől nem tudok borzongani... -
#5269 "kössz megvagyok nélküle ;]"
BTW ezzel nincs is gond. De akkor miért minősíted őket?!? /:| -
#5268 "lényeg, hogy pikacsu meg songoku sux ass"
Ez így van! De ez az anime állati kicsi söpredék részét teszi ki. Ezt sokan nem tudják. -
#5267 Animatrix részeket láttad? -
#5266 hát pedig csak egy tollvonás valahol odafent, és a te témád is lesz.... itt a probléma
de nem akarom elterelni a témát, lényeg, hogy pikacsu meg songoku sux ass :) -
#5265 kössz megvagyok nélküle ;] -
#5264 Azokon kívül, amiket TV-ben látsz! Keress pl. korhatáros (de nem sex!!!) anime-ket!
(Mint már írtam pl. a Ghost in the Shell). -
#5263 most minek kell kiforgatni amit irok? Akkor igy irom, a japán stilus van akinek idehaza is tetszik, van akinek az x men, van akinek a manga:) -
#5262 milyen többit?pokemon?séjlor mun?
mind egy rakás szar -
#5261 Alapvetően nem szeretek kategorizálni, de a PC-s játékokkal megteszem. ;)
BTW kategorikusan ;) a drog nem az én témám...
...amíg az alkoholt nem számolják bele. :D -
#5260 az nem fps hanem tps
;] -
magyar ember 2 #5259 :) -
#5258 Mert nem ismered a többit. -
magyar ember 2 #5257 Adok meg neked 14000-et, akko' nem lesz az. :) -
#5256 Ááááh! /:) -
#5255 Akkor neked ugyanaz a problémád, mint nekem, amikor a fűtől a heroinig mindent drognak neveznek, pedig jócskán lehetne az egészet kategorizálni. :) -
#5254 mérne?dragon is manga... -
#5253 Dehogy nem lehet. Látod, én megtettem. :)
BTW számomra tényleg az (nem tudom miért olyan elképzelhetetlen, hogy valakinek egyáltalán nem jön be a föpösö téma). -
#5252 Én emlékszek egy olyan sztorira (1-2 éves), ahol egy japán kissrác dragonball-ból idézett "energia labda" lövéssel akart megállítani egy vonatot... :(
De SZVSZ hülyeség az igénytelen pokemon és dragonball (meg a hasonló gagyi rajzfilm TV sorozatok) alapján kategorizálni, hogy mi a manga. Mert egyszerűen nem az a mérvadó. Sokkal inkább ad képek inkább a Ghost in the Shell (ha valakit érdekel, akkor talán ez a legismertebb). -
#5251 kultúra kicsit erős kifejezés :D
nehogymár songoku kultúrfogalom legyen..... -
#5250 persze hogy nem..nem értik meg ezek a dobozosok.. ;] -
#5249 az igenis nagy problema -
#5248 ez önironia volt nem?
fps>> lödözés oszt kész :)
nem lehet ezt igy leegyszerűsiteni :) -
#5247 mert vkinek tetszik az a kultura, ez miért problem? :) -
magyar ember 2 #5246 Szappanos vizzel kimostak az elektronokat. :) -
magyar ember 2 #5245 "felkuszik 32rol 70re a ping"
Hu, micsoda problema. :) -
magyar ember 2 #5244 Nekem volt 28k HUF, mikora ciganyta'v beszuntette a mindenkinetet. Azota vodkafon. Olyan amilyen, de olcso. -
#5243 én nemtom nekem minden király és jó -
#5242 Hat nem tom naluk most is egyik pillanatrol a masikra felkuszik 32rol 70re a ping, ha mas chellos is tolteni.
Szal kabel az mar csak ilyen.
Ezert is rendeltem inkabb ADSL-t. -
#5241 régen volt karbantartás azóta egy szál probléma sincs -
#5240 Chello suxx.
Allandoan anyazzak a spanok Q3 kozben.
De legalabb van mire fogniuk, ha szana-szet cincalom oket. :)) -
#5239 nekem chello van és annyit nyomok amennyit akarok nincs percdij mivel kábeles :D
legjobb.
10 ruppó de ha matávval nyomulnék lenne 30 is.
-
magyar ember 2 #5238 Emlexem meg anno mikor betiltottak a dragonballt, ugy rohogtem. :) -
magyar ember 2 #5237 Mer dragabb mint az adsl, plusszba meg percdij is van, en meg nem vagyok 1 budai milliomos. :) -
magyar ember 2 #5236 Ugye?