89387
PlayStation3
  • mila69en
    "100ezer alatti PC-n is lehet jókat játszani!!!
    Huhh ez így visszaolvasva eléggé zavarosnak hat, de emélem értitek!!"

na azt én megnézem.... 100 alatti pc-n te még a doom3-at is éppen, hogy elindítod és akkor mivan a most érkező PC-gémekkel vagy azokkal te nem akarsz gémelni?
    vagy neked elég 10FPS....
  • Sharinghan
    Jujj! véletlen volt!!!
  • Sharinghan
    TEljes mértékben egyetetértek!!! Játékélményben a legtöbb konzolos játék odaver a PC-s-nek, mennyire örülnék, ha csak egy géptipus lenne a világon és arra jelenne meg az összes játék, persze ez csak egy szép álom marad!
    Sajnos a Ps2-es játékoknak a PC-s-ek körében nincs piaca, hála az előitéleteknek!!
    A konzolosok meg a másik véglet, ők meg a PC-s társadalmat nem veszik emberszámba, leginkább arra vereik mindíg a nyálukat hogy mennyivel olcsóbb A KONZOLOSDI, holott számolju csak ki: A teljes élvezet érdekében a konzolhoz egy jó TV kell(manapság HDTV), ami manapság jóbarátok közt is ugyanannyi, vagy több mint egy csúcskategóriás PC!! Persze most mondhatnátok hogy 30 éves Orion TV-n is lehet fa**ákat gameingelni, én meg akkor azt mondom, hogy egy 100ezer alatti PC-n is lehet jókat játszani!!!
    Huhh ez így visszaolvasva eléggé zavarosnak hat, de emélem értitek!!
  • Sharinghan
    TEljes mértékben egyetetértek!!! Játékélményben a legtöbb konzolos játék odaver a PC-s-nek, mennyire örülnék, ha csak egy géptipus lenne a világon és arra jelenne meg az összes játék, persze ez csak egy szép álom marad!
    Sajnos a Ps2-es játékoknak a PC-s-ek körében nincs piaca, hála az előitéleteknek!!
    A konzolosok meg a másik véglet, ők meg a PC-s társadalmat nem veszik emberszámba, leginkább arra vereik mindíg a nyálukat hogy mennyivel olcsóbb A KONZOLOSDI, holott számolju csak ki: A teljes élvezet érdekében a konzolhoz egy jó TV kell(manapság HDTV), ami manapság jóbarátok közt is ugyanannyi, vagy több mint egy csúcskategóriás PC!! Persze most mondhatnátok hogy 30 éves Orion TV-n is lehet fa**ákat gameingelni, én meg akkor azt mondom, hogy egy 100ezer alatti PC-n is lehet jókat játszani!!!
    Huhh ez így visszaolvasva eléggé zavarosnak hat, de emélem értitek!!
  • mila69en
    "(tv-re való baze!!!) és dobálóznak a 640*480-al:)"

PS3 1920*1080-at simán kitolja magábol.. igaz oda kell egy HDTV ami sztem nem mindenkinek lessz!!!!!
  • Skynet
    Már lehet látni előre mi lesz ebből:)

Jönnek majd a ps3 játékok az elvakult ps2 tulajok csakúgy dobálozni fognak a "pc egy fos" szintü szövegekkel...Ekkor lépnek elő az elvakult pc-s fanatikusok és nomyogatnak be mindenféle MONITORON készült agyonpixel képet ps3-ról (tv-re való baze!!!) és dobálóznak a 640*480-al:)
    Ebből kialakul a szokásos dedó vita jönnek majd a fulkultúr kisgyerekek kurva anyázni és megint szent lesz a béke..:)
    Persze a nagy fikázásban egyik fél sem gondolkodik reálisan:)
    A nagyobb ps2 játékok azért nem jönnek ki pc-re mert az elődök szinte bukások voltak a pc-s "konzol sux" felfogás miatt...Pedig egy Gran turismo-nak elég erősen lehetne örülni és még lehet sorolni a jobbnál jobb játékokat amik ha grafikailag lehet hogy nem is de sokminden másban odaalázzák a legtöbb pc-s játékot...
    És ugyanez visszafelé is igaz, sok frankó pc-s stuff van ami miatt a konzolosok sírhatnának:)

De nekem mind1 mindenesetre a szgépem mellett ahogy eddig is simán megvan a ps2 (késöbb ps3 remélhetőleg:) ) és nem fujjolok egyikre sem....De ti tudjátok:)
  • Unknow
    Hát ezt már ezerszer leírták és látod még mindig meg vannak ezek a témák :) Hát én most tök jót nosztalgiázok az ilyen marhaságokon így E3 alatt :D
  • Skynet
    A kérdés eccerü....Minden új konzolnál amikor kijön a konzol tarol a grafic meg minden aztán szépen fölémegy grafban a pc....
    De ez a pc gyilkolás meg Pc-knek leáldozott és egyéb téma egy nagy baromság....
    Semminek nem áldozott le,és semmi nem gyilkolja le egymást:)
  • Unknow
    Na de nézd meg mikor lett nyitva :) Akkor tájt még röhögtünk ezen a dolgon :) Mondjuk még akkor a kedves téma nyitó olyanokat is mondott,hogy a PS3nak lesz organikus része ha jól emlékszek :D
  • Felfedező
    PS 3 - a pc gyilkos ez mekkora LOL hahahah
  • Unknow
    LOL :D Ez a téma :D Kihitte volna,hogy egyszer Versionak igaza lesz :D
  • Sharinghan
    Hááát, ez tényleg ütősnek tűnik, majd meglátjuk valójában mi sül ki belőle!! Alapvetően PC-s vagyok, de ha majd erre is lehet warezolni, akkor lehet, hogy beruházok egyre.....
  • jocco
    Talán ez már tényleg hivatalos!
    http://media.ps3.ign.com/articles/614/614619/imgs_1.html
  • item
    Hát igen nemtudom sasoltátok e már a játék videókat ?? Az a szó hogy ütős, szerintem nem is tükrözi igazán a látványt!

Hát ehez kell a 2 Tflop teljesítmény!
  • oni021
    Most mivan azzal, amit régen mondtak a ps3 -ról, hogy nem lesz benne meghajtó? Arról volt szó, hogy kábelen jön majd a játék, nem?
  • toMpEr

specspic
  • Vers
    MARTIN? ha nincs jegyed logj be MINDENKÉPP !!!! köszi :)
  • CHEAPBOY
    Nem biztos, mert ez most nem az E3 resze. Az csak kedden kezdodik... remelem kapott erre meghivot:)
  • Vers
    Martin csak ott van bazz , ha más nem is:D
  • CHEAPBOY
    A mai Sony showt vajon mutatajak vhol?
  • Vers
    majd holnap, vagyis MAAAA :)
    reméljük nem csalodunk, és ütni fog mint az atom :D
  • UNREG
    Eljött az ideje annek a topiknak is.
  • guardian hero
    Szerintem külföldön kb 400USD az alap, 600 a médiacenter változat itthon 120eFt illetve 160eFt.
  • mila69en
    szerintetek mennyibe fog majd kerülni a ps3
  • Vers
    ez csak a ps3 procija, 10 darab csucs intel,amd :DDD

• hiba
    Ez valoszinu lesz de a programok kifejlesztese is rengeteg idot vesz majd igenybe.
  • REAL_CIÁN
    Ha igazak lesznek a specifikációk a PS3-al kapcsolatban, akkor sokkal többről lesz szó, mint "pár hónapról". Évek kellenek majd...
  • Skynet
    Minden konzol üti a pc-ket a megjelenéstől számított pár hónapig...
    Játékélményre pedig jóóóóval több ideig...Ps2-n még mostis jóval több a hangulatosabb élménydúsabb cucc mint pc-n (főleg az elmúl fél év megjelenéseit nézve)....
  • Vers
    a legjobb az hogy 6800-as nvidiat használnak fejlesztésre, és azt irják ennél gyorsabb lesz a ps3-ban
    a sok láma pc-s meg kicsenget ezért a vidkariért egy 100-ast vagy mittomén mennyibe kerül
  • UNREG
    UK studios already working with PS3 dev kits
  • Vers
    amugy én regiszter buzi vagyok , ha nem fér be minden a regiszterekbe akkor kezdek ideges lenni, ebböl a szempontbol a ps3 vectorprocijai számomra ideálisak a 128 regiszterrel :)
  • Vers
    hát jobb mint az x86-ot, az tuti, csak kevés az a 16 regiszter :)
    meg ott nincs pipeline stall , minden utasitás megvárja az eredményét és csak akkor megy tovább a program, viszont a feltételes végrehajtással ügyes dolgokat lehet müvelni:)
  • hzx
    Abyss, PC-n tényleg sol jó compiler van, gondolom a CISC procit azzal a pár regiszterével nem nehéz modellezni az optimalizálónak. A MIPS -et nem ismerem, de az ARM cpu -k esetében egyszerűen nincsennek jó fordítók: a 15 regiszterrel (ARM7), a feltételes utasításokkal és a többi nyalánksággal csodákat tudsz művelni, ha kézzel állsz neki, a fordító meg összebarmol valami sufnikódot. ARM -ot asm -ben programozni csodálatos élmény.
  • CHEAPBOY
    Az is kiralysag bezonyam:))
  • Vers
    akkor viszont lemondok a programozás örömeiröl , marad a corvette szerelés , az se rossz...
  • CHEAPBOY
    Sztem a cell maga nyilt lesz, de PS3 HW, onmagaban nem.
  • Vers
    becaseszne ha devkit kell hozzá, ha nem lesz nyilt az oprendszere , akkor dugja fel magának a sony a cell-t
  • CHEAPBOY
    Na ne má, pedig en Ps3on toled mar nem kispalyas dolgokat varok:) Ha kell lopok egy PS3 devkitet (toolt vagy mit), csak hogy kikeruljunk innen, vmi uber Gt gyilkos temaval:D
  • Vers
    hát igen ps3-on már sokkal többet jelent egy profi grafikus,ps2-n azért még lehetett volna viritani egy optimalizált koddal ez is volt a cél...
    szal ps3-on lehet én is c-ben nyomom:)
  • aabyssx
    Persze, ha a számot nézzük és a programozói munkád eredményét, akkor az majdnem egy nagyságrend. Mindenképpen pozitív. Ezzel nincs is gond.
    De ha már azt nézzük, hogy ez pl. a végső eredményben mennyire érvényesül, akkor már közel nem ilyen szép ez a szám. A következő generációnál pedig már kettő-négyszeres grafikai fölény szinte észrevehetetlen lesz. Nem jelent akkora eredményt a folyamat végén, mint amilyennek technológia oldalon látszik.