89387
PlayStation3
-
#5515 Ez egy nagyon jó hír,azaz két jó hír!!!!!!!!!!4 -
#5514 Újratervezik a joy-t és a CES-en mutatják be, jah és 2006 tavaszán japánban már ki is küldik a piacra a gépet. -
#5513 De ha apu azt mondja hogy randa gyagyi játékgép ennyiért?? Akkor nem veszi meeg!! (csak vicceltem) -
zutyu #5512 -
FoToS #5511 még 1 megjegyzés nem a controllet fogod bámulni játék közben ,hanem a képernyőt! -
FoToS #5510 Nem azt kell nézni,hoyg mennyire randa hanem mennyire lesz jó a fogása mert azon sok mulik és tudom nekem van logitech és nagyon kényelmes a fogás,hogy hosszabbak a fogantyúk.. -
#5509 De legalább a revolution controllere forradalmi és merőben új.. Míg a másik 2 csak a jól bevált módszert húzza tovább. -
Derapo #5508 Miért a revolution "irányítója" szebb? Szerintem mindkét gépé csófondáros. -
zutyu #5507 mert úgyis megveszik a fanatikusok akik ugye sokan vannak(köztük én is).De ha a joy a ps3hoz ilyen randa marad akkor morci leszek...
Szerintem is nagyon gagyi.Remélem kitalálnak valamit vagy a régivel kompatibilis lesz? -
#5506 3.Chippelés?
Majd megoldják okosban. (persze kell majd egy kis idő hozzá) -
#5505 1.2007 vége
2.150 alatt nem lesz
3.muhahah
szivesen -
zutyu #5504 Kérek egy pontos infot.
1.Mikor jön Magyarországra?
2.Várható árak?
3.Chippelés?
Köszi -
#5503 Menten szivinkfarktust kapok tőletek!!! -
#5502 Vagy 2007-et:D -
#5501 Várjátok már 2006-ot, igaz? -
#5500 Bocsi elirtam,nem resi5(azt nextgen konzolra adják ki)hanem a resi 4 amit én várok... -
#5499 A legnagyobb vicc hogy a konzol eladási listán az xbox a 3. mert a gamecube megelőzi a ps2 után.Mondjuk nekem is tetszik ez a kis kocka de nem veszem meg csak azért mert van rá pár resident evil meg metal gear solid rész ami ps2re nem jött ki.De van szerencsém és a resi5 kijön ps2re.Már alig várom október 25-ét.Ráadásul az xbox360 eladását japánban nem merik megjósolni.Vajon miért... -
#5498 A sonynál arra törekednek hogy a microsoft ne tudja velük felvenni a versenyt,ezért lehet hogy körülbelül annyi lesz a ps3 mint az xbox360.Ami ugye a sonynak bevételi hiányt fog okozni.A ps3 előállitása meghaladja bőven a 80000 ezért ki tudja még hogy mi lesz.Ha nagyon veszik az xbox360-at (Japánt ugye ne is nézzük ebből a szempontból mert ott utálják az xboxot) akkor körülbelül egy árban lesz vele (ha tavasszal megjelenik),ha nem akkor tudják a sonynál hogy az emberek a ps3-at várják és a törzsvásárlóik sem pártoltak el tőlük és lesz bőr a képükön hogy 110000-140000 között adják a konzoljukat mert úgyis megveszik a fanatikusok akik ugye sokan vannak(köztük én is).De ha a joy a ps3hoz ilyen randa marad akkor morci leszek... -
#5497 az európában 400 euro -
kiskami #5496 Mondjuk a magyar forgalmazói rablóbanda árképzése az egy másik dolog. (Mifelénk van kirakatban 53e-ért PSTwo) -
kiskami #5495 Én amit olvastam, az azt írta, hogy kb. 400$ körül lesz a PS3, ami 80e Ft. -
shogun1 #5494 thx solidus a valaszt, lett meg egy kerdesem miutan elolvastam a hozzaszolasodat. azt irtad arban jobb lesz az xbox360, ez azert erdekes mert az alap csomag, aminek - gamekapocs.hu cikke szerint - vannak hianyossagai 80000 Ft, a premium csomag pedig 110000 korul varhato. akkor szamolhatok a ps3 nal 140000 koruli kifosztasra? ill -
#5493 2.3. -
#5492 1.Erre igazából nehéz válaszolni hiszen megosztott a két konzol tábora de ha pártatlanul szeretnék véleményt mondani akko azt mondanám árban és a piaci megjelenésében az Xbox360,de technikai tudásban kiadott játékok mennyiségében és minőségében a PS3 viszi a pálmát.A PS3 megjelenéséről sajnos túl sok információ látott már napvilágot,elméletileg jővő tavasszal,bizonyos hirek szerint 2007-re(állitólag az Xbox360 piaci sikerétől függ,a sonynál se hülyék...vagy?) várhatjuk de én már csak reménykedem hogy tavasszal...Felfogják "törni"(a PS2-nél ugyanez volt,megoldották:Boot cd aztán idővel már csak chip) kicsit várni kell de lemerem fogadni hogy megoldják,hiszen nem lesz olcsóbb a játék rá,sőt... -
shogun1 #5491 Sztok! 3 egyszerű( vagy lehet mégse) kérdésem lenne : melyik lesz várhatóan jobb, a PS3 vagy az xbox360? mikor jön a ps3 kb ? szerintetek felfogják tudni törni a hackerek a beígért " többszintes, húú de frankó védelmeket" előre is kösz ha válaszoltok -
#5490 A Pioneer már _MOST_ csinált Blu-Ray DVD írót! |
Meglepő, nemdebár?!
De a hír igaz!
A Pioneer Electronics, a Blu-Ray technológia támogatója készíteni fog olyan DVD írót, amely képes Blu-Ray disc-et írni, sőt mi több, várhatóan hamarosan a boltokban is meg fogjuk találni.
Egy ázsiai weboldal csinált pár képet a drive-ról, melynek neve, azaz típusa BRD-101A. Ez már azért nem úgy néz ki, mint egy prototípus, inkább úgy, mint egy befejezett projekt
A Pioneer BRD-101A drive olvassa, írja, s újraírja a BD lemezeket, de nem képes olvasni, vagy megírni a hagyományos DVD disc-eket, ahogyan azt az Akihabara News elmondta.
A BRD-101A a Parallel ATA-t támogatja, a boltokba kerülő model már a Serial ATA módot fogja támogatni... reméljük
Amúgy kiderül az is, hogy számtalan technikai ellenőrzéseket végző cég is "áldását" adta a cüccre, mint pl.: a TÜV. Tehát... ez tényleg előállításra kész cumó...
A cikket sidocious oldalán találtam. http://www.xboxklub.hu/news.php
-
#5489 Huh,látom már Vers barátom megelözött ebben a meglátásomban!! -
#5488 Hát lehet hogy nem volt még korántsem kész a PS3,de jővő tavaszig(vagy 2007-ig,már nem lehet tudni biztosan) lesz ideje a Sonynak beváltani az igéreteit,mig az x360 összel jön.NA? -
nonamegyerek #5487 Hellósztok. Azért a PS3-at sem kell agyon dícsérni, épp ma olvastam, hogy állítólag a konzol videókártyája még el sem készült, és egy PC-s karin futottak a játékok, vagy előre renderelt videók futottak. Ezt egy NVidiás arc nyilatkozta. Szal mindkét konzol megbukott az E3-on. Ez van, majd meglátjuk mi lesz. -
Inquisitor #5486 És? Az ATI viszont az MS-el ellentétben, máködő X360-ast mutatott be. :) -
Gábor #5485 A főoldalon találsz egy cikket fotóval, ahol látszik, hogy az x-nek csak a doboza van ott, és kettő G5 végzi a munkát. -
Vers #5484 ÉS????
a ps3 késöbb jön, vaan idejük fejleszteni ellentétben a m$-al ugye :D -
Inquisitor #5483 PC-s grafikus kártyán futottak az E3-on látott PlayStation 3 demók
Miközben az E3 rendezvényen közszemlére került videókról mindenki azt találgatta, vajon in-game, azaz játék közben felvett, avagy előre renderelt képkockákból álló képsorokat láthatunk, az NVIDIA szakembere szerint az RSX chip valójában még mindig fejlesztési stádiumban van és nincs is működő szilícium belőle. Az NVIDIA várhatóan szeptemberig fejezi be a fejlesztést és karácsonyig készülhetnek el a konzolba szánt grafikus vezérlő első példányai. Ennek megfelelően az E3-on kapott PlayStation 3 anyagok egytől egyig előre renderelt videók lehetnek.
...
Burkett nem tudta pontosan megmondani milyen grafikus vezérlőt használt a Sony, de vagy egy GeForce 6800, vagy a várhatóan két hét múlva bemutatkozó GeForce 7800-as sorozatú videokártya dolgozott a demontrációs gépben.
Szerintem az utóbbi nem valószínű, ha lett volna működőképes 7800-as, akkor azt is bemutatták volna, pláne mert a konkurencia állítólag késő VGA-ja bemutatkozott az E3-on. A 6800-as valószinünek hangzik, de más források szerint az összes valóban futó dolog (nem volt sok sajnos) izomból futottak, pusztán a cell procik erejéből. Ha ez igaz ... az a nem piskóta. Minden esetre érthető, hogy csak 2006-ban lesz elérhető a végleges.
P.S. A belinkelt cikk azonban téves, mert működő X360 volt az E3-on, még ha csökentett órajelű is volt, valószinüleg még nem volt végleges hűtése, vagy ilyesmi.
-
Robin Hood #5482 Mivel még nem kapható, az áráról is max találgatni lehet. -
consono #5481 Dehogy, csak olvasom a híreket meg a fórumokat a physxről, meg az áráról... -
Robin Hood #5480 Csak nem a sales részlegen dolgozol hogy már pontos árakkal is rendelkezel? -
consono #5479 Persze,persze, csak ez az egy kártya többe fog majd kerülni, mint a PS3... És akkor még hol a vidkari, meg mellé az izom PC??? -
Robin Hood #5478 Ageia PhysX a PS3 gyilkos. -
wertyx #5477 én konzolos vagyok de nem hinném,hogy a PC-nek vége max. játék téren de nem tudja helyettesíteni egy játékgép azokat amiket egy számítógép tud és sokaknak főleg itthon nincs pénzük egy játékgépre még +ba és inkább PC mert annak több előnye van...de mondom játékban meg mindenben szerintem biztos jobb...hiába ez egy játék gép de szerintem abban a legjobb -
#5476 jah de igya a configod elnézve, ja biztos 100 alatt van....