89387
PlayStation3
  • peter31
    info
  • [Jakuza]
    March 14, 2006 - Though Sony has been steadfast in sticking with its "Spring 2006" launch timeframe for the PlayStation 3, the morning edition of Japanese business paper Nihon Keizai Shimbun is reporting that the system will see its release pushed back until early November of this year.

Citing problems with finalizing the copy protection scheme for Blu-ray, which the PlayStation 3 will employ as its removable media, Nihon Keizai Shimbun believes that the system will hit store shelves some six months later than expected. According to the paper, the Blu-ray copy protection problem is the only thing holding back the release of the console as its other core parts, including the cutting edge Cell processor, are all on schedule.
  • mikeboy
    akkor sry
  • mikeboy
  • Seth
    megvannak már 1 évesek is...
  • mikeboy
    Nemtudom láttátok-e már ezeket a képeket, de azthiszem magukért beszélnek...

• mila69en
    remélem mostmár tényleg működő tipust mutatnak be
  • UNREG
    Na mi lesz, 16-án kiderül valami?
  • ReTeK
    most olvasta haverom a PSMagazinban (2006-02) hogy karácsonykor jelenik meg 400 angol font lesz az ára, ha ez igaz akkor lehet beszerzek 1et
    (remélem jól olvasta )
  • XEltergoX
    Szerintem kurva szép a kar és kényelmes lehet én már nagyon várom.. :-)
  • hello
    Szerintem ha minden normálisan fog működni akkor semmi gond nem lesz a kütyüvel. Sőt... De hogy európába csak 2007-ben lesz kapható...
  • Pixi
    SZVSZ... átfogják még formálni a mi kis kontroler-ünket! Szerintem olyan izgalmas... majd meglátjuk.
  • Borgi
    na ez igaz ;-)
  • SlickAdam
    Nekem ez nagyon bejön. Amikor először láttam ezt a fotót, akkor még idegenkedtem tőle, de jobban belegondolva lehet, hogy sokkal kényelmesebb lesz, mint elődje, és ha megnézzük a PS3 masina alakját, akkor természetes, hogy az irányítót is át kell tervezni. Neked is teccene, ha a kezedben lenne, és pl.: Gran Tursimo 5-öt irányítanád vele egy teljesen sötét szobában ku**a nagy HD tévén, és a Dolby Digital már a dobhártyáidat feszegetné ... Istenkém de szép!
  • Borgi

nehogy aztmodnjátok, hogy ez nektek teccik?!
    nekem nagyon nem jön be :/
  • Pixi
    Én sem bíznám el magam a PS3 kapcsolatban. mert emlékezzetek hogy hogy járt az Xbox 360!? Várjuk ki a végét, addig úgyis csak találgatni tudunk!Egy biztos Az 360 nál m ár csak jobb lehet! Aki konzolos az tuti hogy előkeríti rá valahogy a pénzt aki meg valami turpisságot észlel a dologban az meg majd vár egy kicsit! HAJRÁ SIMA XBOX!!! End
  • Solidus
    Ehehehe miért?
  • Solidus
    Na infót,infót hogy áll a mi kis 3-as Sony gépünk?Valaki csak hallott valami csúúúnya pletykát mikor jelenik meg...
  • IGAZIWILLIAMS
    Btw a PGR3-ban frankó a fotómód,versenyt megállítod,kiszállhatsz fényképezni,körbemehetsz a pályán,effektezhetsz több nézetből...nos ott meg lehetne nézni :D
  • Super DANTE
    Mi az a Devcon? Csak nem a Londonban megrendezésre kerülő kétnapos show, ahol fejlesztők lesznek?
  • UNREG
    Megáll és visszatolat. :)
  • IGAZIWILLIAMS
    Az rendben van,de a versenyatóban ülve erről hogyan fogy meggyőződni? :DD
  • UNREG
    "állítólag a lelátón minden szék, minden korlát ott van, ahol az eredeti. Ennyit a részletgazdagságról :)"

Az rendben van, hogy ugyantott van, na de hogy fog kinézni? :)
  • deep
    Az engedélyt megadom:D
  • DaProducer
    a bemutatóhoz képest két-három hónap múlva... bocsánat, hibáztam. mea maxima culpa. kérek engedélyt meghunyászkodni.
  • deep
    Ha márciusban mutatják be, hogy lesz kapható 2-3 hónap múlva?
  • DaProducer
    Egy - az SCEE-nél dolgozó - barátom mondta, hogy japánban két-három hónap múlva, Európában pedig szeptember-október környékén lesz kapható a PS3, és 350-400 euró lesz az ára várhatóan. A Devcon alkalmával mutatják majd be március elején. A haverék most egy forma egyes game-hoz fejlesztenek, és állítólag a lelátón minden szék, minden korlát ott van, ahol az eredeti. Ennyit a részletgazdagságról :)
  • Solidus
    Nem az x-box gépre gondoltam,lemezekre.Ez pedig csak segítség értékű a többi kódtörőnek.DE ELINDULT A FOLYAMAT...Ez pedig azt jelenti hogy nemsokára megoldják a problémát.Nem volt bajom a kommentel,csak rosszindulatúnak tünt.De ezt most nem kell félreérteni.
  • deep
    Az xbox360-nak nincs másolásvédelme. Csak a lemezeknek.Azt meg, hogy feltörték, nagy kaland, kicsit módosított xbox lemezek. Majd ha el is indulnak a tört játékok, akkor osztom a lelkesedésedet.
  • deep
    Mi volt a problémád a kommentel?
  • Solidus
    Már az x-box360 másoslásvédelmét is feltörték.Pedig csak néhány hete jött ki az első gép.
  • Solidus
    Ez nem a gumi...
  • Solidus
  • PlayStation2
  • TIBI
    mikor lesz magyarországon is?
  • Super DANTE
    200 e ft alatt lesz. Chip??? Cell alapú rendszert megkerülni érdekes lesz, meg a 128 bites hardwares és softwares másolásvédelmet (vagy 256 bites lesz?).
  • deep
    Persze. Én már a PS4-adatait is tudom, csak még nem merem elmondani.
    Találgatások vannak az árról, de bőven 100 000 ft felett lesz. Chipelés biztos megoldható, mint eddig valamennyi konzolnak, de hogy mikor azt a jóisten se tudja.
  • snawx
    Véletlenül nem tudja valaki hogy kb. mennyibe fog kerülni?És a chipelése megoldható lesz-e,és mennyiért?
  • mila69en
    ja ha minden jól megy:DDD fasza kis sdtv-n
  • deep
    Tavasszal(ami inkább május-június) japánban, fél évvel később usa-ban, végül még egy fél évvel később európa. Hudejó hír:DDD
    2007 nyarán már játszhatsz is vele, ha minden jól megy.LOL