89387
PlayStation3
-
#5595 nem tucc leállni? már egészen égő vagy...
csak magadból csinálsz hülyét -
#5594 "Tessek egy osszehasonlito tablazat.Szerintem ezt a PCs jatekoknak leadozott topicba kene."
Akkor szerintem tedd oda. (Hozzáteszem azóta ez lehet már megtörtént, nem figyelem azt a topikot.) -
#5593 Egy kis techdemo.
http://d48.yousendit.com/E/2AK7XUQRM6B8Y0FHS3Q62NG889/Getaway.ratchet.lair.ps3.avi -
#5592 Hogy is van ez ?
Unreggel nem foglalkozom, mert tudom, hogy 2 agytekervennyel rendelkezik, hogy be ne csinaljon az eloszobaba, ezert is van uldozesi maniaja.
Az ember belinkel egy tablazatot aztan jon a fikazasos szovegevel allandoan. :P
Kozben mindenki tudja, hogy a Cell joval erosebb a mostani X86-os architekturaju processzoroknal.
De te mirol is szeretnel beszelgetni? -
#5591 te nagyon profi vagy LooooL -
#5590 Reakcióidő rulz -
#5589 Je majom, je beszel. :P -
#5588 Ha ez fikázásnak szántad akkor nagy öngólt rugtál, mert a kissebb érték a jobb, vagyis egy darab SPE 2.1GHz-en másfélszer gyorsabb mint egy 3.2GHz-es P4, nyolc SPE pedig már 22-szer gyorsabb. -
#5587 Ja es azt nem elfeledni, hogy 6 db SPE lesz fenttartva a jatekoknak a PS3ban. -
#5586 Tessek egy osszehasonlito tablazat.Szerintem ezt a PCs jatekoknak leadozott topicba kene.
-
#5585 bár lenne valami hir -
#5584 Ez most rossz?
Mit jelent az, hogy "Not actual times. Just for illustrative purposes"?
Az SPE RAM-ok késleltetése hogy alakul?
Mi volt a Sony bejelentése ezzel kapcsolatban?
-
#5583 Mi van fiukak savanyu a szolo ?
Vagy nem tudtok elolvasni egy angol szoveget ? :P
Bar ti akkor is csak a gittet ragtatok, amikor erolkodtetek az aprilisi PS3 kiadassal.
Csocsi kislanyok, ti mindent beesztek a Sonytol, aztan utana mindent megakartok magyarazni. :P
Na akkor itt vannak a kesleltetesi adatok is.
-
#5582 Erdemes fikazodni valamin,amit meg nem is latott senki mukodni... Tipikus!
Mellesleg en azert fogok ps3-at venni,mert szeretem a japan rpg-ket. Xre tovabbra sincs semmi ertelmes,nintendo pedig alap,akkor is megvennem,ha nem fejlodne semmit a grafika! =] -
#5581 Én keresem a rosszat az idézett "hírben" meg a képekben, de akárhogy próbálom, nem találok. Hát, ha ez fikázás, akkor csak tessék. :) -
#5580 Semmi, csak jakuza előszeretettel fikázza a Sonyt.
Ezek a specifikációk egybevágnak a hivatalos adatokkal, nincs itt kamu. -
#5579 Mi volt a beígért szónoklat? -
#5578 Ismet egy kamu Sonyektol.
Kiderult az RSX NV47 alapu lesz a regi beigert szonoklat ellenere.
A masik a PS3 kesleltetesi idejei, amik nem adnak oromre okot.
"Playstation 3 RSX Graphics is NV47 Based
It’s long since been known that NVIDIA will be providing the graphics processor for Sony’s Playstation 3, otherwise known as the RSX "Reality Synthesizer". While the expectation has been that it would be of a similar configuration to NVIDIA’s G70 chip, powering the GeForce 7800 series, a precise answer as to its composition has never been given before. However, accordingly to an article at watch.impress.co.jp, which has slides from Sony’s GDC briefings, RSX is confirmed as being “NV47” based.
NV47 is actually the previous codename for G70 – in fact development tools still list G70’s codename as NV47 rather than G70. The graphics slide also highlights that RSX has 24 texture units, which is consistent with G70. Given the architecture of NVIDIA's G7x series, this indicates that RSX will also have 24 fragment shader pipelines with two ALU’s per pipeline.
This may also give some clues to why NVIDIA sought to release G71 in the configuration that it has, with the same pipeline counts as G70, rather than opting for a chip with more pipelines as the popular speculation indicated prior to G71’s release. It is likely that much of the 90nm optimisation undertaken with G71 was to cut down on duplication on the work being carried out on RSX.
The other, known, primary differences between G71 and RSX is that the PC's PCI Express interface will be replaced with a FlexIO interface for communication to the Cell processor, and RSX will only use a 128-bit bus, rather than a G71's 256-bit interface. Given the memory bandwidth difference between RSX and the PC versions, it begs the question as to whether RSX will retain all 16 of G71's ROP's. With the previously stated 700MHz memory speeds for RSX it will end up with the same local bandwidth as NVIDIA's mid-range GeForce 7600 GT, but also has to contend with twice the texture consumption (when sampling from graphics RAM) and pixel processor capability - it may not be much of a surprise if RSX enables 8 ROP's as opposed to the full 16 of G71."
-
#5577 milyen már az alsó állkapcsa? csokit evett?
-
#5576 majd kiderül nem sokára
-
#5575 Ez a helyes hozzáállás! -
#5574 Én is attól félek egy kicsit, hogy csalódás lesz a vége.. -
#5573 Ezek szerint megy a parasztvakítás ezerrel. Na majd ha lesz rendes alátámasztott videók, képek, akkor vissza lehet térni a témára. Addig csak ígérgetés lesz, aztán lehet semmivel sem tud többet mint a ps2 :D
Majd hiszem, ha látom a Tv-men :D -
#5572 A videók sztem pre-renderek. Nemrég volt egy sony szeánsz, akik ott voltak mondták, hogy jól néznek ki de annyira azért nem:D -
#5571 Na igen ez már jól néz ki. És találtam pár videót.
Egyik az a killzone, a másik meg vmi motoros-autós, ahol terepen száguldoznak. Azokkal mi a helyzet? -
#5570 Van 2 játékból. Az egyik az Untold Legends akció rpg-ből, valami hihetetlen ocsmány, azt nem szúrom be:D
A másik meg ez:
ha télleg ingém, akkor nem rossz:D -
#5569 Vhogy éreztem... :DD Ingame képe nincs vkinek? Vagy még nem találni olyat neten? -
#5568 Full render. -
#5567 Ezek renderelt képek, vagy realtime? -
#5566 Ez való igaz...Pedig nekem tetszett.Ha találok valami cikket hozzá linkelem. -
#5565 skacok nem tudom h ki tudja vagy h ki nem de állítolag hivatalosan is bejelenttete a sony hogy ujratervezik a joyt a sok kritika miatt -
#5564 thx -
Snake11 #5563 Hali! Itt egy cím http://ps3.qj.net/ -
#5562 ez régi hir
Nem tud valaki adni 1 rendes lapot ahol minden info fenn van a ps3-ról? És minden amit csak lehet tudni?(azt a sokat...)
(lehetőleg ne a www.sony.com-ot adjátok meg...) -
#5561 meg az ace combat én már várom a ps3-at akkor dötök h melik konzolmit tud és mi van rá és akkkor veszek! -
#5560 kimaradt a GT5! -
#5559 na még a tekken 6 is:) -
#5558 Nem :D: 1 FF AC (remélem lessz)
2. Blue-ray -
#5557 1. MGS4
2. Blu-ray -
#5556 2 dologért érdemes majd megvenni