89387
PlayStation3
-
portable #5835 vagyi itt!!!!! -
portable #5834 itt!!!! -
#5833 Szerintem nem.Max lesz majd hozzá ilyen billentyüzet és egér,majd lehet kapni mellékletként. -
#5832 Sziasztok!
PS3-hoz lehet majd USB-s egeret és billentyűzetet kötni?? -
#5831 Ez csak a Sony által ajánlott kiskereskedelmi ár, ettől el lehet térni felfelé és lefelé és, de kezdetben biztos felfelé lesz az eltérés. -
Richard90 #5830 tudom hogy európában euró, de jó lenne ha 270 helyett 210 lenne az euró. mint a dollár
és nagyon remélem hogy nem tesznek rá semmit :) -
Papesz #5829 Európában euróban szokás fizetni, ergo a 60 gigás merevlemezzel ellátott PS3 ára 599 euró lesz. Ez a Sony által megszabott ár, a világon sehol nem tesznek rá semmit.
Mi viszont (sajnos) Magyarországon élünk, ahol semmi nem úgy működik, ahogy kéne. -
Richard90 #5828 Azt szeretném kérdezni, hogy mondták a Sony konferencián hogy a PS3 (60gb verzió) 599€ lesz.
Na most az én kérdésem az lenne hogy ez a kiskereskedelmi ára, vagy erre még jön az áfa?
Ha dollárban lenne az ára itt európában az tök király lenne, mert sokkal olcsóbban meglehetne szerezni. -
Richard90 #5827 írj neki privát üzenetet, mert sztem már nem olvassa ezt a topikot -
#5826 maffioso kérdeztelek! -
#5825 KÉRDEZTELEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5824 -
Papesz #5823 Igen, de ez semmit nem von le az értékéből. -
#5822 te azt te kütted be:) -
#5821 kösz -
Papesz #5820 Valahol itt. -
#5819 link?:) -
#5818 A motorstorm is lassan kezdi elérni azt a minőséget, mint az első prerenderelt videó!;) -
Richard90 #5817 a tiger wood bemutató nagyon odab@sz -
Richard90 #5816 aki nem látta még a sony bemutatót... ez feltétlen nézze meg (e3-on volt)
BRUTÁL JÓÓÓ BEMUTATÓ (ajánlom a hd minőséhet letölteni)
innen -
#5815 Ha lenne PS3-mam, ezek a játékok feltétlenül kellenének:
- Tekken 6 (+ az összes megjelenő része erre a konzolra)
- Resistance: Fall of Man
- Heavenly Sword
Nyálcsorgató... -
#5814 Ez kéne a PS3-ba. :))
- Cell BE processor at 2.8 GHz
- PCI Express x16 interface
- 1 GB XDR DRAM
- 4 GB DDR2 -
#5813 Nem. Az egész PS3 a blurayről szól. Nem is tervezik szerintem dvds játékok kiadását. -
Richard90 #5812 sztem a sony későbbre tartogatja a blue-rayt -
Richard90 #5811 dvd-s játékokra gondoltam
és sztem egy darabig még nem adnak ki hozzá blue ray-s játékokat, hanem dvd-n adják ki még az elején nem? (javítva) -
#5810 DVD filmet tudsz rajta nézni persze. de azt egy 8e forintos lejátszóval is megteheted. -
#5809 fvf az nem tudom mi, de bluray játékok lesznek rá, hiszen erről szól az egész. (vagy magát lövi tökön a sony?) -
Richard90 #5808 de attól függetlenül a dvd-t is viszi nem?
és sztem egy darabig még nem adnak ki hozzá blue ray-s játékokat, hanem fvf-n adák ki még az elején nem? -
#5807 1, Azért mert BluRay lemezen lesznek hozzá a játékok.
2, Nem egységesen a világon hanem japánban és amerikában
3, Mire te azt értelmes áron itt meg tudod venni.. .haj haj, szerintem ne várj rá, feltéve persze ha nincs hirtelen 600EUR körüli összeged a Ps3ra, 750EUR közötti összeget a BlueRay irora, meg 22EUR körüli összeget lemezenként. Ha van akkor meg ugyis lehet szerezni, még hivatalos európa előtt. -
#5806 Mert blue-ray disceken fogják kiadni a játékokat, azért. -
Richard90 #5805 miért kellene hozzá blu ray lemez?
simán viszi a dvd-ket is
amőgy nem november 17.én jelenik meg egységesen a világon?
úgyhogy sztem akkor mo-n is kellene hogy kapjunk -
#5804 Ezért is mondom mindig hogy szerintem ps3 magyarországon kb jövő ilyenkor vagy még később lesz életképes. -
#5803 azt még elviselem vhogy :) -
#5802 Egyelőre irni is kreténdrága lesz rá. Kell ugye BluRay iro, meg egy Bluray lemez (ami most 5-6e forint) -
Richard90 #5801 ki modnta hogy meg kell rá venni a játékokat eredetiben -
#5800 Meg maga a ps3 is az lesz. -
#5799 egy bajom lesz a ps3-mal, biztos kibaszott drága lesz rá a játék :( -
#5798 Akár még jól is gondolhatod, de papiron nagyon sok minden erős, a valóságmeg... -
Richard90 #5797 láttam egy tesztet
két 7300gt (eléggé gyenge kártya) sli ben kötve... hát nem nagy grafikus teljesítmény
de mellette volt egy agyonhúzott core 2 proci... és valami 6000 pont lett 3dmark 2006-on
ba most én ebből arra következtetek, hogy a proci többet számít minta videokártya
mint tudjuk a ps3-nak iszonyat erős procija lesz, és mellette egy rsx grafikus mag, ami sztem bőven elég lesz a kiváló megjelenítéshez
szóljatok ha valamit nem jól gondolok -
Richard90 #5796 pfúúú nagyon köszi a kimerítő válaszokat :)
frankó csávó vagy