89387
PlayStation3
  • UNREG
    Vicces az a kép, direkt olyan perspektívából van fotózva, hogy a PS3 másfélszer akkorának látszik.
    Ezek az arányok, akkora mint az Xbox1
  • Richard90
    én is úgy halltottam hogy külső táp lesz (melegedési okok miatt)
    ja és amúgy egy blu-ray író már csak 150000ft körül van
    ja az kira lenne hogyha r álehetne másolni a vinyóra a játékokat
    rámennem max 6
  • Super DANTE
    Ezt én is remélem, de/és nem akarok egy fura féltéglát se látni a hoszabítóban, amin tojást lehet sütni. Azt nem tudom, hogy milyen erős táp lesz benne, bár a vinyó a kis méretéből fakadóan keveset fogyaszthat, inkább a meghajtó meg a gpu eheti az áramot, a cpu is az elmondásokból ítélve kis fogyasztású. No meg a gépet sem szobai fűtésnek akarom használni. De annyi biztató, hogy a végső devkit halk, remélem a gép is az lesz.
  • turho
    Figy, szerintem túl kis tápot se képzelj el, fogyasztása a ps2 minimum ötszöröse lesz, hogy tudja a beharangozott graftot. Nem szeretek feltételezésekbe bocsátkozni abszolút, de külsőtápos lesz szerintem. Hja, és legyen igazam, mert szakmai és műszaki szempontból jobb. X360 tápja passzív teljesen, és langyos, ergo stabil és hosszúéletű is lesz. Nem tudom, neked van-e 360-asod, de így lehetett a legcélszerűbben megldani az elhelyezéseket (bár van még rajta finomítanivaló).
    egy minimum 100 w-os kapcsolóüzemű tápnak van egy minimális fizikai mérete/hőtermelése, azt nem lehet meghazudtolni semmivel. x360-ban sem fapados technika van, hidd el :) és remélem a ps3 sem lesz valami agyrém, és nem kezdenek el hullani (annyira se mint az elsőszériás 360-ak).
  • Super DANTE
    az csak pletyka, de miért lenne külső tápos...elképzelek egy féltégla méretű tápot, mint a 360-nál, bár ez japó cucc...szóval náluk az elefánt az egeret jelenti, akkor egy telefonhoz való töltőt...
  • turho
    Nem az volt hogy külsőtápos lesz?
  • Super DANTE
    PS3:325x98x274
    kicsivel nagyobb, mint egy normál PS2, viszont ebben nagyobb táp van, meg, ha minden igaz 2 db ventillátor.
  • Super DANTE
    Viccesek ezek a PS3 replikák, egyébként a gép méretei fönt van a playstation.com-on
  • turho
    remélem ezek azért kamuképek. Forrásom nincs, én is kaptam...
  • turho
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • turho
    Blu-ray írót láttam 2 hónapja 890.000 ft-ért egy helyen. Lemez meg 6 k :DDD
  • Csacsi
    Szerintem a crack vhogy úgy lesz megoldva, hogy winyóra másolhatod a gamet, és akkor onnan futtatod.

Szal lehet nem kell hozzá blue ray író.
  • Solidus
    Persze...Meg vegyél hozzá Blu-ray írót is(kb fél milla lesz)...
    :)
  • Papesz
    Ugyanazt a funkciót szolgálja a HDD, mint a számítógépeken. Játékot, filmet, zenét, fényképeket, mentéseket tárolhatsz rajta.

Azt a kérdést meg ugye nem gondoltad komolyan, hogy lehet-e egy még meg nem jelent játékgépet chipelni?
  • mila69en
    ilyeneket még szvsz nem tudni amíg nencs meg a hárdver:) a vinyó adott szal az okosak tuti kitalálnak majd valami okosságot:DD
  • demon68
    Ahogy így nézem a hozzászólásokat, rohadt drága lesz. Nem tudjátok h h lehet majd rajta másolt játékokat futtatni? Meg lehet vhogy szoftveresen crackelni v ki kell csippelni vmi hardvert? És minek bele 60 Gb HDD??
  • Super DANTE
    Inkább erősödne...de lehet az jár jól, aki most kb. 90 napra leköt vagy 80 e ft-ot és talán a forint gyengülésével a permierre összehozza a gép árának a 2/3-ád, vagy lehet menni Bécsbe.
  • mila69en
    jól mondod csak lenne:DDDD a sony meghatározott egy árat az EU-ba euróba hiába vagyunk mi is az EU-ba olyan mintha millio km-ekre lennénk:DDD egy putriba:)
    nomeg kitudja, hogy alakúl még addíg a forint is lehet, hogy erősödik de szvsz inkább gyengűlni fog:)
  • Super DANTE
    Mai árfolyamon számolva 165600 ft lenne egy 60G-s HDD-vel szerelt PS3 a Sony által ajánlott áron.
  • mila69en
    no igen kifeljtettem a mondatól egy fontos tényezőt vagyis a megjelenéskor:DDDD
  • Papesz
    Véleményem szerint számoljon 180 ezerrel, akinek két anyja van. Én ráérek megvenni akkor is, ha majd csak 80 ezerrel kell számolnom.
  • Richard90
    én TUDON HOGY EURÓBAN KELL FIZETNI FOGD MÁR FEL!!!
    csak azt modnom hogy HA dollárban kellene fizteni jóval olcsóbban megkapná az ember
  • mila69en
    "de értsétek már meg, hogy Európában NEM dollárban kell fizetni, hanem túlnyomórészt euróban."---->nálunk viszont forinttal kell majd fizetni úgyhogy ha valaki itt fog vásárolni ps3-mat nyugottan számolhat úgy kb 180.000 HUF-of
  • Papesz
    Az biztos, hogy dollárról átszámítva olcsóbban jön ki, de értsétek már meg, hogy Európában NEM dollárban kell fizetni, hanem túlnyomórészt euróban.

Persze ha meg tudod venni mondjuk az eBay-en, akkor megkapod dollárért is, de kétlem, hogy annyiért, amennyi a bolti ára. Az Xbox 360-ból sem tudtak 4-5 hónapig annyit gyártani, amennyi kereslet volt, úgyhogy minden online shop dupla annyiért adta. Így lesz a PS3 esetében is.
  • Richard90
    a dollár kevesebbet ér mint az euró--->átszámítva dollárba a ps3-at
    600$=130200
    600€=165600
    azért nem mindegy melyiket veszi nmeg az ember, mert a dollárban jóval olcsóbb :)
  • mila69en

én értem:D
  • Papesz
    Biztos velem van a baj, de nekem teljesen zavaros a hozzászólásod.
  • mila69en
    miért ne lehetne 599 dolár nálunk nem euróban meg dollárban fogják megállapítani az árat:) szal rátesznek x% áfát attól még lehet az 599 dollár..... csak nem nálunk
  • Papesz
    Nézd, én egy szóval sem írtam, hogy ebben nincs benne az kiskereskedői árrés. Viszont ha rátesznek valamennyit, akkor az már NEM 599 dollár/euró. Ne mondj magadnak ellent egy hozzászóláson belül, mert elég furcsán veszi ki magát.
  • Richard90
    hát engem az idegesít nagyon hogy a forint roh@dt gyenge :(
    276ft=1€ :S
    jobb lenne ha dollárban lenne a ps ára nem pedig euróban
    217ft=1$ (24 óra alatt 5 ft-tal gyengült a forint :@)
  • BillW79
    Sehol nem tesznek rá semmi!:DDD
    Non Profit alapítványok fogják értékesíteni akkor a PS3-at???
    Erről szó sincs. Az ár valóban 599EUR lesz, de ez már tartalmazza a kb 15% kereskedői hasznot is!
    Ugyhogy nem kell megijedni valóban kb ennyi lesz az ára!
    A helytől függ, hogy ki az aki esetleg a hirtelen nagy kereslet miatt mennyire fogja felárazni! Mert ugyebár ez ajánlott fogyasztói ár. Azt nehezen hiszem el, hogy vki fogja olcsobban is adni, mert ugyebár szezonban nem árazunk le!:)
  • Tekken5
    Jó is lenne :DDD
  • Richard90
    lehet hogy ha mejelenkik ajándékba adják, aki ekőrendelte 0ft-ért
  • Tekken5
    Ehehh! De ez akkor is vicces...:)
  • Richard90
    mivel még nem tudják neki a pontos árát ezért íerták ki a 0ft-t :)
  • Tekken5
    LOL! PS3 0 Ft Ezt nem tudom mire vélni XD
  • Ioles
    Ezt kérdeztem
  • Ioles
    A rendes verzió az szar minőségű mert mire nekem a HD lejön....
  • Doomista
    istenem jöjjön már ki PS3 !!! nem győzöm várni, leszarom, hogy drága lesz megveszem amint itt lehet kapni
  • NEXUS6
    Ez nem hiszem hogy így lesz, Playstation 2-re egy kis adapterrel nem csak hogy USB-s PC eszközöket de ps2 csatlakozósakat is köthetsz, ehhez képest a Playstation3 csak jobb lesz!!!