89387
PlayStation3
  • DarkSector
    Örülök hogy segíthettem...
  • guardian hero
    Az X360 sem használ DirectX-et.

De nehogy azt hidd, hogy a DirectX olyan sokat befolyásol... Az csak egy absztrakciós réteg, ami ugyanúgy megvan PS3-nál és X360-nál is, csak ott SDK-nak vagy akárminek hívják.

A fejlesztők nálam sokkalta jobban tisztában vannak a hardver korlátaival, és ezen belül próbálják a lehető legtöbbet kihozni belőle.

A Shadow of the Colossus fejlesztése 3 évet vett igénybe. A fejlesztők a project kezdetén pontosan tudták, hogy mit szeretnének megvalósítani, pedig az, amit alkottak, túlmutat a PS2 hardveres adottságain. Vagyis már 2002-ben tisztában voltak a hardver korlátaival.

Lehet, hogy az egyszerű játékosoknak meglepő, hogy mit ki nem hoznak a hardverből, de ki kell ábrándítsalak: a fejlesztők már most be tudják határolni, hogy mit lehet kihozni a hardverből, és mit nem.
  • guardian hero
    LOL paszmeg hogy Te mindig tudsz nekem újat mondani! :D

Komolyan, a pécén van operációs rendszer? Hát nem is tudom, mi lenne velem nélküled!

Na jó, én vagyok a hülye, hogy megpróbálok ilyen nagytudásúakkal értelmesen beszélni...
  • DarkSector
    Ha ez igaz akkor a Crysis sem úgy fog kinézni mint a videókban.....
    Akkor mi a segre hasonlítsam össze egy videóval?
    Mert ugye a H. Sword előbb boltokban lesz mint a Crysis...
  • DarkSector
    Nem hiszem azt és nem is fog megállni és ne is álljon meg, itt minden arról szól (legalábbis a számomra, hogy ne öljem minden pénzemet egy olyan vasba ami félévente elavul, és ne akadozzon minden szarság miatt a játék)...
    Azt meg te ne hidd már el hogy olyan Pc-k vannak a legtöbb háztartásban mint pl a mostani konzolok...
    Öregem akkora köd van a szemed előtt hogy azt se tudod hogy miről beszélsz....
    Azt vágod, hogy a PC egy operációs rendszert működtetve alkalmaz mindenféle szoftvert, a konzolok meg speciále csak játékra vannak kifejlesztve....
    És remélem tudod hogy mi a retkes búbánatnak kell neked a Crysishoz egy durva gép?
    Hát ha nem rémlik semmi, akkor nézd meg hogy csak önnmagában a Vista mekkora gépigénnyel rendelkezik, és akkor majd belátod, hogy mondjuk 4GB ramból a Crysis mondjuk csak 3-at eszik....
    Kár összevetned a teljesítményüket, mert teljessen más a két gép felépítése....
  • NEXUS6
    "Egyrészt nem mondtam, hogy nem lesz grafikai fejlődés már, mert lesz. Csak azt, hogy olyan nagy csodákat nem kell várni.
    A PS2-ben egy eléggé custom GPU volt, azzal lehetett, meg kellett is trükközni. A PS3-ban egy sima NVidia GPU van, még csak nem is rendelkezik a legújabb feature-ökkel. Vagyis nagyjából lehet tudni, mire képes, mit lehet kihozni belőle."

Én csak annyit fűznék a dologhoz, hogy egy hw végül is annyit ér amennyit ki lehet belőle hozni. Mivel az RSX NEM DX9-et, vagy DX-10 et használ, mint pl. az átlagos PC-s játékok, vagy az X360, így a HW sem hasonlítható össze közvetlenül.

A Lair pl legjobb tudomásom szerint egyedi enginét használ. Igaz nincs annyira agyonséderezve mint pl a GoW, van még mit fejlődnie a GFX-nek, bár az utolsó ingame szkrínsotok nagyon állatok. De ettől a GFX-től valszeg a sztenderd enginek beszarnának, értsd játszhatatlanul lassúak lennének.
    És ez csak egy első generációs PS3 engine!!!! Kb 1.5 év fejlesztés van mögötte.

Honnan a l.f.szből lehetne tudni hogy mi lesz 3-4 év múlva????

Szal mi földi halandók ugyan úgy nem tudjuk, mint te akinek akkora a szebbik fele hogy az ifaponyva nem takarja.

De még a fejlesztők sem tudják, ettől szép a kötött hardver.

Uff én szóltam!;))))
  • guardian hero
    Az csak egy nagyon jópofa reklámfogás volt... Olyan játékból mutattak ingame jelenetet, ami még meg sem jelent. Ügyes :)
  • guardian hero
    Nem rosszindulatú vagyok, hanem realista.

Én azt nem értem, hogy Ti min vagytok kiakadva... Azt hittétek, hogy ha kijönnek a nextgen konzolok, akkor megáll a PC-k fejlődése? Hát nem...

De miért kell emiatt elkeseredni? A csúcs PC-k hardveresen szinte mindig erősebbek voltak, de ettől függetlenül már jó ideje sokkal igényesebb játékok jönnek ki konzolokra. És ez így marad a jövőben is, sőt...

A PS3 és a 360 előtt még nagyon szép évek állnak, rengeteg állkapocsszaggató játékkal, a PC-sek meg továbbra is verhetik a brét a félmillás gép előtt, mert nem jön rá semmi értelmes cím (a Crysis is csak egy tucat-FPS lesz szerintem, függetlenül attól, hogy milyen technológia van alatta).
  • DarkSector
    Jah van egy pár film....pl.: az a Stay Alive horrorfilm........
  • DarkSector
    Faxa a resi5 videó is már ölni tudnék azért, hogy jácchassak vele.....
  • öregharcsa
    én csak azért gondoltam hogy kint van, mivel a csaj + a kiscsávó azzal játszottak...
    de közben megnéztem tényleg nincs kint...

video

na most néztem meg az előző linket....tényleg ingame video csak....
  • DarkSector
    Akkor meg nem értelek hogy mi volt ez?
    Ha te is konzolon jáccó akkor minek ez a sok rosszindulatú jóslat....?
  • DarkSector
    Köszönöm szépen, valóban jó oldal.....
    És mindenképpen jó játék ez a H Sword, de én jobban szeretnék ilyen stílusban játszani inkább a Genji2 (már megjelent) vagy DMC4-el (várhatóan tavassal).
    De ha meglesz akkor mindenképpen a gyüjteményemben a helye.....
  • guardian hero
    Megengeded azért, hogy én döntsem el, hogy min játszok?

Köszi!

Jáccon a halál pécén...
  • D0C
    akkor már inkább ez, elég sok ingame jelenet van benne
  • DarkSector
    Tudom csak ezeket hamar bufferolja a gép......de már teljessen mindegy....
  • DarkSector
    Tudodmit, te pc-n fogsz jáccani mert neked az kell.....
    Én meg veszek PS3-at mert nekem Genji-MetalGear-GT-Devil-Resident-Silent-FF játékok kellenek.....És nem utolsó sorban a DarkSector........
    Mert én is Pc-n jáccok fps-eket, de mászkálós játékokat szeretnék, mert már unom amik mostanában vannak és nekem változatosság kell....
    Pl.:
    Szegény Resident4-ből is mit csináltak pc-re!És hiába van erős gépe az embernek.....
    Részemről ennyi.....
    Cső...szép napot neked is....
  • D0C
    ez egy e3-as videó, azóta jöttek sokkal újabbak
  • DarkSector
    Nem is értem hogy miért nem azok jönnek ide akiket a Ps3 érdekel????
  • DarkSector
    Csak nem erre gondoltok?????
    H. Sword PS3 ingame videó
  • guardian hero
    Komolyan ezer éves, szar felbontású, streamelt videóval akarsz etetni? Nemrég láttam a legújabb, HD-s GDC ingame trailert, hát enyhén szólva nem ájultam el tőle.
  • guardian hero
    Nincs kint, még nincs hivatalos megjelenési dátum bejelentve sem. De ha minden igaz, még idén jön (ősszel).
  • guardian hero
    Nem. Tények: a hardver képességei, az előző generáció tapasztalatai, a fejlesztők nyilatkozatai. Ezek alapján lehet következtetéseket levonni a jövőre, a lehetőségek határaira vonatkozóan, ha az ember használja kicsit az agyát. Nem nehéz, hidd el, egyszer meg kéne próbálnod. Öcsi.
  • öregharcsa
    ez már asszem kint is van...benne volt a heroes sorozatban...csak néztem mint egy hülye olyan brutálul nézett ki....
  • D0C
    tények? az neked tény, hogy megmondod, mi lesz 3-4 év múlva? na vegyél vissza az arcodból kisgyerek
  • DarkSector
    Ezt is nézd meg.....
    The Darkness PS3 ingame videó
  • D0C
    a heavenly sword is durva lesz, ne feledkezzünk meg róla

• guardian hero
    Az UE3 tud AA-t, ha nem használják, az azért van, mert:

- nem akarják ezzel a játékot lassítani
    - a többi post-effect mellett feleslegesnek érzik
  • guardian hero
    Amúgy a Crysis hivatalosan nincs bejelentve PC-n kívül másra, sőt, tagadják, hogy valaha is kijönne konzolra. Ettől függetlenül valószínűleg lesz 360-as port, és esetleg PS3-as is.
  • guardian hero
    Jah, a Far Cry, a Doom3 meg a Half Life 2 is kijött X-ra, csak köze nem volt a pécés verzióhoz technológiailag egyiknek sem.
  • guardian hero
    Darkness:

Ez aztán odabasz! Ezek a textúrák, ez a poligonszám! :D

Egyébként melyik konzol is ami nem jelent meg? :D
  • DarkSector
    De ki monta megint ezt neked......ne hidj már el mindent....
    Nincsen neted....?
    Mert ha van akkor nézd meg a "www.psu.com"-on a ps3-ra megjelenő játékok címeit és ha vannak még csodák, akkor többekközött a Crysis-t is megtalálod a C betűs játékoknál.....
  • guardian hero
    Nem akarok semmit bizonyítani, tényeket közlök. Azt viszont akkor és ott, amikor és ahol nekem tetszik. Ha Te hülyén akarsz meghalni, jogodban áll nem elolvasni a hozzászólásaimat, viszont tanácsot nem kértem tőled.
  • D0C
    olyan nagyon el vagy ájulva az ue3-tól, miközben egy nyamvadt fsaa-ra sem képes, az összes ue3 játék recésebb mint a favágó fűrésze
  • DarkSector
    Jah és megnézném a helyedben hogy a The Darkness és Devil May Cry nemsokára megjelenő játékokban milyen motor futkározik, mert tudomásom szerint ezek nem U3-as játékok....és mégis kva jól néznek ki.....
    Hoppá és még "meg sem jelent" a konzol.....
  • D0C
    hát ez az, miért vitatkozol állandóan? miért akarsz valamit mindenáron bebizonyítani, amit senki sem tudhat, jelesül, hogy mi lesz 3-4 év múlva?
    pihenj le inkább, a bizonyítási kényszeredet meg éld ki máshol
  • guardian hero
    Nem vitatkozom olyan emberekkel, akik nem tudnak olvasni/magyarul.

Egyébként pon a Crysis-ban láthatod azt a technológiai szintet, amit ez a konzolgeneráció már nem fog tudni.
  • DarkSector
    Ezt ne hogy már komolyan gondold, hogy konzolra nem lesz olyan játék ami egyedi Engine-t használ majd............
    Volt már konzolod?
    Mert nekem volt már és tudom miről beszélek.........
    Ez duma hogy mindegyik játék U3-at fog használni.....Pl.:mindjárt csinálok neked egy jobbat, láttad már a Crysis-t?....
  • guardian hero
    Az elkövetkező néhány évben a legtöbb AAA játék az Unreal Engine 3-at fogja használni, beleértve most már a japán játékokat is.

De Te biztos írsz majd egy olyan engine-t, ami szarba alázza az UE3-at és olyan dolgokat hoz ki az RSX-ből, amire még az NVidia se gondolt volna, hogy benne van.

Már megbocsáss.
  • DarkSector
    Bakker.......már megbocsáss öregem de akkora szamárságokat beszélsz hogy az beszarás!!!!!!!!
    Szerinted mia szent szalmazsák az ami kihozza a gépekből a teljesítményt grafikai oldalról nézve.....háát azt tudom csak mondani neked, hogy nézz meg 2 vagy 3 különböző Engine-el készült játékot ugyanazzal a configos PC-vel és ha nem látsz közöttük nagy különbséget akkor azonnal szólj és akkor egy konyhakéssel szivenszúrom magamat mert akkor már nem érdemes tovább élnem.....
    Pl.: kezd a test drive utolsó két részével az összehasonlítást....
    A felhozatal meg persze hogy kevés még a gépre mert csak most dobják ki, az egy másik dolog hogy sokan elfelejtik ezt és már úgy tesznek mintha már egy éve kint lenne a piacon.....