89387
PlayStation3
-
#7600 Ezt hadne mégegyszer....
Nem bántásképpen mondom de a készítök helyébe inkább nem adnák ki ilyeneket játékként, maximum valami techdemo-nak megteszi, de a mai igények már messze nem ezt követelik meg......legalábbis a töbség nem erre kiváncsi szerintem.... -
#7599 Nem is lehetett látni még semmi érdemlegeset a Halo3-ból, csak pár development videót... Ha ez alapján mondasz ítéletet, az csak a hozzá nem értésedet minősíti.
Amúgy tényleg szánalmas a vergődésed, tudom nem kéne sajnáljalak, de hát empátia is van a világon... -
#7598 Mondj egy olyan PS3 játékot, ami több karakter mozgat, mint a Dead Rising. Mondj olyat, ami másodpercenként 360-szor számolja át a fizikát, mint a Forza2 fogja, hogy a törésmodellről ne is beszéljünk. Egyelőre sehol nem látszik, hogy a CELL mennyivel erősebb gyakorlati alkalmazásban, mint a Xenon. Talán egyszer majd fog, ezt nehéz megmondani. Egész máshogy kell rá optimalizálni, és egészen biztos, hogy játékokban sosem érhet a csúcsteljesítménye közelében se.
Amit az API-król írsz badarság. Az MS nem fogja szándékosan vissza az X teljesítményét, a Vistának nem ellenfele a 360. Azért nyomatják egyedül a PC gaminget a Games for Windows szlogennel, mert a nagyon könnyű 360-PC cross-platform development (XNA, mond valamit?) miatt azoknak a cégeknek, akik ezt az utat választják, dupla piacot biztosíthatnak. A hiányzó DX10-es funkciók a HW-ből hiányoznak, nem az API-ból. -
#7597 Ne érezd magad túlságossan rosszul mert nem vagy hozzámnőve és nincs közöd semmilyen véleménnyilvánítási akciómhoz....
Merem állítani hogy tényleg nincs érdemi fejlődés a Halo 3-ban.....
Ez kb. olyan mintha a régi részre egy új textúrát húztak volna és ennyi........
Az első résszel még nagyon elvoltam, de ennyi mostmár elég ebből.....
És ki a tököm beszélt eladási statisztikákról?????????? -
loga #7596 Little Big Planet
Érdemes megnézni... -
#7595 Nem úgy írtam, ne akard belemagyarázni.
Képzeld, volt PS2-őm, XBox-ot meg soha eszembe nem jutott volna venni. -
#7594 LOL :)
Ekkora lámát mint Te ritkán látni :D
Figyi, szólj már a világnak, mert 10 szakemberből 9 a Halo-t tartja jobb játéknak, meg eladásokban se kicsit vert oda a Killzone-nak.
Neked fingod sincs se a HW-ról, se a játékokról, ne égesd már magad pls... ez már nekem kínos... -
#7593 Az előző hozzászólásommal csak arra akartam rávilágítani hogy ez az ami a PS játékokban megfogott hogy van feeling-je a játékoknak.....
Killzone-Devil May Cry-Metal Gear Solid-Dark Sector-The Darkness és még sorolhatnám....
Valahol a Gears of War-ral talált a Microsoft a céltábla közepébe....de ez az egy gém még kevés....egyenlőre...
Hogy érthető legyen, PC-n meg nézzétek meg az Infernal-t ha tudjátok.....
Bakker hogy mennyire egy egyszerű játék mégis magával ragad játék közben és eléggé keményen néz ki benne az emberke is....
Énnekem erről a tetkós emberkéről mindig a Vampire Countdown jut eszembe......remélem ismeri valaki, mert az nem volt túlságossan elterjedt, mégis szerintem király játék volt PS1-re.... -
#7592 Ezt úgy írtad, mintha hatalmas elismerés illetné a microfo$-t azért, mert évekkel a PS2 után erősebb hw-jű konzolt adott ki. Nagy taps neki. Kár hogy évekkel utána jött ki és már több, mint egy éve halott, PS2 meg még virágzik :) -
#7591 Az egyik dolog hogy tudtommal nem vagy az apám.......
A másik meg az hogy jobb ha tőlem tudod hogy a PS3 erőssebb mint a X360....és ezt összességében értsed....
Ez annyira nyilvánvaló hogy csak egyedül te nem veszed észre, az meg hogy ez az erő mennyire kamatoztatható, vagy mennyire hozható ki a gépből, természetessen az a játékfejlesztőktől fog függeni....
Én valahogy úgy érzem hogy te valamilyen microsoft emberke lehetsz, vagy lefizettek hogy idegyere és bemeséld nekünk hogy létezik a télapó.....
Én nem bánom ha a többieket ilyenekkel eteted, de én informálodott vagyok annyira hogy el tudjam dönteni, hogy vajon minek mennyi valóságalapja van....
Ja és még annyit, hogy a régi konzolokkal kapcsolatban eszembe jutott a Halo....
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogyan képzelték ezt a MS-nál....
Döbbenten néztem mikor ingame-be bemutatták a Halo 3-at.....
Na most értettem meg igazán hogy mit jelent az amit sokan mondogattak és ami végett többek között a GC-MS bukott és a PS2 pedig élte az életét....."Nem minden a grafika"....
Bakker ha PS3-ra ilyen szarságokat ki fognak adni akkor szégyelhetik magukat....Ember az egy dolog hogy olyan színes a kép mintha egy karácsonyfát néztem volna, de hogy a grafikán kívül semmiben sem tudtak a készítők túllépni ezen a darabos robot-mozgáson, meg a sok színes plazmagecilövedékek........
Még jó hogy PS2-őn a Killzone-t kaptuk és a PS3-ra is a Killzone-t kapjuk....
Ezekután még PC-re se kell a Halo inkább többet érek az Unreal 2007-el vagy Crysis-el.... -
#7590 Egyre inkább deja vu érzésem van.
A PS2 megjelenésekor, amikor még tényleg nem igazán volt saját cím a gépre, kiba lehetetlen volt egy DreamCast tulajt meggyőzni, hogy azért bocsi a PS lehet, hogy jobb, még ha nincs benne alapból beépített modem. -
#7589 "Nem jelentem ki, hogy az X360 erősebb, mint a PS3. Ezt az Amiga meg a C64 vonatkozásában ki lehet jelenteni, de két, közel egy szintet képviselő, ráadásul kicsit különböző architektúrájú hardvernél ilyen kijelentéseket csak a hozzá nem értők tesznek. Mindkettőnek megvannak az erősségei és a gyengéi."
Azért az első Amigás játékok eléggé C64 fílinget árasztottak.
És ha valaki pl alap bézikkel próbálkozott (méd báj M$) nem is biztos, hogy szebbet tudott összehozni, mint a C64-es gámék. Sőt biztos hogy nem. -
#7588 "Pedig az egy szimpla Nvidia GPU, semmi trükk nincs benne, egyszerűen gyengébb, mint a Xenos, és ezen nem fog segíteni az sem, ha kihasználják a CELL erejét (mert azt másra fogják használni)."
Jó, akkor térjünk vissza az időben, kb egynappal.;)))
Nem biztos, hogy gyengébb. Az X-é viszont valamennyire skálázható, ami azt jelenti ugye hogy egy másik képesség rovására van amit fel tudnak nyomni benne (pixel vs vertex shader).
Amúgy megint le kell írnom, hogy egy hw annyira erős amennyire ki tudják használni, ha nincs megfelelő API a fejlesztő kezébe adva akkor sokkal kevesebbet tud nyújtani.
Az M$ kijelentette, hogy nem fog DX10 szintű API-t adni az X360-hoz. Gondolom mert nem akar a PC piacon vásárlót veszíteni. A PS3 API-jait meg folyamatosan fejlesztik. Szal ha a M$ tartja magát az előbb leírt politikájához, akkor a kezdeti jobb minőségű fejlesztő környezet adta előny el fog úszni, mert a szerinted "gyengébb" vas jobban fog teljesíteni. A jelenlegi, asszem OpenGL 1.1 alapján fejlesztett PS3 API elég fapados, a shadereket úgy kell importálni, meg ilyenek. Ez a helyzet a grafikát illetően.
A cell meg azért lényegesen erősebb mint az X CPU-ja. Már most is látszik, hogy a PS3 játékok több objektumot mozgatnak, jobb fizikával rendelkeznek. -
#7587 Nem jelentem ki, hogy az X360 erősebb, mint a PS3. Ezt az Amiga meg a C64 vonatkozásában ki lehet jelenteni, de két, közel egy szintet képviselő, ráadásul kicsit különböző architektúrájú hardvernél ilyen kijelentéseket csak a hozzá nem értők tesznek. Mindkettőnek megvannak az erősségei és a gyengéi.
Az viszont szinte biztos, hogy a multiplatform címek 360-on fognak jobban muzsikálni, mert:
- könnyebb rá optimalizálni
- erősebb a GPU-ja -
Dave0092 #7586 namost akkor elmodnok egy szituáciot....
Fater: karácsony van.. mit vegyünk a gyereknek? kérdi
Muter: vmi konzolrol zagyvált...
Fater: bennvok a media marktba, ittvan kettő is, itt aszodnják ps3 gyorsabb, meg ujab, meg az árán is láccik hogy jobb, vegyük ezt...
-----------
tipikus vásárlo, nem 1 el találkoztam már iyennel, és ha valaki veni fog kozolt, és télleg van legalább 200 e je rá, biztos nem x360 fog venni.... -
#7585 Tény, hogy, a jelenlegi multiplatform cuccok nem használják ki a CELL-t, viszont itt most arról beszélek, hogy sok játékban direkte GPU specifikus dolgokból kell visszavenni a PS3 verzióban. Pedig az egy szimpla Nvidia GPU, semmi trükk nincs benne, egyszerűen gyengébb, mint a Xenos, és ezen nem fog segíteni az sem, ha kihasználják a CELL erejét (mert azt másra fogják használni). -
#7584 Hülyegyerekem, most komolyan a Capcom igénytelen pécés portjaival példálózol? Én cross-platform developmentről beszélek ember, bár ez neked kurvára nem mond semmit. -
#7583 Hülyegyerekem, most komolyan a Capcom igénytelen pécés portjaival példálózol? Én cross-platform developmentről beszélek ember, bár ez neked kurvára nem mond semmit. -
#7582 itt van az az ominózus videó -
#7581 Ja a kés dúrva volt, utána lehetett látni már akkor hogy nézett ki a felület. Ennek ellenére még vígan elvitte, egy sokkal kevésbé karcos DVD már valszeg behalt volna. -
#7580 Nekem CD-ben van egy olyan ritkaságom, ami PLATINUM nevezetű és asszem ezeknél alkalmazták előszor a "karcáló technika"-át.......
Még mindig megvan és kincsként örzöm.... -
#7579 azon se csodálkoznék, ha a multiplatform játékok nem is használnának egy spu-nál többet a cell-ben -
#7578 Ez arra utal hogy a HD felbonású cuccok 5x élessebbek.........
Én legelőször egy 2.5m-es vásznon láttam egy "NextGen" játékot futni és valóban közelről sem lehetett látni a pixeleket...... -
#7577 Azt láttam még anno, amikor nekiesett a késsel, már úgy gondoltam, hogy ott vége lesz, de csak a gyújtó tudta kinyírni. -
#7576 a multiplatform játékok nagyjából ugynúgy néznek ki mindkét gépen, ami nem csoda, mert elkészítik x360ra és azt portolják ps3-ra. összesen annyit optimalizálnak, hogy ne szagasson túlságosan, aztán ennyi, egy kicsit sem eröltetik meg magukat -
#7575 Azért a TDK rendesen letett már az asztalra. Pl a BD védőrétegével, a múltkor a YouTube-on karcolgatott valaki egy BD lemezt és úgy rakta be a PS-be.
Hát a kínzások legtöbbjét szerintem egy hagyományos DVD se bírta volna. Persze ez csak olyan demó, otthoni kísérlet volt. Persze a végére kicsinálták a lemezt, viszont sokkal jobban állta, mint vártam. -
#7574 Barátom ez nem hülyeség, ne hasonlítgassad ide a régi konzolokat.....
Figyuzz én azt tudom neked erre mondani, hogy nézd meg a Resident Evil 4-et, hogy a 3 géptípus közül melyikre lett jobb....
És GC-re köztudottan a legjobb minőségben lett prezentálva annak ellenére hogy az én PC-m például jóval erőssebb a GC-nél.....(eddig legalábbis úgy hittem)......
Nézz utána a dolognak ha nem világos elsőre...
Cső -
#7573 A 200G-s BD-ről már volt itt szó az SG-n is, a TDK fejleszti. -
Jimanszky #7572 jaja!!!ezt már olvastam.durva lenne,ha a HD-DVD nyerne:) -
#7571 Nemtom mivolt a neve, de kiba minősége volt!
Hmmmm;)))) -
#7570 "Ha közel mész a vetítővászonhoz, az is pont ugyanúgy néz ki."
Ha közel megyek a vetítővászonhoz csak egy sötét foltot látok, mer a fejem kitakarja;)))) -
#7569 Remélem azt mindenki elkönyvelte magának hogy a BR-disc lesz egyértelműen a győztes, úgyhogy erről nem érdemes vitázni.....ű
Vajon miért van hogy a "NextGen" adathorgdózót csak a Sony merte beépíteni a gépébe és a mikrosoft meg kiegészítőként adja csak a gép mellé....
Hát ezért:
Nézze meg mindenki ezt és csak utána válaszoljon....
A fentebbi link-ben érdemes megfigyelni hogy melyik formátum milyen támogatókkal rendelkezik.....én komolyan mondom hogy röhely hogy valaki azt hiszi hogy a HD-DVD támogatói (Intel, HP, Microsoft, NEC, Sanyo és a Toshiba), felveheti a versenyt olyan nagy nevekkel,mint a BR támogatói ( Apple, Dell, HP, Hitachi, LG, Mitubishi Electronics, Panasonic, Pioneer; Phillips, Samsung, Sharp, Sony; TDK, Thomson, Twentieth Century Fox, Disney, és a Warner Brother's Entertainment) akkor az álomvilágban él...
Ja és valaki kételkedett a 200 GB-os BR lemezben amit nemrég emlegettem, akkor olvassa végig az illető a cikket ami a linken érhető el.... -
#7568 Bocsesz, bocsesz Megint kötözködni támadt kedvem, elvégre ez egy PS3 topik, vagy mifene.
"A multiplatform játékok meg igenis megmutathatják a két platform erejét. XBox-ra is az esetek döntő többségében szebbek voltak a multiplatform anyagok, mint PS2-re, mégpedig mert erősebb volt a HW."
Öööö nálad melyik év van a gépeden beállítva????
Na jó gondolom csak elírás. Na mindegy, a lényeg:
Az X360 egy jó évvel korábban kint volt, vagy is sokkal több idejük volt a fejlesztőknek a hw megismerésére, a M$ is példásan támogatta a fejlesztőket. Az X CPU-ja is közelebb áll a hagyományos CPU-khoz mint a cell. Szal a jelenlegi multiplatform anyagok jó részénél egyszerűen nem is használják az SPU-kat, ami ugye a cell lényege.
A GFX kb 3:1 arányban jobban néz ki az X-en a nagyobb mennyiségű GPU-számára rendelkezésre álló memcsibe értelem szerűen több textúra fér.
A SONY csak most adott igazán megfelelő támogatást a 3rd party fejlesztőknek az edge-dzsel, ebben már vannak a GPU jobb kihasználása érdekében közreadott eszközök, technológiák. -
#7567 Csak nem egy Bravia R-szériás Full HD modellen futottak a filmek? -
#7566 akkor ezek a multiplatfosok alapján Te nyugodt szívvel kijelentenéd, hogy az X360 erősebb a PS3-nál, és akkár tűzbe mernéd tenni a kezed, hogy nem lesz soha ugyanolyan v neadjisten' még szebb a PS3-as verzió a jövőben?
nem hinném. -
Yorg #7565 "Minden esetre ilyet még moziban sem látni!"
Ha közel mész a vetítővászonhoz, az is pont ugyanúgy néz ki.
-
#7564 Ma bementem az egyik Sanyiszalonba bámészkodni, egy BR lejátszón és egy 70 colos Brávián különböző filmek demo-ja ment.
Minőségre nekem a Nagyonvadon teccet a legjobban, de végül is a film lényegtelen.
Minden esetre ilyet még moziban sem látni!
Hüp, Brühühü, Voáááá
70 colos Bráviát akarok!!!!!
Meg egy PS3-at
Nincs valakinek felesleges másfél milliója, amivel megvígasztalódhatnék????? -
#7563 Egyébként vannak már only PS3 játékok, és semmivel nem jobbak, mint a tavalyi only XBox launch játékok.
A multiplatform játékok meg igenis megmutathatják a két platform erejét. XBox-ra is az esetek döntő többségében szebbek voltak a multiplatform anyagok, mint PS2-re, mégpedig mert erősebb volt a HW.
Örülnék, ha nem hangoztatnád a nyilvánvaló, ezerszer tényekkel megcáfolt hülyeségeidet. -
#7562 Meg az is hidegen hagy hogy mi a rákot fog elérni a BlueRay vagy a HD-DVD ha egyszer engem személy szerint a játékok érdekelnek
láttom nem vagy azzal tisztában, hogy ha a BD nyer és az lesz a következő multimediás adathordozó, akkor neked mint (leendő) PS3 tulajdonosnak ez a jövőben mennyire lesz hasznos. -
#7561 Nem "tudja számszerűen kétszeresét".